Tim Thomas

  • 50 432
  • 249
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Näkyy tästä Jokereiden uudesta maalivahdista olevan sen verran keskustelua eri ketjuissa, että olisi ehkä syytä kerätä kommentit tänne.

Minua Tim Thomas ei aikaisempina Suomen vuosinaan vakuuttanut. Jopa HIFK:n mestaruuskaudella 97/98 Thomas oli ajoittain hyvinkin epävarma, eikä torjuntatyylillään vakuuttanut. TT ei niinkään torju ja poimi kiekkoja, lähinnä tunkee mitä tahansa ruuminosia kiekon eteen. Tämä aiheuttaa paljon irtokiekkoja, joita luutimassa pitäisi olla luunkova puolustus. Vertaus HIFK:n puolustukseen 97/98 ja Jokereiden tulevan kauden puolustukseen kertonee mistä kenkä puristaa.

Toisaalta mies on itse sanonut kehittyneensä huomattavasti noista ajoista ja viime kausi AHL:ssähän oli tilastollisesti miehen paras. Tältä kantilta katsottuna odotukset TT:n suhteen nousevat huomattavasti, mutta en silti malta olla nostamatta varottavaa sormea Thomasin suhteen. Liiat odotukset voivat kostautua. Onneksi meillä on kuitenkin ihan kelpo back-up.

Toivon sydämeni pohjasta olevani väärässä, taas kerran, ja toivon että Thomas lunastaa häneen kohdistuvat odotukset ja voittaa jälleen Suomen Mestaruuden.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Gags
Tältä kantilta katsottuna odotukset TT:n suhteen nousevat huomattavasti, mutta en silti malta olla nostamatta varottavaa sormea Thomasin suhteen. Liiat odotukset voivat kostautua. Onneksi meillä on kuitenkin ihan kelpo back-up.
Hyvin pitkälle samanlaiset fiilikset on minullakin. Toivon miehen tosiaan olevan liigassa ihan kärkimiehiä, mutta jostakin syystä suhtaudun silti hieman varauksellisesti.

Mutta kuten Gags kirjoitti, meillähän on olemassa kelpo back-up. Yksi mielenkiinnolla seurattava asia tuleekin olemaan miten Jokerit/Jortsu meinaa veskareita peluuttaa. Itse kuulun siihen koulukuntaan, jonka mukaan joukkueella tulisi olla selkeä ykkönen ja sitten toinen veskari, joka pelaa vaan loukkaantumistilanteissa tai vastaavissa.

Ensi kauden veskarikaksikkoa ajatellen tämä ei kuitenkaan ole välttämättä paras vaihtoehto. Jortsu toki päättää, mutta näillä veskareilla pyrkisin itse jakamaan peliaikaa ja vastuuta tasaisesti. Jos sitten toinen yltyy ihan haamusuorituksiin, jatkakoon tämä veskari niin kauan kuin kulkee. Hyvä tilanne Jokereilla veskareiden suhteen silti on.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No Pohjoisamerikkalainen torjuntatyyli onkin sellainen että reboundeja tulee paljon. Tosin on aivan totta että Jokereiden puolustusta on turha lähteä vertaamaan HIFK:n vuoden 97-98 vastaavaan, tuohan oli kaikkien aikojen kovin pakisto SM-liigassa.

Halkidis-Timonen
Linna-Karalahti
Nikko-Rafalski
Kultanen-Lehtonen

Siinä oli pelaajia jotka putsasivat maalinedustan. Jokereiden ensi kauden joukkueessa sellaisia pelaajia ei liiemmin ole.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuosta Thomasin ja Häkkisen peluuttamisesta.

98-99-kaudella Thomas pelasi IFK:ssa Bäckströmin kanssa, josta oli tarkoitus kasvattaa seuraava ykkönen julleille. Bäckström pelasi Thomasin paluun jälkeen todella vähän. Silti julkisuudessakin olleet raportit kertoivat, että Thomasin oli todella vaikea hyväksyä sitä, että kakkosveskari pelaa, kun hän on itse kunnossa. Jokereilla on nyt niin hyvä kakkonen, että olisi vääryys pitää Häkkistä penkillä ja peluuttaa tyyliin 5 ottelua. Ehkä Timppa on hieman rauhoittunut, ja lepokin kelpaa iän myötä, mutta IFK:ssa mies oli kuin tulta ja tappuraa penkkikomennuksen odottaessa.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
"Silti julkisuudessakin olleet raportit kertoivat, että Thomasin oli todella vaikea hyväksyä sitä, että kakkosveskari pelaa, kun hän on itse kunnossa. "

Tämä on täysin totta, sisäiset lähteet kertovat HIFK:n ajoilta että HIFK:lla oli suuria ongelmia Thomasin kanssa nimenomaan peluuttamisen suhteen. Thomas ei millään pystynyt hyväksymään penkkikomennusta edes levon takia. Valmennus (lue Erkka W) halusi lepuuttaa etenkin Thomasta keväällä, jotta mies olisi kunnossa playoffseissa, mutta Thomas ei tähän suostunut koskaan. Tämä olikin syy, miksi 1998-99 HIFK:n ja Thomasin sopimus-neuvottelut kestivät niin kauan. Thomas vaati että hän pelaa kaikki ottelut, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Ennen erästä HIFK:n kotipeliä mies paiskoi kypäräänsä/mailaansa pirstaleiksi aamujäällä, saatuaan kuulla että hän ei illalla torju. Nämä ova 100% faktoja. Ei minulla muuta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Renegade
Thomas ei millään pystynyt hyväksymään penkkikomennusta edes levon takia.

Tämä tosin taitaa olla aika yleistä maalivahtien keskuudessa, meillähän samanlainen esimerkki löytyy parin vuoden takaa Pasi Nurmisen kohdalla, jopa saman valmennusjohdon alaisuudessa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Kuvernööri
Silti julkisuudessakin olleet raportit kertoivat, että Thomasin oli todella vaikea hyväksyä sitä, että kakkosveskari pelaa, kun hän on itse kunnossa.
Tässäpä se on yksi mielenkiintoinen näkemys ja myöskin riski. Periaatteessahan on vain hyvä, että miehellä on halu pelata ja todellista tahtoa maalinsuulle. Ensi kauden Jokereissa homma on kuitenkin niin, että Timppa saa tasan tarkkaan tyytyä siihen, kuinka Jortsu veskareita haluaa peluuttaa. Toivottavasti miehestä on kehittynyt kelpo ammattilainen ja ymmärtää tämän. Mitään kitisijöitä Jokereihin ei tarvita ja toisaalta Timpalla on ylipäätään kova työ näyttää edes olevansa ykkönen Jokereissa. Pasi Häkkinen on erinomainen kakkonen ja tarvittaessa myös kelvollinen ykkönen. Ryhdy Timppa treenaamaan, jos meinaat saada peliaikaa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Tiedä sitten josko Thomas olisi parin farmikautensa aikana tottunut vuorotteluun, kun viime kaudella pelasi matsit pitkälti puoliksi Hannu Toivosen kanssa, edelliskaudella viime kauden NHL:n tulokassensaation Andrew Raycroftin. Toisaalta syy Providencesta lähtemiseen saattaa hyvinkin olla samainen Toivonen, joka olisi tulevalla kaudella vienyt yhä suuremman osan peliminuuteista. Aiemmin tuo kiukuttelu on voinut hyvinkin johtua siitä, että Thomas on samalla kaudella aiemmin joutunut kilpailemaan peliajasta useammankin muun maalivahdin kanssa, kun oli yliopistosarjassa tottunut selkeän ykkösen asemaan.

Thomasin kahden edelliskauden tilastot poikkeavat toisistaan niin paljon, että oli pakko tarkistella joukkueiden kokoonpanoja. Vaikka täytyykin sanoa, etten mikään kaikkitietävä AHL-tuntija ole, minusta kauden 2003-04 (Thomasin huippukausi) Bruins-puolustus vaikuttaa heikommalta kuin kauden 2002-03 (Thomasin heikompi kausi).

Selitys taitaa olla kuitenkin aika yksinkertainen: kaudella 2002-03 Bruins oli liigan parhaita joukkueita ja teki toiseksi eniten maaleja koko liigassa. Pelityyli oli ilmeisesti hyökkäävä ja puolustajillakin oli vapauksia hyökkäyssuuntaan (viidellä puolustajalla yli 20 pistettä, kesken kauden tulleella Jillsonillakin 30 ottelussa 15) - omiin meni kärkijoukkueista eniten osumia.

Viime kauden materiaali ei ollut samaa tasoa, mutta vielä suurempi muutos taisi liittyä valmennusfilosofiaan: joukkue teki maaleja toiseksi vähiten koko liigassa, mutta myös päästi niitä viidenneksi vähiten. Edelliskaudella pisteitä takoneista puolustajista vain pari oli jäljellä ja muut olivatkin enemmän stay-at-home -tyyppisiä. Joukkueen maaliero oli 170-170=0, kun se oli edellisellä kaudella ollut 268-227=41.

Viimekautinen päävalmentaja Scott Gordon on itse entinen maalivahti, mikä on varmasti myös auttanut Thomasia ja Toivosta.

Tämä kaikki selittely siis yhtään vähättelemättä Thomasin huippukautta. Itseäni vain vaivasi tuo peräkkäisten kausien välinen huima ero tilastoissa. Kausi 2001-2002:han Thomasilla sujui erinomaisesti suhteellisen keskinkertaisen kärppäpuolustuksen takana, eli sikäli ei ongelmia vähintään vastaavantasoisen jokeripuolustuksen kanssa pitäisi tulla.

Täytyy myös huomioida, että edellisillä kerroilla Eurooppaan tullessaan Thomas on ollut korkeintaan keskinkertainen farmivahti, nyt NHL:ssäkin kokeilemaan päässyt huippu. Toivottavasti tuo kehitys näkyy tulevalla kaudella.

Pudotuspelien osalta kyllä hiukan pelottaa: ainoat tilastoista löytyvät onnistuneet pudotuspelit Thomas on pelannut IFK:n huippupuolustuksen takana keväällä 1998. Ja niinkuin on jo tullut sanottua, sen puolustuksen takana olisi huonompikin maalivahti onnistunut.
 
Viimeksi muokattu:

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kurkkasin Jatkiksen kolumniosastolle ja sieltä löytyi seuraavaa matskua TT:stä

Alkukaudelta 2001-2002:

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=620

"Amerikan ihme Tim Thomas tuli Boston Bruinsista vahvistamaan Kärppiä. Thomas tiedettiin HIFK:n ajoilta kelpo maalivahdiksi, mutta Heikkiläkin kiittelee Amerikan apuaan varsin hyväksi joukkuepelaajaksi ja hengenluojaksi: - Thomas on ammattimies ja hyvä joukkuepelaaja. Hän osaa ottaa oikealla tavalla nämä asiat. Hän ei ole taikauskoinen eikä hermoile ennen peliä, vaan silloin kun harjoitellaan ja tehdään töitä, niin hän on tosissaan. Vapaa-aikana hän on todella rento, ja osoittaa sitä kautta kyllä suuruutensa. Jos hän olisi epävarma ja totinen, niin se vaikuttaisi negatiivisesti joukkueeseen. Hän on niin kuin urheilijan pitää ollakin: pitää olla tosissaan mutta ei totinen."

Pelaaja-arvioista kauden jälkeen:

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=Kärpät&sivu=kolumnit&id=811

"Kärpät tarttui lokakuussa tiukasti kiinni mahdollisuuten hankkia amerikkalainen huippumaalivahti Tim Thomas Kärppien maalille, ja sen seura tekikin kannattajien riemuksi. Myös HIFK:ssä aiemmin pelannut ja Boston Bruins'in NHL-organisaation omistama maalivahti on ns. voittava maalivahti. Pystyy torjunnoilla kääntämään pelin joukkueelleen. Thomasin myötä kannattajien vaatimustaso maalivahdin tasosta nousi. Ensi kerran Kärpissä kontrasti kahden maalivahdin välillä kävi näin selväksi.

Kovan luokan ammattilainen Tim Thomas pelasi pelikunnossa ollessaan käytännössä kaikki pelit. Toisaalta se oli ymmärrettävää, mutta toisaalta olisi järkevää kuormittaa molempia maalivahteja. 'Timmy' oli ajoittain loistava, useimmiten hyvä. Suoritusvarmuutta löytyi, ja hän torjui Kärpille monta voittoa. Hän ei kuitenkaan voinut mitään Kärppien alamäelle runkosarjan lopulla. Runkosarjan loppu osoitti sen, että kun viisikkopeli ei toimi, on myös maalivahti mahdottoman tehtävän edessä. Myös hyvä maalivahti tarvitsee kenttäpelaajien apua. Tim Thomas suuntasi kauden jälkeen takaisin Pohjois-Amerikkaan."
 

Evil Kübl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Liiga karsinnat
Timmy

Kaudella 2001-2002 ilman TT:tä pleikkarit olisivat jääneet kärpiltä haaveeksi, puolustus ei kyllä paljoa auttanut miestä mäessä. Monta ottelua voitettiin tai pelattiin tasan miltei ainoastaan timmyn ansiosta. Edelleen kummastuttaa kaken peluutus sen kevään viimeisessä playoff matsissa (vs jokerit), jossa tolppien väliin luisteli karhu "koppi" korhonen..

Seuraavalle kaudelle kun Bäckströmin soppari julkaistiin, olin pettynyt, kun Timmy ei jatkanutkaan (taisi saada yhden suunnan sopparin Bostoniin?). Edelleen lasken TT:n Bäckströmin tasoiseksi torjujaksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Re: Timmy

Viestin lähetti Evil Kübl
. Edelleen lasken TT:n Bäckströmin tasoiseksi torjujaksi.

Kyllähän Thomas Niken veroinen oli ja on edelleenkin todennäköisesti. Taistelee ilman muuta liigan parhaan tittelistä. Toivottavasti jokerit ei thomaksen kanssa asetu tällä kertaa pleijareissa vastaan.. ellei loppuottelussa
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Thomasista

Tuolla RW-ketjussa on paljon keskustelua Thomasista, johon haluan vastata. Teen sen tässä ketjussa, jotta rönsyilevä RW-ketju pysyisi edes jotenkin "ruodussa".

Kuvernöörin lainaus on tuolta RW-ketjusta.

Viestin lähetti Kuvernööri


Tässähän saatiin jo kärppä-fanin vahvistus playoffsien epäonnistumiselle myös Oulussa.


Ja itse Tim Thomasia koskevassa ketjussa saadaan parin muun Kärppä-fanin näkemys asiasta.



Evil Kübl:

Kaudella 2001-2002 ilman TT:tä pleikkarit olisivat jääneet kärpiltä haaveeksi, puolustus ei kyllä paljoa auttanut miestä mäessä. Monta ottelua voitettiin tai pelattiin tasan miltei ainoastaan timmyn ansiosta. Edelleen kummastuttaa kaken peluutus sen kevään viimeisessä playoff matsissa (vs jokerit), jossa tolppien väliin luisteli karhu "koppi" korhonen..

Seuraavalle kaudelle kun Bäckströmin soppari julkaistiin, olin pettynyt, kun Timmy ei jatkanutkaan (taisi saada yhden suunnan sopparin Bostoniin?). Edelleen lasken TT:n Bäckströmin tasoiseksi torjujaksi.

Eddie:

Kyllähän Thomas Niken veroinen oli ja on edelleenkin todennäköisesti. Taistelee ilman muuta liigan parhaan tittelistä. Toivottavasti jokerit ei thomaksen kanssa asetu tällä kertaa pleijareissa vastaan.. ellei loppuottelussa

Itse näin tuolla kyseisellä kaudella suurimman osan Kärppien koti-otteluista, myös pleiarit mukaan lukien, että voin suurella mielenrauhalla ja syvällä rintaäänellä vakuuttaa, että Kärppien maalissa seisoi liigan top2-molari. Pleiareissa Kärppien joukkue oli paitsi pelillisesti, niin myös sisäisesti sekaisin. Tim Thomas ei ollut suinkaan se floppi, joka Kärpät tiputti jatkosta, vaan se sankari, joka ylipäätänsä pelasi Kärpät pleiareihin.

Puolustuksen tilasta Kärpissä tuolloin saa hyvän kuvan, kun lukee Jatkoajassa ilmestynyttä Reijo Ruotsalaisen haastattelua. Kyllä siellä vasta Reksan tulon jälkeen ruvettiin tekemään perusasioita oikein ja kiinnittämään puolustamiseen huomiota niin kuin pitää.

Joku osaa varmasti kirjoittaa paremmin joukkueen sen hetkisestä sisäisestä hajaannuksesta (joka Oulussa aina kiistetään ja jostain syystä suurin osa Oulusta uskoo, kun Junno tai Heikkilä suunsa aukaisee) kuin minä. Sen minäkin tiedän varsin vaatimattomien kontaktien kautta, että kipinöitä oli syttynyt tuleen muuallakin kuin pihagrillissä.

Mitä tämä kaikki nyt tässä oikein meinaa koskien Jokereita? Sitä, että Thomasin historia on varsin mairitteleva ja tuskin varmempaa tapausta olisi ollut mahdollista saada liigaan. Mies tuntee suomalaisen kulttuurin ja on osoittanut useaan otteeseen olevansa voittava maalivahti - sitä harvalukuista joukkoa, joka kääntää pelejä henkilökohtaisesti, laskee joskus taakseen helpon, mutta ottaa tärkeällä hetkellä sen tärkeän kopin. 30-vuotias maalivahti ei ole vanha, vaan erittäin hyvässä iässä.

Ehdottomasti sen tason maalivahti, millä voitetaan liigamestaruuksia - on jo voitettukin.
 

Matsku

Jäsen
Re: Thomasista

Milläköhän maskilla TT meinaa pelata Jokereissa tulevalla kaudella? Kun hän pelasi Providencessä sillä vanhalla "ullakkokypärällä", ja sehän on nykyajan SM-liigassa kielletty. Minkälainen kypärä Thomasilla oli Kärpissä?
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Re: Re: Thomasista

Viestin lähetti Matsku
Milläköhän maskilla TT meinaa pelata Jokereissa tulevalla kaudella? Kun hän pelasi Providencessä sillä vanhalla "ullakkokypärällä", ja sehän on nykyajan SM-liigassa kielletty. Minkälainen kypärä Thomasilla oli Kärpissä?

En tiedä mitä tällä kaudella käyttää, mutta viime kauden Providencessa pelasi Sportmaskin Mage yhdistelmällä eli ei millään vanhan ajan kypärällä vaan maskin ja kypärän väliversiolla jonka Sportmask (Tony Priolo) kehitti vasta hieman reilut 2 vuotta sitten.

Hyvä tuote niille jotka eivät saa oikein riittävää näkökenttää aikaiseksi tavallisesta maskista käsin, mutta ei aivan yhtä suojaava.

Jukka

PS. Odotan Timiltä aika paljon, sillä mitä olen edellisinä kausina nähnyt Pohjois-Amerikan puolella, niin mies on todella hyvässä iskussa ollut!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti team68
Toivottavasti Timppa ei tee samanlaisia kömmähdyksiä kun HIFK-aikana

Viitsitkö millään luetella vaikkapa viisi (5) pahinta kömmähdystä mitä muistat 'Timpan' hifk ajoilta? Sovitaanko ettet mainitse kuuluisaa mestaruuden ratkaissutta kutia?

Thomas on eittämättä yksi mielenkiintoisimmista 'uusista' kasvoista liigassa tulevalla kaudella. Tilastot näyttävät hyviltä, mutta miehen persoonasta kuulee ristiriitaisia mielipiteitä. Toisten mielestä mies on kuin pikkulapsi ilman tikkaria penkille joutuessaan ja toisten mielestä loistava pukukoppipelaaja. Potentiaalia liigan parhaimpien vahtien joukkoon, mutta ainesta myös muiden joukkueiden fanien pilkan kohteeksi.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Thomasista

Viestin lähetti Jukka Ropponen


PS. Odotan Timiltä aika paljon, sillä mitä olen edellisinä kausina nähnyt Pohjois-Amerikan puolella, niin mies on todella hyvässä iskussa ollut!

Tämä on erittäin kiva kuulla ja varmasti kaikki muutkin odottavat hyvällä syyllä Thomasilta hyvää peliä.

Minun mielestäni Jokereiden maalilla on nyt selkeä ykkösmaalivahti ja kuitenkin kilpailutilanne, sillä Häkkinen varmasti hamuaa itselleen pelejä ja osoitti viime vuonna olevansa näyttöpaikan saatuaan hyvä veskari. Edelleenkin olen samaa mieltä kuin pääsiäisen aikoihin, että Thomas on erittäin hyvä hankinta liigaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Kämmejä...?

Viestin lähetti team68
Toivottavasti Timppa ei tee samanlaisia kömmähdyksiä kun HIFK-aikana

Mitähän kömmähdyksiä mahdat tarkoittaa? Mieleeni muistuu tasan kolme helppoa maalia IFK:n verkkoon Thomasin vartioidessa byyria:

- 1. maali (vs. K-Espoo) Thomasin 1. pelissä (1. veto kohti maalia!)IFK-paidassa kevätkaudella 1998. Taisi olla Tero Lehterä joka sai nimiinsä Thomasin ainoan todellisen uinahduksen koko keväänä.

- 1999 finaaleissa 2 helppoa: 1. finaali: TPS 1-1 (Berg) ja 4. finaali TPS 0-1 (Alatalo)

Thomasin Kärppä-kaudella lipsahduksia sattui myös todella vähän, vaikkei Timppa enää loistanut samalla tavalla kuin Nordiksella pelatessaan.

Ja iso HUOM: Thomas ei ole mikään Parris Duffus-tyylinen kertatorjuja. Hanska toimii. Reboundeja ei tule taatusti sen enempää kuin Häkkisen ollessa maalilla. Thomasin tyyli on aika rajua katsottavaa, mutta aika varmasti mies sulkee kiekot.

Joten rakkaat naapurit, väitän, että teillä on ensi kauden rosterissa yksi liigan TOP 3 mokkesta.

Silti mielenkiintoista nähdä, miten peluutus hoidetaan. Thomas nimittäin ei tosiaankaan tyydy luukun avaamiseen, kuten monet jo mainitsivatkin. Tästä syystä Thomasista ei ole ollut NHL:n hyvin hierarkiseen maalivahtirulettiin. Taidot olisivat kyllä riittäneet joka vierailulla.

Toivottavasti Jortikka tajuaa Thomasin arvon ja antaa hänelle paikan selvänä ykkösenä. Jos miehen potentiaalia ei sössitä, Ilmalassa nähdään finaaleita.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eipä saatu tähän TT tilanteeseenkaan oikein selkoa Ärrän aikana. Mies pelasi vajaan ottelun HIFK:ta vastaan hyvin, poislukien huonoa mailapelaamista ja sitten vahinkoa jonka seurauksena lensi suihkuun. Muutama hyvä koppi ja hanska näytti pelaavan ihan hyvin, mutta myös reboundeja sinkoili, tosin Thomas sai ne pelattua hyvin sivuille/kulmiin, niinkuin pitääkin.

Kerho-matsissa nähtiin sitten huono Tim Thomas joka imaisi kaksi maalia, josta pahin tuo Tommy Salo-mainen imaisu keskialueen sutaisusta.

Vähän sekavalta näyttää, vaikka kuinka laitetaan varhaisen ajankohdan piikkiin. Hiukan varmempia otteita olisi luullut tässä vaiheessa jo nähtävän, mutta ehkä perjantain ulosajo sotki TT:n ajatuksia vielä lauantaina.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Thomas tulee kuulumaan eittämättä liigan eliittiin, kunhan kausi alkaa.Äijän hanska ja jalkatyöskentely sai allekirjoittaneen vakuuttuneeksi 97-99,ette tule todellakaan kaatumaan veskariosastoon.Ainoa mikä vaatii kohennusta on timin torjumat kiekot eteensä, niitä tulee totuttuun kanukkityyliin reilusti
tällä hetkellä maalineduspeli on hakoteillä(narrit)?
 

Matsku

Jäsen
Ihan kelpo peliä Thomasilta. 2-1 voitto IFK:sta on aina hyvin myös maalivahdilta.

Millä maskilla Thomas pelasi eilen? Itse en päässyt ottelua katsomaan, enkä myöskään urheilu-uutisista nähnyt millä kypärällä hän pelasi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä ykkösveskari

Ottaen huomioon koko SM-liigan maalivahtien tason niin voin puhtaalla omallatunnolla sanoa että TT on top 3 tasoa. Ehkä Bäckström ja tietysti Nupe saattavat olla samalla tasolla.

Uskon vahvasti että hän on se pelaaja johon Jokerit voi luottaa kuin vuoreen.

Kaksi ottelua yksi päästetty maali. Toivottavasti meno jatkuu yhtä maagisena. Jo minun liigapörssijoukkueen vuoksi
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
TT:n maneeri

Kauden aloittaneessa paikallispelissä, sen toisen erän aikana, kiinnitin huomiota yhteen asiaan, mitä Thomas näyttää toistavan jatkuvasti. Onko se pakkoliike vaiko tahaton maneeri...? Aivan sama sinällään... joka tapauksessa hän tekee mailallaan vähän väliä edestakaista liikettä, jossa ensin varsiosalla kopautetaan oikeaa maalitolppaa, sitten lapaosalla vasenta tolppaa ja taas varsiosalla oikeaa tolppaa. Toki ymmärrän tuon liikkeen silloin, kun hän liikkuu maaliltaan eteenpäin ja takaisin liukuessaan varmistaa sijaintinsa. Tuo, milteipä taikauskoinen, mailankopsauttelu tapahtuu vähän väliä, vaikka hän olisikin paikallaan. Kiinnittäkääpä huomiota.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: TT:n maneeri

Viestin lähetti redcat
Kiinnittäkääpä huomiota.
Tomppa on tainnut oppia tuon esikuviltaan esim. Roy ja Hextall harrastivat samanlaista kolistelua.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Eka viestini narripalstoille, mutta nyt on aihetta siihen. Tim Thomas oli aluksi hyvä, sitten parempi ja nyt paras. En kai kirjoittaisi näin, jos Tim ei olisi pelannut IFK:ssa 97-98. Loistava ärrä-cupissa IFK:ta vastaan, avauksessa, ja näköjään myös Lukkoa vastaan. Haikein mielin voin todeta, että Thomas on vaikeistakin hetkistä selvinnyt kunnialla. Muistan hänen IFK-aikojen tappeluista peliajoista, äijä halusi pelata kaikki matsit, vaikka erkka & rami halusivat luonnollisesti peluuttaa myös sakkea välillä. Enpä olisi ikinä halunnut nähdä varsinkaan Thomasia naapurin riveissä, no mutta minkäs teet. Katkera olen, varsinkin kun omat veskat ovat mitä ovat. Tim Thomas - Jokerit, en usko vieläkään!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös