tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Siis suomelle tulee venäjä vastaan? Muuten olis jenkit tullu. Eli klassinen, ruotsilta opittu otetaan tarkoituksella takkiin?
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Olihan Raipen valinta nyt alunperinkin ihan uskomaton kun miettii miten sysipaskasti sen edellinen joukkue pelasi vaikka taisikin päästä mitalipeleihin.
Varmaan taas 2027 saadaan ihastella Raipea, voi vitunvittu.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Turku. Ei muuta.
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Miksi ne vittu palkkaa noita saatanan paskavalmentajia tuonne? Mitkä on tuon vitun Helmisen näytöt päävalmentaja? SE ETTÄ ON MAAGINEN PELAAJAURA TAKANA EI PITÄISI MERKATA MITÄÄN MUTTA NUO SAATANAN PASKAKASAT PALKKASIVAT HELMISEN. Eihän tämä ole saatana todellista.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Menee jo huumorin puolella tää Helmisen haukkuminen. Ihan kuin se olis Raipen vika, kun materiaali on mitä on. Ei Raipesta koskaan mitään huippua tule valmentaja, mutta eihän toi kokoonpano nyt riitä.
Tuossa materiaalissa on reilusti leveyttä enemmän ku esim 2014. Toki pari kärkisentteriä puuttuu. Sillonki puuttu toki Barkov.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Jah, Kristallipallo kertoi muuten äsken että Raipe floppaa tämän turnauksen ja ens kauden tepsissä myös.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Suomihan oli ihan ylivoimainen pelissä. Tämmösistä epäpeleistä, joissa toinen pyörittää ja toinen sumputtaa ja iskee vastaan, ei kannata mitään johtopäätöksiä vetää.

Toki sen verran olen huolissani, että Suomen hyökkäystä kun katsoo, niin seurajoukkuetilastoissa on pojat kovin tehottomia olleet koko kauden, lukuunottamatta oikeastaan Maccellia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy