Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ti 24.1.2017 Jokerit - Barys Astana

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana # Seiskakasi, 24.01.2017 klo 13.03.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Tuomarilinja oli huono, mutta sitten Joensuukin otti niin turhan jäähyn, että ihan turhaan siellä meuhkasi. Pelin tasoitusmaalia edelsi paha virhe: Lauridsen saa kiekon omassa päädyssä, hyökkääjät vaihtaa, pitäisi pelata viivelähtö. Lauridsen nostaakin kiekon punaiselle ja siitä päätyyn. Seuraus? Kiekko vastustajalle, joka pääsee hyökkäämään ja tekemään maalin. Ei noin vain voi pelata voittavaa lätkää. Toivottavasti tilanne käydään läpi kaikkien pakkien kanssa ja viisastutaan, ettei vastaavia hölmöyksiä enää nähdä.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tuomareista huolimatta tuo oli itse sössitty peli. Eka erä oli loistava, toka kohtalainen ja vikassa käsijarru päälle ja lahjoittamaan pisteitä pois.

  Tää oli muuten uusi linja, sillä yleensä narrit saa jäähyn kaikesta mahdollisesta, mutta nyt ei vihelletty edes niistä mistä on pakko vastustajalle. Onneksi viholliset eivät käyttäneet tilaisuutta sikailla meidän poikia jäsenkorjaamoon.
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jälkiviisaasti facekirjoitukseni eliseltä:"Tänään vastassa Barys Astana, jolla alla pari voittoa ja kova ykkösketju. Jokereiden kerroin 1.80 ei nappaa ollenkaan, joten perinteisellä tyylillä X ja kertoimella 4,55 menään. Jos Jokerit jatkaa perinteisellä tyylillä eli huippumatsin jälkeen fleguillaan, niin kakkonenkin (3,35) on täysin mahdollinen. Jokereilla siis alla kaksi voittoa Pietarin SKA:sta ja viisi kertaa turpaan rupusakeilta. Viimeiset hetket heräillä."
  Jokereilla oli mahdollisuus tappaa peli ensimmäisessä erässä ja mennä 4-2 johtoon vikassa, mutta sen (O´Neilin ?) missin jälkeen peli oli tuttuakin tutumpaa kökköä. Eilen oikeasti vitutti pitkästä aikaa hallilta poistuessa, vaikka pelikassa (jo ties monenko ristin ansiosta tällä kaudella) kasvoikin. Mitään Jalosen analyysejä (lue: itkuja) en ole jaksanut edes lukea.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jalosessa on poliitikon vikaa, vastuu pois itseltä.