Ti 22.1.2008 Jokerit - Lukko

  • 13 723
  • 86

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukon tämänhetkinen iskukyky on edellisenkaltainen. Jalkeille saadaan juuri ja juuri kaksi pakkiparia, joista ainoastaan yhtä voi kutsua hyvin mielin liigatason pakiksi. Jäähyjä otettiin tänään taas 10kpl kun ei pysytty liukkaiden Jokeri hyökkääjien perässä. Ei voi mitään. Toivottavasti sairastuvalta tulee jotain apua piakkoin ja tuonne peräpäähän on tosissaan vahvistusta tulossa. Muuten Saarelan ja Morrisonin hankinnoissa ei ole mitään järkeä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
ei täs oo mittä järkke poja!

siis herrajumala senttäs! Mitä tässä oikein haetaan? Johdon pitäs tehdä ratkaisuja ja kartottaa nämä ulos-jäävät joukkueet ja katsoa sieltä mahdolliset kaverit, joita kiinnostaisi pelata se 3 matsia kauemmin tätä kautta:) Pakkeja on pakko hankkia, vituttaa tällaiset matsit jotka sössitään näitä ynnä-muu joukkueita vastaan,pyh!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Partanen oli... no, mitä luulette? Paska. Vittu miten voi tuomarilinja heitellä noin paljon.

Nojaa, peli oli siistimpää alkupuolella ja sitten kun se alkoi tippua entistä pahemmin kyydistä pilli alkoi soida tiheämmin. Siisti pelihän se oli, eipä minua ainakaan häirinnyt pätkääkään. Meinasin tosin nukahtaa pari erää kaffesta huolimatta.

Äläs nyt, onhan siellä taustalla vielä huippunimet: Kuusisto, Lehikoinen...

Kuusisto on muuten yllättävän ketterä isoksi ryssäpakiksi.

*****

Vehonen, jonka paras torjunta oli selkeästi huikea patjavenytys alakulmaan Jokeripelaajan hakiessa vanhanaikaista toisessa erässä, oli kiekon tiellä 62 kertaa, mutta mielestäni komein torjunta oli Sheddenin toisessa erässä esittämä kilpikäden lävähtäminen. Kentältä pompannut kiekko lähestyi Darth "ne hymyili mulle" Sheddenin ohimoa mutta näyttävä kilpikäden reaktio pelasti ko. koutsin otsalumpion kuhmumöhkäleeltä/vekiltä kupolilohkiossa.

Muita ranskalaisia viivoja oli odotuksen alla katsomon puolella jossa Jere synkisteli awemaisia ilmeitä saaden virtsavaivoista kärsivät vanhukset tiputtamaan. Hallissa oli siis ainakin kaksi lihavaa miestä! Häipyi tosin ensimmäisen erän jälkeen joten en ehtinyt edes ottaa matsia. Myös Ultrasienien vastaanotto oli taas odotetyn vaisu, eikä kukaan uskaltanut tulla esiin.

Stapleton oli pari erää ottelun paras pelaaja Vehasen ohella. Sanotaan Jokerien ilmeestä mitä tahansa, pikkumies jaksaa illasta toiseen eikä pelaa koskaan paskasti. Hatunnosto siis lilliputille. Myös Markkasen persetaklauksesta plussaa toisessa erässä.

Lukko tippui kuin skitsot tallinnalaiset DK-palstalta.

~BREASTS!!!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Toivola ja Lukko-fanit saavat toki selitellä pakkipulalla ja loukkaantumissumalla (kuinka moni noista vammoista muuten on ns. sattuman aiheuttamia ja kuinka moni vääränlaisesta harjoittelusta tms. johtuvia?) mutta ei minkään ammattilaisjoukkueen peli voi edes neljällä ja puolella pakilla näyttää tuolta. Ei minkäänlaista hyökkäyssuunnitelman poikastakaan, rännikiekot ainoa tapa saada kiekko pois omista. Sheddenin Jokeritkaan ei ole ikinä hyökännyt noin huonosti.

Olisi kyllä kiva nähdä tämän matsin tilastot: maalipaikat (suuruusluokka ykkös-kakkossektorissa luultavasti 40-5), kiekonmenetykset (Lukolla omalla alueella tai oman sinisen päällä ehkä kolmisenkymmentä).

Sen toki ymmärrän, ettei tuolla pakistolla paljon puolustuspäässä juhlita, mutta tiesivätkö ne vähätkään pakit edes sitä, pelataanko miestä vai paikkaa? Aivan järkyttäviä merkkausvirheitä jatkuvasti. Ainoa asia, josta sopii tunnustusta antaa oli oman maalinedustan puhtaanapito. Siinä Siklenka ja kumppanit tekivät voitavansa, hakkasivat kaikkea mikä liikkui ja vähän sellaistakin, mikä ei.

Siklenkalle ylimääräiset pojot Jokerien tähtihyökkääjien kuurmottamisesta, Penalle kenkää, koska pilasi sen vähänkin viihteen, mitä tämä ottelu olisi voinut tarjota.

Jokerit sai ihan hyvän puolikovan harjoituksen huipputason maalivahtia vastaan tänään, viimeistelyssä on selvästi vielä tekemistä. Nälkää mennä irtokiekkoihin ja koviinkin paikkoihin kaivataan.

Kantor on ihan pihalla kaikesta edelleen ja sitten yrittää käydä neuvomassa Kaltevaa lähes joka pelikatkolla. Lähettäkää turisti sinne mistä tulikin, ei mitään käyttöä (paitsi se kuuluisa lämäri, joka ei mene ikinä maalille asti).

Partanen oli tasapuolisen surkea. Antoi huonommalle tasoitusta, mutta kolmannessa erässä alkoi vihellellä ihan mitä sattuu. Molemmille, mutta Lukko tästä linjattomuuden muutoksesta enemmän kärsi. Lähinnä siksi, että Lukon ylivoima oli vielä huonompi vitsi kuin Lukon hyökkäyspelaaminen.

Sitä minä suuresti ihmettelen, että tuon joukkueen valmentaja on pari vuotta sitten voinut valmentaa joukkueensa erinomaisella pelillä liigan finaaleihin. Kuka sillä oli silloin kakkosena, mahtaa olla guru.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nojaa, peli oli siistimpää alkupuolella ja sitten kun se alkoi tippua entistä pahemmin kyydistä pilli alkoi soida tiheämmin.

No joo, ehkä vähän liikaa kritisoin Partasta. Melkein kaksi erää vihelsi ihan hyvin, mutta kolmanessa pilli alkoi soimaan vähän liikaa... Linja oli selvästi muuttunut kolmanteen erään.
 

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
mutta ei minkään ammattilaisjoukkueen peli voi edes neljällä ja puolella pakilla näyttää tuolta. .


Niin sitä luulis, mutta sillon ku ne vemppamiehet pelas ni te hävisitte 7-1. Vitullisen iso hymiö tähän.

Muuten ei ole mitään väliä, mutta Peten puolesta pistää vituttamaan. Jokereille peukku voitosta. Suattaapi olla että meni oikeaan kaupunkin pisteet.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jokerit vei, muttei pelannut mitenkään ylivoimaisen hyvin. Toki Lukkoon nähden suvereenisti, mutta kovempi vastus olisi pisteet vienyt tänään helpostikin Ilmalasta. Jokereilla on liian paljon muutaman tyypin varassa. "Lähes koko ajan" kentällä pelannut Ville Leino oli erinomainen, mutta liian paljon peli pyörii Leinon ympärillä. Stapleton ja Santala saivat ajoittain hyvin kiekon liikkeelle, mutta muutoin joukkue oli tasaisen harmaata mössöä. Toivottavasti Leino saa vielä otteisiinsa vähän jämäkkyyttä. Uskon, että paikka taalajäillä aukeaa melko hätäseen ja ei suinkaan mistään nelosketjusta. Mitä ihmettä on tapahtunut Hirsolle. Täysin näkymätön tänään. Liekö jotain vammaa tms?

Vehanen oli loistava, muttei joutunut venymään kuin muutamaan otteeseen ns. gamesaveriin. 3-0 maali oli Vehasen, mutta mitäs tuosta. Komeat lukemat tuli tilastohin ja ilman Peteä olisi ollut hikinen ilta kuuluttajalla ja jumbon hoitajalla. Muuten hikeen ei tänään päässyt varmasti kukaan muu kuin Vehanen.

Kamalan huonotasoinen peli, ehkä huonoin koskaan näkemäni peli areenalla. Johtui tietysti Lukon paskuudesta. Kun ei pysty laittamaan kampoihin, niin tuloksena on erittäin heikko näytös. Lukko on ja pysyy liigakartalla, mutta tällä hetkellä se ei kykene mihinkään. Ei niin kauan kuin orava valmentaa, eikä niin kauan kuin Rauno "moka" Mokka ja Jari "liigatarravihko" Laiho tyyliset perslävet touhuvat organisaatiossa. Tuon budjetin joukkueella pitäisi pystyä puuhastelusta huomattavasti parempaan. Loukkaantumiset ovat tässä kohtaa sivu seikka. Ei niitä niin paljon ollut vielä syksyllä, mutta silloinkaan ei pärjätty.

HAISTA LUKKO PITKÄ PUKIN PILLU! PASKIN JA HALUTTOMIN JOUKKUE KOSKAAN MITÄ OLEN RAUMALAISESSA LIIGAHISTORIASSA NÄHNYT OMAN ELÄMÄNI AIKANA. OLETTE TÄYSI VITSI!
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
HAISTA LUKKO PITKÄ PUKIN PILLU! PASKIN JA HALUTTOMIN JOUKKUE KOSKAAN MITÄ OLEN RAUMALAISESSA LIIGAHISTORIASSA NÄHNYT OMAN ELÄMÄNI AIKANA. OLETTE TÄYSI VITSI!

Ihana avautuminen. Luin lauseen monesti. Terapeuttista ja puhdistavaa.

Hei kaikille. Minä olen Kettumainen ja kannatan sysipaskaa Rauman Lukkoa. Tuntuu hyvältä kun saa sanoa sen näppäimin täällä.
 

Messenger

Jäsen
No otetaan eka se Partanen tähän aiheeksi..Oli kyllä perusvarmaa Partasen tuomarointia tänään.Kukaan,ei mies itsekään,tiennyt missä taas mentiin kun peli alkoi.Ekaan erään, kuten jo todettu, sai tehdä kaikenlaista ja sitten Salmelaiselle puhalletaan omanpään paitsiosta jäähy!!No sille se näytti kun kukaan muukaan kentällä olleista ei meinannut tilannetta uskoa todeksi,oikeasti mieshän nosti kaverin mailaa takaapäin ja koukusta siis boksiin.Sopi siis erinomaisesti erän vallitsevaan linjaan.. Toinen erä meni kyllä mallikelpoisesti annettujen jäähyjen osalta,mutta kolmanteen asteli jäälle muuttunut mies.Virran Toke ei varmaan vieläkään usko et sai jäähyn laidanvierusta tilanteesta,jossa myös hän nosti mailaa takaapäin mutta huonolla onnella kaveri kaatuikin samalla.Ei missään nimessä jäähyn veroinen suoritus illan linjaan nähden ja siitähän se Partasen pilli meni lopullisesti solmuun.Sitten alkoi soida aiheesta ja aiheen vierestä.Huvittavaa katsoa,kun joka puhalluksen jälkeen pelaajan "älä ny viitti" kädenhuitaisu saatiin ilmoille,lopussa Lukon puolesta parin voimasanan säestämänä.Oli se vaan taas niin hyvä...

Pelissähän pelasi vain yksi joukkue,jonka otteita oli hieno katsoa tänään.Leino alkaa olla kohta sillä tasolla liigassa et se peli alkaa näyttämään liian helpolta,hienoa tason nostoa mieheltä.Staple ja Santala myös hyvässä pelivireessä olleet jo pidemmän aikaa eikä meno näytä loppuvan.Pakeilta myös hyvä peli tänään,jopa Sami "1.erä" Heleniukselta(mies ei näytä muissa erissä käyvän jäällä ollenkaan,antaa siis tärkeää lepoaikaa ekassa erässä..)
Lukossa oli tasan se Vehanen,joka jotain kentällä tekikin,hieman kyllä harmitti kaverin taistelun puolesta,kun ketään muuta ei peli kiinnostanutkaan.Ainoa mihin Lukko voi olla tyytyväinen on lukemien pienuus,mitkä olisivat voineet olla jotain ihan muuta paremmalla viimeistelyllä.

Hyvä peli jokereilta,mielenkiinnoton peli katsojan kannalta(maalikarkelo olisi muuttanut tämän) ja Lukkolaiset varmaan tietävät itsekin ettei se lapaseen menny se Hesan reissu...
 

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
Aamuteet loiskahti sille kuuluisalle näppikselle. Piti lukea oikein uudemman kerran mitä se Toivola suustaan oli laukassu.

"Saarela ja Morrison tuovat maalintekovoimaa hyökkäyspuolelle, kun aletaan kannua metsästämään, Toivola kertoi tulevaisuudesta."

Öööö, mitä tohon nyt sanois? Aletaan kannua metsästämään? Tarkotti varmaan jotain muuta ku mitä luulen.
 

Grezky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,L.A.Kings,Jukurit ja Tukion luistimet
Otteluraportti

Otteluraportista suoraan poimittuna:
"Lukon maalivahti Vehanen on tämän kauden paluumuuttajia, joka vartioi tarkasti Lukon maalia. Vehanen on ensimmäisellä sijalla tämän hetkisessä maalivahtien torjuntaprosenttilistassa. Tämän illan ottelussa kiekko pysähtyi peräti 62 kertaa Venäjälläkin oppia hakeneen veskarin taakse."

Eli siis kiekko päätyi 62kertaa Vehasen taakse!!!! Miks tulostaulu näyttää vaan 3-0 vai meniks ne sit ihan maalin taakse?

Tainnu mennä Pennasella nyt kynä ja huulipuna sekasin ;)
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Kiitos kaikille 3000 (mukaan lukien pelaajat) jotka jaksoivat tulle hallille. Taulu kertoi kolmannessa erässä että siellä olisi ollut yli 7000 katsojaa, mutta siinä oli "Hjallis-lisä". =)

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta yritystä. Muutama hyvä torjunta ja huono viimeistely estivät maalien syntymisen.

Toisen erän alussa liki nukahdin. En keksinyt muuta tekemistä, joten aloin laskemaan móntako lukkofania näkisin. Löysin n. 30 lukkofania ja tässä on laskettu Lukon pelaajat mukaan. Löysikö joku enemmän?

Kolmannessa erässä kolme maalia ja vauhdikasta yritystä.

-Leino on taiteilija, jonka yksilötasoa on ilo seurata.
-Morrison on liigan kankein hyökkääjä
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kovin oli tosiaan yksipuolista peliä ja suht totaalista Jokerien hallintaa. Täytyy silti olla huolestunut siitä, että tuolla laukaisumäärällä saadaan aikaan vain kolme maalia. Vehanen oli tosin maaginen varsinkin ensimmäisessä erässä, mutta oli siellä esim. Hirsolla maali tyhjänä ja silti ei (taaskaan) onnistuttu. Santala sentään alkaa skarppaamaan, mutta Hirson tehottomuutta ei voi kuin ihmetellä. Timi on myös häipynyt hieman tapetteihin, mutta hän sentään hakee maalipaikkoja jatkuvasti. Piti ostaa kannustuksen vuoksi Timin fanipaita eilen, sillä olen nähnyt unta, että hän ratkaisee viimeisessä ottelussa meille mestaruuden.

Jokerit jyrää nykyjään vastustajan alueelle aivan eri vauhdilla kuin vielä kuukausi sitten. Silti toivoisi enemmän suoraviivaisuutta peliin ja turhat pyörittelyt pois. Leino on maaginen pelaaja, mutta välillä alkaa jo pelottamaan, että hänen polvilumpionsa menee tuossa pyöriskelyssä sijoiltaan. Hienoa ja tehokasta showta kuitenkin.

Lukosta jäi Vehasen lisäksi mieleen flegmaattinen Saarela ja "Get a Haircut" Juntunen. Alapartanen oli tuomioissaan ja tuomitsematta jättämisissään suht onneton tapaus.

Kiitokset vaan faneille järkätyistä vapareista Lordin leffaan. Saattavat kuitenkin mennä kiertoon nuorisolle.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Jussi Markkanen 6+15+3=24
Petri Vehanen 26+17+19=62

Melkoista jokerimyllytystä tainnut koko ottelu olla. Nyt on alkanut Jokereilla matsit kulkemaan, mahtava homma! Kevättä odotellessa.

Jäätävä lukema Vehasella! Huomenna pitää kiirettä HIFK;n puolustuksella ja Lundellilla.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Markkasella kuitenkin 24 torjuntaa?

Oliko laukaukset vain jotain punaviivalta vedettyjä purkukiekkoja vai saiko Lukko jopa muutaman hyökkäyksen aikaiseksi? Varmasti peli täysin Jokereiden hallintaa on ollut, kun 62 torjuntaa Vehasella, mutta kyllä keskimäärin 24 laukauksesta tehdään 2-3 maaliakin...
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit vei, muttei pelannut mitenkään ylivoimaisen hyvin. Toki Lukkoon nähden suvereenisti, mutta kovempi vastus olisi pisteet vienyt tänään helpostikin Ilmalasta. Jokereilla on liian paljon muutaman tyypin varassa. "Lähes koko ajan" kentällä pelannut Ville Leino oli erinomainen, mutta liian paljon peli pyörii Leinon ympärillä. Stapleton ja Santala saivat ajoittain hyvin kiekon liikkeelle, mutta muutoin joukkue oli tasaisen harmaata mössöä. Toivottavasti Leino saa vielä otteisiinsa vähän jämäkkyyttä.

Kamalan huonotasoinen peli, ehkä huonoin koskaan näkemäni peli areenalla.

Mielenkiintoista, miten voi olla erilainen näkemys pelin kulusta. Pelihän oli koko ajan Jokerien hallussa, vain Partasen viheltämättä jätetyt jäähyt pitivät loppulukemat jotenkin siedettävinä. "Kovempi vastus".... niinpä, huippujoukkueilla on turhankin usein vaikeuksia pelaa samantasoista peliä liigan heittopusseja vastaan, kuin kärkijoukkueita vastaan. Peli on usein vastuksen mukaista, näin varmaan viime pelin Kärppiä vastaan? Veikö kärpät pisteet - helposti??

Jokerit muutaman tyypin varassa, aika provoheitto. Nopea vilkaisu pistebörsän 50:n listaan: Jokerit 6, kärpät, blues ja pelsut 5... lukolla 3 listan loppupäässä. Miten tuo vahvistaa näkemyksiä?

Leinoko ne maalit eilenkin teki? Leinon pyörittely on nautittavaa katsella, pitäähän katsomossa olla hauskaakin välillä. Hyvin niitä kankeita Lukon pakkeja pyöriteltiin.... Koko joukkueella pyöri kiekko hienosti, hienommin, kuin aikoihin. Pitkät kentänpoikkisyötöt napsahteli paikoilleen, vihdoinkin ja kiekko tuotiin nopeesti sinisen yli.

Peli alkaa olla sennäköistä, kuin sen pitääkin. Keltaisenharmaata massaa oli kyllä kentällä melkoisesti, muuta mössöä ei siellä sitten näkynytkään, kuin ehkä yksi raitapaidan päälleen pukenut, täydellisen pihalla ollut, muka tuomari.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Aamuteet loiskahti sille kuuluisalle näppikselle. Piti lukea oikein uudemman kerran mitä se Toivola suustaan oli laukassu.

"Saarela ja Morrison tuovat maalintekovoimaa hyökkäyspuolelle, kun aletaan kannua metsästämään, Toivola kertoi tulevaisuudesta."

Öööö, mitä tohon nyt sanois? Aletaan kannua metsästämään? Tarkotti varmaan jotain muuta ku mitä luulen.

Tarkoitti varmaan sitä, että olis kiva, kun saatais jostain pari puolustajaa. Kyllähän tuo on tulkittavissa piikiksi seurajohtoa kohtaan...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit vei, muttei pelannut mitenkään ylivoimaisen hyvin. Toki Lukkoon nähden suvereenisti, mutta kovempi vastus olisi pisteet vienyt tänään helpostikin Ilmalasta.

Ai niin kuin Kärpät teki viime torstaina? Aivan. Jokerit pelaa vastustajan mukaan. Eilen ei tarvinnut vetää edes täysillä, sillä puolitehollakin Lukkoa vietiin kuin pässiä narussa. Face the facts: Lukolla ei yhtään kontrolloitua hyökkäystä koko pelissä, kun taas Jokerit loi parhaimmillaan minuutin sisään useammankin avopaikan. Enpä ole muuten aikoihin nähnytkään noin montaa maalipaikkaa Jokereilta yhdessä ottelussa.

Jokereilla on liian paljon muutaman tyypin varassa. "Lähes koko ajan" kentällä pelannut Ville Leino oli erinomainen, mutta liian paljon peli pyörii Leinon ympärillä. Stapleton ja Santala saivat ajoittain hyvin kiekon liikkeelle, mutta muutoin joukkue oli tasaisen harmaata mössöä.

Eilen jopa Wilmin ketju pyöritteli Lukkoa parhaimmillaan miten halusi. Mikäs siinä pyöritellessä, kun eilen ei tarvinnut edes pimentää mitään Lukon ketjuista puolustuspelillä.

Mitä tulee Santalan ja Stapletonin pelinrakenteluun, niin se on parantunut huimasti joulun jälkeen. Tällä hetkellä tämä ketju pelaa sillä Sihvosen mainostamalla "pelikirjalla" keskustan kautta. Eilen(kin) Santala dominoi kentän keskustaa koko pelin ajan.

Mitä ihmettä on tapahtunut Hirsolle. Täysin näkymätön tänään. Liekö jotain vammaa tms?

Tästä ollaan yhtä mieltä. Hirso ei nykyisin edes lauo ylivoimalla. Tai, jos laukoo, niin laukoo täysin järjenvastaisissa paikoissa, kun maalilla ei ole ketään ja yleensä vedot pysähtyvät ensimmäiseen vastustajaan. Silti, kaikesta huolimatta Hirso on edelleen lähes piste/peli-tahdissa.


Vehanen oli loistava, muttei joutunut venymään kuin muutamaan otteeseen ns. gamesaveriin.

"muutamaan otteeseen". Normaalipelissä molarille tulee 1-2 gamesaveria. Eilen Vehanen teki niitä ainakin 3-4.
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tainnu mennä Pennasella nyt kynä ja huulipuna sekasin ;)

Älä nyt, muijan systerille vasta toka otteluraportti minkä tekee ;> Laita sille sähköpostia noista kirjotus- ja asiavirheistä jos niitä löytyy!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jäätävä lukema Vehasella! Huomenna pitää kiirettä HIFK;n puolustuksella ja Lundellilla.

Tuo nyt ei ole paskankaan mittari, Vehasella oli 60 torjuntaa myös Ässiä vastaan!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Oliko laukaukset vain jotain punaviivalta vedettyjä purkukiekkoja vai saiko Lukko jopa muutaman hyökkäyksen aikaiseksi? Varmasti peli täysin Jokereiden hallintaa on ollut, kun 62 torjuntaa Vehasella, mutta kyllä keskimäärin 24 laukauksesta tehdään 2-3 maaliakin...
Oli Lukolla toki ne noin viisi maalintekopaikkaakin, jotka olivat seurausta lähinnä yksittäisten hyökkääjien röyhkeistä maalilleajoista. Muut torjunnat olivat sitten enemmän tai vähemmän kaukaa lähteneiden sinne päin yritysten pysäyttämisiä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
just joo

Santala tosiaan dominoi:) Ellei Vehanen olisi heittäytynyt kyljelleen (koska odotti nopeaa ratkaisua) niin kiekko olisi tod.näk. jäänyt haltuun. Santala nyt oli hitaalla putkella tuossa liikkeellä. Tämä siis Vehasen piikkiin. Ei suinkaan Santalan "huonoutta", vaan Vehasen moka.

Hyvä kommentti oli Jokeri-fanilta, kun aloitus oli kotipäädyssä. "Kattos, Santalakin punasen alapuolella!"

Toinen maali, olikin sitten maskimiehen hyvyttä. Kolmas menee täysin Saarenheimon piikkiin, joka olisi keskialueella, niin halutessaan, kyennyt katkaisemaan syötön, joka oli menossa Santalalle. Nyt vaan pohjosen pojalla selkä suoristui hiukka liian aikaisin.

Voi katsoa vaikka maalikoosteista, jos ei muuten usko.

Partaselta käsittämätön jäähy Topolle maalin takana, jossa kelmi Jokeri-pakki ei päästä Topon mailaa irti ja sitten teatraalisesti lipat, kun Shayne repäisi mailan pois. Tästä kävi sitten Topperikin muistuttamassa Partasta ja tähän maaliin periaatteessa väsytystaistelukin loppui.

Ja piru vie. Jos tuo on Jokereiden parasta peliä tällä kaudella, niin tosiaankaan ei kunnian kukko laula omassa päässä! Niin monta hassia, joita Lukko ei kädettömyyttään kyennyt käyttämään hyväksi. Kaikki pelissä olleet voivat tämän helposti myöntää. Tuossa pelissä olisi pitänyt lukemat lyödä ekan kympin jälkeen jo 3-0 tilanteeseen, eikä surffailla kuin Sulo Vilén kirpputorilla, prkl!
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja piru vie. Jos tuo on Jokereiden parasta peliä tällä kaudella, niin tosiaankaan ei kunnian kukko laula omassa päässä, prkl!

Niin, noinhan se menee, kun ei omien peliä voi kehua, niin pitää sitten vaikka lämpimikseen haukkua hyvä vastustaja, jotain lämpöä omaan liiteriin.

Se vaan on niin, että kyllä vastustaja useimmiten joko sytyttää pelaamaan tai sitten ei. Eilen sytytti kiitettävästi, mutta laukaukset tökki ja Vehasen älytön tuuri. Oliko niitä tolppia kaks eka erässä ja lirua Vehasen taakse, mitkä puolustaja juuri ja juuri ehti pelastaa. Mikäli nuo olisivat menneet sisään, loppulukemat siis 7-0, olisiko silloin Jokerien peli ollut kuosissa??
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Mikäli nuo olisivat menneet sisään, loppulukemat siis 7-0, olisiko silloin Jokerien peli ollut kuosissa??

Näin olisi. Etkö voi olla myöntämättä niitä hasseja, joita Jokerit teki eilen? Siis, ei tuolla keskittymisellä voi ainakaan lähteä mitään muuta joukkuetta vastaan pelaamaan. Summittaisia syöttöjä omassa päässä, jotka annetaan suoraan Lukko-pelaajan lapaan. Minä ainakin penkittäisin, jos jotakin muuta vastaan tuollaisia näkisin.

Kritiikki ja vittuilu on kaksi eri asiaa. Sheddenin pitäisi saada joukkue hereille jo ensimmäisessä erässä, eikä vasta viimeisessä.

Esimerkkiä psyykkaamisesta. Porissa lätkittiin muutama vuosi sitten B-junnujen maajoukkueturnee, jossa Suomi kohtasi jenkit. Jenkkien avauskentällisen sentteri vaihdettiin aloituksesta, koska oli liian innokas. Hirveällä sykkeellä ajelivat Suomi-pojalta paskat housuihin, vaikka taitotaso ei näyttänyt olevan niin eri tasoa. Alusta saakka höyry päällä ja järjen kanssa. Nyt nähtiin savolaisia kiemuroita kulmissa ja samalta ukolta varmaan 10 lämäriä pienistä kulmista. Suurin osa oli ihan helppoja koppeja tai ohjauksia kulmiin. Pahoja paikkoja oli ehkä n. tusina.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin olisi. Etkö voi olla myöntämättä niitä hasseja, joita Jokerit teki eilen? Siis, ei tuolla keskittymisellä voi ainakaan lähteä mitään muuta joukkuetta vastaan pelaamaan. Summittaisia syöttöjä omassa päässä, jotka annetaan suoraan Lukko-pelaajan lapaan. Minä ainakin penkittäisin, jos jotakin muuta vastaan tuollaisia näkisin.

Kritiikki ja vittuilu on kaksi eri asiaa. Sheddenin pitäisi saada joukkue hereille jo ensimmäisessä erässä, eikä vasta viimeisessä.

Tuota, pitää epäillä vahvasti, että et ole nähnyt Jokereiden kaikkia kotiotteluita tällä kaudella? Nyt peli alkaa näyttää siltä, mitä sen pitääkin olla, oli nautittavaa nähdä ne lujat poikittaissyötöt eilen laidasta laitaan, napsahtivat paikoilleen, muutamaa lukuunottamatta. Tällaista ei ole nähty sitten viimeisten viiden matsin.

Peli oli todellakin parantunut huomattavasti ja suunta on koko ajan parempaan, sen osoitti selvästi matsit Bluesia ja Kärppiä vastaan. Eilisen ongelma oli ainoastaan maalipaikkojen hyödyntäminen. Noilla paikoilla olisi pitänyt tulla kaksinumeroinen voitto, niin selkeä oli ero eilisillä joukkueilla.

Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa, mutta siinä pitää olla hieman monitahoisempi näkemys, kuin nyt sinulla oli, ns helikopterinäkemys.

Kommentti Sheddenin suhteen oli paikallaan niihin matseihin, jotka hävittiin 10 matsia sitten. Mikäli oikein muistan, niin voittoja on nyt ihan mukavasti tullut kaikista liigan joukkueista, siis kaikista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös