Ti 26.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 35 149
  • 939

chubster

Jäsen
uskomatonta sanoa, mutta Lehterä tällä hetkellä jarruttaa koko ketjunsa pelaamista. Yhden syötön jo tarjoili Pelsuille, mutta ei kelvannu.

Pelin kuva sellainen, että Pelsut hyökkää ja ifk sinnittelee. Kristallipalloni osaa kuitenkin sanoa, että koska Pelsut ei saa maalia hallinnastaan huolimatta niin ifk sen käy puolivahingossa räppäämässä! Onnea ifk siis!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tasan Sata!
 

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Ylppärit huomenna kaverilla huoh… sääliks käy. Kyllä se on tarpeeks harjotellu siks kehtas tulla matsiin mutta yöunet uhkaa jäädä lyhyiksi
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Voi helvetti oonko fetissi-ihminen ku aloin pelaamaa ja laitoin ton pelin taustalla pyörimään eli periaatteessa kuuntelin vaa selostusta.
Itsellä tämä on usein taktiikka jos alkaa ahdistaa liikaa ja pelkään sydänkohtausta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onkohan näissä muuten oikeasti jotan force majeure pykäliä olemassa, eli jos nyt kuvitellaan että tuolla hierottaisiin vielä vaikka kolmelta yöllä niin voisiko peliä esim. turvallisuussyistä pistää poikki yhteisellä päätöksellä? Jos äijät alkaisi olla niin väsyneitä että pelaaminen olisi jo vaarallista.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mitenhän mahto olla 2001, oliko tv-peli vai mahtokohan sitä kuunnella Nikon voittomaalin Radio Merisäästä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös