Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Sotsille riittää tällä hetkellä, että puolustavat vaan omalla alueella jämäkästi. Jokereiden pelaajat eivät tee elettäkään, että hakisivat parempaa vetopaikkaa keskustasta, tai edes haastaisivat. Vedetään vaan kulmarallia niin kauan kunnes menetetään kiekko.
 
Pöö

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Suoraviivaisuus ja agressiivinen ajo maalille ilmeisesti kiellettyä tänään. Vastustaja ei oo vittu tehnyt edes sitä vähää mitä Jokerit ja johtaa silti 0-2. Vittu tuolla työmäärällä pitäisi olla 6-muna tappiolla vaikka Jokerit on ollut kehno. Sen lisäksi tuomarit sallivat luvattoman paljon kiekottoman estämistä ja ihan päämäärätöntä nuhjaamista (ei tarkoita valitettavasti tässä yhteydessä leppoisaa poikapainia). Tulis nyt joku tajunnan räjäyttävä taklaus niin tää peli vois saada edes vähän eloa.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sutsisatsaan on helppo puolustaa, kun jokerit on päämäärätön ja välinpitämätön kuin käytetty kuminauha. Vittu mitä paskaa. Ja toi jokereiden PAPP, kuinka vitun vaikeeta sitä on saada kuntoon? Ei tästä oikeasti tuu taas vittuakaan.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TööVe, CAR, IPA
Tekis mieli lähteä himaan. Mut tässä rangaistusvangin paikalla olen ja istun.

Ja nyt ne Jumbolla sanoo et Jokerit tulee ja voittaa. Näkis vaan.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli kyllä tämän väsyneen kauden alun väsynein erä Jokereilta. Siellä taitaa joka jätkä toivoa että joku muu menisi painimaan ja itse voisi vaan surffailla rauhassa. Vielä kun tuomarit pitävät pillit pussissa saa Sotchi puolustaa omaa maaliaan ikävän kovaa ja Jokereiden hyökkäys on aseeton. Liikkeellähän tuon repisi palasiksi jos edes yhtä kenttää huvittaisi luistella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy