Ti 25.1.2011 HPK-TPS

  • 8 584
  • 34

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Joo eli vastakkain siis viimevuoden finalistit, tosin tämän vuoden menestys on ollut erilaista TPS on jumbona ja HPK:ssa ollaan tyytyväisiä tilanteeseen tällä hetkellä. TPS:n aitioon astelee tänää ryhdikäs mies Jukka Koivu, joka on jo kolmas joka yrittää lohduttoman kutssin kääntää ylöspäin. TPS peli voi siis olla sekasin kun on jälleen uusi koutsi ja uudet kujeet. HPK:lla ei siltikään ole varaa lepsuilla pisteet ovat tärkeät aina kun ne voi ottaa.

HPK:sta kiinnostaa tänään Scott Barney, josko jo osusi? Hyvin on pelannut mutta ei vielä pisteitä.

TPS:stä taas on kiinnostavia Jussi Makkonen joka paukutti Hämeenlinnalsisten riveissä vaivaiset 27 häkkiä, nyt ei ole paljoa verkot heilunu.. Sukkajussi Kalpalaisten sanoin...


HPK Kentälliset:

Barney-Viitaluoma-Puustinen
Tuulola-Porseland

Kolehmainen-Pulliainen-Karevaara
Laamanen-Haverinen

Louhi-Berzins-Männikkö
Kärmeniemi-Alatalo

Turtiainen-Honka-Saulietis

Lassila


TPS Kentälliset:
Birner-Plihal-Erkinjuntti
Nordlund McCarthy

Hattunen-Makkonen-Virtala
Järvinen-Vittasmäki

Suominen-Hauhtonen-Venäläinen
Skalberg-Kudelka

Kolu-Valery-Trabucco-Tapio

Engren


Tuukka Mäkelä sivussa ja tilalla oma kasvatti Lauri Kärmeniemi. Saulietis on hyvien viime pelien jälkeen päätynyt neloseen taas, vaikka nyt on muistanut syöttääkkin.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kiitos lätkämies ketjun avauksesta.

Tänään onkin sitten mielenkiintoinen ilta tiedossa. Todella hankala vastus Kerholle on TPS ollut tänä kautena ja tänään vielä ensimmäisen kerran turkulaisten penkin takana seisoo Jukka Koivu. Saa nähdä millaisen energialatauksen Koivu tuo peliin mukaan.

Kerholla on ollut hieman nihkeää viime pelit ja jotakin on ikäänkuin puuttunut. Toivottavasti tänään putki kulkee liukkaasti ja heti alkuun Kerho saisi vapauttavan avausmaalin. Ottelusta tulee joko hyvin nihkeä, tai sitten se repeää Kerhon eduksi jo avauserässä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Hämeenlinnaan uusilla opeilla. Mitään odotuksia ei ole, koko organisaatio on ihan sekaisin alhaalta ylös muutenkin. Koivu tuo varmasti uutta, mutta sen näkee sitten matsin jälkeen.
Kyllä Hpk on ennakkosuosikki.
Tepsin 1.pakkipari Nordlund - McCarthy. Mielenkiintoista.

Tosissaan, voi tulla tiukkakin peli.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Pahaan paikkaan saa Kerho juuri Tepsin vastaan. Usein valmentajaa vaihtanut joukkue voittaa sen pari peliä vaihdoksen jälkeen, vaikka suhteellisen usein kurssi ei pitkällä tähtäimellä käänny. Valmentajanvaihtoefektiksikin tuota kai tavataan kutsua.

Tämä ottelu olisi kyllä erittäin tärkeää voittaa. Sarjajumbo on kuitenkin sarjajumbo.

Veikkaan tiukkaa ottelua, joka voi venyä jatkoillekin.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Pelottava matsi Kerhon kannalta edessä. Vatustajana aina vaikea TPS. Penkin takan uusi ukko, jolla jonkinlaista karismaakin on. Joukkueessa on kuitenkin aika läjä viime vuoden mestareita, joten ainakin he osaavat voittaa Rinkulalla. Veikkaus tarjosi, ainakin vielä aamulla, aikamoista ylikerrointa Tepsin voitolle. Omin silmin Tepsin voittoa puoltavat ainakin seuraavat seikat:

- HPK:lla sarjajumbo vastassa(vrt. SaiPa)
- TPS juuri vaihtanut valmentajaa(vrt. Jokerit)
- Engren onnistunut lähes aina Rinkulalla
- HPK:lla hasardialtis kolmospakkipari

Näillä puheilla hieman pelon sekaisin tuntein lähdetään seuraamaan mitä ilta tuo tullessaan. Toivottavasti kotijoukkue voittaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
On kyllä erikoista, että esimerkiksi HPK:n edellä olevilta joukkueilta Kerho on ottanut keskinäisissä otteluissa enemmän pisteitä kuin vastustaja, mutta jumbo TPS:ää vastaan on turkulaiset ollut tällä kaudella niskan päällä. Viimeksi Rinkulalla Kerhohan teurasti TPS:n, mutta Turussa he hakivat revanssin teurastamalla taasen Kerhon. Täten sanon, että TPS on paha vastus Kerholle ja varsinkin nyt valmentajan vaihdoksen jälkeen jengi on vaikeampi voittaa. Täytyy olla hiukan pessimistinen niin ei pety ja voitto tuntuu sitäkin makeammalta. :)

Barney pelaa vieläkin ykkösessä hiukan ulkopuolisena. Mielestäni tuo ei ole oikea paikka, mutta kaippa Rindell tietää. Saulietis taasen nelosessa. Noh jos Kaspars pelaa samalla liekillä, kuin viime peleissä, niin aika hyvä checking ketju on meillä nelosessa. :) Ihmeellisesti on Kaspars syttynyt, kun Barney tuli taloon. Vihdoin oli sellaista peliä mieheltä mitä tahdon mieheltä nähdä, eli ei haudo kiekkoa vaan haastaa ja pelaa suoraviivaisesti.

Toivottavasti ei jäädä alle 3000 katsojan.
 

d2uce

Jäsen
Aika kahtiajakoiset aatokset ennen peliä. Sarjajumbo pitäisi viedä ns. pystyyn kotihallissa, mutta TPS on ollut HPK:lle melkoinen kanto kaskessa tälläkin kaudella. Lisäksi siellä on taas vaihdettu valmentajaa, joka kiekkokliseen mukaisesti yleensä antaa joukkueelle hetkellisen buustin.

Ensimmäistä kertaa pääsen katsastamaan Barneyn otteet HPK:n paidassa. Ainakin tarjoilun pitäisi olla kunnossa, vaikka mies pystyykin tekemään maaleja ilman sen kummempia apujakin, kuten on huomattu.

Tuo kakkosketjukaan ei vaikuta pöllömmältä, vaikka sieltä Piispanen puuttuukin keskeltä. Pulliainen on kuitenkin erinomainen molempiin suuntiin ja rinnalla löytyy sitten voimaa ja taitoa mukavassa balanssissa. Ns. oppikirjan mukaisesti roolitettu ketju.

Kolmospari jännittää.

Vastustelijalta kiinnostaa McCarthyn kasetin ja sen kestävyyden lisäksi se, kuinka monta kertaa Nordlund ehtii laukoa plekseihin ennen sitä maalia.

Dufvamaisesti voisi loppuun vielä hassutella, että onhan se ihme jos piskuinen HPK pystyy tästä voiton viemään. Vastustajan rosteri kun vilisee noita Suomen mestareita, maalipörssin voittajia ja NHL:n 1. kierroksen varauksia.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Eipä olis uskonut, mutta pisteet kotiin! Engreniltä loistopeli, kuten myös Trabuccolta ja Tapiolta. Jopa Suominen ja Birner osuivat tolppien väliin.

Pitkä miinus tulee jäähyistä, aivan jäätävä määrä kakkosia muttei onneksi kelvannut kerholle..

Tästä on taas parempi jatkaa, jatkakaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Sanotaan nyt alkuun, että TPS oli parempi ja muut latteudet, jee onnea teille.

Kerho oli aivan vitun huono, sanokaa siihen kuka tahansa mitään. Uskomatonta paskaa kaikki. Viitaluoma ja nelosketju sai kiekon alueelle. Kolehmainen taklasi pari kertaa ja se peli oli siinä. Hyi helvetti, toivottavasti tuota kuraa ei tarvitse enää veikkaukselta tai muualta katsoa.

Barney on aivan pihalla, miksei nyt voinut Harri kokeilla sitä johonkin muualle? Tiedä miten Pulliainen sitten tähän mennessä on pelaillut, mutta tänään ei ainakaan riittänyt. Voi helvetti kun olisi Arsi kunnossa. Häpeän.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kerho oli aivan vitun huono, sanokaa siihen kuka tahansa mitään.

Juuri näin sen itsekin ajattelen. Tepsin jäähyilyt ja oma surkea peli (verrataan torjuntoja) ja silti voitettiin neljä-muna. Nyt vaan sattui käymään meillä tällainen tuuri.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Positiivista: 3418 katsojaa tiistaina paikalla sarjajumboa vastaan.

Negatiivista: Kaikki muu. Vierasjoukkue istui 16 minuuttia jäähyllä ja ei maalia. Ei maalia mistään. Lassila oli kylmänä ja valitettavasti joutui kärsimään Kerhon surkeudesta heti ekan erän jälkeen. Olin jo siinä toivossa, että joukkue on kypsynyt pikku hiljaa ja aivopieruilut olisi jäänyt taakse, mutta ei sitten. Eikös Rindell luvannut tuoda Rinkelimäelle takaisin kotijoukkueen hurjan alun? Kolme maalia omiin on ihan liian hurjaa. Kyllä tämä menee valmentajan piikkiin jos joukkue ei osaa asennoitua oikein sarjan häntäpään joukkueita vastaan.

Atte oli taas kuin viime keväänä, on se kova maalivahti kun sille päälle sattuu. TPS on paljon parempi joukkue, kuin miltä taulukko näyttää, mutta se henkinen lukko on niin julmettu. Onnea Turkuun. Tärkein oppi olisi nyt se, että näistä v*ttu opitaan! Että siellä janarit menee peilin eteen niin kuin Kibekin tekee.
 

tutzba

Jäsen
Kerho oli todella huono mutta niin oli vastuskin, eli ihan ansaittu voitto TPS:lle. Ensimmäisessä erässä HPK:n puolustus oli aivan kuutamolla ja siitä kolme maalia tulikin. Venetsuelan ihmelapsi vaan liukuu ja Tuulola ja kumppanit vetää kunniakujaa. Toisessa erässä Kerholle tarjottiin aika huolella kavennus-, kavennus-, tasoitus-, johto-, selänkatkaisu-, nöyryytys-, ja Koivulle potkut -maalia mutta vielä mitä, ylivoima oli pelkkää paskaa. Hyvä näin.

Kolmas erä oli pelkkää kosmetiikkaa, ei oikein poikia näyttänyt kiinnostavan. Parit painit meinasi tulla, mutta ei kuiteskaan.

Kolmostähti syömälleni lihapiirakalle, kakkostähti HPK-fanille joka huuteli mm. "huora", "tapa se", "aja päähän" jne., ja ykköstähti cheerleadereille. Olivat keksineet uusia kuvioita ja vaihtoivat aktiivisesti paikkaa. Tätä lisää.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaksi viimeistä erää katselin Veikkaukselta (kiitos ilmaisesta pelistä sinne suuntaan), ja eihän tuo riemuhuutoja herättänyt, vaikka nämä ne paremmat erät taisivat ollakkin Kerhon osalta. Lähes kaikki HPK:n laukaukset luokattomia, ohi maalin tai sitten suoraan kohti Engrenin rintaa. Ylivoimalla ei minkäänlaista toimintaa. TPS onnistui tekemään varmaankin lähes kaikista paikoistaan tänään maalin, josta tietysti plussaa Turkuun, mutta kyllä siinä Koivulla vielä tekemistä on tuon porukan kanssa. Päälimmäisenä nyt ainakin nuo 4 kiekkoa katsomoon, joissa yhdessäkään tilanteessa ei mielestäni TPS pelaajalla edes kauhea kiire ollut.

Onneksi TPS ei ole todennäköisyyksien mukaan kevään ratkaisupeleissä tulossa meille vastaan. Tähän peliin nimittäin lähdettiin takki auki, ja siihen ei taida olla kellään mitään vastaan sanomista. Onneksi seuraavat HPK:n vastustajat eivät ole sitä tasoa, että varaa löysäilyyn olisi...
 

d2uce

Jäsen
Huonoin ottelu mitä olen tällä kaudella nähnyt. En tainnut edes Alatalon kaudella lähteä kesken matsin himaan.

HPK oli tänään todella heikko, mitään toki TPS:ltä pois ottamatta. TPS pelasi hyvää vieraskiekkoa. Sumputti hyvin keskialueen, peitti paljon laukauksia ja Engren hoiti sitten ne satunnaiset maalipaikat varmasti.

Kuitenkin käsittämätön määrä kakkosia huolimattomista puruista, joista tarjottiin HPK:lle toisessa erässä mielin määrin ylivoimia tulla peliin mukaan, mutta melko mielikuvituksetonta oli kotijoukkueen ylivoima. Paras ja oikeastaan ainoa todellinen maalipaikka tuli Puustiselle, joka suti kiekosta ohi.


Ensimmäistä kertaa pääsen katsastamaan Barneyn otteet HPK:n paidassa. Ainakin tarjoilun pitäisi olla kunnossa, vaikka mies pystyykin tekemään maaleja ilman sen kummempia apujakin, kuten on huomattu.

Kovin oli eksyneen oloinen Barney ainakin tuossa ketjussa. Vahvasti väänsi laidoissa, mutta niistäkään ei oikein mitään paria paikan tynkää lukuunottamatta siunaantunut. Puustinen pelasi ykkösessä todella hyvin, vaikka tulosta ei tullutkaan

Jos nyt jotain positiivista haluaa HPK:sta hakea, niin nuoret pelaajat pelasivat upeasti. Sentterinä pelannut Honka ehkä se pirtein ilmestys Alatalon ohella. Kolmospari hajoitettiin aikaisessa vaiheessa ja myös Kärmeniemi pelasi ihan hyvin Tuulolan kanssa, vaikkei TPS nyt mitään isoa painetta enää edes yrittänyt lyödä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onneksi TPS ei ole todennäköisyyksien mukaan kevään ratkaisupeleissä tulossa meille vastaan. Tähän peliin nimittäin lähdettiin takki auki, ja siihen ei taida olla kellään mitään vastaan sanomista. Onneksi seuraavat HPK:n vastustajat eivät ole sitä tasoa, että varaa löysäilyyn olisi...

Tämä alkaa olla jo aika käytettyä paskaa. Kuinka monta kertaa samalta jengiltä on varaa ottaa turpaan verukkeella, että oltiin takki auki? Tällä pelillä tulee todella ikävä loppuviikko. Siellä samaan aikaan JYP veti sellaisia karkeloita Pelicansia vastaan, että hellurei.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä alkaa olla jo aika käytettyä paskaa. Kuinka monta kertaa samalta jengiltä on varaa ottaa turpaan verukkeella, että oltiin takki auki? Tällä pelillä tulee todella ikävä loppuviikko. Siellä samaan aikaan JYP veti sellaisia karkeloita Pelicansia vastaan, että hellurei.
No kieltämättä, mutta kyllä se nyt vaan on niin, että samoista tai ylemmistä sijoituksista taistelevia joukkueita vastaan HPK on pelannut paljon paremmin. Edelliskerrallakin HPK otti TPS:ltä pannuun 6-2, mutta seuraavassa pelissä JYP kaatui 3-1. Kyllä siellä nyt vaan jotain vikaa peliin asennoitumispuolella on oltava. Siitä olen yhtä mieltä että sarjanelosen ei olisi varaa ottaa pannuun kovin montaa kertaa jumbolta, mutta näin tässä nyt vaan on käynyt useampaan otteeseen.

Tai sitten Tepsillä on juuri HPK:n kaatamiseen soveltuva taktiikka. Se tosin ei ilmeisesti toimi kovin hyvin muita joukkueita vastaan, joten olettaisin edelleen että vika on HPK:n asennoitumisessa tilastollisesti heikompia vastustajia vastaan pelaamisessa. Eli takki oli auki, kuten jo aiemmin totesin.

Kaikki kunnia Tepsille, etenkin Engrenille. Nollapeli & 40 torjuntaa on kova suoritus, ja kyllähän sinne muutama melko tyylikäskin torjunta mahtui, vaikka aiemmin tunnekuohuissani kritisoinkin HPK:n laukausten laatua.
Kerhon neloselle tosiaan multakin vielä plussat, hyvää vääntöä.

Mutta näitä sattuu, johan siitä edellisestä kunnon fiaskosta olikin jo aikaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
No kieltämättä, mutta kyllä se nyt vaan on niin, että samoista tai ylemmistä sijoituksista taistelevia joukkueita vastaan HPK on pelannut paljon paremmin. Edelliskerrallakin HPK otti TPS:ltä pannuun 6-2, mutta seuraavassa pelissä JYP kaatui 3-1. Kyllä siellä nyt vaan jotain vikaa peliin asennoitumispuolella on oltava. Siitä olen yhtä mieltä että sarjanelosen ei olisi varaa ottaa pannuun kovin montaa kertaa jumbolta, mutta näin tässä nyt vaan on käynyt useampaan otteeseen.
Parempihan se on hävitä pisteitä niille, jotka eivät kamppaile samoista sijoituksista, mitä tänään ei kyllä uskoisi. Itse uskoisin niin, että dilemma on hieman sama kuin futismaajoukkueella. Kun pitäisi itse hyökätä ja hallita, ei siitä tule hevonpersettä kummempaa. Ei HIFK tänne ihan peruuttelemaan esimerkiksi tule. Enkä nyt sano, että peräpään porukat ei hyökkäisi, mutta uskoisin hieman eri tasolla sen hyökkäyksen koko viisikon olevan. Kerho kuitenkin on tasoltaan hitusen ylisuorittanut, joten mistään 60 minuutin hurlumhei hyökkäyksestä voidaan haaveilla melko harvoin.

Pisteet raavitaan uhrautuvalla koko viisikon puolustamisella ja tiukasti vastaiskuista tekemällä. Välillä toki mennään ja otetaan aktiivisella luistelulla avaimet omiin käsiin, mutta tämä tapahtuu harvemmin. Kyllä meidän peli perustuu siihen, että Lassila ottaa suurimman osan kiinni ja tehdään pari kolme pörsää.

Äääh, kun turhautui tuossa pelissä. Piruako tässä kinaamaan, täysillä perjantaina vaan Jyväskylään.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Milloin on taas vastassa H-P-K?

Eihän TPS.llä olisi varmaan lainkaan pisteitä ilman Hämeenlinnalaisia, mutta pitäähän kaikilla olla oma narttunsa, jumbollakin.

No, kurinalaisella pelillä(viimeinkin) vieraspisteet matkalle mukaan. Kerrankin siellä purettiin kiekko pois omista asenteella eikä jääty neppailemaan omia/ annettu kaveripasseja 35cm päähän, kun vastustaja painaa päälle. Hiukan pelastaa hukattua Kärppä-ottelua, joka oli ihan mukiinmenevä esitys, vaikka pataan silloin(kin) tulikin.

Toinen ilahduttava asia oli, että nyt ei enää ne muutamat kaverit vetäneet siellä enää mitään ylipitkiä vaihtoja(ei tasakentin eikä ylivoimallakaan).

Tietenkin 4x kiekko katsomoon -jäähy menee jo väkisinkin komiikan puolelle, mutta eipä kaatunut homma siihenkään. Yllättävät pisteet kaiken kaikkiaan viimeaikaisten otteiden valossa.
 

12961

Jäsen
Lähes kaikki HPK:n laukaukset luokattomia, ohi maalin tai sitten suoraan kohti Engrenin rintaa. Ylivoimalla ei minkäänlaista toimintaa. TPS onnistui tekemään varmaankin lähes kaikista paikoistaan tänään maalin, josta tietysti plussaa Turkuun, mutta kyllä siinä Koivulla vielä tekemistä on tuon porukan kanssa. Päälimmäisenä nyt ainakin nuo 4 kiekkoa katsomoon, joissa yhdessäkään tilanteessa ei mielestäni TPS pelaajalla edes kauhea kiire ollut.

Tässähän pelin kuva pitkälti oli. Erityisesti TPS-maalin edestä tulleista laukauksista suurin osa oli mailaviidakon aggressiivisesta häirinnästä johtuen luokattomia lääpäisyjä. Lopuista sitten suurin osa tulikin veskaria päin.

TPS:lla loppui liike rumasti eka erän jälkeen, onko viime kesän pohja näin heikko?

Tyytyväinen olen juuri niistä seikoista, jotka näkyvät muuttuneen TPS:n pelissä ennen tätä iltaa. Koko hommassa taidetaan hakea yksinkertaisempaa toteutusta. Punaisen jälkeen kiekkoa päätyyn, yksi karvaaja perään ja pyritään tukkimaan keskialue ja ohjaamaan vastustajaa laidoille. Keskialueen kiekonriistoista sitten vastahyökkäyksiä. Tyypillistä, 90-lukulaista J.Koivun joukkueen peliä. Lisäksi omista miekkaillaan kiekkoa pois ilman nykytyylisiä, huonoon itseluottamukseen yhdistettynä hasardeja aiheuttavia viivelähtöjä. Paskamaista peliä katsottavaksi ihan kaikista näkökulmista, mutta riittävän yksinkertaista tämän hetken maan rakoon painetun TPS:n harjoitettavaksi.


Hyökkäyksiinlähdöt olivat TPS:lta koko lailla onnettomia, seuraavaksi yksinkertaistetaan niitä. Koivu suosinee pelkkiä nopeita lähtöjä, edelleen 90-lukulaiselle tyylillensä uskollisena.

Purkukiekkoihin olisi myös syytä kiinnittää huomiota, heh heh.


Kerhon nelosen peli sykähdytti, nuorilla jätkillä oli hienosti virtaa pohkeissa. Pari kertaa pääsivät pyörittelemään tuorein jaloin pitkän vaihdon pelannutta TPS-kentällistä jopa erittäin näyttävästi.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kerhon nelosen peli sykähdytti, nuorilla jätkillä oli hienosti virtaa pohkeissa. Pari kertaa pääsivät pyörittelemään tuorein jaloin pitkän vaihdon pelannutta TPS-kentällistä jopa erittäin näyttävästi.

Kiitos muuten tästä asiallisesta palautteesta. Tästä tulikin mieleen, että Fantsu-Hartza on kiittänyt nelosen pikku tinasotilaita oikein urakalla ja antanut ruhtinaallisesti noin 8 ja puoli minuuttia peliaikaa. Tässä tulee taas Harrylle piiskansivallus persnahkaan, sillä herra ei vain osaa käyttää ns. KUUMIA pelaajia silloin kun on tiukkaa ja antaa heille enemmän peliaikaa ja vastuuta pelin edetessä. Toinen asia mistä pakara lävähtää on se, että ne ketjut on koko pelin ajan kiveen hakatut, eikä esimerkiksi huonosti pelanneita ketjuja voi millään tavalla rikkoa. Epäilen että kivatsu askartelee ennen ottelua huokoiselle kartongille päivän kokoonpanot. Nimet kirjataan erittäin fiksulla ja koukeroisella fontilla ja eri värisillä tussilla tietty. Varjostus tehdään joka nimeen ja ollaan niin kieli pihalla tarkkana perkele. Sivuun liimataan tähtiä ja kivoja enkeleitä. Päälle vielä liiman pisareita, kimalteet päälle ja puhallus. Avot, siinä on tämän pelin kokoonpano ja sitä ei sotketa perkele!
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:lla loppui liike rumasti eka erän jälkeen, onko viime kesän pohja näin heikko?
Ei tuon viime kesän taakse enää voi mennä tammikuussa. Nousee se kunto vaikka pelaamallakin jo sen verran, ettei kunto voi pettää yhden erän jälkeen. Oltiin sitten kesällä käyty lenkillä eli ei.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos muuten tästä asiallisesta palautteesta. Tästä tulikin mieleen, että Fantsu-Hartza on kiittänyt nelosen pikku tinasotilaita oikein urakalla ja antanut ruhtinaallisesti noin 8 ja puoli minuuttia peliaikaa.

Ennen kun liikaa hehkutatte nelosketjua kannattaa huomioida myös se että joka kaveri merkkautti itselleen -2 tänään, toki osin Tuulolan ja Porselandin avustuksella mutta kuitenkin.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olennaisin lienee tästä tämän illan spektaakkelista jo sanottukin. 0-4 kuokkaan sarjajumbolta kotona, jossa jääty kokonaan ilman pisteitä ilmeisesti viimeksi lokakuussa. Muutama kommentti pelistä UrpoTv:n välityksellä todettuna. Onneksi en sitten lopulta hallille asti lähtenyt. Parempi voitti jälleen kerran.

- Tuulola-Porseland -3 teholukema ekaan kymppiin. Vetää sanattomaksi.

- Kehuttu 4 kenttäkin oli täysin pihalla ekan erän. Loppupelin taisteli kyllä mallikkaasti.

- Kerhon paras pakki oli ilman muuta Haverinen. Eikä Kärmeniemenkään tarvitse esitystään hävetä. S.Alataloltakin ihan ok peli, mutta yv:llä ei näytä homma vieläkään natsaavan.

- Barney ei sovellu millään tapaa Kerhon nykyiseen ykköskenttään. Kyllä se nyt on vissiinkin nähty.

- Valery-tubacco on onnistunut tällä kaudella tekemään 4 maalia Kerhoa vastaan. Plus/miinus saldokin komistui tänään +2. Enää -18.

- Engren tuppaa näemmä täällä Hämeenlinnassa onnistumaan.
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eipä voi neloskentää paljoa kehua, otti ne ratkaisevat 2-0 ja 3-0 maalit peräkkäisissä vaihdoissa. Ei ei noin!

Barney on aivan väärä mies ykköskentään, ei pysy Viitaluoman ja Puustisen vauhdissa mukana. Mieluummin tuolle paikalle vaikka pirteä Männikkö.

Ylivoima oli aivan hirveää kuraa, tolkutonta leipomista, jättöjä ja niin edelleen. Laukaukset puuttuu. Miksei se Barney parkkeeraa ylivoimalla sinne maalille? Nyt pyöritti peliä kulmassa - ei näin. Karran näköjään kuvien mukaan oli maalilla, en kyllä itse huomannut.

Pistän kyllä valmennuksen piikkiin sen, ettei maaliin laitettu Metsolaa. Teemu kun tuntuu usein epäonnistuvan TPS:ää vastaa.

Missäs Mäkelä oli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös