Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 395
  • 1 803

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei se silti selitä sitä että joku Granlund on nesteessä Sveitsin nelosnetjun pelaajia vastaan. Kyllä tuossa hommassa nyt on paljon muutakin pielessä.
Hyvällä pelikirjalla pystyt paikkaamaan pelaajiston puutteita ja hyvällä pelaajistolla pelikirjan puutteita.

Tämän näköistä se lätkä on kun kumpikaan osa-alue ei toimi. Väitän tietäväni hyvin kun koko kuluneen Liiga-kauden tällaista suorittamista jo seurasin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
On tämä poikkeuksellisen huono joukkue. Esim. millä perusteella puukäsi Jääskä pelaa maajoukkueessa.. Tai nämä kesyt Puistolat, Heleniukset ja Innalat.. Taidoiltaan erittäin vajavainen joukkue, mutta edes taklauksia ei haeta..
Todella heikosti koottu porukka, olisiko Jalosen keräämä erittäin runsas ja itseriittoinen pukuporukka syytä vaihtaa samalla ovenavauksella.. tuuletuksen paikka!

Joo, ei oo edes Euroopan kärkijätkiä tai tulevia NHL-jyriä kuten 2019. No, Euroopan kärkijätkätkin alkaa olla iällä, parit kotikisat ja olympialaiset taustalla, joten sinänsähän tässä on jopa tuuletettu rosteria.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olisi mielenkiintoista nähdä kaksi tilastoa tokasta erästä. Kiekonhallinta-aika hyökkäysalueella ja syötöt omille hyökkäysalueella. Pieniä lukuja molemmat.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Tuntuu että Sveitsi pelaa kokoajan kuudella. Aikaisemmin Suomi sai kiekon ja käänsi pelin heti, niin siellä oli 4 jo pelin alla. Ja kun ne ei siis edes pelaa.

Nyt myös tulee se jatkuva paine omassakin päässä. Sveitsi heräsi.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pikkuisen olisin isossa kuvassa huolestunut.

1) luistelunopeus
2) yksilötaito

Torstaina 2% mahis voittaa yksi peli, esim. paras kolmesta sarjaa ei ikinä :-)
Tämä, juuri tätä kans mietin. Mahat ollu liian täynnä viime vuosina - tässä tulos. Varsinkin luistelu on jäänyt pahasti jälkeen.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Heikkoa joukkuetta ja menestystä odotin näistä kisoista ja näköjään ei tarvitse pettyä. Odotukset Ruotsi-ottelusta eivät ole kummoiset tämän ottelun perusteella. Iltapäivälehdet sekä maikkari yrittänevät saada kunnon uhoa aikaiseksi, mutta sellaiseksi se tuleekin jäämään.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei Ruotsin kannata mitään varsinaista turpasaunaa järjestää. Peruspelillä kolmen maalin johto ekan 10 minuutin aikana, ja sen jälkeen minimienergialla halvaannuttavat Suomen hyökkäykset. Se riittää, eikä vaadi edes mitään ponnisteluja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös