Ti 31.10.2006 Kärpät - Tappara

  • 9 806
  • 76

ddd90

Jäsen
Mensonge kirjoitti:
Tribu sai 2+2 maalivahdin suojeluhommissa, näin ymmärsin. Siis meidän pakki suojeli maalivahtiaan!

Minun silmiini näytti siltä että Tribuncovs löi poikkittaisella Tapparan pelaa kasvoihin, tästä tuli ansaitusti 2min poikittaisesta mailasta. Heti perään hän löi jotakin toista Tapparan pelaajaa josta tuli 2min väkivaltaisuudesta ansaitusti. Mutta totta on, että tuomarilta jäi paljon jäähyjä viheltämättä vaikkakin piti samaa linjaa koko pelin.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Välillä tuntui vanhasta muistista siltä, että Tapparahan kahvaa. Tuskin se kuitenkaan sitä teki. Estämisistä pitäisi nykytulkinnoilla saada helposti jäähyjä, eikä ottelussa vihelletty yhtään estämisjäähyä. Tuomari Savolainen vihelsi yhden naurettavan jäähyn ensimmäisessä erässä Tribuncovsille, muut annetut kuten samaisen 2+2 maalivahdin suojelusta aiheesta.

Mutta mutta. Tämän kaverin linja oli huomattavan paljon sallivampi kuin aiemmin kaudella - jos tämä on trendi, Kärpät häviää siinä ratkaisevan paljon. Kuten hävisi tänäänkin.

Tappara on kyllä mulle liigan vittumaisin joukkue, aina sitä ollut. Toki hyvällä asenteella kirvespaidat luutivat tänään, eipä siinä valittamista.
 

Feint

Jäsen
Suosikkijoukkue
#25 & #18
Old TJ kirjoitti:
Allekirjoittanut ei muistinsa mukaan ole nähnyt aiemmin pillinvarressa herra Tatu Savolaista ja kun kävin tuolla kurkkaamassa niin ei ole kyllä voinut kovin monena vuonna nähdäkään eli 25-vuotias päädumari. Mielenkiintoista.
Oli muuten vähemmän mielenkiintoinen tuttavuus. Ei ollu tälle pojalle opetettu uusia sääntöjä ei sitten yhtään! Käsittämättömiä estämisiä jäi puhaltamatta.

Tarkilla ei ollut tänään paras päivä. Kolmannen voi täysin pistää Tarkin piikkiin, muutenkin pientä haparointia.

Ja ylivoima. Kiekko päätyyn eikä ketään perään, ei näin. Kiekko viivaan, laukaus ensimmäiseen peittävään ukkoon, ei näin. Meiltä puuttuu viivamies. Mikkola ja Laamanen niin pihalla kuin vain voi. Muutenkaan Ilun alkukausi ei ole ollut häävi. Taitaa olla ongelma motivaatiopuolella. Tapparan alivoima oli kylläkin todella agressiivista.

Öhman oli hyvä. Ainoa huono asia hänessä oli tämä filmi, jossa maattiin kentällä ja kerjättiin jäähyä.

Nikkilä oli hyvä, vaikka jotkut kiekot tarttuivat onnellakin mukaan.
 

jami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kahvakiekko ja sikailu is back!!!!

jussimy kirjoitti:
Näytti ainakin urheiluruudusta katsottuna voittomaali menevän hieman Tarkin piikkiin...

Paikanpäältä katsottuna ei. Tyly on äijällä pelata yksin vastustajaa vastaan.

Illan ottelusta ei voi sanoa paljon muuta kuin että kaikki jotka kentällä edes kävi niin jossain napsahti. Peli oli aivan luokaton kaikilta osapuolilta. Vierustoverini sanoin "hankalaa on pelata kun on kaksi vastustajaa", viitaus tarkoitti kärppien vaikeutta kun vastassa oli kirvesrintojen lisöksi vielä tuomaritkin. Toinen lainaus "kentällä olijoista kärppiä huonompia oli vielä raitapaidat". Tuomarilinja oli siis todella syvältä. Mutta tuo todella syvältä kuvaa koko peli-iltaa yleensä.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Itsekseni radiota kuunnellessa tuomaritoimintaa kuunnellessa aattelin, että jos tästä voitto kaavitaan, niin kahvakortti kaivetaan naftaliinista. En pettynyt.
Aika yllättävä veto oululaisilta.

Tärkeät vieraspisteet. Henkisesti joukkueelle varmasti todella helpottava voitto. Työnteko palkitaan. Mitään suurempaa hätää ei ole edelleenkään havaittavissa meitillä. Tasaisuutta tosin edelleen kaivataan.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Keyman kirjoitti:
Sääliksi käy KalPaa torstaina. Kärpät tulee varmasti kohtalaisen vihaisena Kuopioon.

En olis niinkään varma. Lauantaina Jokerit tulee Ouluun. Pysyykö poikien ajatukset torstaina Kuopiossa? Toisaalta, jaksavatko syttyä? Ehkäpä tämä tappio auttaa edes jonkin verran motivaation löytämisessä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Savolaisen linjan pystyi näkemään tilastoista jo ennen peliä. Jos tuomittuja rangaistuksia on keskimäärin 7,75/peli, kun muilla luku on tuplat, linjan voidaan sanoa olevan aivan erilainen kuin muilla. Miten tuollainen kaveri pystyy viheltämään liigassa, ei pysty ymmärtämään.
 

krobbe

Jäsen
Mielenkiintoista kun Trijotakin huitoo ensin mailalla vastustajaa päin näköä ja sen jälkeen antaa perään vielä nyrkkiä toiselle niiskutellaan täällä vain maalivahdin suojelusta! Tälläistä suojelusenkeliä minä kutsuisin väkivaltarikolliseksi.

Oliko ne Tapparan pelaajat menossa oikein miehissä lynkkaamaan sitä Tarkkia, kun suojelusenkeli päätti ottaa pojat siipiensä suojaan?
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Hallilta palattu.

Enpä ole ikinä nähnyt yhtä paskaa tuomaria missään, koskaan, lajista välittämättä!
Oli kyllä Savolaisen poika niin pihalla kuin voi vaan sisätiloissa olla.

Mentiin kerralla takaisin vanhaan linjaan ja reilusti ohikin. Estäminen ja maila sota oli aivan kauheaa. Kaikki jäähyt tulivat aiheesta, mutta niitä olisi voinut viheltää noin 1657 kappaletta lisää(valehtelematta).
Aika nopesti huomasi Tappara linjan ja naksautti selkärangan vanhaan tuttuun peliasentoon ja mikäpäs kahvatessa kun se oli tässä pelissä sallittua.
En millään yritä syyllistää Tapparaa tästä, vaan aiheuttaja oli tuomari. Tappara vain osasi vanhasta muistista hyödyntää "linjan" paremmin.

Muita huomioita pelistä:
-Molemmat moket hieman lahjoitteli.
-"Uusi ""linja" poiki Kärpille kaksi kuvaus reissua nilkka (Ylönen) tais mennä joksikin aikaa ja sormi (Bros) ei vakavuudesta tietoa.
-Kärpiltä tosi huono toinen erä.
-Kontiola pelaa sikaa koko ajan.(silloin kun ei syötä)
-Viinasen alle ilmestynyt keltainen neste laikku...
-Oman moken suojelusta propseja Tribulle.
-kauden eka peli ilman olutta!!!
-Nenä yllättävän rauhallinen pelin jälkeen tuomarista(onko paimen kirjeitä lennellyt)

Onnittelut Tampesteriin pisteistä ja pieni ilmainen vinkki: hommatkaa keväällä savolainen tuomariksi peleihinne, voisitte mennä pitkällekin ;)
Voitte toki mennä ilmankin, elkää kulkeko pakastimen kautta tosta.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kuten Jalonen sanoi, kokematon tuomari pahaan paikkaan. Kyllähän dumari oli onnettoman paska tänään, ei siitä pääse minnekään. Jos Savolainen on aina tällainen niin jotain lisäkurssitusta/treeniä ja nopeasti. Mutta ei Kärpät tuomariin kaatunut tänään. Kahvara oli tänään parempi ja ansaitsi pisteensä. Estämisen ja mailahäirinnän lisäksi luistelivat yleisesti ottaen paremmin ja pelasivat suhteellisen fiksusti.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Tappara näyttää olevan nyt Kärpille jotenkin iso Mörkö. Tarkki pelasi hieman haparoivammin kuin esim. Tepsiä vastaan. Muillakin oli hieman luistimet tervassa.
Tappara tosin osasi hyvin eliminoida "Liigan parhaan ylivoiman", ja muutenkin pitivät kärppähyökkääjät kurissa. Eli ihan oikeaan osoitteeseeen voitto meni.

Hieman täytyy kuitenkin nurista Savolaisesta, joka ei ollut tehtäviensä tasalla.
Tapaus Öhman: lyö Tarkkia käsille, Tribu vetää poikkarilla, kuoleva joutsen, Venäläinen tulee sanomaan Tribulle jotain ja tönäisee, Tribu vetää kuonoon. Seuraus Tribulle 2+2(väkivaltaisuus,poikittainen maila), Öhman pääsee kuin koira veräjästä (huitomisesta) ja tulee yleisön "suosikiksi". Savolainen ei näe kuin Tribun toiminnan ja senkin ilmeisesti hidastettuna kuutiosta.
Kolmannessa erässä Kärpillä hirmu draivi päällä, Tappara estää kiekottomia minkä ehtii, ei mitään, Aaltonen hieman taklaa, 2+10. Siihen meni hyvä jakso, jonka aikana olisi voinut (huom.OLISI) tulla vaikka tasoitusmaali. Mutta Savolaisen kokematon pää ei kestänyt yleisön painetta vaan piti näyttää, kuka on kuka. Hohhoijaa.
Sanotaan vielä kuitenkin, että kyllähän Kärppien olisi pitänyt pystyä parempaan yv-peliin, jos olisi halunnut pisteenkin. Sit vielä täytyy huomioida kärppäpakkien huono viivapeli. Ja muutenkin taitaa jo väsy painaa. Onneksi kohta tulee tauko ja sen jälkeen ainakin Loposen kai pitäis tulla mukaan ja toivottavasti löytyis vielä se vahvistuskin.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Rafael kirjoitti:
Itsekseni radiota kuunnellessa tuomaritoimintaa kuunnellessa aattelin, että jos tästä voitto kaavitaan, niin kahvakortti kaivetaan naftaliinista. En pettynyt.
Aika yllättävä veto oululaisilta.

Eli siis kun itsekin tiedät että siellä kahvattiin vielä ihmettelet että joku ottaa asian esiin?

Kyllä Kärpät kaatui omaan paskuuteensa, mutta jos on uusia sääntötulkintoja otettu käyttöön niin kyllä niitten pitäisi koskea myös Tatu Savolaista. Luokaton esitys.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
krobbe kirjoitti:
Mielenkiintoista kun Trijotakin huitoo ensin mailalla vastustajaa päin näköä ja sen jälkeen antaa perään vielä nyrkkiä toiselle niiskutellaan täällä vain maalivahdin suojelusta! Tälläistä suojelusenkeliä minä kutsuisin väkivaltarikolliseksi.

Niin, kuten videotaulultakin näkyi Atvars pisti poikittaista Öhmanin olkapäähän, josta innostuneena hurri pitelee kasvojaan sikiöasennossa. Oscarin arvoinen suoritus.

Ja siitä nyrkiniskusta, taisi olla kirvesrinta siinä jatkotilanteessa ensimmäisenä tökkimässä. Tribun jäähyt ok, mutta myös Tapparalaiselle olisi kuulunut kakkonen.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
oukka kirjoitti:
Eli siis kun itsekin tiedät että siellä kahvattiin vielä ihmettelet että joku ottaa asian esiin?.

No sanotaanko näin, että jos Oulusta pisteet viedään niin ne viedään aina kahvaamalla. Näin se on ollut aina, ettekä te koskaan pääse huonon häviäjän maineestanne eroon, kuten ei mekään kahvamaineestamme.
Tää ny oli vaan niin huvittavan ennalta arvattava veto tää kahvakortin esiin vetäminen, että ei voi kun naureskella.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
oukka kirjoitti:
Eli siis kun itsekin tiedät että siellä kahvattiin vielä ihmettelet että joku ottaa asian esiin?

Kyllä Kärpät kaatui omaan paskuuteensa, mutta jos on uusia sääntötulkintoja otettu käyttöön niin kyllä niitten pitäisi koskea myös Tatu Savolaista. Luokaton esitys.


On hyvä huomata, että kotikaupunkini pojat (tai tytöt) mukavasti unohtavat mainita, että Tuomarin linja oli kokonaisuutena hyvinkin tasapuolinen. Toisin sanoen, kuten kukaan ei toki ole vastaan väittänytkään, myös kärpät hyötyi ensimmäisessä ja toisessa erässä löysähköstä linjasta useammin kuin kerran, etenkin keskialueella.

Toisekseen kuten tuossa joku jo mainitsi, kyllä se liike oli tänään valkoisella kokonaisuutena terävämpää. Etenkin alivoimapeli oli minusta T:llä aika lailla kohdallaan, joten en ymmärrä mikä saa jonkun uskomaan, että kärpät kovasti olisivat hyötyneet, vaikka jäähyt olisivat olleet esim. 9x2 - 13x2 Tapparalle?

NA
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Rafael kirjoitti:
Tää ny oli vaan niin huvittavan ennalta arvattava veto tää kahvakortin esiin vetäminen, että ei voi kun naureskella.

Tiedätkö mikä siitä tekee ennalta-arvattavan?

Ihan turhaan yrität esittää että täällä kukaan olisi väittänyt Tapparan voittaneen sen kahvan takia. Kyllä Kärpät oli muutenkin huonompi tänään.
 

jami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rafael kirjoitti:
No sanotaanko näin, että jos Oulusta pisteet viedään niin ne viedään aina kahvaamalla. Näin se on ollut aina, ettekä te koskaan pääse huonon häviäjän maineestanne eroon, kuten ei mekään kahvamaineestamme.
Tää ny oli vaan niin huvittavan ennalta arvattava veto tää kahvakortin esiin vetäminen, että ei voi kun naureskella.

Totta joka sana. Ei noista pääse yli eikä ympäri. Itse olen yksi niistä joka heti kahvaamisen esille otti.. Nyt tarkoitin sitä itse asiana. Sitä kahvakiekkoa nyt vain on niin kamalaa katsoa. Kärpät ei siihen kaatunut vaan omaan paskuuteensa. Siinä missä Tapparalaiset tykkää roikkua, kahvata ja vähän läpsiä näpeille niin kärpät tykkää sit vissiin jystää päätä seinään.. Ne tollot kun ei käytä omia vahvuuksiaan toisen (kyseenalaisia) "vahvuuksia" (siis kahvaamista) vastaan. Elkääkä nyt vetäkö hernemaissipaprikapusseja nessuun tosta! En tarkoita tuon olevan tapparan ainoa juttu. Enkä sitä etteikö kärpillä olisi myös näitä kyseenalaisia vahvuuksia.

Joku mainitsi Brossin mahd. sormivammasta ja sen aiheuttajasta. Viittasi sen olevan tapparalainen, mutta tribun laukaus se oli kun siihen osui että siitä ei ole vastustajaa syyttäminen.

Tosiaan Kärpillä alkaa aika pula olemaan pakeista... Ylöseltäkin kun nilkka nyt napsahti paskaksi. Tällä hetkellä käppyröillä ei ole olemassa ku muutama peruspakki ja Ilu, joka on tällä hetkellä varmasti sm-liigan huonoimpia pakkeja...
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
temmi kirjoitti:
Onnittelut Tampesteriin pisteistä ja pieni ilmainen vinkki: hommatkaa keväällä savolainen tuomariksi peleihinne, voisitte mennä pitkällekin ;)
Voitte toki mennä ilmankin, elkää kulkeko pakastimen kautta tosta.

Aika itkun kankeaa tilitystä mutta ihan ymmärettävää kun putki katkeaa.

Naftaliinista kaivettiin todellakin se mitä nyt jo osasi odottaa.

Ei mitenkään mahdollista, että Kärpät pelasivat huonosti? Ainakin osasta kommentteja sai sellaisen kuvan, että pelasi huonosti ja kyllähän Tarkki tarvitsee apuja.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
kymppipaita kirjoitti:
Mutta Savolaisen kokematon pää ei kestänyt yleisön painetta vaan piti näyttää, kuka on kuka.
Siis pitääkö tämä nyt ymmärtää siten, että kerrankin tuomari ei viheltänyt kotijoukkueen huutojäähyjä (ala sikakatsomo), niin tuomari on epäonnistunut? Eikö tässä tapauksessa juuri tuomari ole onnistunut? Vai onko se heti ylimielinen paska kun ei lähde huutojäähyihin mukaan? Otteluraportteja odotellessa ...
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikuttaa kirjoitukset siltä, että suurimmalla osalla ottelusta kotiutuneella ja tänne jo kirjoittaneella olisi yöunet paikallaan ja jos vaikka sitten huomenissa tulisi uudelleen kommentoimaan peliä.

Tribunkovs (?) oli siis oikeutettu lyömään Öhmannia päänseutuville (selostajamme mukaan kaulaan), koska tämä huitaisi Tarkkia mailallaan (tätä selostajamme ei noteerannut). Mutta Viinanen ei ollut oikeutettu tönäisemään Kärppäpakkia tämän lyötyä Viinasen joukkuetoveria mailalla? Sen sijaan Tribun... oli oikeutettu lyömään tätä Viinastakin nyrkillä naamaan? Ei ymmärrä. Jäähyistä en osaa sanoa miten olisivat kuuluneet mennä, mutta paikallisradiomme selostaja sai asian kuulostamaan lähes siltä, että Kärppäläinen sai liian vähän poikkaristaan.

EDIT: Karavaani kulkee vasta yskähdellen ja nyt jo kahvasta haukutaan. Mitähän joulutauon jälkeen?
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
hardflip kirjoitti:
Aika itkun kankeaa tilitystä mutta ihan ymmärettävää kun putki katkeaa.

Naftaliinista kaivettiin todellakin se mitä nyt jo osasi odottaa.

Ei mitenkään mahdollista, että Kärpät pelasivat huonosti? Ainakin osasta kommentteja sai sellaisen kuvan, että pelasi huonosti ja kyllähän Tarkki tarvitsee apuja.

Kyllä niitä viestejä kannattaisi myös lukea jos niitä myös lainailee.
Eikös siinä lukenut nuo molemmat Kärpät huonosti ja Tarkki huonosti.
Ja kyllä se Tappara nyt kahvasi koska se oli tänään sallittua, en sitten tiedä etteikö sitä saa sanoa jos Tappara sen tekee. Tuomari tänään oli houno ei Tappara.
Ja sinne pakastimellekin piti sinun sitten vielä mennä.

Rauhaa kaveri.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Torsti kirjoitti:
Tribunkovs (?) oli siis oikeutettu lyömään Öhmannia päänseutuville (selostajamme mukaan kaulaan), koska tämä huitaisi Tarkkia mailallaan (tätä selostajamme ei noteerannut).

Mielestäni Mäkinen sanoi Kauppisen olleen huiskimassa maalin edessä.

Ihan odotettuja kommentteja oululaisilta. Savolainen kuulosti radionkin perusteella olevan pihalla. Yleensä näissä tuppaa käymään niin, että johtoasemassa oleva joutuu rikkomaan. Nyt rikkeitä ei vihelletty. Pistäähän se vituttamaan. Mutta kyllähän tuolla jotkut rehellisesti myönsivät, että Tappara oli parempi ja ansaitsi voiton.

Venäläisen maali oli komea, Sahlstedt saa kiittää Nikkilää. Radion perusteella Nikkilä pelleili taas maalilla muutamaan kertaan, on se kumma sälli.

Vierasmaaliennätys ja kolme pistettä Raksilasta. Tästä on erittäin mukava lähteä Lukon kaatoon torstaina. Muutama ylimääräinen katsoja saattaa eksyä halliin tämän voiton ansiosta.
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Torsti kirjoitti:
Tribunkovs (?) oli siis oikeutettu lyömään Öhmannia päänseutuville (selostajamme mukaan kaulaan), koska tämä huitaisi Tarkkia mailallaan (tätä selostajamme ei noteerannut). Mutta Viinanen ei ollut oikeutettu tönäisemään Kärppäpakkia tämän lyötyä Viinasen joukkuetoveria mailalla? Sen sijaan Tribun... oli oikeutettu lyömään tätä Viinastakin nyrkillä naamaan? Ei ymmärrä. Jäähyistä en osaa sanoa miten olisivat kuuluneet mennä, mutta paikallisradiomme selostaja sai asian kuulostamaan lähes siltä, että Kärppäläinen sai liian vähän poikkaristaan.

=QUOTE]

Nimihirviö antoi poikkaria Öhmanille olkapäähän, mistä ihan oikein kaksi minsaa.
Olis Öhmanillekin kuulunut pikkukakkonen huitomisesta.
Jatkotilanteesta Viinanen menee tökkimään ja haastamaan ja Tribu napsauttaa Viinaselle pissat housuun. Molemmille kakkoset tai sitten ei kummallekkaan, ei ollut kaksinen tilanne. Hymyilytti vain kun viinanen huomasi, että tämä voi antaa takaisinkin ja kiltisti linjurin taka piiloon.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Torsti kirjoitti:
Tribunkovs (?) oli siis oikeutettu lyömään Öhmannia päänseutuville (selostajamme mukaan kaulaan), koska tämä huitaisi Tarkkia mailallaan (tätä selostajamme ei noteerannut). Mutta Viinanen ei ollut oikeutettu tönäisemään Kärppäpakkia tämän lyötyä Viinasen joukkuetoveria mailalla? Sen sijaan Tribun... oli oikeutettu lyömään tätä Viinastakin nyrkillä naamaan?

Kyllä Tribuncovs oli oikeutettu lyömään Öhmania mailalla ja Viinasta nyrkillä. Perkele, sitähän Oulussa on odotettu, että joku puolustaisi maalivahtia. Mitä nyt jotkut kannattajat tuosta vähän turhan täpinöissään ovat.

Minä en kyllä syyttäisi Öhmania filmauksesta, isku osui joko kaulaan tai päähän. Tuomarinkaan ratkaisua tästä tilanteesta ei voi pahemmin moittia. Tribuncovsin 2+2 ehdottomasti oikein. Joku toinen ehkä olisi antanut myös Öhmanille kakkosen huitomisesta, jos olisi halunnut vähän tasoitella.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
jani73 kirjoitti:
Siis pitääkö tämä nyt ymmärtää siten, että kerrankin tuomari ei viheltänyt kotijoukkueen huutojäähyjä (ala sikakatsomo), niin tuomari on epäonnistunut? Eikö tässä tapauksessa juuri tuomari ole onnistunut? Vai onko se heti ylimielinen paska kun ei lähde huutojäähyihin mukaan? Otteluraportteja odotellessa ...

Tuomari teki virheitä ja yleisö antoi palautetta.
Jotkut tuomarit voivat antaa sen jälkeen hieman kevyesti "hyvittelyjäähyjä", toiset taas haluavat näyttää yleisölle kaapin paikan ja antavatkin kotijoukkueelle heti ekasta hieman jäähyltä haiskahtavasta tilanteesta kakkosen.
Savolainen valitsi tänään jälkimmäisen linjan.
En kaipaa huutojäähyjä, mutta kaikkein vähiten näitä yleisönkyykytysjäähyjä ,joiden ainoa pointti on tuomarin egonpönkitys, vaan jäähyt niistä tilanteista joista ne olisi kuulunut tulla.
Joko Jani ymmärsit mitä tarkoitan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös