Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Tästä huikaisevasta tapahtumasta tulee kohta kuluneeksi 20 vuotta, joten elokuvaspekulaatiot on herätettävä.

Elokuva alkakoon Helsingin satamasta, jossa Suomen joukkue on lähdössä risteilylle kohti Tukholmaa, kevään MM-kisakaupunkia. Joukkueen mieliala on jo valmiiksi masentunut, koska Ruotsin ja Tshekin joukkueet kuulostavat aivan liian kovilta ja jopa tulevaisuuden NHL-tähtien Andrew McKimin ja Jean-Francois Jomphen johtama Kanadan yliopistoporukka on Leijonia kovempi.

Lisäksi Raimo Helminen(Martti Suosalo), Timo Jutila(Esko Kovero) sekä Jere Lehtinen(Daniel Craig) kärsivät pahoista henk.kohtaisista ongelmista, joita valmennusjohto pyrkii parhaansa mukaan lievittämään.

Suomen turnaus lähtee kuitenkin hyvin liikkeelle ja kultahaave alkaa voimistua. Ongelmia on kuitenkin taas näköpiirissä, kun Ranskan katkeroitunut päävalmentaja Juhani Tamminen(Jarkko Tamminen) päättää sabotoida Suomen turnauksen myrkyttämällä joukkueen juomat. Tami kuitenkin jää kiinni Globenin vahtimestarille(Jarmo Mäkinen). Lopulta juomat tarjoillaan Ranskan maajoukkueelle, mikä tarjoaa Suomelle helpon puolivälierävoiton.

Tshekki-välierä on vain läpsyttelyä Leijonille ja finaalipaikka saadankin erittäin helposti. Kotiin soittanut Ville Peltonen(Peter Franzen) saa kuulla, että hänen isänsä Esa on joutunut sairaalaan sydänkohtauksen takia. Hänelle myös kerrotaan isä-Peltosen katsovan pelin, aivan varmasti. Lähes romahduspisteessä oleva Ville päättää tehdä kaikkensa Suomen voiton takaamiseksi.

Finaalissa Peltonen tekee kolme häkkiä ja Juti yhden. Lisäksi pimentoon jäänyt Saku Koivu(Jasper Pääkkönen) nousee juhlituksi sankariksi. Ottelun puhutuin hahmo on kuitenkin koko elokuvan ajan eräänlaisena sivujuonen tähtenä ollut Antero Mertaranta(esittää itseään). Elokuvan aikana esitellään Mertsin saamaa äärimmäisen negatiivista katsojapalautetta, jonka varjolla eräs rainan antagonisteista, kilpaileva selostaja Hoopi Hänninen(Petteri Summanen), yrittää saada ykkösselostajan paikan. YLE:n johto antaa Mertarannan yrittää vielä kerran, onhan studioisäntäkin melkoinen Kummelihahmo(Olli Keskinen).

Mertarannan selostus nousee kansansuosioon, mikä järkyttää Hännistä ketä näytetään vielä elokuvan lopussa heittämällä televisionsa ikkunasta ulos ja vannovansa kostoa Anzalle.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mikä tässä on tilanne? Ketju perustettiin alunperin hassutteluun, mutta kyllä elokuvasta on sittemmin ollut jotain vakavammin otettavaa hanketta. Tuleeko elokuva tästä suuruuden päivästä?

Muistan päivän kuin eilisen, olin juuri sopivan ikäinen siihen, että se ihan todella tuntui paremmalta asialta kuin mikään koskaan missään. 2011 kannu oli aika turha, semmoinen no voitettiin.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Mikä tässä on tilanne? Ketju perustettiin alunperin hassutteluun, mutta kyllä elokuvasta on sittemmin ollut jotain vakavammin otettavaa hanketta. Tuleeko elokuva tästä suuruuden päivästä?
Uhkaavasti näyttää siltä, ettei elokuvaa ole tulossa. Eli ketju jatkaa hassuttelumuotoisena spekulaatioiden aittana. Mutta toivottavasti Markus Selin on nyt hereillä, jatkoaikalaiset ovat jo ehdottaneet hyviä ideoita.

Jos kerran Nykäsestäkin tehtiin filmi, niin miksei MM-KULLASTA ole tehty elokuvaa?
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ehdottomasti Aleksi Mäkelä/Markus Selin-kaksikko tuotantotiimiin mukaan. Leffan pitäisi alkaa teksteillä "Solar film esittää: Selin-Mäkelä-Koivusalo-Harlin-elokuvan MM95".

Olen aina ihmetellyt miksi jokaisessa suomalaisessa elokuvassa pitää olla Kari Hietalahti, Jasper Pääkkönen ja juoneen liittymätön minuutin mittainen seksikohtaus. Jasper pääsee näyttelemään Sakua, mutta Hissun laittaisin Myllykseksi. Seksikohtauskin tarvitaan, tosin eiköhän Tammen tanssiminen munasuojissa lyö parhaimmankin seksikohtauksen.
 
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
MTV3: 1995 nevöfoget! Elokuva mestaruushuumasta etsii kiekkosankareita koekuvauksiin.

Yellow Film & TV järjestää elokuvaan avoimen koekuvaustilaisuuden. Tuotantoyhtiän tiedotteessa kerrotaan, että elokuvaan haetaan jääkiekkotaitoisia 18-32-vuotiaita miesnäyttelijöitä tai elokuvassa esiintymisestä kiinnostuneita miehiä. Koekuvaukset järjestetään Espoon Metro Areenalla keskiviikkona 15.2.2017 klo 10.30–16.30.

Koekuvauksiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostin maanantaihin 13.2.2017 mennessä osoitteeseen: 95@yellowfilm.fi. Viestissä tulee kertoa oma nimi ja syntymäaika. Mukaan tulee ottaa rennot liikuntavaatteet, luistimet ja jääkiekkomaila.
Hitto ei taida ehtiä pudottaa painoa tuossa ajassa, jotta voisi hoitaa kotiin Taisto Tammen roolin.

linkki: Youtube.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kohta mennään. Finnkino on ainakin valmiina:

Ensi-ilta: 25.12.2017
Kesto: 0h 00 min
Ikäraja: Tulossa
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy