Ti 5.1.2016 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 273 177
  • 2 149
Tila
Viestiketju on suljettu.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onkohan halleissa olut-pisteet auki sitten tavallista pitempään? Silläkin lienee vaikutusta.

No luulisi, sitä ei voine estää kuin totaalinen urpoilu tai sääntö-Suomi.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kriisiapu mennyt Ruotsille selvästi perille. 8-2.

Siirryin pelin pariin 6-2 tilanteessa ja pelkäsin Matthewsin takoneen isoa tehoa siihen malliin, että Puljujärven pistepörssin voitto on vaarassa.
Ei onneksi sentään.

Sama, katoin kakkoserän ja himassa käymään, sitten tilanne 8-2 kun pääsin telkkarin ääreen ja pelkäsin kanssa Matthewssin paiskoneen maaleja ja pisteitä, kuten myös Werenskin, mutta kiikareilla veti Auston ja Werenskikin vain 0+1, tosin Dvorak 3 pistettä, joten nousi laskujeni mukaan myös 11 pisteeseen. Nyt Laineelle kaksi byyriä ja Jesselle vaikka viisi pistettä + Juolevi vois paiskasta sen kisojen ensimmäisen maalin, niin All-Starsin pitäisi näyttää kohtuu hyvältä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Tuo Holmström on kyllä harvinaisen ruotsalaisen näkönen kaveri.

Siis tämä muutaman kirjoittajan hehkuttama Elitserienin pleijareiden pistepörssin voittaja, joka on paras ikinä missään... ja joo, teki hyvät pisteet, mutta kyllä voi sanoa kusenvärisille, että kiitos ja näkemiin, ei ollut näistä jätkistä mihinkään ja säälittävää, ettei pronssi kiinnosta, mua hävettäis jos Suomi pelaisi noin, eikä edes yrittäisi, ymmärrän ison häviön, mutta vittu se on mitali matsi ja sillon edes yritetään!
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juolevi on kyllä aivan isänsä näköinen, mitä nyt tota katsomon haastattelua kattelin
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Joo tarkistin ja kierros alkaa vielä 18.30. En ihmettelisi, jos tänään nähdään ykkösellä alkavia katsojalukuja. Olisivat edes aloittaneet klo 17 niin ihmisiä olisi enemmän tullut. Ja en vittuiluna tätä laita vaikka toisen joukkueen takia voisi luulla. Minä en vain voi ymmärtää. Huomenna olisi täydellinen päivä pelailla pelejä, kun Loppiainen ja osalla lapsista loppuisi vasta joululoma. Mutta se off topicista.

Toisaalta huomenna loppiainen ja tänään voi kaikki työläiset sekä koululaiset vetää iloisesti kännit ja huomenna vapaapäivänä potea krapulaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Täytyy sanoa että Ruotsi oli lopulta aikamoinen pettymys, kaksi viimeistä matsia porukalta melko pitkälti penkin alle (eilen Suomen melko selkeä kontrolli ja tänään sitten täysi sulaminen). Harmi sinänsä kun olen kuitenkin Pohjoismaisen yhteistyön hengessä (ja ruotsalaisten hyvästä itsetunnosta muutama vuosi sitten vaikuttuneena) ruotsalaisia sympannut jos Suomella ovat pelit päättyneet.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Georgiev aloittaa venäjällä maalissa.

Onko totta? Tää on kyllä vitunmoinen yllätys. Samsonov on kuin muuri, Georgiev ei, Georgiev on hyvä veska ja voittava veska, mutta nyt ei tarvii jännittää yhtään, sillä Kaapo on vähintään yhtähyvä ja voittava myöskin. Loistavaa!
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Mikäs siinä nyt taas on että Areenasta ei näe tätä suorana mutta esim. kuusijuhlan kylläkin... varmaan ne oikeudet taas. Aasiassakin seurataan.

Pitää kyllä sanoa että Suomessa edelleen hehkutetaan näitä ennakkoon.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ylellä on kyllä ihan vitun outoja inserttejä joskus :D
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Morjes Roger. Vittuillaanko taas toisillemme koko ilta? Vai kannustetaanko yhdessä Suomea ja annetaan toisillemme kaljahuuruisia äijähaleja?
Täh, onko täällä joku vittuillut jollekin? :o en muista niin pitkälle. Mutta toki halaillaan, kaljaa en kyllä tänään taida ottaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Perkama, sehän rupeaa pikkuhiljaa jänskätystä nostamaan kun pelin alku lähenee. Nyt kun ei vaan kaatuisi mihinkään psyykkisen puolen juttuihin (esim ylipelaamista ja matsi 4-0 Venäjälle 10 minuutin jälkeen kun Suomi ensin kilautellut pari kertaa tolppiin ottelun alkajaisiksi).

Toisaalta hyvin noilla hermo kesti ruotsalaisiakin vastaan ja tosiaan jokainen voitokas matsi ensimmäistä lukuunottamatta takaa rinnalle ja ohi (joissain matseissa useampaankin otteeseen), eli eiköhän jätkät hanskaa homman.

JOKO ALKAA?!
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
ALEXANDAR GEORGIYEV aloittaa venäjän maalilla, minkä helvetin takia?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kova on luottoni joukkueeseen, joka on venynyt tässä turnauksessa silloin kun on pitänyt. Minun silmissäni Suomi on jo nyt voittaja, kävi miten kävi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös