TI.24.10.2006 TPS-JYP

  • 7 528
  • 61

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Grainger kirjoitti:
Tuo Paraisten Paroniko nyt oli niin uusi juttu? Eiköhän se ole tuolla TPS-osiossakin mainittu lähes niin kauan kuin Jatkoaika.com on ollut olemassa.

Hieno voitto, ei siinä mitään, mutta välillä taisi JYP viedä ja pahasti. Kiitos kuitenkin siitä, että meillä on maalissa Jani Hurme. Tuntui pelaavan välillä yksin. "Hei jätkät, tulkaa sen verran vastaan, että käytte yhden maalin tekemässä."

Kaitsu ja Huml pelaavat kyllä loistavasti yhteen. Emämunaus, jos Ivan lähtee TPS:sta. Itse ainakin voin osallistua kolehtiin, että saadaan Humlin palkka maksettua.

Kiitos TPS, suunta on juuri se kuin pitääkin. Torstaina Kärpät nurin, kun allekirjoittanut saapuu katsomaan.

No sanoinko sitä uudeksi jutuksi? Grainger on sinulla ilmeisesti taas rankkaa kun pitää joka asiasta valittaa? Eli älä laita sanoja suuhuni jookos..
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Melkoista sähellystähän tuo peli aika suurilta osan ajasta oli. Kauhea määrä harhasyöttöjä ja pingistä keskialueella.

Ensimmäinen erä oli ehkä pelillisesti surkein mitä tällä kaudella olen nähnyt missään. Tilanteet rajoittuivat muutamiin laukauksiin, eikä nekään mistään kunnon sektorilta. Männikön laukaus oli hieno ja tarkka. En ihan täysin nähnyt oliko maskia niin paljon edessä, ettei Jamppa olis sitä nähnyt.
Sicakin tasoitus maali oli tahtomaali jos mikä. Huonoa maalineduspelaamista Jypiltä, toki kaikki kunnia Vladimirille loppuun saakka pelaamisesta.
Marttinen yritti kunnon perstaklausta laidan tuntumassa, mutta meni ohi niin, että heilahti. Oli seuraavassa tilanteessa pihalla kuin lumiukko. Liekkö vähän sattunut.

Toinen erä oli jo vähän parempaa peliä. Jyppi vei oikeastaa erän ensimmäistä puoliskoa ja loi hyviä tilanteita muutamia Tepsin maalille, mutta hyvä peli taas kerran Jampalta. Pari näyttävää torjuntaa mahtui sekaan. Nurmisen veto meni hieman helposti kyllä Sinkun taakse.

Kolmas erä oli ehdottomasti paras. TPS pääsi siinä vasta kunnolla irti ja Jypillä alkoi luistin painaa selvästi. Huml pääsi aika vapaasti laittamaan Nurmisen syötön sisään ja homma oli selvä.

Yleisömäärä oli todellinen yllätys. Odotin jotain 5000 katsojaa kun Jyppi vastassa tiistai-pelissä, mutta hienoa olla väärässä.

Hieman plussia ja miinuksia:
+ Hurme. Eihän se mikään yllätys toki ollut, että hyvä peli taas.
+ Filppula. Jaksoi yrittää ja muutama ihan nätti harhautus.
+ McDonell. Helvetin kovia niittejä taas pari kappaletta.

-Berg. Aivan yössä tänään jostain syystä. Harhasyöttöjä omalla alueella monia, eikä kiekko meinannut pysyä lavassa ollenkaan.
-Rahikaisen kolme jäähyä. Ei näin!
-Koko Jypin joukkue. Ei vaan riitä. Tasaista harmaata massaa koko porukka.
 

McGregor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaiPa
Paikanpäällä seuranneena todettakoon, että ekassa erässä JYP pisti hyvin kampoihin, mutta 2ssa a 3ssa erässä oltiin vastaantulijoita. Kyl TPS noilla ukoilla menee vielä pitkälle (1-ketjun miehillä 4llä kokemusta taalajäiltä + Hurme + Huml). Ei voi kun kadehtia...

JYPistä Lahti pelasi todella hyvin. Selkeästi meidän 1-sentteri.

PS. Nyt sitten nähtiin Rahikaisen panos joukkueelle. 3 enemmän tai vähemmän tyhmää jäähyä ja osallisuus pelinviivyttämis jäähyynkin. Ihmettelen jos pelaa 4ssä pelaavassa ketjussa torstaina.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Speedye kirjoitti:
sinulla ilmeisesti taas rankkaa kun pitää joka asiasta valittaa?.

Ei ole rankkaa, kiitos kuitenkin huolenpidostasi.

Kunhan ihmettelin, että joku jaksaa repeillä tuollaiselle jutulle, joka on tällä sivustolla pyörinyt aika kauan. Vahalahti on ollut paroni melkoisen kauan, joten ei tuo Radio Suomen molotus nyt niin uusi juttu ollut. Mutta se siitä. Hyvää illanjatkoa Speedyellekin.

Todetaan nyt loppuun vielä, että Kaitsu on kuningas...
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Speedye kirjoitti:
Hienoa on myös hyvä yleisömäärä, 7800 katsojaa noin suunnilleen.

Pressiboxi tais ketjun alussa mainita, että lippuja oli jaettu junnuporukoille runsain mitoin. Mutta hyvä juttu, että saadaan näin vaikka puoliväkisin tunnelmaa tiistaipeleihin, kun muuten ei porukkaa paikan päälle kuitenkaan tule.
 
Mielestäni ponneton peli Tepsiltä ja vähiten viihdyttävä kotiottelu tällä kaudella (en ole tosin nähnyt Tappara-peliä). Mitä nyt pari kovaa taklausta Aholta ja Mäkiseltä ja Kaitsun voittomaali sytytti hieman koko joukkuetta.

Runsaasti huonoa pelin avaamista, Bergiltä, Kiprulta ja Pukalta ainakin tuli huonoja syöttöjä omalla alueella (esim. Berg alin mies?, katsomatta selän taakse syöttö/jättö suoraan vastustajan kärkikarvaajalle, joka ei saanut kunnolla haltuun). Itse en kyllä ollenkaan ymmärrä Kesän penkittämistä, ellei taustalla ole "henkilökohtaisen kemian" painolastia. JYPillä pelin avaaminen ajoittain luokatonta.

Ykköskenttä tehoton, vaikka pyöritti välillä ylivoimalla ihan mallikkaasti (lähinnä kiekon siirtelyä tosin ja sitten yksi syöttö liikaa). Kaitsu oli hyvällä pelipäällä, kuten tehoistakin näkyy. Huml vähemmän loistava ja otti taas alun heikon pelin jälkeen hyökkäyspäässä turhan jäähyn, kun oltiin ylivoimalla. Jortikka kommentoi AA:lla pelin jälkeen että miettii kokoonpanoja vielä. Porukkaa ollut poissa treeneistä, myös Huml. Mies ei kuulemma onnistunut ruokkimaan Kaitsua kovin hyvin vaikka Kaitsulla oli "turbo-vaihde päällä". Mahtaakohan Jortsu "pohjustaa" sitä huhuttua siirtoa, koska ei Huml nyt kovin huonosti pelannut.

Hurmeelta hyvä esitys, vaikka henkilökohtaisesti aina välillä hirvittää Hurmeen mailapeli maalin takana. Wallinheimolla pomppi enemmän kuin Hurmeella.

Surkuhupaisa yksityiskohta oli JYPin saama rangaistus pelin viivyttämisestä suoraan oman aikalisän jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tepsiltä nihkeänoloinen matsi, mutta pääasia, että pinnat jäivät kotiin. Ei sen pelin aina niin loistokasta tarvitse olla edes, kunhan nämä ennakkoon heikommat kaatuvat silti. Kaitsu on huimassa vireessä ja takoo pisteitä liukuhihnalta. Hurmeen varmat otteet jatkuvat edelleen. Yksi päästetty maali on aina hyvä suoritus. Torstaina sitten yrittämään Raksilaan katkaisemaan Kärppien pitkää voittoputkea. Helppoa se ei tule olemaan, mutta hyvinkin mahdollista.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Peli ei tosiaan mitään ihmeellistä tarjonnut, mutta mikä tärkeintä 3 pistettä jäi Turkuun. Tepsi onnistui tekemään tarvittavat maalit ja Hurme voitti taistelun Wallinheimoa vastaan. Hurme otti pari loistavaa koppia ja Tepsillä kävi pari kertaa tuurikin Jypin maalipaikoissa.

Nurminen oli hyvässä vedossa jälleen ja saikin ihan ansaitusti 3* pelistä ja Nurmisen syötöstä tehty Ivanin maali oli kyllä ottelun komein maali.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Valkku kirjoitti:
Mutta hyvä juttu, että saadaan näin vaikka puoliväkisin tunnelmaa tiistaipeleihin, kun muuten ei porukkaa paikan päälle kuitenkaan tule.

Vaikka kääpiöitä oli puolet katsojista niin ei se kyllä tunnelmaa halliin tuonut.

Aivan helvetin hienoa on, että TPS ottaa voittoja keskinkertaisella pelillä. Monta kautta mentiin niin, että kotona hallittiin ja pelailtiin kivan näköistä kiekkoa ja sitten vierailija vei maalilla tai parilla. Toki turkulaisilla riittää valittamista vaikka peli kulkisi miten. Kiitos TPS! Arvostan suuresti tätäkin voittoa...eikä pidä unohtaa alkukauden räpellystä. Silloin monelle olisi tämäkin maistunut.
 
Vanha Len kirjoitti:
Toki turkulaisilla riittää valittamista vaikka peli kulkisi miten. Kiitos TPS! Arvostan suuresti tätäkin voittoa...eikä pidä unohtaa alkukauden räpellystä. Silloin monelle olisi tämäkin maistunut.

Ihmeellistä silmien ummistamista, kun on voitettu muutama ottelu ja ollaan nosteessa. Kai se on turhaa tuoda esille virheitä tai puutteita pelissä, silloin kun voitetaan. Voi sitten miettiä myöhässä, kun tulee tappioita.

Tämän päivän pelillä ei kärkijoukkueita kaadeta, ellei Jamppa ole aivan tulessa (mikä tosin on hyvin mahdollista aina ajoittain).
 

Vipu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
4-1

Pako loppui, joten pistetäänpä raporttia tulemaan illan pelistä, kun kerrankin pääsin paikanpäälle.

Ottelu oli tasaista vääntöä ja ajoittain JYP hallitsi peliä todella hyvin. Oikeastaan voisi sanoa, että peli ratkesi Wallinheimon mokaan ja Nurmisen loistavaan pelivireeseen. Tepsin toinen maali oli Kaitsulta hieno suoritus, jota tosin edelsi Sinkun koomailu ja mailan hukkaaminen. Kolmas maali oli myös täysin Nurmisen käsialaa. Ensin hän toi kiekon alueelle, kun kukaan muu ei siihen pystynyt ja sitten hän antoi nappisyötön maalin eteen, josta kiekon olisi laittanut sisään sokea apinakin. Hieno esitys kaiken kaikkiaan Nurmiselta.

Sitten muutamia hajahuomioita JYP:n otteista.

- Männikkö pelasi viivamiehenä Jypin toisessa yv-koostumuksessa ja teki hienon maalin. Välillä hän kuitenkin laukoi aika epätoivoisistakin paikoista yv:llä. Pirteä esitys joka tapauksessa häneltä.
- Rahikainen otti jäähyt heti toisessa ja kolmannessa vaihdossaan. Taklaukset menivät pääasiassa ohi. Toisessa erässä kaveri sai kuitenkin yhden syötön omille ja pääsi laukomaan lähietäisyydeltä aivan avopaikasta, mutta veto meni karkeasti ohi. Heikko esitys.
- Vänttinen on aivan pihalla. Hukkasi yhden läpiajon onnettomalla laukauksella, joka meni yli. Itseluottamus näyttäisi olevan hänellä täysin nollassa.
- Piispanen veti kerran tolppaan ja teki muutaman näyttävän veivin. Vastineeksi hän antoi pari vaarallista harhasyöttöä.
- Sinkku sekoili maalin takan pari kertaa ja meinasi hölmöillä kolme kertaa omiin. Vain yksi onneksi lirahti sisään.
- Hytönen ja Jääskeläinen yrittävät niin perkeleesti, mutta tehot jäivät silti puuttumaan.
- Kovasella oli vaikeuksia avauksissa.
- Forsberg oli välillä melkoisen hukassa puolustuspäässä.
- Filppula, Piispanen & Grunn pelasivat ykkösylivoimaketjussa ja ihan kivasti saivat pyöritystä, mutta maalit jäivät uupumaan.

Tepsin pelaajista pari kommenttia:

- Pukka ja Backman olivat välillä aivan hukassa. Kauhean näköisiä suorituksia.
- Berg ja Kipru antoivat molemmat aivan uskomattomia harhasyöttöjä pari kappaletta. Joku parempi jengi olisi niistä rankaissut.
- Ahosta jäi pirteä kuva. Teki pohjatyön Tepsin ekaan maaliin.
- Kaitsu näyttäisi olevan Tepsin pelin sielu. MVP.
- Hurmekin sekoili maalin takana pari kertaa lähes yhtä pahasti kuin Sinkku.
- Marko Mäkinen oli todella hyvä. Kaveri väläytteli jopa kiekollisia kykyjään hyvien taklauksien lisäksi.

Yleisöä oli kivasti. Tunnelma oli silti totutun laimea.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peli oli mitä oli, sitä samaa tuubaa nyt tuntuu riittävän. Rahikainen taisi jännittää liiaksi kun pääsi pitkästä aikaa pelaamaan... Positiivista oli ainoastaan Tepsin sanavalmis selostajakaksikko ja muutenkin ammattitaidolla tehty kiekkolähetys. Jortsun karjumisiakin sai kuunnella. Esimerkillistä toimintaa!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Onhan se...

..ihan käsittämätöntä, että Jyp-pelin kaltaisella esityksellä saa voiton kotiin, siis 3p. Ja sehän siinä parasta onkin, että nyt ne onnettomatkin esitykset näyttävät kääntyvän ainakin pisteiksi ja jopa voitoiksi saakka. Viime kaudella tämäniltainen ottelu olisi takuuvarmasti ollut kotitappio.

Hurme oli tärkeillä hetkillä taas mies paikallaan, vaikka pariin otteeseen meni pakin kanssa ajatukset pahemman kerran ristiin maalin takana. Yhtä lailla sekä Berg että Kiprusoff antoivat tänään muutaman hasardin suoraan vastustajalle, vaikka pelasivatkin ihan ok ottelun muuten. Backman -Pukka parivaljakkoa vietiin pariin otteeseen pahemman kerran, kuten myös Makkosen kentällistä. Pukka teki aivan varmasti menetysten ja harhasyöttöjen ennätyksen yhdessä SM-liigaottelussa.

Eikö tuomari nyt edes sen verran voi TPS:ää auttaa, että antaa Pukalle heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa 10min käytösrangaistuksen ja aina sama uudelleen ottelun loppuun saakka. Näin Jortikka olisi pakotettu pitemmän päälle peluuttamaan jotain muuta siinä paikalla.

Ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan niin huonoa peliä, että ihan viime kauden kaltaiset esitykset pyörivät mielessä. TPS ei tuntunut saavan mitään aikaiseksi ja Jyp pääsi koko ajan TPS:n pelaajiin kiinni ennen kuin ehdittiin edes lähteä hyökkäämään omasta päästä.

Nurminen oli jälleen kerran hyökkäyksen sielu, lukuisia hyviä syöttöjä(omille), paikkojen rakentelua ja pakollinen voittomaali. Humlin kentällä muutenkin pyöri YV:llä peli parhaiten, kun taas Ulmerin kentän YV-peli ei tänään ollut lähelläkään onnistua. Vahalahdelle tarkkuudesta onnittelut(tyhjiin), sillä on sen verran paljon tullut nähtyä -aika reilustikin lähempää- kiekkoja lauottavan ohi maalin. Siihen loppui lopullisesti Jypin viimeinenkin pyristely.

Jypin 5-3 yv-maali oli ihan tyylikäs suoritus, ei kahta sanaa. Yritys oli muutenkin kohdallaan, mutta maalipaikoissa hyytyivät sitten järjestäen. Voitto oli kuitenkin tarjolla pitkään.

Partanen pääsi helpolla, vaikka estämisiä yleensäkin olisi saanut tarkemmalla kammalla puhaltaa.

Edit: Se vielä, että 1. erässä TPS oli ilmeisesti päättänyt olla laukomatta eikä Jyp:kään nyt mitään tulitusta järjestänyt.
 
Viimeksi muokattu:

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
jtuominen kirjoitti:
..ihan käsittämätöntä, että Jyp-pelin kaltaisella esityksellä saa voiton kotiin, siis 3p. Ja sehän siinä parasta onkin, että nyt ne onnettomatkin esitykset näyttävät kääntyvän ainakin pisteiksi ja jopa voitoiksi saakka.
Tämä on ilahduttavaa, että rutiinisuorittaminen on tasolla, että silläkin tulee pisteitä. Tämä matsi oli siitä hyvä esimerkki. TPS ei pelannut missään vaiheessa kovinkaan loistokkaasti, mutta siitä huolimatta ottelu oli alusta loppuun täysin hallinnassa. Nurmisen oivallukset toivat vaan ne tarvittavat maalit.

En tiedä, oliko Berg keskittynyt otteluun huonosti vai mitä, mutta tänään hän pelasi ehdottomasti kauden heikoimman ottelunsa, vaikkakaan se ei tuloksessa näkynyt. Jostain syystä kiekko ei nyt pysynyt mukana. Ennen Oulun matkaa homma pitää saada taas raiteilleen.

Kahden, liigan ehkäpä tämänhetken parhaan veskarin taisto kääntyi selkeästi Hurmeelle. Muutama haamutorjunta kriittisillä hetkillä, kun muun joukkueen peli oli pahasti sekaisin. Nämä kopit heijastuvat muuhunkin porukkaan ja sitä kautta ammennetaan uutta virtaa. Tämäkin oli tänään nähtävästi selkeästi toisen erän puolivälin tienoilla.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
McDonell unohtui..

.. mainita kehujen muodossa, sillä oli varmasti ensimmäinen TPS:stä joka muisti maalien tulevan laukomalla, pelaamalla yleensäkin maalia kohden niiden kulmien sijaan ja olemalla varmasti aktiivisin taklaaja TPS:n joukkueesta. Aho on myöskin löytänyt itseluottamuksensa jostain ja on uskaltanut jo muutaman pelin pitää kiekkoakin hallussaan. Eikä pelkästään vain hakenut taklauksia kimpoillen ympäriinsä.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Sama peli?

Kovasti ihmettelen näitä "kauden tylsin peli Turkuhallissa" ja "JYP olisi ansainnut enemmän" kommentteja. Totuus on, että eteenpäin ollaan menty alkukaudesta ja paljon. Toki tuli hetkiä, jolloin kiekkokontrolli oli hukassa puolin jos toisin. Ei JYP voi ansaita pisteitä tuolla hyökkäyspään maalineduspelaamisella.
Nurminen jatkaa maagista syksyään. Kentän paras tänäänkin. Hurme ei tehnyt virheitä, Pukka ja Berg sitäkin enemmän. Pukka muistuttaa nopeudeltaan Retsi Mikkolaista viimeisellä kaudellaan ja Berg ylimielistä jäähdyttelijästaraa firman jäävuorolla. Akilla oli todella huono päivä.
Kanukit alkavat osoittaa merkkejä osaamisestaan. Ulmer on selvästi taitavampi kaksikosta McDonellin keskittyessä fyysiseen peliin. Ylivoima miehillä tökki pahoin.
Ketjukoostumukset ovat tällä hetkellä kunnossa. Puolustus kaipaa Saarista ja Maunulaa kolmospariksi. On hirvittävän näköistä esittää tuhannelle paikalle saapuneelle nappulalle Backman-Pukka kaksikon koomailuja.
JYP on edelleen oman näköisensä pienikokoinen ja nopea joukkue. Taistelussa löytyy. Männikkö ja Vänttinen olivat OK, Sinuhe ei niinkään. Kokemusta joukkue kaipaa. Ilman muuta laitan torstaina Lukkoa vastaan lapulle ykkösen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lonkkataklaus kirjoitti:
Ihmeellistä silmien ummistamista, kun on voitettu muutama ottelu ja ollaan nosteessa. Kai se on turhaa tuoda esille virheitä tai puutteita pelissä, silloin kun voitetaan. Voi sitten miettiä myöhässä, kun tulee tappioita.

Tämän päivän pelillä ei kärkijoukkueita kaadeta, ellei Jamppa ole aivan tulessa (mikä tosin on hyvin mahdollista aina ajoittain).

Vai silmien ummistamista. Ei ole väärin tuoda virheitä esille...usein vain unohdetaan iloita joukkueen puolesta ja antaa kiitosta. Mutta tietenkin voitaisiin voivotella nyt oikein kunnolla, että sitten myöhemmin kun niitä tappioita tulee...voitaisiin sanoa "mitäs minä sanoin". Sen verran monta kotipeliä viime vuosien aikana on tullut nähtyä, että tiedän tasan tarkkaan, mitä mieltä joukkueen pelistä tällä hetkellä olen.

Ja kärkijoukkueitahan olemmekin jo voittaneet tällä kaudella. Luuletko, että peräpään joukkueet ovat yhtään helpompia meille tällä kaudella...? Näyttöjä on tästäkin. Mielestäni ihan jokainen voitto on helvetin tärkeä eikä ole varaa lähteä esim kalpa peliin takki auki.

Vaikka monien mielestä eilinen peli oli perseestä niin kaikki kunnia ja kiitos tepsin pelaajille.
 

vsop

Jäsen
Vipu kirjoitti:
....
Sitten muutamia hajahuomioita JYP:n otteista.

- Männikkö pelasi viivamiehenä Jypin toisessa yv-koostumuksessa ja teki hienon maalin. Välillä hän kuitenkin laukoi aika epätoivoisistakin paikoista yv:llä. Pirteä esitys joka tapauksessa häneltä.
- Rahikainen otti jäähyt heti toisessa ja kolmannessa vaihdossaan. Taklaukset menivät pääasiassa ohi. Toisessa erässä kaveri sai kuitenkin yhden syötön omille ja pääsi laukomaan lähietäisyydeltä aivan avopaikasta, mutta veto meni karkeasti ohi. Heikko esitys.
- Vänttinen on aivan pihalla. Hukkasi yhden läpiajon onnettomalla laukauksella, joka meni yli. Itseluottamus näyttäisi olevan hänellä täysin nollassa.
- Piispanen veti kerran tolppaan ja teki muutaman näyttävän veivin. Vastineeksi hän antoi pari vaarallista harhasyöttöä.
- Sinkku sekoili maalin takan pari kertaa ja meinasi hölmöillä kolme kertaa omiin. Vain yksi onneksi lirahti sisään.
- Hytönen ja Jääskeläinen yrittävät niin perkeleesti, mutta tehot jäivät silti puuttumaan.
- Kovasella oli vaikeuksia avauksissa.
- Forsberg oli välillä melkoisen hukassa puolustuspäässä.
- Filppula, Piispanen & Grunn pelasivat ykkösylivoimaketjussa ja ihan kivasti saivat pyöritystä, mutta maalit jäivät uupumaan.
....

Noihin kommenteihin on helppo yhtyä. Ottelua näkemättä voisi antaa samat arvioinnit. Itseäni jäi askarruttamaan radiosta kuullun perusteella pari tilannetta. Yhdessä niistä Marttinen taisi yrittää perstaklausta ja seuraavaksi kiekko taisi ollakin maalissa. Toisessa niistä oli JYPin ottama jäähy aikalisän yhteydessä, mitä siinä Rahikainen hölmöili, jotta rangaistus tuli pelin viivyttämisestä ja jäähyn kärsi Grünn.

Noista kommenteista vielä, että JYPin pitää nopeuttaa vielä peliään ja yksi avainsana on avaukset. Omalta alueelta kiekko pois nopeasti ja vaihtoihin vauhtia, nyt ukot laahustavat ja alin mies hautoo kiekkoa. Näitä ajattelin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
vsop kirjoitti:
Toisessa niistä oli JYPin ottama jäähy aikalisän yhteydessä, mitä siinä Rahikainen hölmöili, jotta rangaistus tuli pelin viivyttämisestä ja jäähyn kärsi Grünn.
Vaihtopenkillä arvottiin liian kauan, että ketä menee kentälle. Kaikki muut olivat valmiina aloituksessa ja Jypin pelaaja oli vasta tulossa kentälle. Aika harvinainen tapahtuma.

Ei tämä ottelu mitään ihan huonoa kiekkoviihdettä ollut. Ihan täyttä KIIMAA ei ollut, mutta ei sitä 56 ottelun runkosarjassa joka pelissä voi ollakaan. TPS:n väitettyä vaisuutta mielestäni selittää se, että Jyp pelasi ihan hyvin. Hurme otti kaiken tarvittavan kiinni ja Wallinheimo hörppäsi yhden, niin siinä alkoi olla jo paketti kasassa. Muutamia SM-tasolla hyviä taklauksiakin ottelussa nähtiin ja hauskana yksityiskohtana oli Ahon taklauksen nerokas väistö, jossa keskisuomalainen tyrmäsi itsensä laittaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vanha Len kirjoitti:
Ja kärkijoukkueitahan olemmekin jo voittaneet tällä kaudella.

Tuo on jo melkoista itsensä pettämistä. Ainoa sulka Tepsin hattuun tulee tähän mennessä Jokereilta saaduista kahdesta pisteestä, muilta kärkijoukkueiksi luettavilta yhdistelmiltä ei ole tullut pistettäkään.

Tepsin peräpää on Jampan ansiosta SM-liigan tiivein ja se on ainoa syy, miksi häviöt ovat muuttuneet voitoiksi. Maalintekijöitä joukkueeseen ei ole vieläkään ilmestynyt Nurmisen kaveriksi, vaikka kanukeita onkin hankittu. En tiedä onko sitten kanukeitten kunnossa vielä viilaamista, mutta apuja kaivataan jo Kärppiä vastaan tai se ensimmäisen kärkijoukkueen kaataminen jää edelleen haaveeksi.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Pakko ihailla Jortikan elämistä pelin mukana. Alatalo ei saanut tähänkään otteluun koulittua maalintekijöitä. Odotellaan nyt niitä ei mopolla mahdottomia kommentteja ja piiloutumista hyvän av:n taakse.

Summa sumamrun: p******a on paha rakentaa.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohmi kirjoitti:
Tuo on jo melkoista itsensä pettämistä. Ainoa sulka Tepsin hattuun tulee tähän mennessä Jokereilta saaduista kahdesta pisteestä, muilta kärkijoukkueiksi luettavilta yhdistelmiltä ei ole tullut pistettäkään.

Tepsin peräpää on Jampan ansiosta SM-liigan tiivein ja se on ainoa syy, miksi häviöt ovat muuttuneet voitoiksi. Maalintekijöitä joukkueeseen ei ole vieläkään ilmestynyt Nurmisen kaveriksi, vaikka kanukeita onkin hankittu. En tiedä onko sitten kanukeitten kunnossa vielä viilaamista, mutta apuja kaivataan jo Kärppiä vastaan tai se ensimmäisen kärkijoukkueen kaataminen jää edelleen haaveeksi.
Ei ole ilmestynyt maalintekijöitä, mutta ainakin kanukit ovat saaneet Vahalahden tekemään maaleja ja sytyttäneet muutenkin joukkueen, joten ajaa ihan sen saman asian. Mitä nyt kanukeiden pelejä on nähnyt niin energiaa ja yritystä on joten tyytäväisiä voidaan olla. Hienosti menee ja jatketaan samaa rataa. Hyvä!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ohmi kirjoitti:
Ainoa sulka Tepsin hattuun tulee tähän mennessä Jokereilta saaduista kahdesta pisteestä, muilta kärkijoukkueiksi luettavilta yhdistelmiltä ei ole tullut pistettäkään.

No, jos neljästä parhaasta joukkueesta on kaksi kaadettu, niin ei nuo kärkijoukkueiden kohtaamiset kovin huonostikaan ole mennyt.

Mutta haukutaan ihmeessä lisää. Tämä kausi on pelattu jo. Ei ole TPS:sta taaskaan mihinkään, vaikka Jamppa torjuu kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Suuntakaan ei ole muuttunut, kun viimeksi JYP kaatoi TPS:n 6-2 ja eilen TPS voitti vain 4-1. TPS ei ole vielä edes varsinaisissa playoffeissa. Nyt ollaan vasta sijalla seitsemän. Ei kannata muistella, että siitä on jo himpun verran aikaa, kun edes näin korkealla on Palloseura majaillut tässä vaiheessa kautta.

Missään ei voi olla näin pessimististä porukkaa kuin Jatkoajassa nämä, joilla lukee TPS suosikkijoukkueen kohdalla. Uskomatonta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Grainger kirjoitti:
No, jos neljästä parhaasta joukkueesta on kaksi kaadettu, niin ei nuo kärkijoukkueiden kohtaamiset kovin huonostikaan ole mennyt.

Jokereita ei kaadettu vaan pelattiin tasan ja saatiin rankkareista säälipiste. Hifkin, jossa seikkaili esim. Nielikäinen ykköskentässä olisi kaatanut Tikkasen mummokin - paha siitä on mitään meriittejä yrittää repiä. Tai voihan siitä repiä, mutta ei kannata ainakaan hakea köyttä, jos ei esim. Kärpät kaadukaan torstaina tästä huimasta Hifkin kyykyttämisestä huolimatta.

Siitä ei ole kysymys, etteikö oltaisi menty eteenpäin, mutta suurin syy muutokseen seisoo maalinsuulla. Jos odotetaan menestystä keväällä, eikä siis esim. kymmenen sijan vaihtumista kuudenteen sijaan, niin hyökkäyspäässä on tultava onnistumisa leveämmällä rintamalla - Nurminen/Huml-kaksikko ei vaan riitä.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ohmi kirjoitti:
Jokereita ei kaadettu vaan pelattiin tasan ja saatiin rankkareista säälipiste. Hifkin, jossa seikkaili esim. Nielikäinen ykköskentässä olisi kaatanut Tikkasen mummokin - paha siitä on mitään meriittejä yrittää repiä. Tai voihan siitä repiä, mutta ei kannata ainakaan hakea köyttä, jos ei esim. Kärpät kaadukaan torstaina tästä huimasta Hifkin kyykyttämisestä huolimatta.

Tämän voi siis kääntää niin päin, että silloin kuin meillä vielä oli Duba maalilla otteluita ei kannatta edes laskea tähän. Ei hitto. Mehän ei oikeastaan olla hävitty kenellekään varteenotettavalle jengille. Sarjakärjeltä tosiaan voidaan ottaa kuonoon torstaina, mutta sellaista saattuu. Kaikesta huolimatta nyt näyttää hyvältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös