Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 417
  • 1 803

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Jos Itävalta olisi hoitanut omansa, nyt voisi poikia vähän jänskättää.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Saataisko vielä Reto von Arx nöyryyttämään Suomea?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
VOITA OIKEAT PELIT

T. Tami

Joo, en minäkään mestaruuden puolesta vetoa löisi nyt, mutta turnaussysteemi on sellainen että mitään ei olla vielä hävitty ja kukaan ei ole vielä voittanut mitään.

Totta. Mutta toisaalta meiltä ei löydy kiekolliseen peliin kykeneviä pelaajia kuin Granlund. Lisäksi pakistostakaan ei löydy nyt pakkeja jotka kykenevät kiekolliseen peliin.

Ajoitukset sekä omanpään-, että hyökkäyspään pelaamisessa puuttuvat. Hyökkäykset ovat koko turnauksen olleet puskemista, kiekon omista tuominen paniikinomaista räpellystä.

Mikään ei indikoi että tämä kääntyy yhdessä pelissä toisenlaiseksi kun yksikään osa-alue pl. alivoima ei toimi. Meidän jengistä puuttuu käytännössä 1. ja 2. ketju kokonaan ja lauma on enemmänkin tuollaista 3-4 ketjun 0-0 pelaavaa jengiä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tällä pelillä on kyllä ihan sama onko meillä veskaria ollenkaan puolivälierässä. Tolla "hyökkäyspelillä" ei voiteta edes Itä-Timbuktua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös