Ti 7.1.2014 Jokerit - SaiPa

  • 21 307
  • 62

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä muuten Streamin tynkää illan peliin:
rugby live streaming | sky sports 1 live stream | sky sports free streams | free sky sports | sports streaming | nfl live stream | watch free sports | sky sports 1 stream | sky sports 2 stream | sky sports 3 stream | sky sports 4 stream | f1 live streaming | live sports | watch nfl live |

Jokerien kokoonpanoa katsellessa, ei voi kun ihmetellä puolustajien rooleja. Miksi Niemi ja Väänänen samassa parissa? Toki Ossi voi olla vajaakuntoinenkin, mutta miksi olisi silloin kokoonpanossa.
Tämä Ilveksen Peltola on ollut jopa positiivinen yllätys. Vuokramieheksi pelannut todella varmanoloisesti. Ihme ettei Ipalle kelpaa...

Jokerit hoitaa 5-1, Nagy 2+1 ja Hahl 1+2.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
48min riitti, hemmetti kun en tajunnut lähteä jo 2. erätauolla!

Olisi ollut oikeusmurha, jos umpipaska Jokerit olisi tuosta pisteenkin saanut. Nyt lukemat vastaavat ottelun tapahtumia aika oikeudenmukaisesti.

Noin surkeasti pelaaminen pitäisi kieltää laissa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jiihaa! Sieltä se tuli aivan helvetin tärkeä voitto. Tappioputki poikki. Nyt SaiPa ainakin pelasi kuin sarjakolmosen kuuluukin. Tätä peliä olen tottunut katsomaan.

Hienoa, että mm. Rissanen ja Davis sai onnistumisia. Molemmat pelasi hienoa peliä kyllä. Davisilta toivon mukaan lähti maalintekopaineet ja jatkossa verkot heiluu taas. Kaikin puolin tajutoman vauhdikasta peliä mieheltä, kunnon vauhtikone. OIkeastaan koko joukkue siinä vauhdissa mitä syksyllä. Jos tämä jatkuu, niin ei ole mitään hätää.

Myös Flinckin rankkari oli huikea suoritus. Näkisin, että se katkaisi narrien selän.

Ilman Irvingiä tämä olisi päättynyt 1-9.

Mahtavaa! Etiäppäin.

P.S. Peksi tainnut antaa pojille kunnon kotiläksyt. Heti näki, että nyt oikeasti on kääritty hihat ja näytetään se oma totuttu taso.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ei kahta sanaa, parempi vei ja luvut tuntuvat jälkikäteen melko "reiluilta".

Saa nähdä oliko Tomekin ja Nupen kuherruskuukausi tässä, mutta helvetin paljon on muututtava jatkossa jos pisteistä halutaan taistella. Noilla esityksillä pisteitä ei tule paria sattumapomppua enempää, ei vaikka vastassa olisi muukin kuin sarjakolmonen.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Koko peli tuli seurattua(lähinnä kun Saipa voitto oli laitettuna pitkäänvetoon) ja oli vauhdikas ja hyvä peli. Ensimmäiset kaksi erää tosiaan meni siinä, että Irving pelasti Jokerit muutamilta takaiskuilta. Kolmannessa erässä sitten retkahti.

Ben-Amor otti tyhmän keihästyksen(selvä ulosajo). Hahlin taklauksesta olisi voinut antaa 2min. 5+20 tuosta taklauksesta ei olisi tosin ollut vääryys.

Tuomarit mielestäni tässä pelissä hyviä, taisi toinen olla Henriksson?
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Saipalla on kyllä mahtavia pelaajia, Davisin tietää kaikki mutta Tavi esim aivan huikean hyvä kiekkoilija. Onko Jokereilla ollut jokin pelisapluuna voittopeleissään, nythän ei ollut mitään muuta kuin taklauksia ja sitäsuntätä kiekkoa.
Ossi Väänästä vietiin sen verran että kyllä saa jalat käydä olympialaisissa. Viimeisessä maalissa meni kulmaan Davisia taklaamaan ja eikun ite selälleen ja Davis iskee limpun uuniin. Tavia ei saanut Ossi heilahtamaan lainkaan ja Koho karkas miehen viereltä läpi. Saipa on taas liikkeessä ja voitttoja tulee sanon minä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Unohtui mainita Tavi myös. Loistavaa peliä. Tärkeä jätkä. Omista pojista Leivo tänään parrasvaloissa. Mainiota.

Toivotaan, että Spang ei satuttanut itseään pahemmin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hahlin taklauksesta olisi voinut antaa 2min. 5+20 tuosta taklauksesta ei olisi tosin ollut vääryys.

No joopa joo, puhdas vahinko se oli. Vaatii aika hyviä refleksejä olla taklaamatta, kun toinen kompastuu mailaan juuri ennen taklausta.

SaiPalle onnittelut onnistuneesta ryöstöretkestä ja totaalisesta dominoinnista kentällä. Jokereiden kannalta ainoa positiivinen asia tänään oli se, että peli kestää vain 60 minuuttia.
 

D - fence

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, kiekkoon osuva pakki, hampaaton kanadalaine
Olipa aneeminen Jokerit. Tämän päivän esityksen perusteella ei montaa pelaajaa mahtuisi SaiPaan, noh ehkä Irwing kakkosveskariksi. SaiPa is back in business. Janne Tavi voitti tänään kaikki kaksinkamppailut, ainakin tuntui siltä. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti Turkua.
 

Bacon

Jäsen
Tuo Jokereiden peli näytti aika pitkälti siltä, miltä SaiPan pelaaminen on ennen tätä iltaa näyttänyt. Ei kiinnosta pelata ja kaikki tehdään puolihuolimattomasti. En todellakaan voi uskoa, että Jokerit oikeasti on noin heikko. Mutta ei mitään pois SaiPalta. Aivan loistava peli ja kaikesta tekemisestä näki, että siellä ollaan porukassa mietitty viime pelejä. Nyt otettiin mustelmia, haastettiin ja mentiin maalin eteen survomaan kiekkoja maaliin. Tältä sen pelin pitääkin näyttää. Spangin taklauksessa oli todella huonoa tuuria eikä se millään ollut Hahlin vika. Toivottavasti ei tullut pitkää sairaslomaa.
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulipa käytyä pelissä. SaiPa oli hyvä, parempi kuin Jokerit. Ottelun ensimmäinen puolisko oli mielestäni tosin Narrien, mutta sen jälkeen SaiPa dominoi. Oli SaiPassa tosin epäonnistujiakin. Vauhkonen oli mielestäni aika jäässä, kuten myös Piitulainen, joka ei tosin paljoa peliaikaa saanutkaan. Myös ylivoimapelin viivapelaaminen jätti toivomisen varaa, kuten myös alivoiman purkukiekot.

SaiPan tähdet:

+++ Markkanen
++ Jokinen
+ Glenn

Jokereista paras oli lukemista huolimatta Irving.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa kerran areenalla mega-paska Jokerit. Suorastaan Kalliovuorten kokoinen läjä sitä ihteään. Jokainen kunniallinen Jokeri-fani sai tuosta ihottuman lisäksi korvatulehduksen, nenäkrampin ja päälle hillityn vitutuksen.

Onneksi areena sinällään on hieno ja mukava paikka, palvelutkin toimivat. Se mitä jäällä tarjoillaan alittaa paitsi vesirajan niin myös pohjan mutakerroksen. Jos olisi ihan pakko, siis pään menettämisen uhalla keksiä joku onnistuja Jokereista niin ei silti onnistuisi.

Aika sanattomaksi vetää. Saipasta voi sentään jotakin sanoa. En osaa arvioida olivatko kohtalaisia vai hyviä, mutta valovuoden Jokereita parempia kumminkin.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
SaiPa palasi tänään omalle tasolleen: aggressiivista karvausta ja salamannopeaa pelin kääntämistä keskialueella. Viimeistely oli kahdessa ekassa erässä heikkoa, mutta onneksi rupesi osumaan kolmannessa.

Jokerit oli taas sysipaska. Hyvät Maalipaikat oli laskettavissa yhden käden sormilla, eikä Markkanen joutunut missään vaiheessa kunnon testiin. Puolustus rakoili erittäin pahasti, päästäen SaiPalaiset lukuisiin ylivoimahyökkäyksiin. Ilman Irvingiä peli olisi ollut 1-5 jo kahden erän jälkeen. Irving oli tänään Jokereiden selkeästi paras pelaaja, eikä voinut juuri mitään maaleille.

PS: meiltä taisi tipahtaa Piitulainen, Taipalus ja Spang tänään? Spang ainakin loukkaantui lopussa, toivotaan ettei käynyt muille pahemmin.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Tulipa kylmää kyytiä. Jokereiden pelissä ei toiminut tänään mikään (pois lukien Irving). SaiPalla alavireinen alkuvuosi saattoi hyvinkin päättyä tähän. Harmittaa, että me katkaistaan näitä putkia yleensä juuri tällä tavalla. Silti kaikki kunnia SaiPalle ja olivat vähintään tuon verran parempia. Mikäli Irving olisi ollut yhtä paska kuin muu jengi niin lukemat olisi ollut todella rumat.

EDIT: Paljon parjatut Jokerifanit vetivät otteluketjun läpi ilman ensimmäistäkään kyyneleen tirautusta tuomareista. Haastan muut seurat tähän taistoon mukaan. Pisteet lasketaan sitten kun lihava leidi on laulanut.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut voitosta. Kaukalossa oli yksi joukkue ja vastassa muutama työpaikalleen eksynyt sooloilija. Suurin osa Jokereista taisi vielä olla jossain muualla juhlimassa Super-Teuvoa ja muita maailmanmestareita. Arvatkaa kumpi voitti?
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Onko tämä sitten SaiPan viimeinen vierailu Areenalle? Runkosarjassa ei tainnut olla kohtaamisia enää, play offeissa sitten kaikki mahdollista. Monia hienoja kamppailuja on vuosien aikana nähty, vaikka joidenkin mielestä SaiPa tiistai-illan vastustajana on vähemmän kiinnostava.

Piti käydä ihan paikan päällä tarkistamassa, että pitääkö tuo boldaamani myytti paikkansa. Tällä kertaa tätä myyttiä ei murrettu, ainakaan Jokereita ei tuntunut kiinnostavan pätkän vertaa.

SaiPan hyökkääjistä Tomi Leivon aktiivisuutta oli ilo seurata, yritystä riitti kiitettävästi ja maalin jälkeen meno sen kun yltyi. Patrick Davisin tehot olivat 1+1, mutta olisihan hän voinut tehdä pari maalia enemmänkin. Ja jos Janne Tavi olisi pistänyt maaliin edes osan Davisin järkkäämistä paikoista, niin johan olisi tehopisteitä ropissut.

Dan Spangin loukkaantuminen oli helvetin ikävä tapaus. Ottelu oli jo ratkennut, ja sitten tapahtuu tuollainen. Niin vaikean näköisesti Dan nilkutti pukukoppiin, että tuskin on pelikunnossa ihan heti.

Ai niin, pohjoispäädyssä keltamusta joukkio piti hyvää meteliä läpi ottelun, ja sai joukkueelta ansaitut kiitokset pelin jälkeen. Myös eteläpäädylle täytyy antaa tunnustusta, liput liehuivat ja ääntä lähti vielä 1-4 tilanteessakin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Oikea joukkue vei voiton. Kyllä Jokerit ei ollut henkisesti eikä myöskään fyysisesti valmis pelaamaan tätä peliä lainkaan läpi. Niinkuin Tomek sanoi Päävalmentajan tehtävä on valmistaa joukkue peliin, ja hän epäonnistui siinä.
Puolustus peli ei toiminut Helsinkiläisjoukkueella tänään ei sitten ollenkaan. SaiPa pääsi joka hyökkäykseen turhan helposti. Ja niitä yksin läpi tilanteita tuli Lappeenrantalaisille todella paljon, ei voi kun ihmetellä miksi. Todella halutonta puolustamista, niinkun jo tossa sanoinkin äsken.


Haluan yhden pakin nostaa esiin, joka ei esiintynyt edukseen. Nimittäin Mikko Kousa. Olikohan mies 2-3 maalin aikana jäällä, kun saipa iski maalin. Luokattomia syöttöjä. Lähtökohtaisesti kesästä asti kaavailtiin ihan puolustajien kärkipäähän, mutta on ollut todella huono. 1-4 maalissa ei saa pidettyä vastustajaa kiinni, SaiPa tekee maalin. Sitten viimeissä 1-5 maalissa antaa päädysta syötön IHAN KESKELLE KENTTÄÄ, JA SaiPa kiittää ja voittaa pelin 1-5. Kousa Herätys.


Huomiseen peliin onneksi tulee kokoonpanoon vähän muutoksia. Voisko sitä Kousaa ottaa sieltä sivuun ainakin vähäksi aikaa?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Hieno homma! Minä otan ainakin haasteen vastaan.

Otathan haasteen vastaan koko seuran puolesta? Arvostan rohkeuttasi. Saadaan vähän jännää jatkoajallekin.

Eli ensi pelissä ei kyyneltäkään HIFK faneilta tai pisteet jää saamatta. Mikäli voitatte haasteen niin voitte siirtää sen toiselle seuralle. Ennen poffeja vastuun täytyy kuitenkin tulla toiselta seuralta joka haasteen alunperin esitti. #jännä
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Olipa tosiaan valtava tasoero tänään joukkueiden välillä, ennenkaikkea SaiPalle pitää antaa suuri kunnia siitä, että jaksoi puurtaa ja taistella loppuun asti. Jokerit aloitti kyllä ihan pirteästi ja SaiPa sitten pääsi rokottamaan ensimmäisestä paikastaan. Siitä alkoikin sitten Jokereiden alamäki. Taistelutahto ja työnteko mureni siitä lähtien. SaiPa sen sijaan pelasi aktiivisesti ja käytännössä luisteli Jokereilta jalat alta. Kolmannessa erässä SaiPa voitti jokaikisen kaksintaistelun ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, ottelu oli täysin taputeltu ennen kolmannen erän puoliväliä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tulipa sitä itsekin käytyä mahdollisesti hyvästelemässä Hartwall-Areena liigakiekkoilun osalta. Ennen peliä odotin kotijoukkueen voittavan parilla maalilla, mutta lukemat kertovat totuuden, eikä niissä ole yhtään liikaa. Pelitavallisesti SaiPan pelaamista on ilo katsoa. Aggressiivista, luisteluvoimaista kiekkoa ja johtoasemassa ei peruutella, vaan otetaan riskejä ja ollaan kiekossa. Upeaa ja yleisöönuppoavaa peliä.

SaiPa-pelaajista olisi melkein helpompi luetella ne, jotka eivät säväyttäneet, mutta erityisen pirteitä olivat Davis, Tavi, Flinck, Spang ja Venäläinen. Etenkin SaiPan nelosen peliä oli ilo katsoa. Loistavaa puurtamista, taklauksia ja pisteitäkin kirsikkana kakun päälle. Markkanen odotetusti myös pirteä. Jännä nähdä millainen ottelu olisi tullut, jos Jokerit olisi avauserän tilanteista saanut muutaman maalin aikaiseksi.

Jokereista pitää nostaa esiin Irving, takaiskuista huolimatta taisi selvittä ävähintään viisi 1vs0, 2vs1 tai 3vs2 -hyökkäystä. Peltola oli puolustuksessa kiekkovarmin, Kousa - Manninen -pari melko katastrofaalinen. Eikä ollut Olympia-Ossillakaan ihan paras päivä. Hyökkääjistä ei erottunut oikein kukaan.

Viihdyttävä tiistai-illan kamppailu ja tunnelma oli kelvollinen. Hieman olin pettynyt Eteläpäätyyn. Paljon oli porukkaa, ääntä ei niinkään. Tosin joukkue ei hirveästi tänään antanut kannattamisen aihetta, jos näin haluaa ajatella.
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Mitä tolle Kousalle on tapahtunut? Loukkaantumisia tms? Vuosi-pari sitten oli ihan pelimies.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otathan haasteen vastaan koko seuran puolesta? Arvostan rohkeuttasi. Saadaan vähän jännää jatkoajallekin.

Eli ensi pelissä ei kyyneltäkään HIFK faneilta tai pisteet jää saamatta. Mikäli voitatte haasteen niin voitte siirtää sen toiselle seuralle. Ennen poffeja vastuun täytyy kuitenkin tulla toiselta seuralta joka haasteen alunperin esitti. #jännä

Valitettavasti en voi vastata kuin itsestäni. Luotan kuitenkin huomenna myös muihin, vaikka onkin Tappara vastassa...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Hävettää joukkueen puolesta, toivottavasti ymmärtävät itsekin, ettei tuollaista paskaa vaan voi esittää kotiyleisön edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös