Ti 5.1.2016 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 272 381
  • 2 149
Tila
Viestiketju on suljettu.

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Venäjä on kyllä kyllä pelottavan kova. Suomen puolustus näyttää kyllä jälleen pelottavan, ei kovalta, vaan haavoittavaiselta.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Venäjä taisi hallita aloituksia tässä erässä suvereenisti. Kova vastushan tuo on. Nopeita ja isokokoisia kavereita joukkue täynnä ja iskee terävästi vastaan.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Kylläpä suomen av on todella passiivista. Ei tolla tulla pärjäämään tänään jos jäähyjä otetaan vielä. Venäjä näytti miten annetaan heti paine kun alueella alkoi hallinta.
 
Törmänen petaa itselleen paikkaa liiton ringissä ja maajoukkueessa? On kyllä jotenkin lipevänä koko ajan.
 

Barry Manilow

Jäsen
Suosikkijoukkue
California Golden Seals
Venäjä puolustaa maalintekosektoria erittäin tiukasti. Jos maalipaikkoja halutaan, sinne pitää uskaltaa mennä. Jos tyytyy pyörimään laidoilla, tulosta ei synny.

Ottelussa on pohjoisamerikkalaiset tuomarit, mikä ei koskaan ole Suomen kannalta hyvä asia.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Varsinkin ylivoimassa toivoisin, että sinne maalin eteen menisi se yksi jätkä ottamaan niitä iskuja vastaan ja häiritsemään maalivahtia. Nyt annetaan Georgievin aivan liian helposti nähdä kiekko ja olla valmiina vetoon.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niinkuin sanoin, hidastuksen jälkeenkin, veto oli löysä ja rinnankorkeudelle.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun ton uusintana vielä näki, niin olis Kähkönen tuon maalin voinu ottaakin. Ei ollu niin iso poikittaisliike/-syöttö. Mutta kuten sanottua niin maalin jälkeen pelasi kyllä erinomaisesti.

Venäjän veskaa ei päästy kunnolla testaamaan. Loppuminuuteilla hyvää pyöritystä, mutta nimenomaan lähinnä pyöritystä kulmissa ilman laukauksia.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Mikäköhän on onnistumisprosentti siinä kun maalivahti menee maalin taakse purkamaan kiekkoa? Joko se jää ränniin tai sitten kalaverkkoihin ja jäähy. Promillenluokkaa varmaan, hyöty täysin olematon.
On kyllä järkyttävä käsi tuo Marko Kiprusoff wannabee. Ei välttämättä rumempi, mutta muutoin kyllä paskempi kaikin tavoin. Kiprun rannari oli säälittävän näköinen mutta tehokas. Tuo on vain helvetin säälittävä...
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Ahon ketju jatkaa yhtä huonosti kuin Ruotsia vastaan. Kivaa neppailua mutta ei mitään maalintekouhkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös