Ti 25.4.2023 Pelicans - Tappara

  • 32 596
  • 771

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Edelleen ei Pelicans tuomareihin häviä vaikka toinen maali olikin tuomarivirheen aiheuttama ylivoima.
Tuomarit eivät tätä peliä ratkoneet, vaan tehottoman munaton Pelicans, Heljanko Tapparan maalilla ja joukkueen tarpeeksi tehokkaat hyökkääjät.
 

AwiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paksut kirjekuoret, Air Baltic
Jaa-a, montaa viestiä ei oo palstalle kirjottanu ilman mitää vittuilua. Ei myöskää vastaile viesteihin jos näistä kyselee, eli pelkkää provoilua ilman halua keskustella. No kyl se aikuisuus joillekin joskus tulee ja keskittyy vittuilun sijaan vaikka nauttimaan.
Tää on näitä asioita mitä en ymmärrä, tääl on kaikkien joukkueiden fanit kokoajan provoomassa Tapparalaisia jos joku meistä kehtaa vähän provoa takaisin alkaa hirveä itku.
Heljanko on huikee
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Niemelällä olisi hyvät mahdollisuudet haukkua tuomarointi pystyyn. Katsottaisiin uskaltaako Liiga antaa sakkoa. Edelleen ei Pelicans tuomareihin häviä vaikka toinen maali olikin tuomarivirheen aiheuttama ylivoima.
Juu ei se siihen ratkea, jos lukuisista ylivoimista huolimatta et tee itse yhtään maalia. Kyllä se silloin viimeisenä tuomareihin ratkeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös