Ti 29.10.2013 SaiPa - Kärpät

  • 22 930
  • 81

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
SaiPa on tasapainoinen, äijämäinen joukkue, jota ei vähällä lannisteta.

Kärpissä näkyy, ainakin faneissa, jo keulimisilmiötä ja jos SaiPa tekee avausmaalin, takkiin hiipii 'väistämättömän, anteeksiannettavan tappion' tunne.

SaiPa voittaa ja ratkaisumaalin tekee 'Eero Tauru'. Eli kuka tahansa, mikä onkin yksi SaiPan vahvuuksia.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno matsi tulossa. Enpä olisi uskonut, että tässä vaiheessa kautta SaiPa on sarjakakkosena. Tuo Kärppien ykköstila ei tullut yllätyksenä vaikka hieman välillä siellä tökkikin. Jos ennen kauden alkua pidin Kärppiä yhtenä mestarisuosikkina, niin nyt pidän ainoana sellaisena. Sen verran vakuuttavaa on meno ollut ja etenkin Rynnäs on ollut vielä parempi kuin kuvittelin. Ja se on paljon se.

Toisaalta SaiPa nousi hienosti Espoossa tapahtuneen yltiönolon konttaamisen jälkeen ja haki viisi pistettä Jyväskylän ylpeydeltä. Ajoittain pelikin näytti hyvältä vaikka kokoonpanosta puuttui PSN ja pidemmällä saikulla ollut Riiikola. Nyt molemmat ovat kokoonpanossa ja tämän myötä molemmat joukkueet saavat jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon. Eipähän tarvitse mennä loukkaantumisten taakse kummassakaan leirissä. Ja todella toivon ettei mennä myöskään tuomarilinjan taakse vaan hävitään tai voitetaan pelin perusteella.

Toivottavasti tulee tiukka ja viihdyttävä ottelu ihan yleisenkin kiinnostuksen takia. Toivottavasti menee 4000 katsojan raja rikki. Tuo nykyinen SaiPa sekä tämän iltainen vastustaja ansaitsevat molemmat omiensa varauksettoman kannatuksen. Onhan tämä tolkuttoman siistiä!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpissä näkyy, ainakin faneissa, jo keulimisilmiötä...

Kyllä, nyt nautitaan ja keulitaan (me fanit) kun kerrankin voidaan. Paljon on Laanaojassa virrannut vettä siitä kun viimeksi ollaan pystytty Kärpistä olemaan näin ylpeitä. Ja vaikka tänään jäätäisikin pisteittä niin silti keuliminen tulee jatkumaan :)

Joukkue sen sijaan ei keuli, sen on aistinut jokaisesta haastattelusta. Fokus on pelin kehittämisessä ja ne tärkeimmät pelithän pelataan sitten keväällä.

Hienoa nähdä että Kärppäketjut on viimenkin sillä mallilla kuin ne parhaimmillaan vaan voi olla. Saipa ei pääse tänään helpolla, se on varmaa. Mutta jos pisteet jää Lappeenrantaan niin pelin jälkeen voi varmaan rehellisesti myöntää että 'perkeleen kova tuo Saipa on kun kerran Kärpät pystyi kaatamaan'.

Kolmen tunnin päästä ollaan viisaampia. Game on !
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihme pessimismiä ilmassa jonkin putken katkeamisen pelossa. Ei se voittoputki mihinkään katkea. Täältä ylhäältä leijumasta katsottuna peli on Kärpille piis-of-keik eli vähintään kolmen maalin voitto. SaiPa saa korkeintaan yhden kolmannessa erässä.

Pari mahtavaa juttua: tiistai ja vastassa SaiPa ja peli oikeasti kiinnostaa porukkaa! Toinen mahtava asia on Keräsen paluu. Kolmas on se miten hyvin SaiPa on tähän saakka pelannut. Tai ainakin sijoittunut. En ole tainut peliäkään nähdä SaiPalta, joten en osaa pelin laadusta sanoa mitään. Tiukka matsi tulee ja ensimmäinen erä näyttää suunnan: jos SaiPa vie, Kärpille tulee hankala voitto, ja jos Kärpät vie, niin odotettavissa on helppo voitto. Tänään kannattaa panna siis varma kakkoseen!
 

Murskaaja

Jäsen
Kyllä, nyt nautitaan ja keulitaan (me fanit) kun kerrankin voidaan. Paljon on Laanaojassa virrannut vettä siitä kun viimeksi ollaan pystytty Kärpistä olemaan näin ylpeitä. Ja vaikka tänään jäätäisikin pisteittä niin silti keuliminen tulee jatkumaan.

Kauan on tosiaan siitä, kun jopa kärppäosion hameväenkin puolella keulii. Itse uskon, että Kärppien voittoputki jatkuu hämmästyttävän pitkään, Marjamäki & kumpp. Lasse Kukkosen vetäessä kelkkaa naama punaisena ei anna pienimmänkään selän suoristumisen tapahtua, vaan raippaa tulee alaselkään (pl. Mikko Lehtonen) sähäkällä kädellä.

Tänään nähdään todennäköisesti Kärpiltä hyvin samanlaista vieraspeliä kuin männäviikoilla mm. Tepsiä vastaan. Tiukka puolustus ja munkkia pussiin paikoista.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärpissä näkyy, ainakin faneissa, jo keulimisilmiötä ja jos SaiPa tekee avausmaalin, takkiin hiipii 'väistämättömän, anteeksiannettavan tappion' tunne.
Kuten jo mainittua: kyllä keulimisen ymmärtää kaikkien epäkiekon kausien jälkeen, mitä Kärpät ovat esittäneet menneen menestyksen jälkeen.

SaiPa voittaa ja ratkaisumaalin tekee 'Eero Tauru'. Eli kuka tahansa, mikä onkin yksi SaiPan vahvuuksia.
On muuten molempien joukkueiden vahvuus tuo tuossa, vai eikö viikonlopulta muistu mieleen Kärppien neljän eri kentällisen tekemät maalit? Hyvä ottelu tulossa varmasti, jota tarkastelen tässä jälkilähetyksenä*.

* Ruutu.fi tuntuu toimivan joka kerta mainiosti ilman "osta pro-paketti" -paskaa, kunhan vain kelailee aloituskiekon aikana 4pro:n lätinöihin ja aloittaa katselemisen sieltä. Bonuksena vielä se, että voi kelailla mainoskatkot ylitse.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Aika vahvat kotilasit illan ET-kaksikolla. Nyrkkikahakastakin veti salomonin tuomion, vaikka Saipalaiset laittoivat myllyn pystyyn. Ei surkeinta tällä kaudella mutta keskivertoviheltelyä heikompaa kuitenkin.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Vittu että vituttaa, penkillä olisi istunut ukko, joka olisi saattanut torjuakin jonkun vedon.

Tirkkonen tiputti pallon tuossa. Markkanen on ollut jäätävä voittomaalikisassa.

Ja tähän mennessä olisi pitänyt oppia jo, että Mankinen tekee just sen mitä Daviskin, eli ekan laukojan jälkeen olisi pitänyt laittaa jäälle ihan kuka tahansa muu kuin Mankinen...

Muutoin komeasti taisteltu piste kahdesti kahden maalin takaa. Ja jatkoajalla selkeästi paremmat paikat.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tirkkonen tiputti pallon tuossa. Markkanen on ollut jäätävä voittomaalikisassa..
Sinänsä tosin ymmärtää ratkaisun jättää Wiikman kokeilemaan onneaan palkkioksi hyvästä pelistä. Piste lisää olisi silti maistunut.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Komppaan edellistä siinä, että olisi aika iso epäluottamuslause ollut Wiikmania kohtaan, jos ei olisi saanut torjua rankkareissa. Se ehkä maksoi pisteen, mutta sitä ei voi tietää. Kärpillä on kovan luokan maalintekijät. Ei se sattumalta keiku sarjataulukossa ykkösenä.

Täytyy nyt olla tyytyväinen pisteeseenkin. Kun pahimmat kilpakumppanit rinnalla hävisi, niin otettiin huikea pisteen kaula niihin, heheh.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Kauden räikeintä kotituomarointia joka piti SaiPan mukana pelissä. Kotijoukkue sai rikkoa ihan miten halusi ja Kärppien kakkosista karkeasti puolet oli hyvin kyseenalaisia tai ei ainakaan sen saman linjan mukaisia mistä kotijoukkue sai nauttia. Onko tämä joku yleinenkin juttu sielläpäin että pientä ja sinnikästä kotijoukkuetta sympatiseerataan raitapaitojen toimesta näin silmiinpistävästi?

Oikeus voitti, ei mulla muuta.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jumalauta! SaiPa just niin paha kuin ajattelinkin. Kärpiltä vielä järkyttävä määrä jäähyjä, huhhuh. Kumma että vaikka porukka tietää miten paha paikka tää sputnikkien kotiluola on niin silti annetaan kaverille kaheksan ylivoimaa. Onneksi ei käyny tuon pahemmin. Runkosarjan voittoa ei ihan vielä varmistettu mutta tästä on hyvä jatkaa.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taisi olla tuomarikaksikolla ykkönen lapussa, sen verran räikeästi tuomiot vedettiin kotiinpäin.
Hyvä loppu tappiottomalle lokakuulle, eipä ole tälle kautta meidän lisäksi voittoa Kisapuistosta hakenut kuin Tappara.
Ihmetytti kyllä, miksi Wiikman jatkoi rankkareissa. Ainakin omalle muistikortille on piirtynyt kuva molarista joka ei nappaa rantapalloakaan läpiajoissa?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
SM-liigan pyhä vaikean ottelun kolminaisuus:

- Lokakuu
- Tiistai
- SaiPa

Tuon kolminaisuuden jälkeen jos saa mukaansa enemmän pisteitä kuin kotijoukkue täytyy olla tyytyväinen.

Tuohon kun lisää SaiPan tämän kauden laadukkaan lennon ja kotitaian, ei vaikeammaksi yksittäinen ottelu mene tässä sarjassa.

Sinänsä Wiikmanin mollaaminen rankkareista on turhaa niin kauan kuin joukkue ei saanut yhtään häkkiä Rynnäksen taakse.

Karavaani jatkaa kulkuaan.
 

d00b

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jumalauta! SaiPa just niin paha kuin ajattelinkin. Kärpiltä vielä järkyttävä määrä jäähyjä, huhhuh. Kumma että vaikka porukka tietää miten paha paikka tää sputnikkien kotiluola on niin silti annetaan kaverille kaheksan ylivoimaa. Onneksi ei käyny tuon pahemmin. Runkosarjan voittoa ei ihan vielä varmistettu mutta tästä on hyvä jatkaa.

SaiPa ei ollut yhtään sellainen kuin ajattelin. Oli tuo ensimmäinen erä jotain aivan järkyttävää.. Mitä tapahtui Jyppiä vastaan pelanneelle joukkueelle? Ei onnistunut mikään, ei syötöt eikä mikään muukaan. Kyllä tuo SaiPan yv-tilasto valehtelee, jostain syystä maaleja tulee vaikka siinä pelissä ei kyllä kehuttavaa oikeasti löydy.

Patu Davisiä on kyllä pakko rakastaa... Mies painaa aivan mahtavalla asenteella ja tekee uskomattoman määrän työtä.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Pakko olla pisteeseen tyytyväinen mutta hieman jäi vituttamaan kun Markkasta ei laitettu torjumaan rankkareita. Surullista sekin että 5-3 ylivoimalla ei saada maalia ja kun jatkoajalla tarjotaan voittoa kultatarjottimella niin paskat. On Kärpät toki kova jengi mutta vittu kun ei tarvitsisi nyt lahjoittaa noita maaleja niille kuitenkaan saatana. No.. eikai siinä kun Pelicans ja Tapparakin hävisivät, ei taidettu pudota taulukossa.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan normikauraa pitäisi olla tommonen että jos toinen veska on hyvä rankkareissa niin sitä käytetään sitten rankkarikisoissa. Stiplu Pexxxiltä jättää Wiikman maalille, ois sit vaikka pelin jälkeen näyttäny luottamusta antamalla Miikalle kotiavaimensa ja luottokorttinsa säilytettäväksi. Ei oo kuitenkaan Ullbergista kyse.

Eka erä vitunmoista paskaa, Markkanen piti numerot siedettävinä mutta onhan tommonen kahden av-maalin päästäminen heti ekaan erään naurettavaa spedeilyä. Onneksi jampat heräsi ja varsinkin vikan erän tasoihin punnerrus lämmittää mieltä. Mankinen-Koho-Tavi alkaa olemaan aika luotettava ketju loppuhetkin väännöissä, Glenn myös usein loppuhetkillä astunut esiin. Hyviä juttuja tämmöset.

Tuomarithan veti räikeästi vieraiden suuntaan, ja anto Kärpille lukuisia alivoimamahdollisuuksia läpi pelin. Sikamaista!
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Sinänsä Wiikmanin mollaaminen rankkareista on turhaa niin kauan kuin joukkue ei saanut yhtään häkkiä Rynnäksen taakse.
En minä Wiikmania mollaa. Ei se ole Wiikmanin vika, että valmennus jätti hänet maalille, vaikka parempi rankkaritorjuja olisi ollut tarjolla.

Tosiaan rankkareista pitää tehdä maali itsekin, jos aikoo voittaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kauden räikeintä kotituomarointia joka piti SaiPan mukana pelissä. Kotijoukkue sai rikkoa ihan miten halusi ja Kärppien kakkosista karkeasti puolet oli hyvin kyseenalaisia tai ei ainakaan sen saman linjan mukaisia mistä kotijoukkue sai nauttia. Onko tämä joku yleinenkin juttu sielläpäin että pientä ja sinnikästä kotijoukkuetta sympatiseerataan raitapaitojen toimesta näin silmiinpistävästi?

No eihän se kyllä noin hirvittävää kotiinpäin vetämistä ollut. Suurimman syyn jäähyistä saa kantaa Kärppien joukkue itse, joka päätti ensimmäisen erän jälkeen unohtaa työnteon merkityksen.

e.Junttilalla oli Donskoin loistavasta poikittaissyötöstä varma maalipaikka, mutta Wiikman pelasti aivan käsittämättömällä tavalla.. Wiikmanilla on tuo kyky ottaa uskomattomia seivejä, mutta perustorjunnat tuottaa joskus vaikeuksia.

Ja niin oliko se Kärppien voittoputki joskus parhaimmillaan 13 ottelun mittainen? Pisin pisteputki taisi olla 17ottelua..
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestis SaiPa otti suomenmestareilta pisteen. ei ois narrit tepsit yms sankarit ottanu. Budjettiliigaa as its best!!

Yes! You todaly right, and left! Vitun tepsit ja jokerit ja Mestis SaiPa otti suomen mesta reilta pisteen!!

Korkki kiinni.

Tai älä suotta, juhlitaan pistettä! Its a wonderful wordl!
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kauden räikeintä kotituomarointia joka piti SaiPan mukana pelissä. Kotijoukkue sai rikkoa ihan miten halusi ja Kärppien kakkosista karkeasti puolet oli hyvin kyseenalaisia tai ei ainakaan sen saman linjan mukaisia mistä kotijoukkue sai nauttia. Onko tämä joku yleinenkin juttu sielläpäin että pientä ja sinnikästä kotijoukkuetta sympatiseerataan raitapaitojen toimesta näin silmiinpistävästi?

Noh, noh. Kyllä Kärpätki anto kunnon iskuja aina välissä.

Kaksijakoiset fiilikset pelistä ja varsinaista tunteiden vuoristorataa pelinkulku. Täällä jo The Kannattajatkin heräs arvostelemaan ekan erän paskan pelin aiheuttamaa närää ja luovuttamista palstakirjoittajissa, mutta minkäs teet SaiPan kannattajana. Tällaseen nousemiseen ei olla totuttu. Noh, onneksi Kärpät teki saman kuin ennenkin ja lopetti luistelun kahden maalin johtoasemassa. Kyllä SaiPakin on kova, mutta on sitä Kärpätkin. Ihan jäätävää pelaamista. Ei tuntunu missään SaiPan tasotus lopussa. Kukkostakaan ei vituttanu jäähyaitiossa jatkoajalla. Hyvä joukkue teillä on Oulunpojat -ja tytöt. Ihailtavaa pelaamista ekassa erässä, eikä tultu selkä suorana. Ilveksenkin meno oli aikasemmin ihan taitoluistelua teihin verrattuna.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Olipahan vuoristorata. Varsinaisen peliajan jälkeen piste tuntui voitolta ja jos nyt rehellisiä ollaan niin ei suora kärppävoittokaan olisi vääryys ollut, mutta silti jäi melkoinen vitutus kytemään tuosta Wiikmanin rankkarityöskentelystä.


Sinänsä tosin ymmärtää ratkaisun jättää Wiikman kokeilemaan onneaan palkkioksi hyvästä pelistä. Piste lisää olisi silti maistunut.

No en nyt tiedä kehuisinko Wiikmanin peliä erityisen hyväksi, herättelykeinona maalivahdin vaihto oli oikea ratkaisu, mutta suoraan sanottuna toivon ettei tätä miestä enää SaiPamaalilla nähdä, ainakaan aloittavana. Ne harvat kerrat kun kiekko miehen varusteisiin jäi, niin Wiikman jähmettyy johonkin ihme asentoon ja koko ajan saa pelätä että se kiekko tipahtaa jostain ja lipuu selän taakse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös