Ti 9.2.2016 CHL-finaali: Kärpät - Frölunda Indians

  • 25 889
  • 213

faro

Jäsen
Ei johda enää kun oli juuri tuossa kauden ensimmäinen tappioputki. On johtanut suurimman osan ajasta. Maaleja on edelleen tehnyt ylivoimaisesti eniten, kauden alussa voitti eniten pelejä mitä koko liigan historiassa kukaan aikaisemmin. Ennen tätä tappioputkea ei ollut hävitty kertaakaan enemmän kuin yhtä peliä peräkkäin.
Ok. Särähti vaan korvaan tuo "aivan ylivoimainen", kun eroa sarjakärkeen on kuitenkin melkein 10 pistettä.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Hakanpää on ollut Kärppien huonoin puolustaja jo aiemminkin. Pentikäinen herättää kyllä enemmän luottoa, vaikka samassa pakkiparissa pelaavatkin.

Niemikin olisi tuossa ensimmäisessä maalissa heittäytyä kiekon eteen, mutta eipä hänestä ikinä ole Kemppaisen korvaajaksi muutenkaan.
 

Mipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kovalla temmolla pelaa kyllä Frölunda. No onhan Kärpät muutamaan otteeseen aikaisemminkin tällä kaudella ollut CHL:ssä pari maalia perässä, toivotaan että taas noustaan.

En muistanutkaan että Mertarannan selostus on näin kauheaa kuunneltavaa, jatkuvaa pelon lietsontaa ja ärsyttäviä maneereja.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Mertarannan juontamaa diashowta ei jaksanut netistä katsella, joten piti etsiä toinen streami. Kävi naurattamaan kun selostajan lausumisen perusteella kiekossa oli naughty huora mutta Nutivaarahan se siellä pyöri.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu ettei nopeus riitä jaloissa, eikä varsinkaan yläkerrassa.

Tuossa tilanteessa olisi riittänyt kun olisi vähän aikasemmin reagoinut. Peruspakin perusominaisuus on löytää mies maalilta salamana.

Kärpät pyöri kulmissa, hurreilla paremmat paikat. Kyllä tässä Kärpillä edelleen kaikki eväät on kääntää. Harmittavan helpolla sai vastustaja 2 häkkiä.

E: Korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Ei tuossa mitään jumalia tarvi. Tekomaaleja molemmat ja Frölunda oli koko ajan Kärppien paremmin pelissä kiinni.
No jaa. Jos omista menee sisään niin en ihan kutsuisi tekomaaliksi. Kyllähän eka erä meni Frölundalle.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tässä mitään itkua tarvi tiristää. Molemmat joukkueet ovat päässeet paikoille. Frölundalla tosin paremmat. 1 säkä maali ja tekomaali nähty- Kärpät on hyvin pelissä mukana. Hyökkäystä pitää terävöittää.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Veikkaan että nähdään Kärpiltäkin hieman nopeatempoisempi toinen erä.
 

KemmiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luulisi Tamillekin olevan selvää että pelin kuva on aivan eri kuin liigassa. Frölunda on ehkä Euroopan paras joukkue. Siten on aika itsestään selvää Frölundan vievän peliä. Tottakai Pentikäinen ja Hakanpää on pulassa Frölundan kanssa kun ovat sitä Bluesia ja kumppaneita vastaan.
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan meillä monta hyökkääjää jotka pelaa omasta mielestäni jotenkin puolitehoilla ja on pelannut pidemmän aikaa. Huml, Ikonen, Junttila, Aaltonen nyt ainakin. Puljujärven tehoilun ymmärtää iän puolesta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se mikä tekee noista Frölundan maaleista tekomaaljea, on se miten he pelaavat sen kiekon sinne maalille. Pompuille on ihan sama, mutta niitä tulee jos pelataan kiekko nopeasti maalille ja siellä taisi olla yv-tilanne Frölundan hyväksi.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Kerrankin ollaan samassa veneessä oli oululainen tai kuopiolainen. Suomi- Ruotsi maaottelu! mulle on sama kuka meistä liigaseuroista siellä finaalissa suomalaisia edustaa, kunhan hurria kylvetetään ja kunnolla! SUOMI VOITTOON!
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo tuo pelinopeus on Ruotsin sarjassa aivan eri luokkaa. Meillä pelitavat valmistaa paljon viivelähtöjä ja hitaita ohjauspelejä sekä träppiä. Jokohan Liigassakin ymmärretään pikkuhiljaa että tuota pelin nopeuttamista tarvitaan, kuten Jukka Jalonen sen näytti U20-kisoissa. Hitaan organisoidun pelin huippu meni jo.

Toisessa erässä nähdään löytyykö Marjamäen pelikirjasta nopeampaa tempoa järjellä höystettynä.
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sielä on Huml, Laatikainen, Hakanpää, Niemi kaikilla -2 ja Pentikäinen vilttiin just joo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös