Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Todella keskinkertainen erä. Puuttuu tunnetta, kaksinkamppailua ja oikeastaan vähän kaikkea. Sotsille melkoinen lahja tuo maali, kiitos Löövin typerän jäähyn ja Kalninsin heikon pelaamisen.

Eiköhän toiseen erään paranneta ja paljon.
 
Pöö

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiekonhallinnalla ei tee mitään, jos ei löydy tahtoa mennä maalille eikä halua laukoa kohti maalia. Parannettavaa jäi ja rutkasti.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Heikkoa hyökkäysalueen pelaamista. Kun kiekollisella on se optimiaika tehdä ratkaisu - usein syöttö, laukaus tai harhautus - pelaajat antoivat ajan pois. Sochi pelaa maalinedustan hyvin, mutta juuri siksi oikea-aikainen ratkaisu on lähes pakollinen. Ei vaan toimi. Toivotaan parempaa II erää!
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Sochin tapaiset joukkueet pitäisi hävittää koko sarjasta.
Tämä. Siis aivan hupitason jengi, mitä helvettiä sä teet tollasilla jengeillä mitkä ei pääse kiekon kanssa edes vastustajan sinisen yli.

Karmiva jengi ja hyvin näyttää pitävän @Cobol puheet paikkansa ettei iso osa KHL-jengeistä osaa/halua hyökätä millään tapaa.

Voi vaan kuvitella paljon vituttavaa tulla jostain NHL:sta pelaamaan tuollaiseen ihan mätisäkkiporukkaan tuollaista kiekkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy