Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 345
  • 1 803

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Joo ei se Mikkekään oikeasti mikään Finnish Baby Jesus ole vaikka siksi kutsuttiinkin aikoinaan, vaikea tuossa on yksinään ratkaista pelejä, vähän säälittävää miehen puolesta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyl tää ny vaa taitaa olla et Jalosen pelitapaetu on ajettu kiinni. Nyt pitäisi pystyä pelaamaan eteenpäin ja pysymään liikkeessä.

Innalakin näyttää hitaalta...
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Joo, ei oo edes Euroopan kärkijätkiä tai tulevia NHL-jyriä kuten 2019. No, Euroopan kärkijätkätkin alkaa olla iällä, parit kotikisat ja olympialaiset taustalla, joten sinänsähän tässä on jopa tuuletettu rosteria.
Olis ees Liigan kärkijätkiä, mutta nekin vaihdettiin kakkoskorin materiaaliin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä mä aika nopeasti keksin parikin parempaa liigapelaajaa tuonne kuin esim. Hyry, Pakarinen tai Mattila.
Varmaan olisi voinut parempia valintoja tehdä, jos mahdollista.

Sellaiset voittavat pelaajat on aika vähissä. Rosteri on mitä on ja kärkimaat saaneet vain paremmat pelaajat mukaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Möikö Lörkö sisään
 

taspmas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Örebro. Turisti liigakartalla.
Miten voidaan hakea 2 kertaa alhaalta ja ei saada avaussyöttöä lähtemään. Sitten kuskataan se kiekko kärkikarvaajalle lapaan. Kuvaa kyllä peliä hyvin. Suomi on ihan purjeessa eikä kukaan tiedä mitä pitäis tehdä
 
Heh. Mitenkähän monta kertaa joku Kanada on perseillyt samalla tavalla ekan kisaviikon ja edennyt rimaa hipoen jatkoon, silloin sitä kehutaan että win the right games. Suomi tekee samaa niin valtava itku käynnissä.

Onhan siitä jo kokonaiset kolme vuotta, kun Kanada oli vielä tätäkin huonommassa tilanteessa alkusarjan lopussa. Kolmella tappiolla kisat aloittanut joukkue tarvitsi viimeisestä pelistä ennakkosuosikki Suomea vastaan vähintään yhden pisteen jatkopaikkaan, ja juuri tuon saivat eivätkä yhtään enempää. Sitten pudotuspeleissä altavastaajana Venäjää, USAa ja Suomea turpaan ja kultamitalit kaulaan.

...mutta joo, tää Suomen joukkue ei oo Kanada.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jukalle pieni vinkki: kokeile Heleniusta tuossa yvllä ja ota vaikka Innala pois.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Suomen avauspeliä katsoessa tulee lähinnä mieleen se klassinen Jortikan huuto: "EI VOI KAHEN METRIN SYÖTÖT MENNÄ KOLME METRIÄ OHI!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös