Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 61 243
  • 1 803

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja herrasmiespelaaja Granlund turhautuu ja vetää poikittaisella sveitsiläistä törkeästi kaulaan. Ja Ruotsia vastaan 100% varmasti pelikieltoon.

Miten meni, noin niinkuin omasta mielestä, Herrasmies-Mikke?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
No vahinkohan tuo oli. Vaikkakin olisi silti voinut jättää tekemättä.
 

Hokifani25

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Mikeltä meni pata jumiin huonoihin joukkuekavereihin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vittu täällä hallissa ei ees näytetä uusintaa.
 

Torpeedo99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kieltäytyneiden pelaajien lista on pitkä ja nimekäs. Jos änäripelaajat ja Euroopan parhaimmisto on omasta halustaan ulkona joukkueesta, niin tämä jalkeille saatu joukkue on varmasti parhaimmistoa siltä osin, keitä oli saatavilla. Ei Jukka ja Jere tahalleen ole jättänyt menestystä tuoneita tai änäritähtiä rannalle. Kyllä syystä tai toisesta syyt ovat olleet ihan pelaajien omia. Ja nytkin Sveitsillä on lähes absoluuttisesti paras joukkue, minkä valtio voi saada jalkeille. Ei siellä ole poissaolijoita juurikaan. Sveitsin ykköskenttä on kyllä romanttisen kova. Ei Suomella ole vastaavaa tänä keväänä.
Juu ymmärrän että parhaat tai sopivimmat otetaan mutta sitä oon aina ihmetellyt että miksi suomalaiset niin usein kieltäytyy tulemasta
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Ei voi kapteenilla mennä noin huuruun panoksettomassa pelissä jossa häviö oli jo selvä. Ensin "lapa vuotaa" kaksi kertaa ja sitten nolo kosto yritys. Eiköhän Miken kisat ollut siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös