Ti 26.11.2013 Ilves-TPS

  • 11 255
  • 53

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Elikkä illalla alkaa Ilves-TPS matsi. Ilves lähtee peliin ennakkosuosikkina.

Onko siis todella näin, että edellisestä vierasvoitosta on Tepsillä aikaa noin vuosi?

Ilveksen puolelta kiinnostaa nähdä pelaako Corso tänään sekä Tepsin puolelta Pare-Sexton kaksikko. YV:tä ei kannata antaa näille paljoa.

PS. Jatkoajan ennakon mukaan Veistola teki pääsarjatason uransa ekan maalin Bluesia vastaan. Ei pidä paikkaansa, sillä Veistola teki muistaakseni 2008 pronssiottelussa Jokerit-Tappara matsissa maalin :). Runkosarjan eka maali toki tuo Blues pelin maali oli.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko siis todella näin, että edellisestä vierasvoitosta on Tepsillä aikaa noin vuosi?

Edellisestä kolmen pisteen vierasvoitosta, kyllä. Tammikuun alussa 2013 Tepsi kepitti Lukon vieraissa (muistaakseni) luvuin 1-4. Tämän jälkeen vastaavaan urotekoon ei ole Palloseura pystynyt.

Vaan joskushan ne kaikki putket katkeavat. Sovitaan, että se kolmen pisteen vierasvoitto tulee tänään, vaikka pitkävetoon tähän kohteeseen auringonvarman ristin piirsinkin.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Onko siis todella näin, että edellisestä vierasvoitosta on Tepsillä aikaa noin vuosi?

Kyllä ja ei. 3p. voitosta on kohta vuosi. 2p. haettiin Oulusta alkukaudesta.

Eipä ole kovin kummoisia odotuksia tästäkään. Tepsillä on tasan pari kaveria, jotka osaavat tehdä maaleja. Niitä, joiden aikana omissa kolisee, onkin sitten enemmän.

Mielenkiintoista nähdä, missä tahdissa Ilves tekee ne pakolliset 3-5 maalia. TPS:n ainoa toivo olisi maalivahtipelissä, joka pitäisi kissan alle 3 maalissa... Noh, kattelaan, sano.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ilves yllätti Kärpät vieraissa, joten aivan hyvin TPS voi yllättää Ilveksen vieraissa. Yllätys olisi huomattavasti pienempi vieläpä.

Toivottavasti Ilves on hyvällä tatsilla liikenteessä ja jatkaa voittojen tiellä. Nyt ollaan todellisessa vedenjakajapelissä: Tästä voitto hyvällä pelillä ja Ilves on jälleen alkukauden meiningeissä mukana. Tappio taasen tarkottaisi sitä, että pohjakosketusta ei ole vielä saatu käännettyä.

Toivottavasti ihmiset löytävät hallille.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS (tai sen rippeet) tänään:

1. KENTTÄ
Miettinen-Koskiranta-Rantanen
Friman-Jurcina

2. KENTTÄ
Sointu-Paré-Sexton
Vittasmäki-Seigo

3. KENTTÄ
Kulmala-Kumeliauskas-Virtala
Palmroth-J. Pulli

4. KETJU
Tuomainen-Laakso-Famulare

MAALISSA
Hostikka (Saarinen)

Loukkaantuneet:

Morrisonn, Seikola, Norrena, Willsie, Lucenius


Eli Morrisonn on uutena tuolla loukkaantuneiden joukossa, valmiiksi siellä olikin jo Norre, Willsie ja Lucenius, ja ovat muuten aika kovia jätkiä noi, että hiukan vituttaa.

Tästä pelistä ei suuria odotuksia ole, alle 3 pistettä vieraista putki jatkuu, tasapeliksi saattaa venyä jos Hostikka pelaa unelmapelin. Vähän olisin toivnu junnua maalille, aina mä kyllä tuppaan toivomaan eri tyyppiä maalille, kuin sinne on laitettu, mutta sellasta se on.

Ykkösketju on sellanen sekamelska, ettei mitään rajaa, mutta kakkonen tekee taas varmasti jonkin verran tuhojaan, ellei joku raitapaita suutu taas Soinnulle jostain tyhjästä. Kolmosketjunkin uskon tekevän enemmän pisteitä (mikäli niitä nyt koko joukkue tekee) kuin ykkösen ja se on omaan silmääni jopa mielenkiintoisempi. Nelosketju on tuttua huttua jarruttelemassa vastustajan ykköstä parhaansa mukaan.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ilveksen kokoonpano (lähde: Ilveksen Twitter-tili - hyökkäys ja puolustus)

19 Kai Kantola - 42 Sami Sandell - 71 Michael Keränen
91 Roberts Jekimovs - 23 Turo Asplund - 72 Tommi Välimaa
9 Alexander Ruuttu - 75 Antti Kangasniemi - 93 Jiri Veistola
10 Antti Hölli - 20 Ville Korhonen - 29 Jussi Pesonen

77 Martti Järventie - 8 Niko Peltola
67 Simon Gysbers - 40 Mikko Kukkonen
6 Tommi Kivistö - 27 Jarkko Näppilä

31 Ville Kolppanen
(35 Juha Järvenpää)

TPS:n kokoonpano (lähde: TPS:n Twitter-tili)

52 Camilo Miettinen - 60 Tero Koskiranta - 52 Mikko Rantanen
29 Matias Sointu - 19 Francis Paré - 15 Dan Sexton
56 Rasmus Kulmala - 17 Tadas Kumeliauskas - 27 Marko Virtala
10 Miikka Tuomainen - 71 Tapio Laakso - 91 Derek Famulare

20 Niklas Friman - 68 Milan Jurcina
25 Veli-Matti Vittasmäki - 16 Steven Seigo
26 Markus Palmroth - 77 Jere Pulli

1 Ville Hostikka
(32 Niklas Saarinen)

Loukkaantuneet:
82 Shaone Morrisonn (P), 22 Markus Seikola (P), 30 Fredrik Norrena (MV), 24 Brian Willsie (KH/LH), 63 Niclas Lucenius (LH)

EDIT: Tekstin muokkaamisessa meni näköjään minuutti liian kauan. No, jääköön TPS:n kokoonpanokin tähän, jos joku muu haluaa lukea kokoonpanot tässä muodossa.

EDIT 2: Lisätty Ilveksen kokoonpano ja otteluennakkoja.

Jatkoaika.com
Ilves.com
HC.TPS.fi
 
Viimeksi muokattu:

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
20 Niklas Friman - 68 Milan Jurcina
25 Veli-Matti Vittasmäki - 16 Steven Seigo
26 Markus Palmroth - 77 Jere Pulli

Eihän tuolla puolustuksella voi hävitä. Se dominoi tätä sarjaa. Ilveksen hyökkäyspelaaminen pysähtyy järjestään, kun Vittasmäen (0+2, -15) tiukka katse pureutuu hyökkääjien luihin. Eihän siinä uskalla Ilves tulla edes punaisen yli. Palmroth (0+1, -10) jatkaa maagisia otteitaan ja alistaa kaikkia ja kaikkea.

Ja jos sellainen vahinko pääsee tapahtumaan, että Ilves pääsisi kiekon kanssa yli punaviivan niin ei hätää. Ville Hostikka (89,62%, 3,42) on tulessa. Kiekot eivät vain pääse hänestä ohi, oli millainen kuti tahansa. 100 % luotto Hostikkaan, varma nolla tänään.

Tulosvetoon 0 - 5.

Loukkaantuneet:

Morrisonn, Seikola, Norrena, Willsie, Lucenius

Onneksi loukkaantuneena on sentään meidän 1. pakkipari, 1. veskari, paras sentteri (jos Paré lasketaan laituriksi) ja viime kauden maalipörssin kakkonen. Ettei mee liian ylivoimaiseksi.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves tänään:

Kantola-Sandell-Keränen
Jekimovs-Asplund-Välimaa
Ruuttu-Kangasniemi-Veistola
Hölli-Korhonen-Pesonen

Järventie-Peltola
Gysbers-Kukkonen
Kivistö-Näppilä

Kolppanen (Järvenpää)
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Johan on tepsillä pakisto..

Alkukaudesta selvitttin melko vähillä loukkaantumisilla, mutta nyt niitäkin alkaa olla..

Ja kun rosterissa ei ole leveyttä niin alkaa olla jo kohta koomista metsästää lopuilla ukoilla sitä kadonnutta voittovirettä kovassa vireessä olevilta ja suht terveiltä joukkueilta, kun itseluottamus hipoo nollaa kaiken tekemisen suhteen..

No tänään tapahtuu ihme ja tepsi nappaa 3p 2-3 voitolla.. ;)

Paree ois näin olla..
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
5-2 Ilvekselle. Varmasti flow päällä Kärppien jälkeen, Tepsillä taas kunnon syöksykierre, jota ryydittää aivanpelaajien loukkaantumiset.

Siis kattokaa nyt tota Tepsin materiaalia!? Tolla me pelataan Liigaa, karu tosiasia. Tolla pakistolla ei tee mitään. Tolla maalivahdilla ei tee mitään. Pääasiassa noilla senttereillä ei tee mitään.

Lopputulos riippuu hyvin pitkälti siitä, miten hyvässä vedossa Paré ja Sexton ovat tänään. Tuo ketju on toiminut hyvin ja iskee tänäänkin sen pakollisen 2 maalia, muuten tulee kyyti olemaan kylmää..
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Jos on Tepsin pakisto ohut, niin eipä tuo Ilveksen hyökkäyskään riemunkiljahduksia aiheuta. Melkoisia nimimiehiä joka ketjussa. Onneksi puolustus ja maalivahti ovat hyvää liigatasoa.

Voihan himskatti jos Ilveksellä olisi heittää pari kovaa hyökkääjää tohon kokoonpanoon. Siitä saattaisi syntyä jotain ihan hienoa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Se on muuten tänään vierasvoitto, 3-6. Sointu ja Miettinen saavan mieheen 2 suonenvetoa(seuraavat tammikuussa sitten). Paree tekee myös 2, mutta ottaa myös 2 miinusta. Hostikka päälle 40 torjuntaa.

No miksikö. So siksi ettei tätä paskaa enää vain jaksa jos ei edes joskus haaveile.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
So siksi ettei tätä paskaa enää vain jaksa jos ei edes joskus haaveile.

Kertoo jotain organisaation nykyisestä rappiotilasta, jos kannattaja puhuu kolmen pisteen vierasvoitosta haaveena. Maljan nostosta ja hyvästä isyydestä (nyt näiden oikeissa merkityksissä) olen kuullut aina haaveiltavan, mutta että Ilveksen voittaminen on haave. Eikä siinä, olenhan ihan samaa mieltä seitsemännen viikonpäivän kanssa. On tämä touhu surkeaksi mennyt.

Pakisto on karmaisevan kehno. Milan on kieltämättä hyvä pakki, mutta meneehän Seigokin hukkaan jonkun VMV:n kanssa. Kolmosparilta lienee turha odottaa minkäänlaista tulitukea hyökkäyssuuntaan, toki omiin päin voivat olla suureksi avuksi mm. vastustajan hyökkääjille. Maalilla kun on vielä aina niin paljon luottamusta herättävä Ville Hostikka, niin eikös tässä ole kohta riemuun aihetta.

Matias Soinnun uskon pelaavan tänään hyvän pelin. Ilves vastassa, joten siinä on latausta. Varsinkin kun saa ketjukavereikseen ne aiheetta kritisoidut ulkomaalaishyökkäjämme.

Mutta sitten nuo meidän muut ketjumme. Noiltako pitäisi odottaa enemmän kuin maksimissaan yhtä maalia? Okei, onhan siellä Liettuan Malkin, mutta muuten. Me emme saa tänään kolmea pistettä, kaksi olisi huippusuoritus, yksi realismia, nolla totuus.

Vittasmäki tänään 0+5 ja loppulukemiksi TPS 2, Ilves 5. Ja TPS:n maalit tekevät Paré ja Sexton, syöttöpisteet Sointu x2, Seigolle yksi ja toisessa maalissa on tätä myöten vain yksi syöttäjä.

Ottelun päätyttyä Suikkanen ajaa bussin kotiin, Tadas salamatkustaa katolla Liettuan lippu liehuen zorronaamio kasvoillaan. Muu joukkue illastaa tienvarrella paikallisella huoltoasemalla ja kävelee kotio.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves tänään:

Kantola-Sandell-Keränen
Jekimovs-Asplund-Välimaa
Ruuttu-Kangasniemi-Veistola
Hölli-Korhonen-Pesonen

Järventie-Peltola
Gysbers-Kukkonen
Kivistö-Näppilä

Kolppanen (Järvenpää)

Näköjään Rajala on niin huono, ettei mahdu enää edes kokoonpanoon vaikka Corso on pois. Ohuttakin ohuempi sentterimateriaali meillä.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilves on Liigan kolmanneksi surkein kotijoukkue. Siinä olisi muuten TPS:n iskun paikka, mutta kun TPS on itse Liigan toiseksi surkein vierasjoukkue. Runkosarjan kokonaiskuvan kannalta merkittävistä vastustajista otettuja voittoja turkulaisilla on vain kolme kappaletta (Kärpät, Saipa, Ilves). Näistä kaksi on napattu kotijäällä ja se vierasjäälläkin taisteltu voitto tuli vasta voittolaukauskilpailussa. Viimeisin näistä tuli Ilvestä vastaan Turussa puolisentoista kuukautta sitten.

Kuten todettu, yhtään kolmen pisteen voittoa ei TPS ole vieraissa pystynyt ottamaan. Huomionarvoista on kuitenkin se, että lähes puolissa vierasmatseista turkulaiset ovat kuitenkin onnistuneet venyttämään ratkaisun jatkoajalle tai voittolaukauskilpailuun - enimmäkseen jälkimmäiseen. Nämä he ovat tosin järjestäen hävinneet lukuunottamatta Oulun reissua.

Yllä mainituin perustein, niistä huolimatta ja juurikin niiden vuoksi en näe illan matsiin muuta mahdollisuutta kuin että TPS vie kaikki kolme pistettä mukanaan. Ellei sitten Ilves ole oppinut, minkälainen fyysinen ja ennen kaikkea henkinen työmäärä vaaditaan näiden pelien voittamiseen.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tampereen lahja suomalaiselle huumoriskenelle tiivisti tämän illan Tepsi-asetelmat aika hyvin jo vuosia sitten: Kummeli - Valmentaja Aimo Nivaska 1 - YouTube . Nokkelimmat varmasti arvaavat, mikä Kummeli-sketsi linkin takana odottaa.

Onhan tässä helvetin vaikea nähdä Tepsillä juuri minkäänlaisia paikkoja tai mahdollisuuksia, mutta ehkä? Ja toisaalta en ole varma, kiinnostaako minua edes enää?
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ja lisättäköön vielä äskettäiseen pohdintaani se jonkun aikaisemminkin sivuama fakta, että vierasjoukkueen aloittava maalivahti ei ole kertaakaan johdattanut joukkuettaan kolmen pisteen voittoon - edes siellä kotona. Kyllä on TPS kerännyt kaikki merkit kohdilleen. Paine tilastopoikkeamalle on suorastaan sietämätön.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tämä menee ipalle 5-2. Tepsi on sellaisessa aallonpohjassa mistä nouseminen vaati jo pientä ihmettä. Pakisto on mestis tasoa ja maalivahdit eivät ole tarpeeksi hyviä paikkaamaan tuota reikää.
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ja lisättäköön vielä äskettäiseen pohdintaani...

Eieieieieiei ja vielä kerran ei.... Mä olen kanssa odottanut sitä tilastovoittoa tulevaksi jo parikin kertaa, mutta tänäänkään ei tule niin tapahtumaan. Voit olla rauhallisin mielin. Kolmen pisteen kotivoitto Ipalle. Kolmikko Pulli, Palle ja Vellu hoitaa homman sen verran jäätävästi himaan. Odotan sellaista -3 teholukemaa tälle triolle.

Eikä saa unohtaa, että jokainen veto, mistä tahansa, oli maskia tai ei, VOI mennä sisään. Hifki-matsin kaks ekaa kandee käydä katsomassa jossei usko.

Toiskohan joulupukki meille veskan?!
toisaalta joulun jälkeen on jo myöhäistä
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä on TPS kerännyt kaikki merkit kohdilleen. Paine tilastopoikkeamalle on suorastaan sietämätön.

Sellaista tilastopoikkeamaa ei ole tänään tulossa, ellei sitten Ilves pelaa selkeästi kauden heikointa otteluaan. TPS:n pelaamisen nykytaso ei riitä millään voittoihin vierasjäällä, jossa kotijoukkue vieläpä pelaa kotiyleisön tuki takanaan aktiivista ja paineistavaa peliä. Vierasvoiton mahdottomuutta puoltaa myös se, että TPS:n rosteri heikkenee koko ajan sieltä kärkipäästä. Tänään on myös Morrisonn sivussa puolustuksesta.

Tietysti, jokainen matsi lähtee liikkeelle 0-0 -tilanteesta. Nykyliigassa jokainen joukkue voi periaatteessa voittaa kenet tahansa riippumatta siitä, pelataanko kotona vai vieraissa. Siltikin suosittelen Ilves-faneille siirtymistä tänään jos koskaan Hakametsän kiekkopyhättöön. Tulette näkemään vähintään 4-5 maalia oman joukkueenne tekemänä. Sillä maalimäärällä pitäisi irrota myös kolme sarjapistettä.
 

JonesJack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks, Suomi lajista riippumatta
Eihän tuolla puolustuksella voi hävitä. Se dominoi tätä sarjaa. Ilveksen hyökkäyspelaaminen pysähtyy järjestään, kun Vittasmäen (0+2, -15) tiukka katse pureutuu hyökkääjien luihin. Eihän siinä uskalla Ilves tulla edes punaisen yli. Palmroth (0+1, -10) jatkaa maagisia otteitaan ja alistaa kaikkia ja kaikkea.

Ja jos sellainen vahinko pääsee tapahtumaan, että Ilves pääsisi kiekon kanssa yli punaviivan niin ei hätää. Ville Hostikka (89,62%, 3,42) on tulessa. Kiekot eivät vain pääse hänestä ohi, oli millainen kuti tahansa. 100 % luotto Hostikkaan, varma nolla tänään.

Tulosvetoon 0 - 5.

Pakko sanoa,että nyt oli kyllä hauskimmat ennakkotunnelmat pitkiin aikoihin mitä olen lukenut :D Kiitos Axroz!

Me ei voida hävitä tänään. Itte odotan tältä viikolta vähintään kuutta pistettä yheksästä mahollisesta. Tänään me otetaan ensimmäiset kolme pojoo.

Oma veikkaus 3-1
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siltikin suosittelen Ilves-faneille siirtymistä tänään jos koskaan Hakametsän kiekkopyhättöön. Tulette näkemään vähintään 4-5 maalia oman joukkueenne tekemänä. Sillä maalimäärällä pitäisi irrota myös kolme sarjapistettä.
Tähän itsekin luottaen siirryn Hakamettään. Tähdet ovat etukäteen katsottaessa todellakin siinä asennossa, että kotivoiton pitäisi olla "mahdollisuuksien rajoissa". Ilves on löytänyt maalintekotaitonsa pitkän kuivan kauden jälkeen ja yv:kin on pyörinyt ainakin numeroiden valossa tehokkaasti. Maalivahti peli toimii ja Kolppanen yksinään antaa jo joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Ekassa erässä jos kotijoukkue saisi energiansa muutettua maaleiksi ja lyötyä tauluun 3-0, niin tie kohti kolme pistettä alkaisi olemaan auki. ;)

TPS:in tämän päiväisen kokoonpanon katsominen on sinänsä silmiä avartavaa Ilveksen kannattajille. Viimeiset vuodet Ilveksen kokoonpano on herättänyt naurun purskahduksia muualla päin Suomea, mutta keltavihreillä silmälaseilla moni on [ainakin välillä] kokenut tirskumisen ja päiden puistelun asiattomaksi ***tuiluksi: "Tuijottelevat muualla vain nimiin ja vanhoihin suorituksiin eivätkä ymmärrä, kuinka kelvollisia miehiä meikäläiset oikeasti ovat..." Nyt kun katsoo vierasjoukkueen rosteria, pääsee aika hyvin kiinni siitä, mitä HK-Areenalla, Isossamäessä, Baronalla ja Niiralanmontussa jne. jne. on viime vuosina ajateltu vierailevasta Ilveksestä:"Kotivoitto. Ei muita vaihtoehtoja!"

Tänään hyvään jääkiekko-otteluun ei tarvita ilveksenkannattajan näkökulmasta hyvää vastustajaa. Riittää, kun Ilves on ajan tasalla, käyttää tilaisuutensa hyväksi ja hoitaa homman ennakkoarviointien mukaan tyylillä kotiin. Muuten menee kauheaksi selittelyksi. Toisaalta jos TPS voittaa, se lienee tehnyt urotyön ja ansainnut voittonsa? Ja voittihan se Ilveskin kausilla 2010-2013 aina välillä jonkun jossakin välissä, välillä jopa vieraissa. ;)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Edelliset kohtaamiset Hakametsässä:

05.03.2013 ILV - TPS 4- 3 (0-1,2-1,1-1,0-0,1-0) VL 4086
22.11.2012 ILV - TPS 2- 1 (0-0,1-1,0-0,0-0,1-0) VL 4913
09.03.2012 ILV - TPS 3- 2 (0-0,1-1,1-1,1-0) JA 4109
13.01.2012 ILV - TPS 2- 3 (0-0,1-2,1-1) 5106
20.09.2011 ILV - TPS 1- 4 (0-0,1-1,0-3) 5042
05.02.2011 ILV - TPS 4- 1 (1-0,2-1,1-0) 5663
27.01.2011 ILV - TPS 2- 4 (1-2,1-0,0-2) 4529
16.11.2010 ILV - TPS 0- 7 (0-3,0-1,0-3) 5960
13.03.2010 ILV - TPS 1- 3 (0-1,1-0,0-2) 4849
12.12.2009 ILV - TPS 2- 4 (0-3,0-0,2-1) 4944
27.01.2009 ILV - TPS 1- 2 (0-0,0-1,1-1) 5104
03.10.2008 ILV - TPS 4- 1 (3-0,0-0,1-1) 5431

Perinteisen kaavan mukaan: 3-2-7 - pisteet 8-16
Nykyisen pelleilyn mukaan: 2-3-0-7 - pisteet 12-24

Tämän matsin jälkeen TPS:lla on enää kolme vierasmatsia (SaiPa, Jokerit, Ässät) jäljellä ennen kuin tulee vuosi täyteen edellisestä (03.01.2013) vierasvoitosta. Nyt sen siis olisi pikkuhiljaa tultava, jos se yleensä on tullakseen. Viiden edelliskauden kohtaamisia tuijottamalla voisi hyvinkin sanoa, että TPS:lla pitäisi olla keskinkertaista paremmat mahdollisuudet täyteen pistepottiin tänä iltana. Sitten mä katsahdinkin vierasjoukkueen kokoonpanoa ja poissaolijoita...

VETÄKÄÄ KÄTEEN - TPS TARJOAA!!!
 

Tinke18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Timrå IK,Toronto
Nyt mitataan Ilveksen henkistä kanttia. Jotenkin pelko persiissä, että matsiin lähdetään helpot kolme pistettä mielessä. TPS on tappioputkessaan kuitenkin kolme kertaa päässyt pisteille ja kuudesta tappiosta neljä on tullut maalin erolla ja loput kaksi kahden maalin erolla. Ennen pitkää nämäkin alkavat kääntyä voitoiksi. Joten tulosvetoon 1-3. Valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös