Ti 8.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 64 600
  • 781

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
ZABO :D
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No otetaan nyt vähän takaisin tuosta, ei tuo Pietilältä mikään ruma temppu ollut vaan ennemminkin varomattomuutta molemmin puolin.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kai tuo nyt mikään jättiyllätys ole. JYP on aiemminkin ollut vahva Oulussa. Onni Oululle, jos välttävät Hurrikaanin pudotuspeleissä.

JYPiä ei viime viikkoina ole tuo puolustuspelaaminen oikein kiinnostanu. Kaikki virta on menny hyökkäyspeliin, ja maalinteko on ollu tuskaa. Ilman lahjajäähyä JYP johtais 0-2. On se aika yllättävää.
 

sinikettu

Jäsen
Jos Kärpät kohtaa JYPin pleijareissa niin kyllä se on JYP joka tosiaan siitä parista jatkaa. JYPin peli on myrkkyä Marjamäelle.
Tämä on taas niitä näitä valitteluvirsiä joita kuuluu kun vastustaja pelaakin tosissaan. Liigan nelossijalla olevaa joukkuetta vastaan on aika lailla luonnollista, että peli on tiukkaa. Eipä ne Tapparaakaan hävityt runkosarjapelit ole niin paljoa playoffeissa painaneet viime vuosina. Mielestäni Tappara ja mahdollisesti Lukkokin olisi ainakin samaa kaliiberia vastustajana kun Jyp. Kyllä se pelaajamateriaali alkaa ottelun parin jälkeen näkymään konkreettisesti kaukalossa. Sen lisäksi kun pudotuspelijoukkueet ovat selvillä, vastustajan taktiikkaa vastaan tosiaan voi vielä treenatakin.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Saatana ranttaliksi nyt vaan, sirkushuveja kansalle kiitos.

Ja Sport tasoihin, eipähän jää jossiteltavaa kun ryssitään näin huolella näinkin tärkeä peli.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
No HIFKilla on nakojaan tanaan teemana etta joka eraan aina ennen 10sek niin pitaa tehda byyri.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Liigan paras ylivoima sitten rokottaa aika helvetin tylysti pelicansia tuomarivirheesta. 3 maalia tuohon 5 min ylivoimaan. Hiukan saaliksi kay pelsuja, ei tuolla tavalla haviaminen ole enaa reilua pelia. Ei se tietysti lukon vika ole.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Millanen on ollut matsin alkupuolisko Oulussa?
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viljanen oli kiekollinen ja näytti kaatuvan kontaktiin minkä ifkn jätkä aiheutti...siitä molemmat nurin ja sen seurauksena ahonen nurin.

Toisinpäin olisi hylätty

Ässä-pakki ei ollut kiekollinen, Ahonen itse edesauttoi kaatumistaan aktiivisella mailapelillään. Hyvin Ässä-pakki kyllä siirsi kiekon Leinolle. Kauhea flipperi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös