Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 395
  • 1 803

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onhan tämä nyt melkoista, että Suomen puolivälieräpaikka näissä kisoissa vaati Britannian apuja ja Itävallan viime hetken housuunpaskomisen :D

Sanotaanko, että olympiavoiton jälkeen maajoukkueen suunta on melko huolestuttava.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Sinällään outoa kun Granlundilla ihan hyvä iltapuhde ennen tuota kahakkaa. Maali joka hylättiin tosin paitsion takia ja yv osumaan syöttö. Tais tuo hylätty maali jättää jtn hampaankoloon ja purki kiukkuaan sitten näin. Vittujen kevät.

Ajettiin aivan pystyyn noin 10 sekuntia ennen tuota poikkaria. Olisi voinut viheltää laitataklauksesta.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vitsi. Iso vitsi.

Kruununa änäri-äijä kimpaantuu panoksettomassa pelissä normaalista taklauksesta.

Ja luonnollisesti poikkari kaulaan.

Milloin Suomi on voittanut yhdenkään suuren maan?
Näissä kisoissa Norja, Tanska ja Iso-Britannia.
Vanhoilla meriiteillä 4 maan turnaukseen.

Kauankohan ottaa kasvaa takaisin vanhaan loistoon?
Junnujoukkueiden esitykset ei ainakaan luo lupauksia.

Pitäisi nyt ensialkuun päästä eroon näistä kaikenmaailman Mikkoloista, Pennasista ja Jalosista. Nämä pari kautta on todistaneet että tuo heidän suosima pelitapa ei toimi ja sillä saa hyvinkin pärjäävän pelaajan näyttämään uskomattoman paskalta. Liitolla pitäisi olla rohkeus päästää irti tästä "meidän peli" jutusta koska aika on ajanut sen ohi totaalisesti.

Lisäksi pitäisi saada valmentaja joka osaa pelin sisällä (tai edes pelien välissä) muuttaa pelitapaa sen perusteella miten oma peli toimii tai miten vastustajan pelaaminen on skoutattu. Ja joka osaa antaa pelaajille vapauksia eikä vaadi kaikkia pelaamaan Stiga -kiskoilla.

Turhauttavaa touhua kyllä ja mielestäni täysin pöhöttynyttä menoa..
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Sinä olet kyllä ollut todella negatiivisella jalalla liikenteessä. No hyvä että on sentään tunnetta mukana, vaikka nämä C-luokan kisat eivät kiinnostakaan.
Negatiivisella? Jos se että päästään Britannian avulla edes jatkopeleihin on hyvä suoritus niin ehkä sitten olen turhan negatiivinen.

C-luokan kisathan nämä ainakin Suomen joukkueen osalta ovat mutta voisi silti niissäkin olla vetämättä ihan huumoritasolle. Nyt mentiin ihan Venäjän tasolle tuossa lopun perseilyssä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kolme kertaa Granlund tossa haki. Kaks ekaa selkään ja kolmas sitten kaulaan. Pelikieltoa tuosta.
Kyllähän tämä on selviö. Ainoastaan Kalen puhelu voi Granlundin pelastaa.
 

Eki25

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuumana kävi Mikke, mutta tuollaista miekkailua se on NHL:ssä illasta toiseen. Säikähti selkeästi itsekin viimeistä osumaa ja ulosajo oikeutettu. Ei se kuitenkaan mikään suoraan kaulaan isku ollut, joten pelikielto on vähän siinä ja tässä.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Samoja positiivisuus pillereitä mullekin satasella kuin Pakarisella. Voisitko nyt vaan myöntää, että olipa paska esitys vaikka kierrellen. Et sä nyt voi olla tyytyväinen tähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös