Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 395
  • 1 803

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kylmää kyytiä tulee Ruotsilta torstaina. Se on varma.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Ajettiin aivan pystyyn noin 10 sekuntia ennen tuota poikkaria. Olisi voinut viheltää laitataklauksesta.
Se on ihan totta että se jäi viheltämättä, mutta sen nyt tietää useimmat junnutkin että jos sä lähdet hakemaan kostoa noissa, niin se kosto nähdään kyllä varmasti.

Se oikea tapa tehdä tää on pudottaa hanskat ja ottaa se pari minuuttia väkivaltaisuudesta eikä vetästä poikkarilla naamaan, ja jos siihen ei pysty eikä kokoonpanossa ole ketään pakkia hoitamassa tätä hommaa sun puolesta niin sitten on parempi jättää sekoilematta.

Täysin tunteen vallassahan toi veto tietysti oli, mutta Granlundilta odottais noilla pelimäärillä enemmän kykyä ymmärtää missä mennään joukkueen ja turnauksen kanssa ja pistävän sen oman egonsa edelle, etenkin kun on vielä kapteenikin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tuo KJ edelleen aivan huikea ukko! Harvassa on ne suomalaiset vuonna 2024, jotka huutelee suorassa TV-lähetyksessä kuittivihon perään.
Kyllähän tuossa olisi jonkun muun pitänyt käydä raapustamassa nimi vihkoon eikä Granlundin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Seuraako tuo Jalonen näitä pelejä yhtään? Kun minusta kuulostaa, että mistä tahansa Suomen jäähystä kun kysytään pelin jälkeen, niin ei ole ikinä nähnyt tilannetta.

Sinivalkoiset lasit tunnetusti haittaavat näkemistä.
 

40250

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän Pallokerhot
Pitäisi nyt ensialkuun päästä eroon näistä kaikenmaailman Mikkoloista, Pennasista ja Jalosista. Nämä pari kautta on todistaneet että tuo heidän suosima pelitapa ei toimi ja sillä saa hyvinkin pärjäävän pelaajan näyttämään uskomattoman paskalta. Liitolla pitäisi olla rohkeus päästää irti tästä "meidän peli" jutusta koska aika on ajanut sen ohi totaalisesti.

Lisäksi pitäisi saada valmentaja joka osaa pelin sisällä (tai edes pelien välissä) muuttaa pelitapaa sen perusteella miten oma peli toimii tai miten vastustajan pelaaminen on skoutattu. Ja joka osaa antaa pelaajille vapauksia eikä vaadi kaikkia pelaamaan Stiga -kiskoilla.

Turhauttavaa touhua kyllä ja mielestäni täysin pöhöttynyttä menoa..
Fyysisyys loistaa poissaolollaan.

Pelitapa on yksi osuus, maajoukkueessa varsinkin, mutta itse toivoisin näkeväni enemmän kamppailuvoittoja.
Perusosaaminen on muihin maihin jäljessä Leijonat, U20, U18 - uskomatonta.

Toki kohtuu lähellä seuranneena, tämä on ollut nähtävissä. U20/U18 -taso massana on romahtanut. Yksilöitä on, se nähdään tälläkin hetkellä NHLssä.

Suomalainen jääkiekko on todellisessa kriisissä, olemme keskikastissa, kaukana kärjestä.
 

MegaForce

Jäsen
Seuraako tuo Jalonen näitä pelejä yhtään? Kun minusta kuulostaa, että mistä tahansa Suomen jäähystä kun kysytään pelin jälkeen, niin ei ole ikinä nähnyt tilannetta.
Ymmärrän periaatteessa, että valmentajan täytyy olla tässä vaiheessa täysillä oman joukkueensa puolella ja takana. Ei Jalonen tyhmä ole, tietää kyllä ja on nähnyt tilanteen.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Tunnetila ja tunnetila.

Joo, tottakai. Mutta antaisin pienen painoarvon myös ROSTEREILLE.

Hyry vs Karlsson.
Jormakka vs Hedman.
Puistola vs Ekman-Larsson.
Helenius vs Dahlin.

No, lähdetään etsimään sitä kuuluisaa tiikerinsilmää. Voitti se Daavidkin yhdellä sileällä kivellä Goljatin.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Negatiivisella? Jos se että päästään Britannian avulla edes jatkopeleihin on hyvä suoritus niin ehkä sitten olen turhan negatiivinen.
Hyi helvetti mitä paskalätkää. Kerta kaikkiaan.

Ja jotkut vielä maksaa tämän näkemisestä.
Vittu nuo on paskoja :D
Melko negatiivista tuntuu olevan. Kukin tavallaan tietenkin. Kahdeksan parhaan joukkoon silti selvittiin. Suomi on Ruotsiin nähden niin altavastaaja kuin olla voi, joten aika paineetta voidaan puolivälierään lähteä.

C-luokan kisathan nämä ainakin Suomen joukkueen osalta ovat mutta voisi silti niissäkin olla vetämättä ihan huumoritasolle. Nyt mentiin ihan Venäjän tasolle tuossa lopun perseilyssä.
Aika monestihan Jalosen joukkueet ovat C-luokkaa. Aika hyvin on siihen nähden tullut menestystä.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Anteeksi negatiivisuuteni, mutta mitä helvetin ilokaasua nää Suomen pelaajat ovat vetäneet, kun saavat tämän pelin käännettyä jotenkin hyväksi peliksi? Samoin Jalonen, oli kuulemma hyvää draivia ja taistelua.
 

Balls in fire

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ylimielistä esiintymistä Jaloselta. Aika on ajanut ohi Meidän Pelistä, reagointi pelin sisällä olematonta, Säterin voisi myydä vähiten tarjoavalle jne. Yksi peli ja kisat ovat ohi. Ei voi mitään. Nyt ei ole henki mukana tällä joukkueella. Pakottamista, onnetonta surffailua. Liiga - joukkuekin olisi ollut yhtenäisempi ryhmä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu Iiro hei, hyvä peli?? Ei IHAN riittänyt???

Sori suomen maajoukkueen fanit. IFK-syndrooma on tullut maajoukkueeseen eli kuvitellaan että pärjätään ja ollaan hyviä mutta todellisuudessa tulee vain turpaa kaikkia vastaan.

Mä teen testin, vedän huomenna ja perjantaina töissä kaiken samalla tavalla vihkoon mitä nuo pelaajat tänään. Kun esimies tulee kyselemään että mikäs on homman nimi niin sanon et ei ihan nyt riittänyt mutta hyvä viikko oli hei, päätä ylös ja tsemppiä sullekkin.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Anteeksi negatiivisuuteni, mutta mitä helvetin ilokaasua nää Suomen pelaajat ovat vetäneet, kun saavat tämän pelin käännettyä jotenkin hyväksi peliksi? Samoin Jalonen, oli kuulemma hyvää draivia ja taistelua.
Noo ehkä joukkue tiedostaa, että seuraavan 60min jälkeen pääsee viettämään aikaa Prahassa. Joukkue tiedostaa, että vituiksi meni ja mitään taistelua tilanteen kääntämiseksi ei tunnu löytyvän.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Melko negatiivista tuntuu olevan.
Olen katsonut vajaa kaksi peliä, ja pelihän on ollut ihan kamalaa shaibaa joten sen toteaminen on täten vain oma havainto. Ja kaikki peliä kanssani seuranneet ovat olleet yhtä mieltä, joten tälle havainnolle on myös tulitukea.

Siihen nähden että jääkiekko on Suomessa ykköslaji, aika helvetin huolestuttavalta näyttää tilanne tällä hetkellä. Ihan siitäkin huolimatta että nämä eivät ole best-to-best kisat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös