Tietoa seuraavasta valmentajasta?

  • 105 575
  • 414

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Tomze kirjoitti:
Ei Karri Kivi kuitenkaan huonompi voi olla kuin Pajuoja.
Mitkä ovat Kiven näytöt Forssassa?

Tomze kirjoitti:
Ei voi ymmärtää miksi ihmiset ei luota Kiveen. Kuitenkin näki 4 vuotta täällä, miten pitää pelata ja mitä virheitä ei kannata tehdä.
Kuinka monta vuotta Waltteri Immonen olikaan huippuvalmentajien parina kakkosena? Mikä olikaan tulos päävalmentajana? Minun mielestäni Kiven pitäisi antaa ensin näytöt ykkösenä toimisesta Mestiksessä. Jos homa toimii Mestiksessä niin sitten vasta Ässiin.

Tomze kirjoitti:
Ei tänne tässä tilanteessa mitään ihan uusia kavereita kannata raahata, oman organisaation sisältä joku muu joka tuntee pelaajat ja tulee heidän kanssaan toimeen, taikka juurikin viime kauden kakkonen Karri Kivi.
Ei ole mitään takeita siitä, että kokematon Kivi saisi kriisijoukkueen (jos Ässät sitä edes on) voittojen tielle.
 

Tompse

Jäsen
MS kirjoitti:
Mitkä ovat Kiven näytöt Forssassa?

Mitä väliä sillä on, miten mestiksessä menee. Pääasia on, että Karri tietää miten Porissa kuuluu pelata, tuntee kaverit täällä, ja on viimeiset 4 vuotta toiminut, mielestäni ansiokkaasti kakkosvalmentajana täällä Porissa.

MS kirjoitti:
Ei ole mitään takeita siitä, että kokematon Kivi saisi kriisijoukkueen (jos Ässät sitä edes on) voittojen tielle.

Eipä ole ei, mutta takeet ainakin siitä, että on valmentaja, joka tietää millä pelityylillä täällä pärjätään. Ja onko muka Pajuojalla, sitten niin helvetin hyvät näytöt aikaisemmilta vuosilta?
 

Tuamas

Jäsen
Tomze kirjoitti:
Mitä väliä sillä on, miten mestiksessä menee. Pääasia on, että Karri tietää miten Porissa kuuluu pelata, tuntee kaverit täällä, ja on viimeiset 4 vuotta toiminut, mielestäni ansiokkaasti kakkosvalmentajana täällä Porissa.

Vai Kiveä ja Pieniniemeä täällä nyt halutaan, tai jopa Tammista. Ei ristus jannut, vähän jotain rotia nyt.

Kivi on valmentajana vähintään yhtä pehmeä kuin Pajuoja, eikä hänellä todellakaan ole juuri mitään auktoriteettia, jota tuo joukkue vaatisi.
Kivi on ihan hyvä kakkosvalmentajaksi, mutta ykköseksi hänestä ei vielä moneen vuoteen ole.
Itse näkisin että suurimmat ongelmat Pajuojalla ovat auktoriteetissa ja pelisysteemin pitämisessä yksinkertaisena. Näihin kumpaankaan ei ainakaan Kivi, Pieniniemi tai Räsänen tms. toisi mitään apua.

Jos tällä hetkellä lähdettäisiin valmentajarulettia pyörittämään, niin ainoita vaihtoehtoja ovat ulkomaiset koutsit sekä mahdollisesti Lehtosen Ika. Kotimaasta ei näillä realiteeteilla löydy muuta sopivaa valmentajaa ässiin.
 

Radek

Jäsen
kapa76 kirjoitti:
Toivottavasti ei tästä: "Huhu: Karri Kivi ässävalmentajaksi"

Ei savua ilman tulta.
Toivottavasti tulisi kakkoseksi.
"En silti usko vaan,
että valmentajaa lähdetään vaihtamaan"
Ja nyt on kyll melkoinen kaikupohja huhuille olemassa.
Pitäiskö itekki soittaa SK:lle ja kertoo, et Läntisen Ismo tekee paluun penkin taa. Meniskö täydestä? Pääsiskö lehteen?
 

rage

Jäsen
Suosikkijoukkue
T:mi Porin hitsaus ja rengas
Satakunnan Kansan pikauutiset kirjoitti:
Huhu: Karri Kivi ässävalmentajaksi
(29.10 23:06) Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kiistää Satakunnan Kansan omista lähteistään saaman tiedon Karri Kiven valmennuspestistä Ässiin. SK:lle kerrottujen tietojen mukaan Kivi syrjäittäisi nykyisen päävalmentajan Juha Pajuojan. Ässien viime kauden kakkosvalmentaja Karri Kivi tyrmää Ässä-kytkentänsä. Hän kiistää itse olleensa yhteydessä Ässiin tai Ässien edes pyrkineen neuvottelemaan kanssaan.

Mitkähän mahtavat olla "Satakunnan Kansan omat lähteet"? Jatkoaika.com? Onhan huhuilla aina jokin lähde.

Valmentajan vaihto on aina äärimmäinen ratkaisu mutta jotainhan tässä täytyy tapahtua. Olisiko tämä sitten oikea ratkaisu...

Jos sääliPO-paikka alkaa karkaamaan, niin toivottavasti lähdetään edes kunnon ryminällä kesälomalle. Ajetaan junnuja sisään liigaympyröihin ja hankitaan länsirannikon paras painijoukkue -titteli Poriin.
 

Tuamas

Jäsen
Kivi Poriin vain Oravan mukana

Eli kuten otsikosta näkee, ei Kivellä ole mielestäni mitään käyttöä ykkösenä.

Ihan hyvä kakkonen peluuttamaan puolustusta ja tukemaan esim. Oravaa. Jos vaikka rauml kyllästytään lukon konttaamiseen ja Orava joutuu kilometritehtaalle, niin loppukaudeksi Poriin vetämään ja ensi kaudeksi jämäkämpi äijä tilalle kun Orava siirtyy hämptoniin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
KK

Sitä vaan mietin, että millä perusteella Kivi on "pehmeä" valmentaja? Itse olen jostain saanut päinvastaisen kuvan, mutta tämä voi toki olla väärä mielikuva. Kertokoon ken tietää, että minkätyyppisten arvojen koutsi on kyseessä.

Eipä siinä, kyllä "muurahaiskarhu" voisi ihan hyvä vaihtoehto olla ainakin nyt loppukaudeksi, vaikka aika raaka riskiveto olisikin kyseessä. Tuollainen all-in vaihtoehto pienillä pelimerkeillä.

Lehkonen ei taida irrota Turusta kirveelläkään.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Satuin tänään näkemään Raimo Summasen kirjamessuilla (ruokamessujen puolella kuitenkin) ja häneltä kysyin ihan piruuttani onko Hirsimäki soitellut. Vastaukseksi sain: "Vähän oon odotellu mut mitään ei oo vielä kuulunu". Siihen päälle kunnon naurut, joten siitä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä..
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Pahkasika-juttuja, toteaa Karri Kivi tämän päivän Kansassa mahdollisesta siirrosta Ässiin. No, se siitä sitten:) Ei vaan, vaikuttaa edelleen siltä, että Ässäjohto on päättänyt antaa Pajulille tukensa, menee pelit sitten enemmän tai vähemmän päin persettä. Ennemmin jatketaan tätä pelaajarulettia, joka ei ole tiukkaa budjettia noudattavalle seuralle ominaista. Ja vielä huonoimpaan mahdolliseen aikaan kautta, jos puhutaan kotimaisista pelaajista. En jaksa uskoa, että nykyisistä ulkolaisista ulostetaan ketään ja näin ollen ainoastaan Naurov korvataan joko Dallas-roskiksesta tai jollain koodinimi Bergeronilla.

Dallas-yhteistyöstä on kasvamassa hedelmien ohella paskaruohoa, joka on mielestäni melkoinen uhkakuva Ässien tulevaisuuden kehittämisen kannalta. Viime kaudella saatiin nauttia loistavasta tuloksesta ja nyt ollaan keskellä suota. Hiseystä ei edes viitsitty alkaa taittaa peistä, kun Dallasista oli tulossa Lammers ja Lessard. Ainakin niin kauan, kun pojille itselle kerrottiin mahdollisesta Suomen visiitistä. Ainakin Lammers totesi, että ei Poriin lähde vaikka koko peliura loppuisi siihen. Eli toivottavasti jotain on opittu ensi kautta ajatellen. Missään nimessä yhteistyötä ei saa lopetta, mutta koko ulkolaisVAHVISTUS-kiintiötä ei voi laskea Dallasin varaan.

Eli kysymys kuuluu: mitä tekee ketju Hirsimäki-Ahola-Takko? Täällä on jo vaadittu jo Penan päätä vadille, joka oli kyllä uskomatonta tuubaa. Kyllä on pitkälti Penan ansiota, että täällä Porissa edes pelataan liigakiekkoa. Tammisen palkkaaminen oli virhe, jota en nyt ihan usko Aholan uusivan. Jos joku koutsivelho ilmestyy markkinoille, niin varmasti tarjousta lähtee Mikonkadulta. Mutta suurin murhe taitaa olla juuri siinä, että kenelle tarjousta lähettää?

Karri Kivestä Summasen Raimoon on ollut skaala, kun uusista koutsiehdokkaista on puhuttu. Otetaanpa Raato tarkempaan syyniin. Blues-kohu on jäänyt taka-alalle ja Rami on ollut hiiren hiljaa, ja palkkaa on silti juossut tilille. Eli rahaa Summasella varmasti on sen verran, ettei se ole varmastikaan Ramin seuraavan projektin päätähtäin. Itseasiassa, mikä voisi olla Summaselle paras paikka tulla jälleen piikiksi Kummolan perseeseen, kuin Porin Ässät! Täysin puskista tuskissaan rimpuilevan patajengin herättäjäksi. Missään tapauksessa halpa mies Rami ei ole, mutta julkisuusarvokin olisi taas viime kauden luokkaa.

Mutta siitä lähdetään, että Juupe pysyy Porissa koko kauden ja ainoastaan pelaajapuolella nähdään uudistuksia. Scott Langkow ei voi olla edes harkinnassa, se on jo nähty että Scott ei ole voittava maalivahti. En jaksa uskoa, että näin hullua ideaa edes harkitaan johtoportaassa. Rahan haaskausta ,bigtime!

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

P.S. Eikös Summanenkin ole Ilves-kasvatteja:)
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olisi kiinnostavaa nähdä ensi kertaa Summanen valmentamassa joukkuetta, jonka materiaali ei päätä huimaa. Siinähän sitten katsottaisiin Raadon todelliset kyvyt koutsina. Mutta en usko, että Ässät edes vaihtaa koutsia. Se nimittäin maksaa. Eikö Pajuojan sopimuksin ole 2-vuotinen? Ässät makselisi Pajuojalle palkkaa vielä ensi kaudenkin ja tuskin Ässät hukkaa nyt viime kauden hyvää talousdellista tulosta valmentajarulettiin, joka kaiken lisäksi olisi kaikissa tapauksissa epävarma kortti, mikäli menestystä ajatellaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heitetäänpä ilmoille joitain nimiä. En ole kyllä varma ovatko kaikki elossakaan tai mitä tekevät, mutta josko sekaan mahtuisi joku hyväkin vaihtoehto.

Jos halutaan yhä olla Ilveksen kaatopaikka, niin sieltä löytyisi ainakin Matti Kaario, Seppo Hiitelä, Heikki Vesala ja Sakari Pietilä. Oliko Raimo Määttänenkin joskus siellä? Eikä pidä unohtaa Vladimir Jursinov Junioria.

Muista ulkomaan elävistä tulee mieleen ainakin Boris Majorov ja Leif Boork.

Matalamäki mainittiinkin jo. Muita entisiä Tapparalaisia: Kalevi Numminen, Rauno Korpi, Olli Hietanen, Jorma Kurjenmäki, Pertti Hasanen tai jopa Ismo Läntinen.

HIFK:n vanhat mestaruusvalmentajat Jorma Rikala ja Timo Haapaniemi.

Esko Sahlstedt tai Matti Keinonen Raumalta.

Muita: Alpo Suhonen, Samu Kuitunen, Juhani Wahlsten, Esko Nokelainen.

Ja sokerina pohjalla: Tapio Flinck
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Viltsu kirjoitti:
aa. Eikö Pajuojan sopimuksin ole 2-vuotinen? Ässät makselisi Pajuojalle palkkaa vielä ensi kaudenkin ja tuskin Ässät hukkaa nyt viime kauden hyvää talousdellista tulosta valmentajarulettiin, joka kaiken lisäksi olisi kaikissa tapauksissa epävarma kortti, mikäli menestystä ajatellaan.

No ei onneksi ole kuin 1-vuotinen sopimus! Optio Ässillä +2 vuotta, jota ei toivottavasti ikinä käytetä.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
teemu73 kirjoitti:
Heitetäänpä ilmoille joitain nimiä. En ole kyllä varma ovatko kaikki elossakaan tai mitä tekevät, mutta josko sekaan mahtuisi joku hyväkin vaihtoehto.

Jos halutaan yhä olla Ilveksen kaatopaikka, niin sieltä löytyisi ainakin Matti Kaario, Seppo Hiitelä, Heikki Vesala ja Sakari Pietilä. Oliko Raimo Määttänenkin joskus siellä? Eikä pidä unohtaa Vladimir Jursinov Junioria.

Muista ulkomaan elävistä tulee mieleen ainakin Boris Majorov ja Leif Boork.

Matalamäki mainittiinkin jo. Muita entisiä Tapparalaisia: Kalevi Numminen, Rauno Korpi, Olli Hietanen, Jorma Kurjenmäki, Pertti Hasanen tai jopa Ismo Läntinen.

HIFK:n vanhat mestaruusvalmentajat Jorma Rikala ja Timo Haapaniemi.

Esko Sahlstedt tai Matti Keinonen Raumalta.

Muita: Alpo Suhonen, Samu Kuitunen, Juhani Wahlsten, Esko Nokelainen.

Ja sokerina pohjalla: Tapio Flinck

Toden totta näkyis olevan ihan hatusta heitettyjä nimiä.

Onko näissä nimilistoissa mitään järkeä?
 

pygmalion

Jäsen
teemu73 kirjoitti:
Jos halutaan yhä olla Ilveksen kaatopaikka, niin sieltä löytyisi ainakin Matti Kaario, Seppo Hiitelä...

Siinähän se on valmis kaksikko, lyötte kovat rahat vaan tiskiin, niin eiköhän se onnistu. Tässä skenaariossa näkisin kyllä tarpeellisena sen, että heivaatte sen Hirsimäen sieltä turhailemasta ja otatte GM:ksi Juha Hiitelän.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
piru kirjoitti:
Summanenhan sopisi nyky Ässiin kuten nyrkki silmään
ja sille vielä Jyrä pehmohantaksi.
Tässä ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Palautuisi kuri joukkueeseen. Eivät uskaltaisi pelata huonosti. Lisäksi tässä on sellainen asia, että palkka juoksee koko ajan jo jääkiekkoliitosta ja makkarajussilta eli eiköhän Rami Ässiin tule pikkupalkalla. No tuskin kuitenkaan.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Zeta03 kirjoitti:
No ei onneksi ole kuin 1-vuotinen sopimus! Optio Ässillä +2 vuotta, jota ei toivottavasti ikinä käytetä.

Ok, no sittenhän tämä on selvä juttu. Pajuoja lähtee jo tällä tai ensi viikolla. Mutta en usko, että mitään profiilivalmentajaa saatte. Pajuoja joutui kyllä helvetilliseen paikkaan Ässien viime kauden menestyksen jälkeen. Samanlaiseen joutui Mika Saarinen kaudeksi 2003-04 aloitettuaan Tapparan päävalmentajana; joukkue hajosi mestaruuden jälkeen ja Saarinen joutui syyttä suotta syntipukiksi.

Nämä lähtökohdat tietenkin pitäisi ottaa huomioon, kun Pajuojaa naulitaan lähiviikkoina. Mutta tottahan toki valmentaja saa yksin kannettavakseen koko vastuun, kun huonosti menee. Viime kausi oli kuitenkin poikkeuksellinen kausi, kaksi suurta, Jokerit ja TPS rämpi ja oli odotettavissa, etteivät moiset yllätykset toistu tällä kaudella. En toki yritä väittääkään, etteikö Pajuoja olisi virheitä tehnyt. Mutta on niitä tehty seurajohdossakin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Viltsu kirjoitti:
Ok, no sittenhän tämä on selvä juttu. Pajuoja lähtee jo tällä tai ensi viikolla. Mutta en usko, että mitään profiilivalmentajaa saatte. Pajuoja joutui kyllä helvetilliseen paikkaan Ässien viime kauden menestyksen jälkeen. Samanlaiseen joutui Mika Saarinen kaudeksi 2003-04 aloitettuaan Tapparan päävalmentajana; joukkue hajosi mestaruuden jälkeen ja Saarinen joutui syyttä suotta syntipukiksi.

Nämä lähtökohdat tietenkin pitäisi ottaa huomioon, kun Pajuojaa naulitaan lähiviikkoina. Mutta tottahan toki valmentaja saa yksin kannettavakseen koko vastuun, kun huonosti menee. Viime kausi oli kuitenkin poikkeuksellinen kausi, kaksi suurta, Jokerit ja TPS rämpi ja oli odotettavissa, etteivät moiset yllätykset toistu tällä kaudella. En toki yritä väittääkään, etteikö Pajuoja olisi virheitä tehnyt. Mutta on niitä tehty seurajohdossakin.

Viime kaudella jos Jokerit ja TPS eivät olisi rämpineet, olisi Ässien sijoitus runkosarjassa ollut 6.-7. riippuen siitä mikä nykyään mielletään Tepsin normaalitasoksi. Sitä ennen meni kolme kautta sijoilla 10-11. Nyt ollaan syvässä syöksykierteessä sijalla nro. 13, joten en näe Pajuojaa mitenkään marttyyrina ylisuurten odotusten alttarilla.

Uskoisin (siis toivoisin) että Forssasta kajahtaa lähipäivinä.

En muuten tajua miten Ässillä ei olisi varaa maksaa kahden koutsin tuplaliksaa loppukausi kun jemmassa on yhden veskan palkkarahat ja muutenkin talouspuoli on tasolla tyydyttävä.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kivi?

Major Julli kirjoitti:
Uskoisin (siis toivoisin) että Forssasta kajahtaa lähipäivinä.
Miten voitte uskoa, että valmentaja joka ei pärjää edes mestiksessä saisi meitin joukkueen uuteen lentoon...?

Karri voi tulevaisuudessa olla ihan "jees" ykkönen, mutta ei tällä kaudella kyllä tätä joukkuetta pelasta. Vaikka kuinka Kivi kaverit tuntisi niin ei mestiksen huonoimmalla "pelikirjalla'" sateita tehdä porissakaan.
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Major Julli kirjoitti:
Uskoisin (siis toivoisin) että Forssasta kajahtaa lähipäivinä.

En muuten tajua miten Ässillä ei olisi varaa maksaa kahden koutsin tuplaliksaa loppukausi kun jemmassa on yhden veskan palkkarahat ja muutenkin talouspuoli on tasolla tyydyttävä.

Joo en minäkään oikein ymmärrä mitä apua siitä Karrista nyt tähän tilanteeseen olisi. Se on ihan sama kuka siellä on valmentaja jos on palaset mistä pitäisi jotakin rakentaa on tuota luokkaa. Niinkuin tuo jatkoajan kolumni "Ässien epäonnistuneet hankinnat" kertoo. Ja jos rahasta puhutaan niin mielummin pistää rahat maalivahtiin ja puolustajiin kuin maksaa kahdelle valmentajalle palkkaa. Jos jotakin rahaa on sukanvarressa niin luulisi että nyt olisi niille käyttöä.

On tullut tehtyä muutama räikeä munaus mistä nyt kärsitään.
- Nissinen olisi luultavasti ollut parempi kuin Kaltiainen/Kilpeläinen tai molemmat yhteensä. Ei olis pitänyt päästää pois.
- Ja nuo "ulkomaalais vahvistukset", ei mistään kotoisin. Viime kaudella kävi tuuri sikasäkissa ostosten kanssa, tällä kaudella ei.
- Sentteri osasto ON heikko, Rautee/Uusikartano mitään vastaavaa ei tällä kaudella rosterissa ole. Ässät häviää ihan tolkuttoman paljon aloituksia, olisi ihan mielenkiintoista nähdä tilastoja. Ja se pelinrakentelu on mitä on, kivenmäen harteilla kaikki.

Pajuoja saa jatkaa mutta annetaan kaverille pikkasen paremmat palaset mistä joukkuetta rankentaa, ostetaan ykkösmaalivahti koska sellaista meillä ei ole ja vaihdetaan ulkomaalaisvahvistuksia, (Aston, Crombeen, Naurov) sitten vielä joku kiekollinen pakki ja keskinkertainen sentteri niin päästään niihin säälipleijareihin.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Kivi nyt tulee kovista huhuista päätellen Ässiin niin voisi ajatella että hän oli yksi kanditaateista kun tämän kauden päävalmentajaa mietittiin. Kysyisin vain että mikä seikka tuolloin teki Pajuojasta paremman ? Ja jos Kivi nyt sitten tulee jos tulee, niin minusta tilanne olisi sama: Nuori, kokematon valmentaja. Ja Kivi olisi selvästi parempi kuin Pajuoja. Miksi ?
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
kapa76 kirjoitti:
Jos Kivi nyt tulee kovista huhuista päätellen Ässiin niin voisi ajatella että hän oli yksi kanditaateista kun tämän kauden päävalmentajaa mietittiin.

Minusta K.Kivi olisi oikeastaan nyt oudompi valinta kuin mitä hän olisi ollut Toivolan manttelin perijänä. Hän saattaa olla tulevaisuuden suomalaisia valmentajanimiä, mutta häntä on jotenkin jo persoonanakin vaikea nähdä muutosvalmentajana - sytyttävänä, järjestyksen tuovana ja nopeasti peliä muuttavana valmentajana. Mutta jos tähän Ässissä päädytään, niin aika näyttää.

Jakkara kirjoitti:
Ässät häviää ihan tolkuttoman paljon aloituksia, olisi ihan mielenkiintoista nähdä tilastoja.

18. Wandell, Tom (68 aloitusta) 50,37%
23. Hirvonen, Ville (148) 48,84%
26. Kuparinen, Matti (208) 48,48%
33. Häppölä, Toni (190) 47,74%
44. Kemppainen, Joonas (28) 45,90%


Aloitustilasto
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
RaikkA kirjoitti:
Miten voitte uskoa, että valmentaja joka ei pärjää edes mestiksessä saisi meitin joukkueen uuteen lentoon...?

Karri voi tulevaisuudessa olla ihan "jees" ykkönen, mutta ei tällä kaudella kyllä tätä joukkuetta pelasta. Vaikka kuinka Kivi kaverit tuntisi niin ei mestiksen huonoimmalla "pelikirjalla'" sateita tehdä porissakaan.

Jaa-a, Pajuoja pitää korjata nurkista pois ennenkuin on joulukuu. Siihen väliin tarvitaan joku, joka pystyy nopeasti sopeutumaan ja hoitamaan homman kauden loppuun, jolloinka jatkaa jos tulokset antavat myöten tai lähtee pois. En oikeasti keksi yhtään syyytä miksi Pajuojan jatko olisi parempi vaihtoehto kuin ottaa Kivi penkin taakse tuomaan jotain viime kauden elementeistä takaisin.

Joka vuosi joku liigajoukkue haukkaa kuorman paskaa valmentajan vaihdoksen yhteydessä, viimekaudella Jokerit ja Lukko. Kausi on yleensä siinä vaiheessa kätelty ja silloin tarvitaan ns. care-taker valmentaja, jonka homma on luotsata loppukausi edes jonkun sortin kunnialla, ja mikäli onnistuu hyvin, saa jatkaa. Parempaa paikkaa ei oikeasti ole kuin nyt kokeilla toista keltanokkaa riskillä, koska tämä kausi on todennäköisyyden valossa jo ohi sektorissa.
 

Temp

Jäsen
uusi valmentaja

no niin. Varmaan jokainen fani tietää mitä johdon tulisi nyt tehdä, se on kysymysmerkki tietääkö johto mitä tehdä. Juhaan luotto oli alussa kova, mutta kun pelissä ei ole vieläkään päätä eikä häntää. Äijät surffailee kentällä ja se oli siinä sitten.

Luulen, että JP:n pelisysteemi (jos sitä on) tappaa monesta pelaajasta mahdollisesti irti saatavat tehot. Aatellaan nyt esim BJ:tä pelaajan paras puoli on laukaus, pitkä syöttö pystyyn BJ vauhtii ja veto. Kuinka monta pitkää avausta Ässät on antanut tämän kauden aikana. Tuo roikkukiekon nostaminen omasta päästä siniselle ja toivotaan, että omat saa kiekon on taktiikkana aika erikoinen. Tai sitten lyödään kiekkokulmaan ja kukaan ei mene perään. Jos sitten saadaan kiekko pyöritään kulmassa ja menetetään.

Vähän tällainen yltiö-optimistinen valmentaja ehdotus olisi Summasen Rami. Tuskin silti koskaan tulisi, mutta sopisi kuin nyrkkisilmään tänne. Meillä ei ole Niinimaita itkemässä, jos vähän huudetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös