Ti 28.11.2006 HPK-KalPa

  • 6 989
  • 44

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ketjunavausta!
KalPa peli-ilmettä metsästämässä. Joukkue kadotti sen peli-ilon ja taisteluilmeen joka ruokki onnistumisia kotona ja vieraissa. KalPan sivuilta Virran mietteistä poimittua:
- "Purontakanen huilaa kahdesta kolmeen päivää polven takia. Hanssonin selkäkramppi tuskin laukeaa vielä tiistaiksi. Ahtosella on seuraava lääkäriaika joulukuun puolivälissä, jolloin nähdään onko jalka luutunut. Kuusisto pelaa jo tiistaina. Nikoskelainen on palannut Kajaaniin."

Ei kuullosta hyvältä, saadaan ykköspakki Kuusisto takaisin kehiin mutta samalla luukun avauksella poistuu toinen ykköskentän pakki ja ulkomaalaisvahvistukseksi viimeaikoina luokiteltu Hansson. Jotain olisi kentällä tänään tapahduttava kelkan kääntämiseksi. Kokoonpanoja odotellessa. . .
 

ngq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Puolustus on aika huonossa tilassa. Nyt tarvitaan kurinalaista puolustuspeliä, onnistunutta maalivahtipeliä ja nopeita hyökkäyksiä.
Hyökkäyksiin ideaa eikä minä yksin meininkiä.

HPK on suuri ennekkosuosikki. Toivottavasti sortuvat heikkoon latataukseen illan peliin. Hiukka ylimielisyyttä ja asenne: "me voitetaan silmät kiinni, oikea käsi selän takana."

Kaikki on aina mahdollista, kuten tämän pelinkin voittaminen.
Veikkaus antaa Kalpan voitolle kertoimen 8,25.
Täytyy muutama euro Kalpan voiton puolesta, niin paljon en voittoon usko että satoja euroja laittaisin
 
Viimeksi muokattu:

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Pitäiskös sitä piipahtaa hallilla...

...kun kerran suunnilla ollaan ja serkkupoika soitteli haalineensa parit kausarit. Meinaan maksavana en kyllä katsomaan menisi.

Illan ottelu ei kyllä järisti sytytä, joskin Kalpan pelejä on ihan mukava katsoa. Kivaa pärräämistä ja paljon tilanteita. Maalejakin saattaa jokunen tulla.
Kotitappioputkikin on katki, joten varmaa ykköstä pukkaa. Takki auki Kerho tuskin lähtee, sillä kehnosti on kotona viime ajat tahkottu. Suotavaa olisi myös saada se lätty pussiin vähän useamminkin kuin pari kolme kertaa pelissä.

Noo, tänään treenataan maalintekoa ja sellainen 9-1 on aika lähellä. Hietaselle kolme pörsää, niin liigapörssi tykkää hyvää.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
HPK tänään:

39
Mika Oksa, Maalivahti AK
62
Miika Wiikman, Maalivahti
1. kenttä
7
Mikko Mäenpää, Vasen puolustaja AK
17
Juuso Hietanen, Oikea puolustaja AK
70
Antti Pihlström, Vasen laitahyökkääjä AK
44
Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä AK
75
Toni Mäkiaho, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
42
Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja
8
David Schneider, Oikea puolustaja
32
Janne Lahti, Vasen laitahyökkääjä
25
Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
10
Jani Hassinen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
26
Mika Strömberg, Vasen puolustaja
4
Jussi Ruohola, Oikea puolustaja
22
Hannu Väisänen, Vasen laitahyökkääjä
31
Juha-Pekka Loikas, Keskushyökkääjä
71
Jonas Andersson, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
20
Joni Lappalainen, Hyökkääjä
12
Jari Sailio, Vasen laitahyökkääjä
89
Ville Leino, Keskushyökkääjä
40
Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä




Eli hyvin odotettu kokoonpano. Katsotaan illalla miten Jussi Ruohola selviytyy pelistä.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tämä voi olla totta. KalPan sivuilla oleva kokoonpano illan otteluun ei voi pitää paikkaansa.

Kuvitelkaa nyt, Jermu Pisto ykköspakkiparissa. Saa Kuusiston Matti uurastaa koko loukkaantumisen vuoksi sivussaoloaikansa edestä tänä iltana.
 

ngq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hansson mukana, Purontakainen, Ahtonen poissa.

KalPa:
Maalivahdit: Kimmo Kapanen (Tuomas Nissinen)

1. kentällinen: Jermu Pisto - Matti Kuusisto:
Timo Koskela - Martin Sonnenberg - Matt Davidson

2. kentällinen: Aku Pekkarinen - Markus Nordlund:
Kasper Kenig - Ville Hämäläinen - Tomas Kurka

3. kentällinen: Mats Hansson - Juha Alastalo:
Jani Tuppurainen - Jarkko Kauvosaari - Tuomas Kiiskinen

4. kentällinen: Janne Jalasvaara:
Sami Kaartinen - Eetu Qvist - Simo Vidgren

13. hyökkääjä: Henri Huohvanainen

Loukkaantuneet: Mikko Purontakanen (polvi), Tapio Ahtonen (nilkka)
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
No niin, nyt kun lauantaina tuli käytyä Hämeenlinnassa näyttämässä voittamisen mallia, niin pystyisitteköhän edes KalPan hoitelemaan ilman allekirjoittanutta?

Lauantaisen perusteella Kerholla näyttäisi olevan Jokelan puuttumisesta huolimatta kuusi liigatason pakkia toisin kuin täällä on väitetty. Joo joo, muka pelasi paremmin kuin yleensä, mutta miten ne aina sattuvat pelaamaan hyvin, kun minä olen katsomassa?

Illan pelistä sen verran, että KalPalla näyttäisi olevan uuden valmentajan mukanaan tuoma kuherruskuukausi ohi, ja joukkue on palaamassa tuttuun ja turvalliseen suorittamiseen kolmen peräkkäisen tappion myötä. Näissä kolmessa pelissä kuopiolaiset ovat tehneet kaikkiaan kolme maalia, joten Oksalla ei liene tänäänkään vaikeuksia ottaa koppeja vieläpä huipputason puolustusmateriaalin takana.

Ville Leino tulee antamaan tänään kauden kuudennentoista, seitsemännentoista ja kahdeksannentoista maaliin johtaneen syöttönsä, vaikka ei osaakaan syöttää.

Jokohan Ronttikin pääsisi hallille asti?
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Henkilökohtaisesti meikäläistä ei tämä ottelu kiinnosta, olisi parempaakin/kannattavampaakin tekemistä, kuin tihrustaa Kerhon tämäniltaista taaperrusta kalakukkoja vastaan. Työnteko kuitenkin määrää minut saapuvaksi paikalle ja jopa Rinkulan hulppea "jätti"screeni-mikälie-tuplavideotykki-systeemi on nyt toiminnassa ilman häiriöitä. Kerho laskeutuu jälleen, tavalleen uskollisena, vastustajan tasolle ja matsista tulee numeraalisesti tiukka.
 

Noppel

Jäsen
Master God kirjoitti:
Illan pelistä sen verran, että KalPalla näyttäisi olevan uuden valmentajan mukanaan tuoma kuherruskuukausi ohi, ja joukkue on palaamassa tuttuun ja turvalliseen suorittamiseen kolmen peräkkäisen tappion myötä.
Surkuhupaisaa kuunneltavaa, ei voi muuta sanoa.

Matti Kuusiston palaaminen vahvistaa KalPan puolustusta todella paljon, eikä viimepelien esitysten perusteella Purontakasen puuttuminen tuo järkyttävän suurta lommoa, vaikka toki tuolla materiaalilla vaikuttaa. Tänään tasapeli on hyvin lähellä lopputulosta. Kimmo Kapanen on kuitenkin aavistuksen verran Mika Oksaa parempi maalivahti, mutta HPK on KalPaa aavistuksen verran parempi. Ehdotan ristiä.

Toivottavasti Jermu Piston ykkösketjun paikka ei ole syytä pelkästään siitä, että mies pelaa 400. liiga ottelunsa tänään.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Noppel kirjoitti:
Toivottavasti Jermu Piston ykkösketjun paikka ei ole syytä pelkästään siitä, että mies pelaa 400. liiga ottelunsa tänään.
Muuta syytähän siihen ei voi olla. Pirteästi esiintynyt Aku Pekkarinen olisi mielestäni ansainnut paikan Kuusiston Masan rinnalla. Ja Akun tilalle Nordlundin rinnalle olisi ehdottomasti pitänyt laittaa Jalasvaara hieman paikkailemaan Nordlundin virheitä puolustuspäässä.

Noh, jospa tämä on se kuuluisa viimeinen tilaisuus Jekellä.
 

jeke

Jäsen
Kovin on suurimielisiä Hämeenlinnan poikien arviot lopputuloksesta. Kyllähän Kerho toki melko varmasti voittaa, mutta itse uskon vähämaaliseen kamppailuun. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nykykunnossaan Kapanen päihittää Oksan 100-0. Melkein teksi mieleni vetää pitkävetoon, että tulee alle 5,5 maalin peli.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos samat otteet jatkuu kun mitä pari viimestä ottelua on ollu niin kyyti tulee olemaan erittäin kylmää. Voittoon en jaksa uskoa tänään, toivottavasti peli kuitenkin paranisi, jotta saatas sitten torstaina Tapparalta pisteitä, muuten alkaa
näyttää taas niin legendaarisen hienolta.

Joten veikkaan että HPK tämän vie, mutta toivotaan että KalPa pystyy antamaan hyvän vastuksen.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
jeke kirjoitti:
Kovin on suurimielisiä Hämeenlinnan poikien arviot lopputuloksesta.

Antaa pikkukylän poikien patsastella, niillä on nakkimalja hallussaan viime kevään jäljiltä...

Mutta jos jotakin asiapitoistakin kirjoittelisi. Kuusiston paluu merkkaa todella paljon. En tiedä mitä pahaa Matti on sairasloman aikana tehnyt, että ansaitsee Jeken pakkiparikseen... Toisaalta pelasivathan kaverit viime vuonnakin jonkun verran parina, joten Masa varmasti tietää että alas on kiire auttamaan. Kokoonpanot pistetty uusiksi jälleen, onkohan tarkoituksena pelkästään löytää Kurkalle sopivat kaverit? Sipe pelasi Porissa varmaan parhaan ottelunsa tänä vuonna, mutta silti mieluummin peluuttaisin Henkkaa.

Toivottavasti KalPa sätkii pelissä mukana, varsinkin jos onnistuttaisiin tekemään eka maali, Kerhon pojat saattaisivat olla ihmeissään pitemmän aikaa. Kimmo pitää lukemat vähämaalisina, toivottavasti myös pakeilta tulisi apuja. Tästä pelistä olen budjetoinut ennakkoon 0 pistettä, mutta en pahastu mikäli enemmän tulisi. Toivotaan ja kuunnellaan...
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Master God kirjoitti:
Illan pelistä sen verran, että KalPalla näyttäisi olevan uuden valmentajan mukanaan tuoma kuherruskuukausi ohi, ja joukkue on palaamassa tuttuun ja turvalliseen suorittamiseen kolmen peräkkäisen tappion myötä.

Muistutetaanpa, että KalPahan ehti jo Virran ollessa puikoissa hävitä useammankin ottelun (6) putkeen. Yksi näistä oli tosin rankkaritappio, mutta tappio sekin. Sitten illan ottelusta sen verran, että annetaan nyt KalPalle edes se pienenpieni mahdollisuus voittaa tai hakea ainakin yksi piste jättämällä lankeamatta Veikkauksen jännittävien kertoimien (5,5 ruksista, 8,25 kakkosesta) houkutuksiin...
 

TobiasG

Jäsen
Suosikkijoukkue
MuLLets...
Marraskuu ja oikeastaan yksikään matsi ei ole jaksanut itseäni hirveästi kiinnostaa. Tämän iltainen on jälleen yksi niiden joukossa. Uskoisin kuitenkin Kalpalla olevan hyvät mahdollisuudet ottaa piste, jos toinenkin tänään mukaansa. En osaa edes muodostaa minkäänlaisia ennakko näkemyksiä tulevasta pelistä, jotain piristävää tarvitsisi tapahtua kaukalon sisällä, tai edes ulkopuolella. Luulenpa kuitenkin, että luvassa on ennemminkin pelaillaanpa pois tyylinen mittelö. Toivotaan kuitenkin, että edes toisella sitä potkua löytyisi, josko se saisi tällekin jonkinlaisen viihteen arvon omaavan statuksen.

Voi myöhäis-syksy ja sen pimeys.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
KalPa on siitä mielenkiintoinen vastustaja, että siellä pelailevat henkilöt ovat vähän niin kuin oikeatkin jääkiekkoilijat, mutta vaan paljon pienempiä ja huonompia.

HPK:n vire on nyt kuitenkin tauon jäljiltä vielä tukkoinen, mutta kuopijolaisia vastaan senkin pitäisi riittää selvään voittoon.

Ville Leinon luulisi kohtapuoliin avaavan maalihanansa.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
jeke kirjoitti:
Kovin on suurimielisiä Hämeenlinnan poikien arviot lopputuloksesta. Kyllähän Kerho toki melko varmasti voittaa, mutta itse uskon vähämaaliseen kamppailuun. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nykykunnossaan Kapanen päihittää Oksan 100-0. Melkein teksi mieleni vetää pitkävetoon, että tulee alle 5,5 maalin peli.

9. Oksa Mika, HPK P 13 MIN 763.21 PM 28 TO 352 GAA 2,2 92,63%

12. Kapanen Kimmo, KalPa P 13 MIN 648.26 PM 29 TO 328 GAA 2,68 91,88%

Nykykunnosta huolimatta tilastot ovat aika tasan. 6-0 voi vielä sulattaa mutta 100-0? Tuskin.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Noppel kirjoitti:
Surkuhupaisaa kuunneltavaa, ei voi muuta sanoa.
Ilmeisesti Isometsässä kaikuu vieläkin viimekeväinen "Se on siellä". Jos kovin paljon muita ääniä kuuluu, ehdotan vakavasti ryhtymistä toimenpiteisiin.

Itse en jaksa Ville Leinon tekevän maalia vielä tämän vuoden puolella. Jalonenhan sanoi Leinon harjoittelevan syöttelemistä nyt, joten ei kannata haaskata hyviä syöttöpaikkoja maalintekotarkoituksissa ainakaan pienempiään vastaan.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Rontti kirjoitti:
KalPa on siitä mielenkiintoinen vastustaja, että siellä pelailevat henkilöt ovat vähän niin kuin oikeatkin jääkiekkoilijat, mutta vaan paljon pienempiä ja huonompia.

HPK:n vire on nyt kuitenkin tauon jäljiltä vielä tukkoinen, mutta kuopijolaisia vastaan senkin pitäisi riittää selvään voittoon.



HPK on siitä mielenkiintoinen vastustaja,että joukkue on hyvä, mutta osa kannattajista on täysiä idiootteja.

Mutta asiaan. Eipä ole odotukset korkealla..jos tulee kuonoon alle kolmella maalilla niin hyvä matsi. Argh....tulee viimekausi mieleen,vaikkei kovin pitkässä tappioputkessa(vielä)ollakkaan. Eikun lisää paskaa housuun!
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Brunberg kirjoitti:
9. Oksa Mika, HPK P 13 MIN 763.21 PM 28 TO 352 GAA 2,2 92,63%

12. Kapanen Kimmo, KalPa P 13 MIN 648.26 PM 29 TO 328 GAA 2,68 91,88%

Nykykunnosta huolimatta tilastot ovat aika tasan. 6-0 voi vielä sulattaa mutta 100-0? Tuskin.

Kannattaa myös verrata millaisten pakistojen takana kyseiset herrat kiekkoja torjuvat. Puolustus on oikeastaan ainut osa-alue, jolla KalPa antaa muille liigaseuroille huomattavasti etumatkaa.

Itse pelistä sen verran, että odotukset ovat kyllä todella alhaalla. Mielialojen suhteen on palattu alkukauteen ja niukka tappiokin tyydyttää etukäteen Hämeenlinnasta. Jos jotain positiivista alkuasetelmista haetaan, niin ainakaan Tom Laaksonen ei ole tuomarina...
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Vaikka jotkut täällä turhan pessimistisiä ovat Blues ja Ässät tappioista niin pitää muistaa että kausi on sujunut ihan hyvin kun miinustaa pois Pieniniemen ajan. Ei kai kukaan uskonut ettei parin ottelun huonompia putkia tulisia enää ollenkaan?

HPK:ta vastaanhan Kalpalla ei ole mahdollisuuksia, HPK on Kärppien lisäksi ainut joukkue jota nyky-Kalpa ei voi käytännössä voittaa ollenkaan. Varsinkin HPK:n kova karvaus aiheuttaa meidän pakiston "pehmeäkätisille" Pistolle, Jalasvaaralle jne suuria vaikeuksia ja oma pelinrakentelu kärsii kun avaussyötöt ei näiltä samettikäsiltä lähde ajoissa ja nopeasti. Jäähyjä, pari mustaa hetkeä ja kovaa yritystä ja Kerho vie. Lisäksi Kerhossa on pirullista se että se pelaa niin hyvän perustason lätkää huononakin päivänä ettei voi lähteä yllättämään että oisko niillä takit auki niinkuin vaikka Jokereita.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Korhonen kirjoitti:
Kannattaa myös verrata millaisten pakistojen takana kyseiset herrat kiekkoja torjuvat. Puolustus on oikeastaan ainut osa-alue, jolla KalPa antaa muille liigaseuroille huomattavasti etumatkaa.

Toki, Kapasen suoritus onkin todella kova ehkäpä liigan heikoimman puolustuksen takana. Mutta tilastot on tilastoja, jos KalPan pakisto/puolustuspeli on sarjan heikointa -> Kerho myllyttää taas sen 60 laukausta -> torjuntaprosentti tiedetään niin siitä voi laskea kerhon tekemien maalien määrää. Eli reilu 5 maalia tulee suoraan laskemalla ja siihen marginaali +-5 maalia päälle niin kepa tekee 0-10 häkkiä. Helppoa, eikö totta?
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Aijai kun ottaa Kalpa taas tällä hetkellä lahjakkaasti turpiin. Peli HPK:lle jo 8-1. No seuraavassa pelissä sitten...
 

M10

Jäsen
Missä vitussa on vastustajan kunnioitus, Janne Lahti? Peli on jo periaatteessa ohi ja sitten tuollainen idioottimainen taklaus aikoja sitten kiekosta luopuneeseen Kenigiin.

Kiva, että tuli voitto mutta Lahdella on näköjään vielä kypsyttelemistä "maailman lyhyimmällä pururadallaan".
 
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
No voi kikkeli-kalle, mitähän siellä on taas sattunut? Vaikka HPK kova vastus sentään onkin, on näitä 8-1 tappiota totuttu näkemään turhankin paljon KalPalta. Toisaalta, sama häviikö 2-1 vai 10-1... Näköjään alkaa pikkuhiljaa olemaan taas ihan sama pelaako vastustaja takki auki vai ei, kun ei KalPa vieraissa saa mitään aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös