Ti 30.12.2008 KalPa - JYP

  • 17 534
  • 87

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Laitetaampa ketju pystyyn hyvissä ajoin, onhan kyseessä kärkikamppailu.

Tauon jälkeen JYP yski pahemman kerran ja kompastui kotonaan Pelicansiin. Tuossa ottelussa ei tilastoista ollut apua maalinteossa, puolus päässä saati sitten maalivahtipelissä. Niin ei tule olemaan myöskään tässä ottelussa.

Tilastoista kuitenkin sen verran, että Kalpa yllätyksekseni ei ole marssinut kotonaan voitosta voittoon. Voittoja on kertynyt 11 ja tappiota 6. JYP taas on onnistunut voittamaan vierapeleistään puolet.

Näilläkään tilastoilla ei ole mitään tekemistä ottelun lopputuloksen kannalta. Tuloksen määrää se kumpi joukkue on nälkäisempi ja valmiimpi ottelun alusta aina loppusummeriin saakka.

Ottelun teemat:

- Immoset, Tuppurainen. Kuka tekee maalit? Pelicansia vastaan yksi lahjamaali Louhivaaralle, ei muuta. Alatalon aikana tästä olisi ounasteltavissa piiiiitkä maalittomien otteluiden putki. Miten tämä toimii RD:n kanssa onkin eri juttu.

- Sinkku , milloin palaa tasolleen? Blues ja Pelsu pelit eivät ole hirveästi vakuuttaneet.

- Kalpan valmiustila tauon jälkeen?

- Vaikuttaako Blues peli negatiivisesti vai positiivisesti otteisiin?

- Ensimmäisen maali todella tärkeä. Melkein tekisi mieli todeta, että joka tekee ensimmäisen maalin voittaa myös ottelun.
 
Viimeksi muokattu:

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti molemmat joukkueet ovat saaneet huomiseksi kinkut mahasta ja olisi mahdollista saada aikaan hyvä peli. Kotijoukkueella pidempi tauko joten tuskin huominen erityisemmin painaa. JYPiltä toivoisin huomattavasti parempaa suoritusta kuin lauantaina, sillä muuten on huomenna odotettavissa iloiset tappio lukemat...luotto ryhtiliikkeeseen on kuitenkin suht suuri. 2-3 pistettä olisi mukava lisä ja niitä pitäisi lähteä hakemaan. Toivotaan Tuppuraiselle myös avauspisteitä juuri tähän otteluun!

Onkohan Risto laittanut ketjuja uusiksi vai lähdetäänkö suunnilleen samoilla?
Katsellaan huomenna enempi.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pahalta tuntuu tämä peli. Riippuu toki aika paljon siitäkin, miten KalPa pelaa tänään Bluesia vastaan, mutta tappiolta tämä maistuu etukäteen. Paljon saa RD tehdä töitä, että joukkue ruoskitaan jälleen tappelemaan veren maku suussa voitosta. Kaikki haluavat voittaa sarjajohtajan, se olisi syytä nyt painaa jokaisen pelaajan kaaliin. Helppoja pisteitä ei enää kevätkaudella tule, koska joukkueet taistelevat hyvin tosissaan asetelmista. KalPaa vastaan nyt ei helppoja pisteitä muutenkaan enää tällä kaudella ole tullut.

Ketjumuutoksista sen verran, että Allun siirto Pilen tilalle voisi tehdä poikaa. Joskaan tuosta ei saa vetää sitä johtopäätöstä, että Pile olisi jotenkin erityisesti nyt epäonnistunut ykkösessä. Lähinnä kyse oli Immosen vaisuudesta Pelicansia vastaan. Ohimenevä ilmiö, uskon tietenkin niin. Mutta karu totuus silti.

Laitinen rohkeasti maaliin? Sinkun taso on laskenut Pekin loukkaantumisen myötä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KalPa pelaa tänään Espoossa Bluesia vastaan ja heti huomenna tämä JYP-peli Kuopiossa, joten mistään pidemmästä tauosta ei KalPa:n kohdalla voida puhua.

Lähinnä tarkoitin sitä että joukkue ei ole pelannut vielä ennen tätä päivää ja on siksi levännyt pidempään. Eli huomenna ei painaisi jaloissa niin paljoa vaikka peli on edellisenä päivänä ollutkin.
 

Miketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Laitinen rohkeasti maaliin? Sinkun taso on laskenut Pekin loukkaantumisen myötä.
Tähän sama kyllä. Ja sanoisin ennemminkin että Sinkku on palannut omalle tasolleen, kun on mielestäni yksi yliarvostetuimmista maalivahdeista. Laitiselle olisi annettava mahdollisuus näyttää taitonsa, eikä se nyt ainakaan Sinkun viime otteita huonommin voi mennä.

Tosiaan pelottaa kyllä tämä peli, koska paljon on JYPin ilmeen parannuttava viime pelistä, jos tästä edes piste aiotaan ottaa. Toivotaan parasta. Tuppurainen avaa maalihanansa ainakin huomenna, veikataan tulosta rohkeasti vaikka 3-3.
 

vsop

Jäsen
Varmasti painaa rasittavan matkustamisen(Kuopio-Espoo-Kuopio) ja lyhyen palautumisajan takia. JYPin viimeisimmästä pelistä on kuitenkin tiistaina jo 2 ja puoli vuorokautta ja tuota lauantainkin peliä edelsi joululoma.
Jos saivarellaan niin saivarrellaan reilusti. Kalpan joulutauko kesti 16 päivää ja JYPin vastaavasti 10 päivää. JYP pelasi yhden ottelun välittömästi joulun jälkeen ja jatkaa toisella ottelulla tiistaina (30.12), jolloin KalPa pelaa ensimmäisen ottelunsa tauon jälkeen. Entäpä sitten, mitä uusia mielipiteitä tauon pituudesta on? Lisätään tämä jälkeenpäin; KalPalla Espoon ottelu ennen huomista koitosta. Pahoittelen epähuomiotani.

Tiedän kuitenkin, että kumpikin joukkue pelaa oletettavasti "terveellä" joukkueella, korostan "terveellä". Molemmilla joukkueilla on melkein aina kokoonpanoissaan joillakin pelaajilla vammoja ja joillakin on jopa koko kauden. Näistä vammoista ei suuremmin mesota, mikä onkin oikein, koska tällöin molemmille joukkueille jää jotakin vielä hihaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Tähän sama kyllä. Ja sanoisin ennemminkin että Sinkku on palannut omalle tasolleen, kun on mielestäni yksi yliarvostetuimmista maalivahdeista.
Sinkun arvostamiseen en ota kantaa, mutta ehdottomasti hänet pitää nähdä luukulla Kuopiossa! Monttu ja varsinkin päätykatsomo rakastaa häntä, se on lähes ehdoton osa Niiralan Montun "miniklassik".... No en kehtaa enempää sanoa kun se olisi Klassikon häpäisyä jalkapallopuolelta :D

Uskon, että kummallakaan osapuolella ei ole pienintäkään vaikeutta latautua tätä ottelua varten. Aiemmilla peleillä ei ole kovinkaan suurta merkitystä, KalPa-JYP-ottelussa voi tapahtua aivan mitä tahansa riippumatta ennusteista. Voittoa tietysti toivon KalPalle, mutta kummittelee todella pahasti takaraivossa aiemmat tappiot.

Kävi miten kävi, tylsää ottelua ei varmasti tulla näkemään!
 

ladamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Sergei Fedorov,D-Team
-Sinkku on yliarvostettu, mutta melkeinpä sama kumman JYP heittää maaliin.
-Mielenkiintoista nähdä tosiaan JYPin ketjut. Itse sekoittaisin ihan koikeiluksi kenttiä esim. Tuppurainen-Immonen-Louhivaara, Pihlman-Hytönen-Virtanen.
-Valmistautumisen pitää onnistua paljon paremmin kuin Pelicans-otteluun jos aiotaan edes yksi piste napata.
Vähämaalista ottelua veikkaan ja Kuopioon jää 3 pistettä. Tulos 3-1.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sinkun arvostamiseen en ota kantaa, mutta ehdottomasti hänet pitää nähdä luukulla Kuopiossa! Monttu ja varsinkin päätykatsomo rakastaa häntä, se on lähes ehdoton osa Niiralan Montun "miniklassik".... No en kehtaa enempää sanoa kun se olisi Klassikon häpäisyä jalkapallopuolelta :D

No eiköhän Wallinheimo siellä hääri, kun Tuokkola ei taida vielä ihan pelikunnossa olla. JYPin poissaololista on myös arvoitus, mikä on Riskan ja Koskisen kunto. Kaijomaa on ainakin sivussa, Virpiö ilmeisesti myös.

Pari pääpointtia huomiseen peliin allekirjoittaneen mielestä:
*Mitä vaikuttaa KalPan voitto JYPistä, poistiko se KalPan JYP-"peikon". Edellisestä voitostahan taisi KalPalla hurrikaanipaidosta olla kohtuullisen pitkän ajan takaa?
*JYPiltä puuttui täysin viimeinen terävyys lauantaina, saako Dufva kaivettua sen esiin? Ketjumuutoksia?
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Kauden neljäs luvassa, lopputulos tulee toivottavasti olemaan toisenlainen mitä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Itse en välttämättä lähtisi hajoittamaan mitenkään suuremmin JYPin kentällisiä, Immoset ovat kuitenkin ihan kelvollisesti pelanneet tällä kaudella KalPaa vastaan ja Pelicans-ottelussa Mikko Hakkaraisen vitja oli ennen kentällisten sekoittamista selkeästi paras yhdistelmä. Vaan huomennahan se nähdään mitä RD ja kumppanit ovat keksineet.

Allu saisi parilla maalillaan vaikka ratkaista koko homman vieraille.
 

Murofushi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin, vaihteeksi KalPa vastassa.. tiukkoja vääntöjä tämän kautiset olleet, joten sellainen todnäk. luvassa tälläkin kertaa.

Avainasioita:
- Kotijoukkueen vireystila :Tiukka vääntö Bluesia vastaan, miten luistin liikkuu? Ärsytetty vierasjoukkue tulee varmasti kovaa päälle ensimmäisessä erässä

- Immonen&Wallinheimo: Avainpelaajilla taisi olla kinkun ja perunalootan jäljiltä kunnon ähky päällä Pelsuja vastaan. Joko normaali vire päällä?

- Kapanen-Sahlstedt-Mäkiaho: Liigan parhaita ykkösketjuja. Heiluuko verkko ja kummassa päässä?

btw.. En ymmärrä miten joku pitää Wallinheimoa yliarvostettuna? Liigan TOP5-veskareita ja EHT-tasoa. Piste.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
No niin se on sitten viimeinen KalPa-JYP matsi tällä kaudella Kuopiossa. (jos ei sitten play off kohtaamista tule)

Mielestäni päivän otteluun ei ole kuin yksi ennakko suosikki ja se on kotijoukkue. Vaikkakin KalPalla on ottelu alta vuorokauden takana. Molemmat joukkueet lähtevät siis tappio alla otteluun. Mutta KalPa ilmeisemmin on pitänyt joulun alun peli-ilmeen yllä ja JYP on romahtanut todella paljon.

Kohuttu puolustus oli umpisurkea kotio-ottelussa lauantaina. Hyökkäysten ajoituksen päin seiniä. Joten kurin alaisella pelillä mitä KalPa pelaa niin helpot pisteet jäämässä kuopioon.
Uskon KalPan rutiini tason nousseen sen verran korkealle tasolle hyvin menneen alkukauden vuoksi ja vuoden viimeinen ottelu niin miksi tuottaa täydelle kotikatsomolle pettymystä. Tsemppiä ja taistelua riittää.

Paljon pitää JYPn osalta muuttua sitten lauantain. Puolustus palattava sille järkevälle tasalle ja SYÖTÖT omille eikä purkua keskelle siniviivaa vastustajan lapaan (joita oli lauantaina paljon) Maalivahtipeli pitäsi nousta huomattavasti. Nyt olis Laitisen paikka maaliin. Wallinheimo on unten mailla, taitaa senaattori olla liian varma pelipaikastaan kun Tuokkola on loukkaantunut. Pieni itse tutkiskelun paikka voisi olla ja keskittyä olennaiseen eli kiekkoje kiinni ottamiseen (kahdessa viime pelissä 8maalia selän taakse joista luvattoman paljon todella helppoja) pelsuja vastaan kaksi Bluessia vastaan taisi mennä kolme. Joten viheje KalPan pelaajille toimittakaa kiekkoja maalille Sinkku pompottaa tai päästää sisään. Pakitkaa ei kaikkia pysty pelastamaan.

Vuoden viimeisen ottelun lopun maalit KalPa 5-6 JYP 0-2
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelsuottelua oli kieltämättä hieman ahdistavaa katsoa, sen verran jumissa JYPin hyökkäyksiinlähtö oli. Nyt täytyy toivoa, että jäälle olisi aivan uusi (= se vanha) JYP. Dufva on tyypilliseen tapaansa sotkenut kentät, kun peli ei kulje, mutta aina palauttanut ne takaisin seuraavaan otteluun. Eli uskon että samoilla mennään. Otettaisiinko Fobba kehiin? Saksisen edellisessä ottelussa näkyi muutama vahva pelitilanne ja muutama katastrofihazardi, joten ehkäpä Foballe voisi antaa jälleen uuden näytönpaikan. Missäs muuten on Jaatinen? Hyökkäysketjut tuskin muuttuvat kummemmin, vaikka esim. suosikkipojuni Lahti pelasi viimeksi aika paskan matsin. Toivottavasti saa jatkaa.

Voitosta en tiedä, mutta Tuppurainen tekee maalin - se on ainoa juttu mikä on varmaa.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Mielestäni päivän otteluun ei ole kuin yksi ennakko suosikki ja se on kotijoukkue. Vaikkakin KalPalla on ottelu alta vuorokauden takana. Molemmat joukkueet lähtevät siis tappio alla otteluun. Mutta KalPa ilmeisemmin on pitänyt joulun alun peli-ilmeen yllä ja JYP on romahtanut todella paljon.

En nyt lähtisi yhden vähän huonomman pelin jälkeen puhumaan vielä mistään romahtamisesta. Joka joukkueelle sattuu välillä huonojakin pelejä, jopa sarjakärjelle.

Ottelusta tulee varmasti tiukka eteenkin nyt kun molemmilla joukkueilla on tappiot alla. Uskon ja toivon, että Pelsu-peli on jo unohdettu ja huomenna Kuopiossa JYPiltä nähdään huomattavasti pirteämpi esitys. Toivottavasti paikalle on tulossa paljon jyväskyläläisfaneja, Kuopio on sen verran lähellä että olisi synti olla lähtemättä matsiin.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Jos joku lähtee Jyväskylästä Kuopioon luullen ostavansa pääsylipun hallin kassalta, voi pettyä. Istumapaikat on loppuunmyyty jo kaksi viikkoa sitten ja KalPan sivuilla kerrotaan seisomapaikkojakin olevan jäljellä tänään vain muutamia satoja. Kannattaisi siis ennen lähtöä ostaa liput lippupalvelusta, jottei tulisi turhaa reissua.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Kuten tässä keskustelussa jo muutamat toppuuttelivatkin Sinkun arvostelua, on itsekin pakko osallistua sen verran, että kaksi vähän vaisumpaa peliä tuskin Sinkun merkitystä joukkueelle vähentävät. Kyllähän Sinkku yksi joukkueen kantavista voimista on ja sitä ei viime lauantain peli himmennä yhtään. Etenkin kun vain Pelicansin kolmas maali oli maalivahdin piikkiin menevä. Blues ottelu oli luku sinänsä, mutta sellaisiakin tulee. Tässä vaiheessa kautta tilastot kertovat jo paljon maalivahdeista. Niitä vain epäilevät tuomaat teksti-tv:n sivuille tsekkaaamaan.

Viime lauantain peli oli tyypillinen tauon jälkeinen peli ja kun sitä vielä edelsi muutama vapaapäivä harjoittelusta, niin eipä sen pohjalta kannata alkaa uhkakuvia maalailemaan. Itse veikkaan, että tänään saa kotijoukkue Kuopiossa laittaa luistimiin aivan eri vauhtia, kuin eilen Espoossa, jos mielii JYPin vauhdissa pysyä. Ja Wallinheimon taakse ei tänään kiekkoa helpolla saada. Montaa heikkoa peliä putkeen ei Sinkku koskaan ole pelannut.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Niiralan monttu on jo loppuunmyyty. Pelimieheen saattaa vapautua vielä lippupalvelun kautta palautuneita lippuja.

Hieno kiekko-ilta toivottavasti tulossa. Vähän annetaan tasoitusta tulemalla Espoosta suoraan tähän peliin mutta tätä vartenhan siellä on hyvin reenattu keväästä asti. Runkkarin voitto olisi mennyt vielä tiukalla jos eilen olisi saatu voitto ja tänään moinen ihme uudelleen vielä mutta 10.sija on se tavoite, sitä ei pidä unohtaa. Kaikki muu on plussaa.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoinen peli tulossa. Pitkästä aikaa ihan virallisesti sarjan kärkikamppailu. Jos olisi heinäkuussa kysytty, uskotko että JYP ja Kalpa pelaa vuodenvaihteessa Liigan kärkikamppailun? Vastaus olisi ollut JYRKKÄ EI. Kumpaakaan en näin korkealle osannut asettaa. Tosin parempi näin. =)

Tänään nähtänee taasen kerran tasainen peli. Viimeiset 2 keskinäistä ottelua päättyneet maalin erolla. Mielestäni molemmissa Kalpa oli hallitseva osapuoli ja ei olisi ollut huutava vääryys jos Kalpa olisi nuo molemmat ottelut voittanut. (Kuopiossa marraskuun puolivälissä Kalpa lahjoitti pisteet JYPille viimeisellä kympillä.) Etenkin viimeisin Jyväskylässä pelattu ottelu oli Kalpalta erinomainen peli. Jotenkin tuntui että Kalpa löysi viimeistään siinä ottelussa lääkkeet jypin pelitapaa vastaan. Siinä ottelussa Kalpa karvasi todella ylhäältä (varsinkin vieraspeliksi) ja pyrki ottamaan ajan ja tilan pois JYP -pakeilta. Mielestäni vain kerran Kalpa epäonnistui tässä ja JYP pääsi avaamaan rauhassa. Siitä hyökkäyksestä Bicek laittoi kiekon pussiin.

Tänään siis JYP onkin enemmän se vanha JYP. Joukkue joka ei lähdekään ennakkosuosikkina otteluun.

Molemmilla joukkueilla on poisjääntejä ottelusta (tämä rasittanee enemmän JYPiä). Loukkaantuneiden listalla on kotijoukkueella viime ottelun "ratkaissut" J.Timonen. Nuorten mm-kisojen vuoksi poissa Kalpan rosterista on Teemu Hartikainen. JYPin tilanne onkin sitten hieman kimurantimpi. Poissa ovat ainakin maalivahti Tuokkola, puolustajat Kaijomaa, Koskinen sekä hyökkääjät Riska, Virpiö ja Piiroinen. Vaikka loukkaantuneiden lista JYPillä on melko pitkä ei se loppujen lopuksi hirveästi joukkuetta heikennä, sen verran paljon joukkueessa leveyttä tällä kaudella on.

Mielenkiintoisia poimintoja ottelun "kiinnitä katseesi" -osioon.

-Jani Tuppurainen. Ensimmäistä kertaa viime kauden seuraansa vastaan. Oli yksi parhaista Pelicans ottelussa. Joko tänään rävähtää kauden eka maali?

-JYPin maalivahtivalinta. Äkkiseltään voisi kuvitella sinkun pelaavan (toivottavasti myös pelaa). Ei kuitenkaan kahdessa viime ottelussa niin varma kuin yleensä. Onko Laitisen näytönpaikka tänään?

-Toni Mäkiaho. Mäkkäri on huikeassa vireessä. 11 peliä ja tehot 6+6. Varsin pelottava kaveri vastustajan kannalta.


P.S Kuten tuossa edellä Brent Sapergia totesi, niiralan monttu on loppuunmyyty tänään. Jos joku tarvitsee lipun otteluun (seisomapaikka), mulla olisi yksi ylimääräinen. Toimitus hallin pihalle. YV:nä tiedustelut.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Mielenkiintoista. Kuka uskaltaa veikata tätä ? :)

Kumpikin kusi edellisen pelinsä.

Pointteja:
Jyp

tuppurainen ns. kotihallissa isolla jäällä, *** is tähteä odotettavissa
dufvan läksytys edellisen pelin jälkeen = pyllyä kuumottaa
sinkku on aina ollut varma kuopiossa fanilaumansa edessä
Hyökkäyksiinlähdöt??
J immosen maaliputki taitaa olla jo tooodella pitkä kuopiossa

Kalpa

Kakkonen ei ole enää ykkönen maalinteossa??.
Junnut tahtoo voittaa
"ylivoima" on jo niin vitsi että ei jäähyjä jypille niin voitto on lähempänä
hasardit pakeilta ovat pysyneet poissa

Odotettavissa:

Kalpa hallitsee selvästi, mutta tehottomasti, jyp rankoo muutamasta YV:stä ja peli on kuin tervanjuontia
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Jatkoajan ennakossa hymyilytti "...kentille paluu tapahtui tuloksellisesti katastrofaalisilla mahalaskuilla." Ainakin KalPan osalta nyt ei olla missään katastrofaalisissa tunnelmissa jos Euro-Blues voittaa meidät kotonaan 3-1.

Pelistä tulee tuskainen kotijoukkueen osalta. JYP vie pelin 1-3. Makkarat loppuu ennen toisen erätauon loppua ja muutama JYP-fani provoaa KalPan seisomakatsomossa niin kuin aina ennenkin.
 

Mikko-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Väärässä ketjussa ollut ostoilmoitus poistettu. Kirjoittaja saa varoituksen. -Moderaattorit
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muutama OT-lisäys+eriävä mielipide edellisiin kommentteihin liittyen:

Poissa ovat ainakin maalivahti Tuokkola, puolustajat Kaijomaa, Koskinen sekä hyökkääjät Riska, Virpiö ja Piiroinen.
Näihin oletettuihin poissaolijoihin pitää lisätä vielä Lippojoki ja P. Jormakka.

Kuten tässä keskustelussa jo muutamat toppuuttelivatkin Sinkun arvostelua, on itsekin pakko osallistua sen verran, että kaksi vähän vaisumpaa peliä tuskin Sinkun merkitystä joukkueelle vähentävät. Kyllähän Sinkku yksi joukkueen kantavista voimista on ja sitä ei viime lauantain peli himmennä yhtään. Etenkin kun vain Pelicansin kolmas maali oli maalivahdin piikkiin menevä.
Samaa mieltä siitä, ettei parin vaisumman ottelun johdosta pidä ketään lynkata. Siinä olen vain eri mieltä, että mielestäni tuo Pelsujen kolmas maali oli kyllä enemmänkin Sihvosen taitavuutta kuin Sinkun tunarointia. Upeasti otti kiekon alas ja tarkka veto. Sen sijaan Sihvosen ekan maalin Sinkku hörppäsi sisään. Kuriositeetteja kuitenkin - antaa Sinkun jatkaa tänään.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Linkin takaa löytyvistä illan kokoonpanoista hienoine kuvineen on pakko mainita tuo tälläkin palstalla kehuttu Mäkiahon "aito" kuva. Ei luoja miten huono muokkaus!

http://www.sm-liiga.fi/ottelut/ennakkoraportti/35411.html

edit. Kummitus karvan verran nopeampi...

Riskan paluu todella mukava juttu sekä Sipiläisen vaihtuminen Pesoseen kolmosessa. Kieltämätä Lainettakin kiva nähdä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelkäsin että Lahti ja Vänä tippuvat pelsumatsin -2 -tilastojen myötä ulos kokoonpanosta ja niinhän siinä kävi. Hyvä, että Pesonen saa yrittää kolmosessa - ansainnut paikkansa. Kokonaisuudessaan kuitenkin fiksut kentät, tosin itse en vieläkään luota täysin tuohon Laineeseen. Olisin laittanut Riskan laitaan ja joko Vänän tai Lahden keskelle.

Tuohon loukkaantumistilanteeseen liittyen: Jaatinen ei pelannut lauantaina kummassakaan joukkueessa, eikä pelaa tänäänkään. Onko mies terve? Hyvinhän kaveri on pelannut kuitenkin - sen mitä on viime peleissä pelannut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös