Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vielä se mustavalkoinen ruumis korahtelee ja antaa pieniä elonmerkkejä. Tepsillä on ilmeisesti vara pelata puolitoista erää päin persettä ja sitten vasta napauttaa muutama maali? Hifk oli nimittäin tänään niin huono että kaksi pistettä on pettymys, kolme piti saada. Tosin Peltonen oli vieraista ihan päällikkö.
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vielä se mustavalkoinen ruumis korahtelee ja antaa pieniä elonmerkkejä. Tepsillä on ilmeisesti vara pelata puolitoista erää päin persettä ja sitten vasta napauttaa muutama maali? Hifk oli nimittäin tänään niin huono että kaksi pistettä on pettymys, kolme piti saada. Tosin Peltonen oli vieraista ihan päällikkö.
Tulin tänne ja toivoin, että TPS-kannattajat toteavat Tepsin olleen niin huikean hyvä, että hyvin pelannut IFK ei yksinkertaisesti mahtanut mitään. No, ei nyt aivan eli edareita on ollut taas liikkeellä. Sekään ei tosin yllätä, että Peltos Ville on ollut ainoa äijä.

HIFK on sama jokaikinen vuosi. Mikään ei muutu.
 
"I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan" - Sean Bergenheim

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vielä se mustavalkoinen ruumis korahtelee ja antaa pieniä elonmerkkejä. Tepsillä on ilmeisesti vara pelata puolitoista erää päin persettä ja sitten vasta napauttaa muutama maali? Hifk oli nimittäin tänään niin huono että kaksi pistettä on pettymys, kolme piti saada. Tosin Peltonen oli vieraista ihan päällikkö.
Hyvin korahteli kyllä henkiin TPS tuossa lopussa. HIFKn mentyä 1-2 johtoon TPS lamaantui taas aika pahasti ja takaa-ajossa ei ollut tappamisen meininkiä (radiosta seurattuna). Onneksi vastustaja hölmöili lopussa ja lahjoitti Tepsille mahdollisuuden tasoittaa peli ja tasoittihan se. Onneksi Jatkoajallakin arvottiin piste Tepsille ja köyhä pistetili sai siitäkin yhden lisää. Nyt pitää toivoa, että otteet kaukalossa tasoittuu hieman, eikä seuraavassa matsissa oteta taas rumasti käkättimeen. Itseluottamusta tämä varmasti kohottaa jälleen sen ruman Rauman matsin jälkeen.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
Onnittelut turkuun kahdesta pisteestä. Ei mikään erikoinen esitys tänään ja voitto olisi useammassa saman tilanteen toistossa tullut hyvällä prosentilla HIFK:lle. Erityisen tyydyttävää oli kolmannen erän kokonaisasenne, jossa Urhon kommentaattori Kiviharjua kompaten ei HIFK peruutellut, vaan pyrki katkaisemaan selkärankaa loppuun asti. Oikeastaan TPS ei saanut ennen jäähyjä edes kunnon takaa-ajoa päälle ja tällä kertaa 2 pistettä lahjoitettiin henkilökohtaisella virheellä Järventien toimesta.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Ei ole montaa kertaa hävettäny yhtä paljon kuin nyt. TPS oli siis oikeesti niin luokaton, että tuo peli olisi pitänyt hoitaa ilman suurempia mustelmia. Vieraissa pelataan samaa paskaa vieraskiekkoa, vaikka vastustajan kotihalli ja peli muistuttaa lähinnä kummitustaloa. Koti -ja vieraspelaamisessa on valitettavasti valtava ero.
 

12961

Jäsen
Melkoista hölmöilyä IFK:lta ja Järventieltä päästää tepsi rinnalle ja tasoihin. 3. erä oli käytännössä täysin IFK:n hallintaa pelin jäädytyksen muodossa, mutta loppu oli todella ihmeellinen. Riksmanin laidan yli heitetty kiekko oli puhdas vahinko, mutta Järventien "alivoimalla kuupasta nurin" oli kyllä todella typerä teko, etenkin kun tilannetta ei edeltänyt kovinkaan erikoinen osuma Riksmanin patjoille.

Päätuomareista nuorempi oli pahasti kahvilla, viheltämättä jäi puolin ja toisin muutamia tilanteita, lisäksi nähtiin hölmöjä vihellyksiä. McCarthyn poikittainen toisen erän lopussa oli hyvä esimerkki käsittämättömästä jäähystä.

Joukkueista näki sen, että toisella viisikkopuolustus toimi läpi pelin ja toisella vain ajoittain. Tällä kertaa IFK vain lahjoitti täysin hallussa olleet pisteet Turkuun. IFK:kin piti kiekkoa todella paljon TPS-alueella, ja muutamia paikkoja saikin, tosin hyökkäysalueella vietettyyn aikaan nähden vähän. Jotain on tapahtunut myös TPS:n puolustuspelin suhteen, positiiviseen suuntaan.

Ai niin, molemmat taklasivat kohtuullisen paljon.
 
"Virtala on 160cm sulka päässä, ja siellä se vain saatana menee" -Kai Suikkanen-

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Huh! Olipa matsi. Ei välttämättä se kauden paras mitä on tullut nähtyä, mutta sellainen jännite säilyi koko ajan, vaikka HIFK veikin peliä muutamia hetkiä lukuunottamatta. Silloin kun TPS:llä oli hetkensä, vastustajakin sai painaa täysillä, mutta mitä sitten tapahtui ? Draivi häivisi ja petolauma vyöryi taas välittömästi hyökkäämään.

Mihin selostajakin puuttui, miksi TPS:n piti aina leipoa kiekkoa oman maalin takana ja sitten kun HIFK:n puolustajat ovat jo valmiina ottamaan vastaan hyökkäyksen, sitten lähdetään kuskaamaan ja siihenhän se tyrehtyi. Kun alkoi olla kiire ja aika vähissä, moinen alkoi jo aiheuttaa harmaita hiuksia kotikatsomossa.

Pelin plussat on annettava vastustajan leiriin tehokkaista hyökkäyksistä -> kun vähänkin on paikkaa, veto lähtee, eikä pelivälinettä leivota turhan päiten. TPS:lle ne plussat menee siitä momentumin hyödyntämisestä, jos nyt pikkasen tuuriakin oli mukana: 0.07 digitaalissa ja siellä lepää! Jokseenkin ovela tilanteen hyödyntäminen oli se jatkoaikamaalikin. Hyvä näin, vaikka kolmea pojoa saadaan edelleen odottaa.

Tällaista peliä on sekä jännä, että kiva katsoa, kun ei kuitenkaan aivan litranmittana mennä. Katsoja ja fani tykkää - valmentajat eivät ehkä niinkään.
 
"Jääkiekko on yksinkertainen peli kun sitä tosissaan pelataan." Auran Aaltojen selostaja 23.09.11

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Näin eritavalla nämä näköjään voi nähdä. HIFK pelasi vähintäänkin ok vieraspelin ja tps näytti ajoittain juniorijoukkueelta alkeellisine virheineen. Puhumattakaan nyt luokkattomasta avauspelistä. Ilman Järventien täysin käsittämätöntä jäähyä ei TPS todellakaan olisi saanut pistettäkään. Eikä niitä tuolla pelillä jatkossakaan montaa tulee. Tämä täysin vittuilematta ja pelin nähneenä. Uskon, että muutama kommentoija ei nimittäin sitä nähnyt. Ihmetellä pitää mikä ihmeen suoni Järventieltä katkesi päästä tuossa tilanteessa. Ei paljon turhempaa jäähyä enää voi ottaa. Ja toki niin näyttävästi ettei tuomarilla voi olla muuta mahdollisuutta, kuin viheltää.

Peli on kuitenkin ohi ja TPS:lle jatkoaikavoitto. Onnea.
 
Viimeinen suuri #9

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oikeastaan TPS ei saanut ennen jäähyjä edes kunnon takaa-ajoa päälle ja tällä kertaa 2 pistettä lahjoitettiin henkilökohtaisella virheellä Järventien toimesta.
Me ollaan koko kausi lahjoitettu pisteitä henkilökohtaisilla virheillä eli tapahtuu sitä näemmä muillekin. Melko yllättävää oli se, että päästettiin ainoastaan kaksi omiin. Joko meidän hyvyyttä tai vastustajan huonoutta...siis kun vertaa pelattuihin peleihin. Hieno voitto kuitenkin.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
Me ollaan koko kausi lahjoitettu pisteitä henkilökohtaisilla virheillä eli tapahtuu sitä näemmä muillekin.
Kyllä, kaikille tätä tapahtuu ja TPS:lle ansaittu voitto. Tosin jotain on hemmetin paljon pielessä, jos joukkue on lahjoittanut valtaosan pisteistä henkilökohtaisilla virheillä eli pelitavassa, valmentamisessa ja taktiikassa ei ole mitään vikaa ja valmentaja saa kenkää. Huomautus koski lähinnä HIFK:n pelaamista kokonaisuudessaan, joka oli vieraspelissä ihan mallillaan eikä mitään pelitapaan tai taktiikkaan liittyviä tukoksia ollut ja useimmin noita virheitä ei vastaavassa tilanteessa tule.
 

ilu

Jäsen
Joko olisi aika kääntää nokka kohti Venäjää?

Ei ilmeisesti kovin positiivista kuvaa jättänyt petolauma. Aika paljon saa Järventie täällä ja radiossa niskaansa siitä, että esittelee sitä kovuutta mitä kannattajakunta koko joukkueelta jatkuvasti vaatii.

Miten Töykkälä pelasi ykkösen keskellä? Entä toinoi Aki?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsillä ei oo juu oikein avauspeliä. Koko ajan jaetaan laitureille ja melkein koko ajan tilanne ajautui ränniin heittämiseksi hyökkäyssinisellä. Jatkoajalla avauspelikin näytti paremmalta kun oli pakko avata keskelle. Tosi vaatimatonta oli kotijoukkueen pelin rakenne, mutta perkele että tuntui kaks pistettä hyvältä.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

12961

Jäsen
Kyllä, kaikille tätä tapahtuu ja TPS:lle ansaittu voitto. Huomautus koski lähinnä HIFK:n pelaamista kokonaisuudessaan, joka oli vieraspelissä ihan mallillaan eikä mitään pelitapaan tai taktiikkaan liittyviä tukoksia ollut.
Totta, ja tästä kunnioitukseni Nokka-Jalosen IFK:lle. Erityisesti kolmas erä oli henkilökohtaisia virheitä lukuun ottamatta varsin mallikasta vieraspelaamista. IFK pystyi jäädyttämään tepsin pelin erittäin hyvin, nähdäkseni johtoasemassa karvaus nousi (!) ja palloseuran puolustus ei saanut peliä avattua kunnolla.

TPS:n omassa päässä hautomista kommentoineille:

Mikäli joukkue yrittää pelata viime mestaruuskauden tapaan käyttämällä käytännössä pelkästään Sihvosen termein ilmaistuna viivelähtöjä, ei nopeisiin vastahyökkäyksiin pidäkään kovin usein pyrkiä. Eri asia on, miten joukkueen maahan jo lyöty itseluottamus vaikuttaa nimenomaan juuri viivelähtöjen hakuun ja erityisesti niitä usein edeltäviin puolustuksen ratkaisuihin vastustajan kovan karvauksen alla. Kuuppa jumissa tulee heikompia ratkaisuja kuin silloin, kun itseluottamus on huipussaan. TPS:n joukkueen henkistä tilaa tällä hetkellä ei tarvinne arvailla.
 
"Virtala on 160cm sulka päässä, ja siellä se vain saatana menee" -Kai Suikkanen-

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tosin jotain on hemmetin paljon pielessä, jos joukkue on lahjoittanut valtaosan pisteistä henkilökohtaisilla virheillä eli pelitavassa, valmentamisessa ja taktiikassa ei ole mitään vikaa ja valmentaja saa kenkää.
Eikös valmennuksessa voisi olla tällöin vikaa jos pelataan toistakymmentä peräkkäistä matsia ilman voittoa, joissa jokaisessa tehdään niitä henkilökohtaisia virheitä eikä pääkoutsi osaa puuttua näihin? Oletko nähnyt näitä Tepsin tappiollisia pelejä paljonkin tällä kaudella? Jotain on silti meillä paljon pielessä. Ei voi kiistää.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä pelistä ei olisi pitänyt ennakkoon saada yhtään pistettä, joten nämä lahjoitetut kaksi tulivat nyt täysin ilmaiseksi.

Ortiolle propsit vahvasta pelistä. Tämä taisi olla meiltä kauden paras suoritus maalivahtipelin osalta. Ortio luukulle myös Hämeenlinnaan torstaina, jos vaan armeija antaa myöten.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Melkoista hölmöilyä IFK:lta ja Järventieltä päästää tepsi rinnalle ja tasoihin. 3. erä oli käytännössä täysin IFK:n hallintaa pelin jäädytyksen muodossa, mutta loppu oli todella ihmeellinen. Riksmanin laidan yli heitetty kiekko oli puhdas vahinko, mutta Järventien "alivoimalla kuupasta nurin" oli kyllä todella typerä teko, etenkin kun tilannetta ei edeltänyt kovinkaan erikoinen osuma Riksmanin patjoille.
Järventien tyhmä jäähy korostuu vielä siitä, että Lennu Petrell oli saanut kiekon haltuun ja oli pääsemässä kohti TPS:n tyhjää maalia, kun peli vihellettiin poikki Järventien tyhmän nahistelun takia. Lähes "satavarmasti" Lennu olisi saanut kiekon tyhjään maalin ja peli olisi ollut siinä. Nyt Järventie jäähylle ja TPS:n tasoitus YV IM.
 
"Meidän aikakautemme on ylpeä koneista jotka ajattelevat ja suhtautuu epäluuloisesti ihmisiin jotka yrittävät samaa."

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viimeksi muokattu:
Yli 93% joukkueurheilun historiasta on nitistettyjen apeaa paraatia kohti ikuista unholaa.

-Kettunen

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä HIFK oli käytännössä koko ajan Tepsiä edellä vähän kaikessa. Saivat paljon enemmän painetta TPS:n päätyyn ja hallitsivat ottelua. Kolmannessa erässä HIFKilla ei ollut mitään hätää ennen Riksmanin ja Järventien jäähyjä. TPS sai tänään vähän ilmaiseksi pisteet kotiin. Saavutus sekin tietysti on että pidettiin HIFK poissa parhailta maalintekopaikoilta. Kulmissa pyörimiseksi meni HIFK:n peli. TPS ei sen sijaan juurikaan päässyt päätyyn asti pyörittämään sitä peliä. Kovin aseeton oli TPS hyökkäysalueella.

Ottelun paras TPS-pelaaja oli ylivoimaisesti Joonas Järvinen. Upeita taklauksia useampi ja hyvää puolustuspeliä. Sai itsekin maistaa Liivikin? pommin mutta palasi vielä peliin. Pakit pelasivat muutenkin ihan hyvän pelin kun hasardeja ei juurikaan tullut. Purkukiekoissa oli kyllä välillä suuria ongelmia.

Jos HIFK ei olisi hölmöillyt tuota loppua niin olisin varmaan avautumassa vitutusketjussa tai TPS:n seurantaketjussa. Onneksi kävin näin ja saatiin tärkeät kaksi pistettä. Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä vai miten se meni. Saatiin myös pari tärkeää onnistumista Mavelle ja Kudelkalle.

edit: TPS:n ylivoima on edelleen todella mielikuvituksetonta. Ainoa kuvio taitaa olla laukaus siniviivalta. Pelintekijää ja "uhkaa" todellakin tarvitaan, nyt tuo on liian helppo pelata pois.
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Ei ilmeisesti kovin positiivista kuvaa jättänyt petolauma. Aika paljon saa Järventie täällä ja radiossa niskaansa siitä, että esittelee sitä kovuutta mitä kannattajakunta koko joukkueelta jatkuvasti vaatii.
Kojomainen, tylsä, kliininen, hallussa oleva vierasmatsi. Tehdään juuri se mitä tarvitaan, eikä enempää. HIFK:lla ei ollut matsissa juurikaan mitään hätää, ei edes Riksmanin jäähy saanut "ne tulee vielä tasoihin" -fiilistä. Muttamutta... Kiitti vi**sti Järventie.

Tämä ei ole sitä kovuutta mitä fanikunta haluaa. Täysin idioottimainen jäähy ja mukakovistelu helvetin tärkeällä hetkellä. Ei noin vain tehdä maalin johtoasemassa reilu minuutti ennen pelin loppua, kun ollaan muutenkin jo miesvajaalla. Riksmanin jäähy oltaisiin kestetty, Lennu painelemassa kiekon kanssa kohti tyhjää maalia ja Mara ottaa tilanteen haltuun ja jättää Turkuun kaksi pistettä. Arvostan, not.
 
"3000 miles is a long way to go, to be beaten by a dwarf in Mexico."
- The Business

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin eritavalla nämä näköjään voi nähdä. HIFK pelasi vähintäänkin ok vieraspelin ja tps näytti ajoittain juniorijoukkueelta alkeellisine virheineen.
Sama. Ei tämä ollut huono peli ollenkaan ja varmaan ilman Järventien pimahtamista olisi pisteeet kotiin matkanneetkin. Paikkoja oli vaikka kuinka eikä vastustaja päässyt kun muutaman minuutin ajan pyörittämään. Jos vertaa aikaisempien kausien puoli erää kestäviin paniikkeihin, niin tämä on aika pientä. Viime kaudellahan KOTONA annettiin voittopeli jos toinenkin pois viimeisellä kympillä. Nyt oltiin kuitenkin vieraissa ja vastustaja vielä hieman onnekkaasti vei enemmän pisteitä. Aina ei voi voittaa ja se kuuluisa "peli-ilme" ((C) jokerivalmennus) oli hyvä. Vastahyökkäyksiä poljettiin kiinni eikä kukaan löysäillyt.
Mielenkiintoinen oli myös Villen pasittaminnen jäähyä istumaan ja sitä seurannut lamaannus. Ei saisi olla henkisesti niiin tärkeä tämä mies. Kyllä sitä nyt se pari minuuttia pitää osata olla ilman isää.

Oliko muuten Stouni urhon kommentaattorina? aika hyvin mielestäni veti toisin kuin tämä Söderman eiku mikä sen nimi nyt oli.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko muuten Stouni urhon kommentaattorina? aika hyvin mielestäni veti toisin kuin tämä Söderman eiku mikä sen nimi nyt oli.
Tähän on pakko yhtyä. Stouni Kiviharju oli ylivoimaisesti paras komentaattori mitä olen tällä kaudella kuullut. Todella hyviä pointteja ja avasi hyvin monta tilannetta. Manasi ehkä turhan paljon TPS:n tekemisiä. Mutta tämä selostaja oli kyllä niin pihalla kuin olla ja voi. Ei tuntunut ymmärtävän pelistä mitään ja onnistui saamaan Japa Levosesta pelin aikana useasti Kari Jalosen ja Arto Javanaisen. HIFK:ssa taas pelasi Dahlberg, Söderman, Kankaanpää ym. Järventiestä sanoi, että liian vanha eikä tykkää. Myöhemmin kehui vuolaasti miehen sulavaa luistelua. Ainoat fiksut kommentit oli kun käänsi takkiaan ja peesasi Stounia. Taisi Kiviharjulla palaa käpy pariin otteeseen, ei varmaan enää saman miehen kommentaattoriksi suostu.
 
"The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game." -Bill Shankly

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK oli kyllä edellä pelissä ja olisi tuolla pelillä pitänyt hoitaa matsista täydet pinnat.

Vastassa liigan ylivoimaisesti huonoin joukkue ja käteen jää yksi piste. IFK:n pitäisi pelata sarjan kärkipaikoista. IFK on toki vierasjoukkueista alempaa keskikastia, mutta tällaiset pelit pitäisi yksinkertaisesti voittaa.

Kyllä tästä iso harmitus jää päällimmäisenä mieleen. TPS ei ollut hyvä, joten vähän pelottaa totuus, että tuolta joukkueelta IFK sai loppujen lopuksi yhden hikisen pisteen.

Noh, huonoja pelejä tulee kaikille. Mutta IFK:lla on näitä umpipaskoja vierassuoritksia nyt vähän liikaa jo. Ei se auta kuin mennä eteenpäin. Torstaina pari hyökkääjää messiin lisää, josko paikoista osuttaisiin tolppien väliin paremmin sitten.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ei ole montaa kertaa hävettäny yhtä paljon kuin nyt. TPS oli siis oikeesti niin luokaton, että tuo peli olisi pitänyt hoitaa ilman suurempia mustelmia.
Samaa mieltä, kaikella kunnioituksella kotijoukkuetta kohtaan. IFK sähläsi tämän pelin ihan itse, kun ei tappanut matsia ajoissa. Tilaisuus kyllä oli, sillä IFK:n karvaus oli myrkkyä TPS:lle. Ketjut tuntuivat olevan liian puukätiset, enkä ymmärtänyt yhtään Peltosen peluuttamista itsepintaisesti Töykkälän ja Petrellin kanssa. Lopulta Ville teki sen maalin lähestulkoon itse (vaikka Petrell sen riparin hakkasikin sisään), mutta mitä olisikaan saanut aikaan Kiben ja Wirtasen kanssa?

Juuso pelasi hyvin ja melkein voitti pisteet IFK:lle, mutta peli kuivui lopulta kahteen tyhmään jäähyyn lopussa. Tässä kohtaa TPS sai sitten vähän jo epätoivon sekaista hurmosta päälle ja rusikoi sen kiekon väkisin sisään (taisi lirua Juuson torjunnan kautta lopulta se tasoitus?). Jatkoajan maali ei sitten ollut enää suuri yllätys, vaikka kyllä IFK siinäkin yritti voittaa matsia.

Se täytyy vielä sanoa, että kyllä on IFK:lla aina vaikeaa tuolla lentokentällä. Tuntui, että pelaajien sijoittuminen ja etäisyydet olivat välillä hukassa, vaikka IFK silti käänsi peliä hyvin TPS:n kiekonmenetyksistä. Tosin TPS oli kiekollisena ajoittain niin hukassa, ettei tämä ollut suurikaan onnistuminen.

Erityismaininta vielä pakkiparille Kousa-Vallin, aina sai olla paskat housussa tämän superduon ollessa kentällä.

Onnittelut TPS:lle pisteistä, tuska on joukkueessa suuri ja se oli selkeästi nähtävissä. Sormi kuitenkin sille turkulaismulkulle, joka katsoi asiakseen alkaa vittuilla meille ollessamme matkalla hallista ulos. Kovin kaukana ei tanssi ollut, sen verran itseäni vitutti IFK:n paska esitys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy