Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ainoa oikea kappale muuten mikä voi soida leffan lopputekstien aikana on tietysti J.Karjalaisen Sankarit.
Jonka luonnollisesti esittää M. A. Numminen.

Mutta kuka esittää Tapsa Suomista? Jostain pitää myös kaivaa se ennustusmasiina mikä ennusti Suomen voittavan maailmanmestaruuden.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

Stigu

Jäsen
Toi Leonin Viggo Mårtensen-Chuck Norris-Sean Bean- kohtaus on aivan loistava!

Elokuvastahan pitää tietenkin tehdä soundtrack. Biist voisivat olla:

1. Den Glider in-original
2. Den glider in featuring MM95-joukkue
3. Den glider in featuring Leningrad Cowboys
4. Den glider in featuring Helsingin kaupungin Sinforniaorkesteri ( extended 15.45 min version)
5. Den glider in - puhuttuna (Arvi Lind)
5. Sankarit -original
6. Sankarit featuring Helsingin kaupungin Sinfoniaorkesteri (extended 10 min version)
7. Den glider in-sankarit mix (Hasumylly)
8. Örvellystä torilta (2 tuntia)
9. Finlandia


Tuohon vielä sekaan noita Ville Peltonen flashback lapsuudesta ym. biisejä.
 
" A fine mess you got us into "

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, New York Rangers
Jotenkin helppo kuvitella:

Elokuvan lopussa näytetään taulua: 3-3, 19.52, aloitus Suomen päädyssä. Saku Koivu tärkeässä aloituksessa näkee flashbackin, jossa nuorena poikana Jukka kouluttaa häntä aloittamaan oikein. Tästä siirrytään pimeälle kadulle, jossa Jukka toteaa: "tee se mitä sinun täytyy tehdä". Snap back to reality, ja Saku vie svedupetteriä 100-0. Janne "NHL" Niinimaa on tietysti ihan paineissa ja roiskaisee hirveällä tuurilla kiekon Ville Peltosen lapaan, jota esittää jo tässä ketjussa aikaisemmin esitetty Peter Franzen. Franzen vetää hirveän spurtin ja vie kaksi petteriä kebabkioskille, jonka jälkeen hän on vastakkain Tommy Salon kanssa. Peltonen laukoo rintapanssariin ja katsojat pudistelee päitään, mutta Salo imee sen längien kautta sisään pelikellon näyttäessä 19.58. Mertsi huutaa "KAKSI SEKUNTIA AIKAA", Peltonen huutaa purukalustonsa menettäneenä, ja Kummola heiluttaa tiskirättiä alastomana saunaillan lumoissa Jutin kanssa (en tiedä miten mahdollista mutta ihan sama). Den glider in soi taustalla kaiken tämän ajan.

Pitkin leffaa myös muistutetaan siitä että leijonapörssi ei toimi.
 
"Maailman kiusana on se, että typerät ovat ehdottoman varmoja ja viisaat täynnä epäilystä."
— Bertrand Russell

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Myös Jutin maalista tulee tehdä flashback -kohtaus. Ensin Juti tykittää viivalta, taustalla jumalainen ääni kertoo "läheltä ylös" ja Juti miettii tuon sanoman merkitystä. Sitten leikkaus nojatuoliin, jossa Juti muistelee lämäriä ja tykittää samalla nuuskaa.
 
Worst case Ontario

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Elokuvastahan pitää tietenkin tehdä soundtrack. Biist voisivat olla:
Kyllähän Antsan Ihanaa Leijonat pitää myös olla mukana. Vaikka oikeasti syntyikin vuosia myöhemmin, mutta ei sillä ole väliä tässä kohtaa. Antsa synnyttää sen finaalin viimeisessä erässä ihan spontaanisti ja joku äänimies tajuaa, että nyt nyt syntyy klassikkoa ja pistää äänittäen. Oikeastaan voisi kuvata äänitarkkailijoita, missä toinen huiskii kuulokkeet korvilla toiselle: "Hei, nyt täällä piirtyy jotain suurta musiikkikartalle, kuuntelepa!" Toinen ottaa pienet testit kuulokkeiden avulla nyökäten hyväksyvästi ja laittaa äkkiä äänityksen päälle. Sen jälkeen keverit lyövät tietysti high fivet.

Elokuvan lopussa kuvataan lyhyesti Antsaa studiolla purkittamassa biisiään konekompin jyllätessä taustalla naislaulajineen ja ruudussa vilahtelee tietoiskuja: "Antsa myy platinaa!" "Antsa on kesän kuumin festariesiintyjä!" "Ihanaa Leijonat Ihanaa kajahtaa nyt joka kodissa!" "Antsa on Leijonien virallinen ääni!" jne.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Kalervo Kummolalle voisi laittaa cameo-roolin vaikkapa torijuhlille. Kesken leijonien juhlien kamera kääntyy yllättäen yleisöön ja zoomaa kohti Kalervon ilmeettömiä kasvoja. Muut äänet hiljenevät ja taustalle alkaa tulemaan herkkää musiikkia, kyynelkin kirpoaa Kummolan silmäkulmaan. Flashbackien sijaan tulee kuitenkin se kuuluisa jyrähdys.

Nykyään leffoista väännetään kaiken maailman boxeja sun muita. MM95:stä voisi hyvin tehdä lätkäkassieditionin, jossa olisi leffan lisäksi mm. karjalalippis, uudet verkkarit, leffan soundtrack, VHS-taltio tapahtumasta, muovinen kultamitali ja sinivalkoista tahnaa kasvomaalauksia varten. Tähän päälle voisi vielä tehdä keräilyharvinaisuuksina eri pelaajien "special package" hommia, eli painattaa kassiin pelaajan nimi ja laittaa joku aiheeseen liittyvä tuote mukaan. Summaselta voisi nauhoittaa esimerkiksi pukukoppiääntelyä yhden CD:n verran, Niinimaan kassista löytyisi se kuuluista Montrealin aikainen maalikuva (se, jossa Janne katsoo suoraan kameraan ilman hymyn häivääkään) vesivärimaalauksena, Jutilalta käytetty nuuskatykki ja Peltoselta hammas.

Ja pitäähän suomileffoille tehdä suuri määrä melkein aiheeseen liittyviä jatko-osia. Välttämättä ei lähdetä sivuuttamaan Uunon määrää, mutta joku Vääpeli Körmyn luokkaa oleva jatko-osien määrä voisi olla paikallaan. Ehdotuksia olisi:
* MM95 ja kummisetä - Mafiatyylinen elokuva siitä, kuinka Hjallis (esittäjänä Veijonen) rakensikaan Areenan. Moberg (esittäjänä Suosalo) herää mm. makkaran pää sängystään, Waltteri Immonen vannoo verivalan Jokereille ja lupaa tuota pojan Areenalle, välillä saunotaan ja lopulta pelataan. Ilkka Remes julkaisee löyhästi tarinaan pohjautuvan kirjan, jossa suomalainen poliisi löytää Areenan rakennustyömaalta tsetseenien valmistamaksi väitetyn pommin. Järjet vievät kuitenkin Moskovaan.
* MM95, vain eilistä muistaen - Ohjaajaksi tulee Kaurismäki ja tämä jatko-osa jakaa kansan kahtia. Osa rakastaa, osa vihaa, tosin kukaan ei ymmärrä. Elokuvassa Ville Peltonen pohtii mitä tapahtuikaan finaalin jälkeisenä yönä. Pää lyö tyhjää ja alkaa hiipiä ahdistus. Peltonen dokaa, pieksee poliisiautoa maalivahtikaverinsa kanssa ja lopulta masentuu niin pahasti, että päätyy Jokereihin. Jossakin vaiheessa Ape Suhonen (omana itsenään) tulee Villen puheille ja sanoo tälle, että vastaus kaikkeen löytyy Sveitsistä. Kiekko alkaakin sujua ja elämä hymyilee. Lopulta todellisuus lyö vasten kasvoja ja Ville päättää kohdata demoninsa: hän palaa HIFK:n riveihin. Elokuvan lopussakaan ei valkene mitä tuona yönä tapahtui, mutta välillä joltain tulee vihjauksia. Sveitsissä Nummelin pari kertaa muistuttaa "kuinka hauskaa meillä olikaan", Jokereissa Törmänen yrittää pari kertaa erätauolla aloittaa keskustelua aiheesta ja jossakin vaiheessa Saku Koivu soittaa vihjailevasti asian tiimoilta.
* MM95 - Ennen kultaa. Elokuva siitä, mitä Lillehammerissa tapahtui. Elokuvan lopputaistossa Veikko Nieminen koittaa ujuttaa rankkaria sisään, mutta laihoin tuloksin. Lopussa Veikko itkee, mutta jätkät seisovat uljaasti takana ja ilmoittavat ykskantaan ottavansa sen kultamitalin vaikka mikä olisi. Viimeisessä kohtauksessa Veikko Nieminen juoksee kesällä lenkkiä, taustalla soi Eye of the Tiger ja muut leijonat yhtyvät juoksuun. Lopulta koko Tampere hurraa Veikolle ja Leijonille ja Veikko juoksee Ratinan kentälle. Kentällä hän hyppää palkintopallille, kääntyy ympäri nostaen samalla kätensä ilmaan ja huutaa "I'll be here!". Sivustalla Curre katselee käden ristissä, tyytyväinen ilmek kasvoillaan ja nyökytellen päätään.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Jotenkin helppo kuvitella:

Elokuvan lopussa näytetään taulua: 3-3, 19.52, aloitus Suomen päädyssä. Saku Koivu tärkeässä aloituksessa näkee flashbackin, jossa nuorena poikana Jukka kouluttaa häntä aloittamaan oikein. Tästä siirrytään pimeälle kadulle, jossa Jukka toteaa: "tee se mitä sinun täytyy tehdä".
Tämä ei voi olla mahdollista ilman, että juoneen kuuluu Jukka koivun traaginen menehtyminen. Esim. jörgen Jönsson ampuu Isä Koivun kännissä ennen kisoja epämääräisissä orgioissa jossain päin Årea. Tähänkin voisi liittyä Veikko Niemisen kalu(näyttelijänä Musta Ori).
 
Listen very carefully, I shall say this only once.

Stigu

Jäsen
sekolustin mainioon listaan vielä muutama lisäys:

1. Collector's boxiin lisävarusteiksi
- Curren ja Hexin aidot ensimmäiset kyyneleet voiton ratkettua (lasipurkissa)
- J. Tammen munasyndit karvoineen päivineen
- Antsan kalsarit, jotka kosketuksesta ryhtyvät soittamaan ihanaa leijonat ihanaa leijonat-hokemaa seuraavan kahden tunnin ajan

2. Leffoja

- MM95 - vaiettu tapaus. Timo T.A Mikkonen syväluotaa tässä kolmituntisessa dokumentissa MM95- kullan ratkaisseen finaaliottelun maalit sekunnin sadasosan tarkkuudella. Hän todistaa aukottomasti, miten Jutilan siniviivalämärin hetkellä Ruotsin maalia kohti ammuttiin kaksi muuta laukausta katsomosta. Hän myös tarjoaa vedenpitävät todisteet siitä, että salaliiton takana oli samainen Christian Petterson, joka liittyi O. Palmen murhaan.

- MM95-osa 2. Eletään vuotta 2010. Suomen ainoasta MM-kullasta on kulunut 15 vuotta. Kalervo Kummola kerää MM95-ryhmän Hjalliksen maatilalle Sipooseen ja ehdottaa tuolle kulahtaneelle eläkeläispoppoolle mahdotonta: Tuo porukka ryhtyisi vielä kerran treenamaan, ja toisi vielä kerran kullan Suomeen. Pääosissa Sylvester Stallone ( Ville Peltonen) , Samuli Edelman (Timo Jutila) ja Donald Trump (Hjallis). Sivuosissa myös Johanna Tukiainen (Timo Jutila nuorena), Jasper Pääkkönen (Mati Nykänen, joka hoitaa poppoon fysiikkavalmennuksen) ja Timo Koivusalo (Pekko Aikamiespoikana, hoitaa joukkueen psyykkisen valmennuksen).
 
" A fine mess you got us into "

nikozwan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kraken, Pats
...tu sä koulutat niitä!

Ei tälläista leffaa voi tehdä... ilman Pentti Matikaisen mukanaoloa!

Silvennoisen Hessu tai Vesa Vierikko voisi näytellä kulisseissa kähmivää Penaa, joka yrittää epätoivoisesti saada koutsin pestiä juoniteltua takaisin itselleen. Samalla saataisiin koko kansan tietoisuuteen ujutettua Jatkislaisille ah niin tuttuja Penan "onlinereita."

Ja mielelläni tunkisin myös elokuvan pahiksien joukkoon Petteri Sihvosen (Salkkareiden Ismo), joka yrittää kaataa maajoukkueen venettä höpisemällä jatkuvasti jostain pelikirjasta. Curre nokkelanan poikana tietenkin kipaisee heti kirjastoon lainaamaan kyseistä opusta, mutta Kauniaisten kirjaston ainoa kappale onkin ikävä kyllä lainassa...
 
"No, sir. I don't like it." -- Mr. Horse

El Lude

Jäsen
Sitten leikkaus nojatuoliin, jossa Juti muistelee lämäriä ja tykittää samalla nuuskaa.
Ei, ei mitään nojatuolia. Parempi paikka tälle nuuskakohtaukselle on Vank-kuuverin olympialaiset ja tasavallan presidentin vieressä tapahtunut biitin huuleen laitto. Tässä kohtauksessa voisi soida Rockystä tuttu Eye of Tiger.

Toivoisin, että filosofi Esa Saarinen vetäisi elokuvan alussa/lopussa Jali Wahlstenin kanssa hienon ana-lyysin -95 MM-kisojen merkityksestä suomalaisille.

Kuka esittää Antero Mertarantaa? Kävisikö Antero itse tähän rooliin?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivoisin, että filosofi Esa Saarinen vetäisi elokuvan alussa/lopussa Jali Wahlstenin kanssa hienon ana-lyysin -95 MM-kisojen merkityksestä suomalaisille.
Mites... sopisiko tähän taustalle Saarisen klassikobiisi 'Poikarakkaus'? Vai vasta jatko-osaan MM-95:n poika? Tai MM 95:n kosto?

Edith: linkki poistettu, kuvitus osoittautui kyseenalaiseksi melkein koko perheen palstalle :)
 
That's what she said.

Fingerpori

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Itselleni ainoa vaille vastausta jäänyt asia suurelokuvassa on, että kuka esittää Kirkaa kun kuvataan musiikkivideota Den Glider in: Kirka Feat Leijonat MM-95 nevö föget.
 
Esikatsele...

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Itselleni ainoa vaille vastausta jäänyt asia suurelokuvassa on, että kuka esittää Kirkaa kun kuvataan musiikkivideota Den Glider in: Kirka Feat Leijonat MM-95 nevö föget.
Vintiöissä - ten years after - Santeri Kinnunen esitti aika hyvin Kirkaa, joten eiköhän se onnistuisi vieläkin Santerilta.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Itselleni ainoa vaille vastausta jäänyt asia suurelokuvassa on, että kuka esittää Kirkaa kun kuvataan musiikkivideota Den Glider in: Kirka Feat Leijonat MM-95 nevö föget.
Tähän on vain yksi vastaus eli Aake Kalliala: http://www.youtube.com/watch?v=opLu3laT-8c

Toivottavasti takana häärivälle loistavalle Kassu Halosellekin saadaan rooli.

Linkki Youtubeen asian tiimoilta.
 
Viimeinen suuri #9

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko leffaan tulossa jo tarpeeksi naiskauneutta, ettei koko homma ole rumien miesten varassa? Eikö Tuksu voisi vaikka esittää jotain cheerleaderiä Globenissa, vaikka Mervin kanssa?
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistaakseni tällä reissulla joukkue kävi katsomassa miten Curren hevosia jalostetaan ja otetaan ns. mälli talteen. Oria voisi esittää Peter North.
 
Trust me, I know what I'm doing

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Muistaakseni tällä reissulla joukkue kävi katsomassa miten Curren hevosia jalostetaan ja otetaan ns. mälli talteen. Oria voisi esittää Peter North.
No tossahan olisi sitten rooli Tuksulle, tulinen tamma Peter Northin vastanäyttelijäksi. Mikä tälle leffalle tulee ikärajaksi?
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
No tossahan olisi sitten rooli Tuksulle, tulinen tamma Peter Northin vastanäyttelijäksi. Mikä tälle leffalle tulee ikärajaksi?
Mä olen kyllä kuullut huhuja, että Tuksu olisi vahvasti tyrkyllä Timo Jutilan rooliin. Maskeerauskin olisi helppoa. Meikit pois ja otsatukka. Vähän jakaukselle tietysti.
 
Viimeinen suuri #9

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä on aivan loistava ketju ja samalla kunnianosoitus kenties Orson Wellesiäkin lahjakkaammalle Timo "kuva puhuu" Koivusalolle! Olen aina pitänyt hänen elokuvissaan siitä, että katsojan oivalluskyvylle jätetään tilaa ja asioita ei selitellä puhki. Esimerkiksi Rentun ruusun alun voisi laittaa kaikkiin maailman elokuvakouluihin oppimateriaaliksi:

Musa: Saat multa horsman (kuvaan HORSMAPELTOA)
Musa jatkuu: se rentun ruusu on (kuvaan RUUSU)

Tähän tapaan pitäisi tämä MM-kisaeeposkin kasata. Täällä on huikeita käsikirjoitusideoita ja näyttelijäkandidaatteja, joten keskityn elokuvan muuhun rakenteeseen. Ensinnäkin leffasta on tultava järkäle ja siitä saakin erittäin helposti kolmiosaisen: I Erä , II Erä ja trilogian huipentava III Erä. Nämä tulevat leffateattereihin kahden vuoden välein ja ensi-ilta on aina tietenkin 6.12. Neljä vuotta menee siis pelkästään kolmososaa odotellessa, kun ykkönen on nähty. Koivusalo ei ole rohkeiden kokeilujen mies, joten musiikiksi käy vallan mainiosti Den glider in, jolla jokainen osa alkaa ja johon se myös loppuu. Tähän tapaan: Den (kuvassa kiekko) glider (kiekko liukuu) in! (kiekko menee maaliin). Tämä noin 76 kertaa peräkkäin.

Näyttelijöistä sen verran, että aivan loistava Curre Lindström olisi liki kaksoisolento Stephen Hawking. Hänellä ei varmasti ole juurikaan muuta tekemistä, uskon että kaveri irtoaa pikkurahalla ja huhujen mukaan hän suorastaan kuolaa julkisuuden perään.

Annan nyt jo 5 tähteä ja clippejä arvosteluista:
***** "Kulttieepos! Vahvaa kuvankäyttöä, upea tarina" (HS)
***** "Kulttieepos! Vahvaa kuvankäyttöä, upea tarina" (Aamulehti)
***** "Kulttieepos! Vahvaa kuvankäyttöä, upea tarina" (Turun sanomat)
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Näyttelijöistä sen verran, että aivan loistava Curre Lindström olisi liki kaksoisolento Stephen Hawking. Hänellä ei varmasti ole juurikaan muuta tekemistä, uskon että kaveri irtoaa pikkurahalla ja huhujen mukaan hän suorastaan kuolaa julkisuuden perään.
Tuosta suunitelmasta vaan sen verran että kuka korvaa Hawkingin siinä vaiheessa kun ukkelista lähtee nirri pois, kun elokuvaa venytetään Koivusalon tapaan? Richard Dawkins rullatuolissa?
 
I got some great tit's at my yard. I'm observing them with my binoculars. Beautiful.

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Ainoa oikea kappale muuten mikä voi soida leffan lopputekstien aikana on tietysti J.Karjalaisen Sankarit.
Hyvä valinta. Ohjauksessa on kuitenkin välttämättä muistettava, että sanat pitää laulaa oikeaoppisesti väärin: ei J. Karjalaisen sanoin "kun oikein silmin katsotaan" vaan humalaisen tunteikkaasti "kun oikein silmiin katsotaan".
 
Entinen HIFK-valmentaja kuusi vuotta kännissä - Helsingin Sanomat

Harkimo oksentaa kannattajien päälle - P. Sihvonen

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tuosta suunitelmasta vaan sen verran että kuka korvaa Hawkingin siinä vaiheessa kun ukkelista lähtee nirri pois, kun elokuvaa venytetään Koivusalon tapaan? Richard Dawkins rullatuolissa?
Voisi kysyä lähtisikö esimerkiksi Curre Lindström Ruotsista stunttaamaan? Hänhän on aivan samannäköinen kuin Stephen!

Sakari Kuosmanen tietenkin esittää Sankarit-biisin ja jättäisin lopputeksteistä pois siltä kohtaa säv/san J.Karjalainen. Suurin osa yleisöstä uskoo, että kappale on Kuosmasen ja Saku Koivun käsialaa ja miksi rikkoa illuusiota?
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Nythän on jatko-osan paikka!

Kulta-Leijonat II - uusi sukupolvi

Elokuvamme alkaa Koivun perheen ruokapöydästä huhtikuussa Turussa. Pöydän ääressä istuu äreä Jukka-isä, äiti ja Mikko. Mikko kysyy isältä että mikä vaivaa. Isä vastaa:

- saatana joka kevät sama juttu, isoveljes painaa pleijareissa kohti kannua ja sä tuut runkosarjan jälkeen kotio ja lähdet pian taas neppailemaan jotain mm-pronssia. On se nyt ihme kun toinen voittaa kaiken ja toinen ei mitään! Ei ole meidän mammaa haastateltu Tulosruutuun sitten kevään 95. Eikä kyllä tulla haastattelemakaan tommosen nysvärin kanssa.

(kuva kiertää huonetta, jossa näkyy lehtileike jossa Saku nostelee kannua viidettä kertaa Montrealin kapuna). Masentunut Mikko lähtee hiljaisena miehenä talsimaan kohti keskustaa ja juuttuu baariin dokaamaan. Baarin mentyä kiinni masentunut Koivu kävelee Martinsillalle ja on juuri hyppäämässä hyiseen Aurajokeen, kun takaa kuuluu tuttu ääni:

- kiskis, älä lähre sinne!
- Ju-ti?
- Kylä näi o! Paas poika pläjäyttäen sieltä alas ja lähretään Viarumäelle leeriille
- En mä pysty ...
- Pystyt sää nääs, sää oot meitin kapu
- Ei ne muhun luota, mä en oo Saku

Silloin kuuluu komentava ääni ja varjosta katulampun valoon astuu takatukkainen hahmo bleiserin kaulukset pystyssä:
- Sä vittu koulutat niitä! Näytät kuka käskee! JA nyt lähdet menee Vierumäelle kun vielä kerkiät!
- Pena!
- No niin vittu oon. Mitäs sä siinä vielä roikut?

(jatkakaa)
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikki nää eri osien esittäjä kaavailut voidaan heittää romukoppaan, päivänpolttavan trendin mukaisesti niin -95 kuin -11 sankarilaumaa esittää joku neekeriheimo Keniasta. Suomen paidassakin komeilee leijonan sijaan vanha kunnon Fazerin Laku-Pekka.
 
RAPORTOI
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy