Ti 3.10.2006 Jokerit-HIFK

  • 47 637
  • 214

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Donald_22 kirjoitti:
Ai Helenius on Vandebusschea kovempi tasoisempi tappelija? Perustuu mihin?

Tostahan tuon voi todeta.
http://www.youtube.com/watch?v=S3APxt48COs

Ryanin tilanne ei ole oikeastaan kadehdittava. Jääkiekko ura alkaa olla auttamattomasti takana ja juuri vakavasta niskavammastaan toivuttua löytää kaikinpuolin puolikuntoisena taas kerran itsensä joukkueen poliisin roolista.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vandebussche mielestäni lyö lujempaa kuin Helenius mutta Rhinon koko aiheuttaa hänelle jonkin verran ongelmia isoja kavereita vastaan.

Pasi-Vandebussche matsissa on Nielikäinen kyllä ennakkoon selvä altavastaaja.Lisäksi Pasi aika avonainen tyyli voi jättää aukon josta nukkumatti löytää perille.
Mutta jos tilanne tulee niin varmasti Pasi matsaa sillä hänellä on vain voitettavaa kun taas Rhinolla on tilanne päinvastoin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ikijokeri kirjoitti:
Jotenkin koomista, että näin puhuu IFK-kannattaja. No, meitä on moneen junaan, tiedetään. :)

Pidän fyysisestä kiekosta, johon kuuluvat olennaisesti mm. puhtaat ja reippaat taklaukset yms. IFK:n tyyli ja "räminäkiekko" puree kyllä, mutta en pidä kukkomaisesta uhoamisesta (meidän iskä hakkaa teidän iskän jne...)
Fyysisyys on täysin eri asia kuin tappeleminen. Valitettavasti nämä kaksi asiaa yhdistetään liian usein. Useimmiten tappelun aloittava pelaaja tekee vain hallaa omalle joukkueelleen tempauksillaan. jos kaveri haastaa, niin takaisin vaan tietysti, ellei kuulu joukkueen avainpelaajiin. Silloin tappeleminen on käsittämättömän tyhmää!

Aina en oikein tajua, että miksi IFK:ta pidetään pullistelevana ja ylimielisenä joukkueena. Ehkä se vain yhdistetään meihin ilman järkevää syytä. En tiedä. Yksittäiset fanit eivät ole sama asia, kuin koko IFK. Ainut tällainen pelaaja-apina joukkueessamme on tällä hetkellä Nielikäinen, jonka suusta saattaa tulla samanlaista tekstiä kuin tarkkailuluokalla olevalta uhmaikäiseltä. Pelata hän ei osaa, joten pakko sitä on kai jossain yrittää päteä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
kaizu kirjoitti:
Tiedän, ettei tämä ole "brandin mukaista puhetta", mutta kovasti ihmetyttää nämä "lopputuloksella ei väliä, kunhan tulee tappelu" - jutut: Maksatteko te oikeasti vähintään 18 €:n ottelulipun siitä, että noin viidentoista sekunnin mittainen tappelu voi tulla (todennäköisesti ei tule) ? No, ei siinä mitään, jokainen tyylillään.

Ehkäpä minun on kommentoitava tätä jonkin verran kun tuossa avauksessani otin esille sen mahdollisuuden ettei kenties kaikille ottelun lopputuloksella ole mekitystä vaan tässä ottelussa myös ei-pelilliset elementit voivat nousta ratkaisevaankin asemaan.

Oma kantani kiekkoon on se, että pidän fyysisestä kiekosta johon yhdistyy taito ja hyvä maalivahtipeli - tämän fyysisyyden huipentuma on sitten tappelut. Pääasiassa pidän spontaaneista tappeluista mutta toisinaan ymmärrän sen, että tarkoitus pyhittää keinot ts. haetaan tappelua tappelun tai "koston"/revanssin vuoksi. Eräs tällainen esimerkki on Darren McCartyn kohtaaminen Claude Lemiux'in kanssa kaudella 1996-97. Tätä taustaa vasten ymmärrän siis oikein hyvin sen jos Shedden haluaa antaa signaalin HIFK:lle ja hakea Nielikäisen tappeluun tai jollain muotoa pyrkiä kouluttamaan häntä.

vlad.
 

Donald_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit
mixu kirjoitti:
Vandebussche mielestäni lyö lujempaa kuin Helenius mutta Rhinon koko aiheuttaa hänelle jonkin verran ongelmia isoja kavereita vastaan.

Pasi-Vandebussche matsissa on Nielikäinen kyllä ennakkoon selvä altavastaaja.Lisäksi Pasi aika avonainen tyyli voi jättää aukon josta nukkumatti löytää perille.
Mutta jos tilanne tulee niin varmasti Pasi matsaa sillä hänellä on vain voitettavaa kun taas Rhinolla on tilanne päinvastoin.
Vandenbussche vasenkätisyys on Pasille varmastikin ongelma, varsinkin jos lähtisivät avoimeen iskujen vaihtoon, Vandebussche on yhtään liioittelematta yksi nopeimpi kätisiä kavereita joita olen nähnyt. Vaikka Vandenbussche aikanaan Kypreosin nukuttikin, niin ei hänkään typiltään mikään varsinainen tyrmääjä ole, vaikka kovaa lyökin. Mies kun usein vetää toe to toe-meiningillä, niin vauhti tahtoo viedä suurimman raskauden iskuista pois. Pasilla on varmasti paljon paremmat mahdollisuudet jos ymmärtää sitoa Vandya yhtään.

Pelaako Jalkanen huomenna pakkina, kun Kuparinen on pois? Minne Pulkki sijoitetaan (jos sijoitetaan minnekään), hyökkääjäksi?
 

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
vlad kirjoitti:
Tätä muutamien kirjoittajien "tolkutonta" VandenBusschen väheksyntää minäkin suuresti ihmettelen,

vlad.

Minä en ainakaan ole väheksynyt VandenBusschea. Totesin vain etten usko, että Nielikäinen tai kukaan muukaan HIFK miehistöstä häntä erityisemmin pelkää, vaikka eräs kirjoittaja näin epäilikin. VB on erittäin viihdyttävä tappelija ja mieluummin näen hänenlaisiaan pienempikokoisia innokkaita tappelijoita, kuin isoja miehiä, jotka vain sitovat.

Itse pidän fyysisestä pelistä, johon kuuluvat tappelut, kovat taklaukset ja loppuunasti yrittäminen. En taitokiekkoakaan väheksy - Kuhdan ja Guollan tyyliset pelaajat ovat erittäin viihdyttäviä, itseäni kiinnostaa jääkiekossa kuitenkin enemmän se fyysinen puoli.

Eräs kirjoittaja kysyi, onko joku valmis maksamaan lähemmäs parikymmentä euroa nähdäkseen tappelun? Olen valmis maksamaan tuon summan, jos näen tappelun, kovia taklauksia, kiihkeää peliä ja yrittämistä. Sen sijaan en ole valmis maksamaan mitään, jos näen sellaista kivaa neppailua, ylivoimalla seisoskelua ja tunteetonta virkamieskiekkoa, joita muutamat HIFK:n matsit ovat tällä kaudella olleet. Jos jollain ylivoimalla mukavia lättyjä heiteltäessä ja muuten neppaillessa, vailla mitään intensiteettiä, HIFK saisikin voiton, ei siitä olisi kuitenkaan mitään järkeä maksaa. Tuollaiset tulokset voi katsoa teksti teeveeltä, mutta hallille lähden katsomaan hyvää ja viihdyttävää peliä.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
breakin kirjoitti:
Eräs kirjoittaja kysyi, onko joku valmis maksamaan lähemmäs parikymmentä euroa nähdäkseen tappelun?
No nyt valitsit helpon vaihtoehdon. Kyse oli pikemminkin siitä, maksaisitko tuon lähemmäs parikymmentä euroa pelkästä tappelusta? Eli siis täynnä munatonta neppailua olevasta ottelusta, jossa kuitenkin olisi jonkintasoinen tappelu. Eihän tappelu suinkaan ole mikään automaattinen merkki hyvästä pelistä, eikä edes tunnetta täynnä olevasta pelistä, varsinkin jos tappelu toteutetaan vain tappelun vuoksi showmielessä.

Joka tapauksessa toivon, että tämä ottelu koettelee tämän uuden tuomarilinjan rajoja, eli että nähtäisiin kovaa vääntöä ja kaksinkamppailupeliä. Ei kuitenkaan mielellään mitään järjetöntä ylivoimasirkusta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
breakin kirjoitti:
En viitsi väitellä siitä kumpi on kovempi kuin Kanki, kuka voittaa kenet. Mutta onhan Pasi, vaikka kuinka raukkamainen mielestäsi onkin, tapellut rehellisesti monet kerrat esimerkiksi Heleniuksen ja muiden ihan oikeiden alan miesten kanssa sääntojen mukaan. Helenius on kuitenkin hieman kovemman tasoinen tappelija kuin Vandenbussche, joten miksi Nielikäinen VandenBusschea pelkäisi. Vandenbussche on kokonsa puolesta tappelijaksi varsin pieni, joten ei hän varmasti samanlaista pelkoa saa aikaan jäällä kuin Heleniuksen kokoluokkaa olevat tappelijat. Ei mitään Vandenbusschea vastaan, mielelläni ottaisin hänet Hifkiin vaikka Murrayn tilalle, mutta en todellakaan usko, että Nielikäinen tai kukaan muu IFK:lainen häntä pelkäisi. Toivottavasti huomenna näemme Nielikäisen ja Vandenbusschen välisen tappelun, sen lopputuloksella ei ole niin väliä. Jos Pulkki on vielä mukana, niin toivottavasti hänkin saisi tappelukaverin vaikka Lostedista tai Schnabelista. Todennäköisesti, nollatoleranssilinjan mukaan, pelistä puuttuu kuitenkin kokonaan intensiteetti ja tunne ja emme näe yhtään kunnon tappelua, ainoastaan yli/alivoimaa. Ja se on taas ihan helvetin tylsää, kuten HIFK:n edelliset ottelut ovat osoittaneet.
Kovat ennakkojutut vähän joka puolella. Kuitenkin saattaa käydä jopa niin (kuten edelläkin mainittiin), ettei yhtäkään myllyä nähdä tai jos nähdään, niin silloinkin kaikesta huolimatta "puskajussi" konttaa ja Pasi luistelee voittajana jäältä. Silloin voisi kysyä, että ketähän seuraavaksi Shedden roudaa jokereille gooniksi??? Tuli tuosta Pulkin mahdollisesta pelaamisesta mieleen. Porissakin vuonna jotain ei Hifk:n Surenkin pelannnut vaihtoakaan, mutta käväisi kentällä tappelemassa Brad Beckin kanssa. Pulkin rooli tod.näk. huomenna lähinnä se, jos kokoonpanossa.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jos tappelu(ja) tulee niin ehdottomasti tappelija vastaan tappelija eikä mitään "taktisia tappeluita" jossa haetaan tärkeitä pelaajia, se ei ole edelleenkään NHL meininkiä, sen takia en täysin pitänyt Sheddenin viime kaudesta, ehkä yliopistokiekossa voi noin tehdä.

Maaleja tulee paljon, Jokerit pelaa coast to coast peliään ja IFK nyt ei ole onnistunut kovin hääppöisesti puolustus/maalivahtipelissään tällä kaudella. Ottelua ei voita se joka taklaa enemmän, koska kummatkin rymistelevät eikä kummallakaan ole tarpeeksi suurta yliotetta, eli matsi ratkeaa tylsästi erikoistilanteissa ja maalivahtipelissä.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Jos VandenBusschen ja jonkun IFK-pelurin välinen tappelu toteutuu, on mielenkiintoista nähdä, miten media siihen suhtautuu. Jos VandenBussche olisi hankittu IFK:hon ja hän tappelisi, seurauksena olisivat varmasti kukkahattutätien itkupotkuraivarit ja ministeritason jeesustelut, joissa apuun huudeltaisiin vähintäänkin poliisia, Supoa, oikeuslaitosta, palokuntaa, Hannu Karpoa ja Juhana Helmenkalastajaa. Koska VandenBussche kuitenkin on Jokereiden mies, seuraukset eivät ole lainkaan itsestään selviä...
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Puscutractori kirjoitti:
Koska VandenBussche kuitenkin on Jokereiden mies, seuraukset eivät ole lainkaan itsestään selviä...

Niin asenteellisesti YLE käsitteli VandenBusschen saapumista Suomeen hänen ensimmäisessä pelissään Jokeri-paidassa - oikein painokkaasti mainostettiin kuinka tappelijat poistuvat NHL:stä* mutta Suomeen heitä hankitaan tjsp. - joten en todellakaan pitäisi ihmeenä sitä, että mikäli VandenBussche tulevassa ottelussa tappelee niin YLE:n kukkahattutädit ja -sedät ovat viuhtomassa käsilaukuillaan vinhaa tahtia.

Toki jos VandenBussche pelaisi HIFK:ssa niin kohu olisi olettaen vielä luokkaa suurempi mutta epäilemättä kohua nousee verrattain monilla tahoilla jos herra joutuu huomenna pudottamaan hanskansa.

vlad.

*: Jätettiin toki mainitsematta se, että edelleen likimain jokaisesta joukkueesta löytyy vähintäänkin yksi enforcer.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Ikijokeri kirjoitti:
Jotenkin koomista, että näin puhuu IFK-kannattaja. No, meitä on moneen junaan, tiedetään. :)


En vastusta tappeluita minäkään mutta niillä uhoaminen (tyhjän) on naurettavaa touhua. Samaan paskanlänkyttämiseen kuin Nivalan Seiska, syyllistyy varsin moni jatkoaikalainen ja useimmat niistä länkyttäjistä ovat keskittymässä varsin epäolennaisiin seikkoihin 3:n pisteen kannalta. No huvinsa kullakin, mutta veikkaisin, että 18 euron hinnalla esimerkiksi Amin Asikainen tarjoaisi huomattavasti enemmän viihdykettä kuin joku naurettava Van - Seiska (varsinkin kun sitä ei edes tule).

Asikainen sentään kehään astuu...turha jauhaa paskaa mistään neitimäisistä kieltäytymmisistä tai reppuselkään hyppäämisistä.

Välillä vaan tuntuu, että nämä jatkoajan vaimonhakkaajat eivät juurikaan kiekosta perusta vaan ovayt mukana noin 3 sekunnin spermanlennätyksen vuoksi, jota jääkiekossa termillä "tappelu" kutsutaan...

Parasta olisi jos vaikka Nielikäinen ajaisi Vanderbussen puhtaalla pommilla levyksi...siinähän tappeluiden "kannattajat" saisivat itkeä itsensä uneen ja hakata velttoa elintään kotona pelin jälkeen...
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hohoijaa! Taas angstiset nuoret miehet vääntävät täällä kenellä on kovimmat nyrkit jne. Syökää pojat suklaata, se rauhoittaa!!

Kysytään mielummin tekeekö Kimi 3+0 vai 4+2 tehot tänään Riksmanin syötetellessä 0+3 tehoilla, ja tietenkin torjuen kaiken. Kyllähän omaa kasvattajaseuraa on kiva kyykyttää.

Uskon että ottelusta tulee sekava ja ennenkaikkea jäähyrikas jo siitä syystä että Markku Kruus on dumarina.

Olisikohan meillä Ahlqvist tänään maalissa?
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyynikko kirjoitti:
Hohhoijaa! Taas angstiset nuoret miehet vääntävät täällä kenellä on kovimmat nyrkit jne. Syökää pojat suklaata, se rauhoittaa!!

Hyvä! Kyynikko kyykyttää :)

On tämä jääkiekko mennyt joillain "faneilla" ihmeelliseksi lajiksi periaatteella: Pääasia ei tietenkään ole voitto, vaan kunnon tappelu (jeahhhh!!!)

No, kai sitä lipunmaksajana saa toivoa vaikka tulostaulun putoamista, ei siinä mitään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
douppi kirjoitti:
On tämä jääkiekko mennyt joillain "faneilla" ihmeelliseksi lajiksi periaatteella: Pääasia ei tietenkään ole voitto, vaan kunnon tappelu (jeahhhh!!!)

Kunnon tappelun odottamisessa en näe mitään ongelmaa. Sen sijaan vähintään outona pidän useammankin kirjoittajan tapaa suhtautua tappelijoihin. Se on kerrasta poikki ja pinoon. Eikä edes sitä, vaan kirjoittajat toteavat ihan itse ja koko sillä itsevarmuudella, jota tyhjä pää tuottaa, että eihän X edes uskalla tapella, luikkii karkuun kuitenkin. Ja nyt puhutaan tappelija X:stä, jolla on vuosien saatossa useita matseja ja joka on matsannut aina kun mahdollista liigan kovinta kaveria vastaan. Tyhjä pää tuottaa tyhjää tekstiä myös tappelija Y:stä, jolla on pian 200 matsia alla ja siinä joukossa kaikki maailman kovimmat kaverit. Mutta eihän se uskalla lähteä liigassa kun vastassa on X... Ja kuten nämä tyhjäpäät tietävät, mahdollisen tappelun hävinnyt osapuoli X tai Y ei ole edes kaninpaskan arvoinen. Sama meno täällä ja tappeluketjussa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eiköhän

Me Kalpa-tappiosta oppineena hävitä sekä peli että tappelut. Jos liigajumbo Kalpa on meitä numeroin 5-1 parempi niin lienee selvää että liigan kärkipään HIFK vie meitä kuin litranmittaa eli jotain tyyliin 1-10. Ja sen lisäksi ottelun tuomaristo varmaan taas ihan varmuudeksi poistaa RVB ulos pelistä ihan vain siksi että kaverin käytös on kuulemma niin uhkaavaa - kuten oli Tomekin käytös taannoin Levosen silmissä.

Kuopiossa nähtiin meidän velliperseiden todellinen taso ja tästä ei ole suunta kuin alaspäin.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
breakin kirjoitti:
Minä en ainakaan ole väheksynyt VandenBusschea. Totesin vain etten usko, että Nielikäinen tai kukaan muukaan HIFK miehistöstä häntä erityisemmin pelkää, vaikka eräs kirjoittaja näin epäilikin.
Todentotta me kaikki olemme iloisia, että näin kovilla meriiteillä varustettu kaveri saapui juuri meidän liigaamme.
HIFK:lla ja Nielikäisellä ei ole mitään syytä pelätä vastustajan VandenBusschea. Nyrkit heiluu jos heiluu, mutta kaiken a ja o on, että kaukalossa ei nähdä mitään sikailuja, jossa esimerkiksi kaverin peliuralla leikitään.
Uskon, että Shedden ei purematta nieli Nielikäisen temppua ensimmäisessä paikallisottelussa, joten uskon, että jotain pientä kivaa on luvassa tänä ehtoona.
Mahdoton on arvioida miten mahdollisessa VandenBusschen ja Nielikäisen taistelussa kävisi, joten olemme kaikki klo 18:30 jälkeen viisaampia.

Tulosveikkaus 4-2 (Jani Rita 2+1)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
cobol kirjoitti:
Kunnon tappelun odottamisessa en näe mitään ongelmaa... etc.etc.

No eiköhän tässä hienossa lätkämaailmassa joidenkin kohdalla sivutuotteesta ole tullut päätuote. Jokerit-HIFK ketjussa mietitään pääasiassa sitä, kuka hoitaa nyrkkicasen kotiin. Mutta edelleenkin, siitä vaan. Laitan tänne vain omia mielipiteitäni asiasta. Muilla on omat mielipiteensä.

Peruslähtökohtana: tappelut hyväksyn kolmessa tapauksessa:

A) Tappeluhaasteeseen vastaaminen (itsestäänselvyys), mutta ei tietenkään koske joukkueen avainpelaajia.

B) Joukkueen avainpelaaja telotaan tarkoituksenmukaisesti, jolloin idea: "nyt tuli pesoselle noutaja" ,on enemmän kuin tarpeellinen. Tässä tapauksessa teloja ansaitsee saada päihin ja kovin. Joukkueessa on hyvä olla "kostajia/poliiseja", kunhan eivät varasta pääroolia joukkueissa ja liigassa.

C) Kovassa pelissä tapahtuva tunteenpurkaus, jota on voinut edeltää esim. vastustajan hakkaamista mailalla käsille tai jaloille yms yms.
Olemme vain ihmisiä, ja tietyt tempaukset alkavat vituttaa hiljaisempaakin miestä!
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
flintstone kirjoitti:
Me Kalpa-tappiosta oppineena hävitä sekä peli että tappelut. Jos liigajumbo Kalpa on meitä numeroin 5-1 parempi niin lienee selvää että liigan kärkipään HIFK vie meitä kuin litranmittaa eli jotain tyyliin 1-10. Ja sen lisäksi ottelun tuomaristo varmaan taas ihan varmuudeksi poistaa RVB ulos pelistä ihan vain siksi että kaverin käytös on kuulemma niin uhkaavaa - kuten oli Tomekin käytös taannoin Levosen silmissä.

Kuopiossa nähtiin meidän velliperseiden todellinen taso ja tästä ei ole suunta kuin alaspäin.

Hyvä psyykkausyritys Flintis, mutta turha ! Tosin pessimistihän ei pety?!

Sheddenin tuntien on hän piiskannut, uhannut ja provosoinut narrit kovaan iskuun tänään. Sen sijaan Hifkin peli on aika-ajoin ollut katastrofaalisen huonoa, vaikka nyt neljäntenä ollaankin. Enemmän meillä on syytä odottaa viime torstain kaltaista selkäsaunaa.
 
Viimeksi muokattu:

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Derby 2

Tämä kääntynee vielä narreille. Sen verran epävarmaa peliä ja hakemista on HIFK ehtinyt esittää, ettei narrien valmiimmalle paketille taideta pärjätä. Tietysti voi aina käydä munkki, kuten narreille kävi ekassa pelissä, ja meille taas JYP-pelissä, joten kaikki on mahdollista. Cmurphyn ja Sguollan jättämät kiekolliset aukot kun ei nyt pystytä oikein millään täyttämään. Täytyy siis toivoa, että nuoremmasta ja ennakkoluullottamasta kaarista löytyy yhtäkkiä ratkaisijoita.

Nyrrkihippaset ei paljon kiinnosta. Jos tulevat niin tulevat. Sielläkin sitten tyylillä. Kuuluvat pelin luonteeseen ja ovat osaa sitä, oikein toteutettuna.

Toivon tiukkaa ottelua, joka jonkun pienen ihmeen kautta kääntyisi HIFK:lle, joten lopputulos 3-3 ja JA maalilla 2 pistettä. On se meinaan ollut meille aina niin vaikeaa voittaa Hjaffalassa, jopa viime vuonna kun narrit ui syvällä hapettomassa vedessä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
"Pasi antaa kunnon vastuksen"

Hehheh. Ilta-Sanomat (paperiversio) on haastatellut rouva Nielikäistä mahdollisen tappelun tiimoilta:

"Se, että tämä Jokereiden tappelija on joskus aiheuttanut jonkun kiekkoilijan uran päättymisen ei tarkoita sitä, että hän olisi niin kova kuin väitetään".

"Olen monta kertaa ollut kotona vastassa ukkoa, jolla on esimerkiksi nenä poskella", Jenni jatkaa.

Huikea asetelma kun tappelijoiden rouvat rupeavat puimaan näitä juttuja lehtien palstoilla. Pasi ei sen sijaan juurikaan kommentteja antanut.

Toivottavasti tämä ennakkokohu toisi kuitenkin lisää porukkaa Areenalle.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Uskonpa, että tänään näemme kiihkeän ja tasaväkisen ottelun.

Jokereista Rita alkaa päästä vauhtiin ja on varmasti Jokereiden vaarallisen mies. Luulisi HIFK:n herättävän Hirsonkin jatkamaan hyviä otteitaan (pari vaisumpaa peliä alla)
Maalivahtipeliin Jokereiden peli tuskin kaatuu...

Naapurista Kuhta ja Petrell ovat minun mielstäni vaarallisimmat. HIFK:n maalivahti peli on minulle kysymysmerkki.

Toivottavasti saadaan nähdä kunnon vääntöä ja yksi tanssi. Kunnon meteli hallissa nostaisi tunnelmaa...
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei herranjumala! Vai antaa jo Nielikäisen Jenni oman mielipiteensä Vandysta ja tulevasta koitoksesta. Vähintäänkin huikeeta toimintaa!!

Eiköhän illalla ainakin yksi tanssi nähdä. Lostedt&Nielikäinen kaksikosta löytyy varmaankin IFK:n valssiin ryhtyvä ja eiköhän hevostallin poikien kunniaa puolusta mr. Vandenbussche. Tämän lisäksi omana toivomuksena on, että Ilmalan joukon #44 saisi edes tänään pientä ylimääräistä muistutusta menneistä osakseen. Ei siltä nyt tarvitse päätä repiä irti tai lasarettiin ajaa, mutta kyllä nyt voisi edes hiukan hanskalla naamaa hieroa. Ei nyt päästetä sitä liian helpolla kuitenkaan.

Molemmilla taitaa olla pakka hieman sekaisin tällä hetkellä, joten eiköhän aikamoinen jäähysirkus ja yleinen kouhotus ole illan teemana. Kunhan löytyisi edes fiilistä ja sykettä kaukalosta, niin se olisi jo huima parannus kauden aikaisempiin peleihin.

Jokerit-HIFK 1-8.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei voi kuin huvittuneena seurata taas näitä "kuka pelkää ketä" -juttuja.

Kukaan kuka varusteet niskaansa vetää ei aivan varmasti pelkää yhtään toista pelaajaa. Tappeluhalukkuus on aivan eri asia eikä sekään ole mitään pelkäämistä.

Joidenkin pelaajien nyt ei vain kannata hankkia pelikieltoa. Jotkut myöskin taitavat hanskaamisen paremmin tai ovat isompia, niin sen voi senkin takia jättää näille pelaajille.

Tästä mahdollisesta tappelusta on jauhettu niin paljon (näköjään jo rouvatkin siis lehtien palstoilla), että sekin on selkeä syy jättää se tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös