Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ti 24.1.2017 Jokerit - Barys Astana

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana # Seiskakasi, 24.01.2017 klo 13.03.

 1. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Jokerit teki taas jokerit.
   
 2. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit
  Kyllä se valitettavasti on niin, että tuomarit vei tänään Jokereilta pisteitä. Ryssään ei voi ikinä luottaa.
   
 3. faro Jäsen

  Vittu mikä peli jälleen kerran. Pitäkää tunkkinne.
   
 4. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Siinä oli kyllä selkeä kontakti maalivahtiin ilman avitusta joka häiritsi torjuntatyöskentelyä.
   
 5. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Dallman toki tulee makaamaan Zapolskin päälle, mutta ei nyt erityisesti häiritse maalivahtia. Ei voi mitään.
   
 6. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Hienosti pojat. Ensi kauden otteluohjelmaan toiveeksi joka toiseen peliin SKA ja joka toiseen TsSKA.
   
 7. faro Jäsen

  Säälittävää. Kyllä tuo kotijoukkue teki sen tänään taas ihan itse.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harvoin vituttaa tappion jälkeen näin paljon.
   
 9. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onneksi ei edes vituta. Perus KHL:ää.
   
 10. Gemondo Jäsen

  Sehän meni ihan käsikirjoituksen mukaan. Ei mitään yllättävää.

  PS. Reginille plussaa siitä että antaa edelleen palautetta dumareille.
   
 11. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Fiksu poika sinulla. Toivottavasti jaksat motivoida häntä Jokeri-kannattajaksi.
  Elämä ei ole helppoa. Kannattaa lapset totuttaa pettymyksiin, elämässä niitä tulee väistämättä. Jokerien kannattaminen on hyvää valmistautumista elämän ala- ja ylämäkiin. Alamäessä sä kaadut, ylämäessä hyydyt.
   
 12. Ruutu8 Jäsen

  Vaikka Jokereilta taaaaas kerran täydellinen sulaminen, niin pakko ottaa esille raitapaita Goffman, jota olen tällä foorumilla aikaisemminkin kehunut.

  Kaveri viheltää vuodesta toiseen miesten MM-kisoissa, mutta en ole koskaan nähnyt kaverilta yhtään hyvin vihellettyä ottelua. Ja sama trendi jatkuu. Eiköhän hänet nähdä vielä sekoittamassa muutaman Jokereiden peli ja sitten Suomen matsit kisoissa. Että mä Roman Goffman tykkään susta!
   
 13. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Tuomarit vihelsivät ainakin noin äkkiseltään hieman Astana-vetoisesti. Se tarkoittaa: Jokerien jäähyt oli vihellettävissä, mutta vastaavista tilanteista Astana ei jäähyä saanut. Mutta. Eihän se peli tuohon ratkennut. Jokerien pelaamisen taso putosi ottelun loppua kohden, ja tämän heikkouden kruunasi Astanan 3-3 tasoitus.

  Ei siis mitään uutta aiempaan.
   
 14. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Jokerit suoritti 40 minuuttia hyvin. Kolmannen erän alkuun uskomaton vihellys ja Dawes maailmanluokan ratkaisulla rokotti. Sen jälkeen Jokerit passivoitui liikaa ja tasoitus oli ajankysymys. Kylmä fakta on se että kyllä tuomarit ratkaisivat tämän ottelun vihellyksillään. Suhteellisen tasaisessa ottelussa viisi ylivoimaa enemmän ja kaikki siis jumalauta kaikki aivan naurettavia. Sitten jää viheltämättä väärät vaihdot ja Nellin ajot. Aina kun tämä mulkun näköinen Gofman viheltää niin AINA on jotain hämminkiä.
   
 15. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Ja tosiaan kävin tällä palstalta kyselemässä tuomarointi -ketjusta tuota tilannetta, missä kiekkoa pelattiin vaihtoaitiosta. Se ei ole sallittua, vaan tilanteesta olisi pitänyt tuomita kahden minuutin rangaistus estämisestä. Myöskään jäähyaitiosta ei saa pelata kiekkoa, ennen kuin molemmat luistimet ovat jään puolella.

  Tässä suhteessa Jokerit tosiaan kärsi paljon tuomarilinjasta. Mailahäirintä meni 50-50, mutta jäähyt eiväy. Astanan ainoa jäähy taisi tulla siitä, kun oli liikaa miehiä kentällä. Tämä yhdistettynä siihen, että päivänselvä jäähy jäi kolmannen erän lopussa viheltämättä Barysille, vaikuttivat suuresti pelin kulkuun.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Itselle tuli mieleen, että kävikö niin, että KHL:ssa osa seuroista on valittanut SKA:n tappiosta Jokereille, koska SKA:lla on samaa omistuspohjaa kuin Jokereilla. Tilanne, jossa playoffeihin reilusti selvinnyt SKA auttaisi Jokereita hieman huolimattomalla pelaamisella ja tappiollaan playffeihin, voi joidenkin silmissä näyttää nimenomaan auttamiselta. Ei siis mitään tietoa. Mutta en ihmettelisi, jos KHL:ssä joku tai jotkut pitäisivät jo tällaista mahdollisuuttakin vääränä. Sitähän se olisi myös lännessä futiksessa ja kiekossa. Ei tuossa tänään mitään kaikkien aikojen vastustajan suosimista ollut - ja olen edelleen sitä mieltä, että Jokerit munasi ihan itse - mutta olihan se vahva kokonaisuus, että Jokerit saa 50-50 tilanteista jäähyn, mutta Astana ei saa niistä eikä muutamasta selvemmästä rikkeestä.
   
 17. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lasketaanko vaihtoaitiosta pelaamiseksi, jos ei osu kiekkoon? Mikäli lasketaan, niin sitten selvä jäähy jäi viheltämättä. Muussa tapauksessa tilanne meni ihan oikein, sillä Barysin pelaaja huitoi ensin pariin kertaa vaihtoaitiossa seisten kiekosta ohi, astui sen jälkeen kokonaan jäälle ja purki kiekon pois.
   
 18. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Kyllä estämisjäähyn edellytys on osuminen kiekkoon. Jos Barysin heppu ei sieltä aitiosta kiekkoon osunut, niin silloin estämisjäähyä ei pitänyt viheltää. Aiemmassa kannanotossani oletin, että kiekkoon aitiosta osuttiin.
   
 19. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Itse katsoin, että olisi osunut kiekkoon, mutta voi olla, että omat silmäni harittivat. Olin näkevinäni kiekon hidastuneen kosketuksesta ja sen ansiosta kyseinen pelaaja ehtikin hypätä kiekolle ja lopuksi purkamaan sen.
   
 20. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Eli aitiosta saa yrittää puuttua peliin ja jäähy vihelletään ainoastaan onnistuu esim koskemaan kiekkoon, eikä vaikka pelkkä laukaisu yritys riitä?
   
 21. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Nopealla sääntökirjan selailulla ainoa kohta säännöisssä, mikä tuolta penkiltä pelaamisen kieltää (ellei kyse ole liikaa pelaajia kentällä) on sääntö estämisestä. Siellä on yksi estämisen määritelmä seuraava: joko pelaajapenkillä tai rangaistuspenkillä oleva kenttäpelaaja kurkottaa jäälle joko mailallaan tai vartalollaan ja estää kiekon tai vastustajan liikkeitä pelitilanteessa. Tuon mukaan edellyttää osumaa kiekkoon tai jonkunlaista vastustajan estämistä.
   
 22. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä voi olla yksi syy vihellyksiin ja jälleen yksi syy toivoa että nykyinen omistajajärjestely puretaan pikimiten. Jos foliohattua vedetään syvemmälle päähän niin Ukrainan presidentti on vierailulla ja Kremlistä käsin tuomareita on ohjeistettu viheltämään asiaankuuluvasti. "Jos veljeilette vihollisen kanssa niin tuomarilinja tulee olemaan teitä vastaan".

  Tai ehkä dumarit vain diggaavat HIFKistä. Kisumirrit. Tällä tuomarilinjalla piste oli hyvä saavutus ja yksi enemmän mitä odotin loistavan SKA pelin jälkeen.
   
 23. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Ottelu oli pääsääntöisesti ihan hyvää tekemistä Jokereilta. On ihan luonnollista että tappiolla oleva jengi lyö painetta lopussa, mutta luonnollista ei ole että tuomarit räikeästi ja tietoisesti auttavat toista joukkuetta. Siihen kun lisätään vastustajan huippuyksilöt niin tulos on mikä on.

  Tuossa oli yllä mielenkiintoista asiaa tuomaroinnista. Mutta voisiko olla että Khl-johdolla on hieman toisenlaiset tarkoitusperät? SKA-peli oli vahinko, mutta muuten linja on ollut selvä viime aikoina: Jokerit ei saa tasapuolista kohtelua. Ettei vaan taustalla olisi riitoja raha-asioista ja omistajien mielenkiinnon lopahtamista epäkiitolliseen Suomeen.
   
 24. sob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
  Tuomaritoiminta oli tänäänkin taas ihan normaalia Tšuhnan koijaamista. Tämä pitää nyt vain hyväksyä odotusarvoksi, jos/kun suomalainen joukkue yrittää pelata KHL:ssä.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kaikki tai ei mitään näistä. Jokin syy kuitenkin, sillä kysehän oli tietoisesta linjasta.