Kercs

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & taskuraketit
Itsehän en paikalla ollut, kaukana Lappeenrannasta kun kuitenkin asun. Perkeleen huono tekosyy, mutta ei voi mitään.

Pelasikos tämä Kavanagh? Jos pelasi, väläyttelikö osaamistaan? Täydessä iskussa tuskin ainakaan oli.

Sami Ryhänen sai Iltasanomien kaksi tähtöstä. Erottuiko jotenkin erikoisesti, kun pöytäkirjaan ei kuitenkaan mitään pistemerkintöjä saanut.

Laukauksia tuli mukavasti, mutta miten oli laadukkaiden paikkojen laita? Kaltiainen pelasi loistopelin, vai tehtiinkö hänestä sankari?

Ei kai tässä muuta. Harmituttaa toki, vaikken näitä rankkarivoittoja tai -häviöitä niin suuressa arvossa pidäkään.
 
psychodad!

Radek

Jäsen
+ Kaltiainen oli huippu.
+ Huhtanen - Wandell - Kemppainen
+ Oma maalinedustapeli oli hyvää
+ puolustuspelissä näkyi paranemisen merkkejä.
+ Joukkuehenki

- Ykköskentän puolustustyöskentely
- Mave oli aika yössä
- Häppölä oli huonolla jalalla
- Hyökkäyksiin lähdöt uskomattoman hitaita
- Pelitaso ailahteli
- YV

Lisää jossain, myöhemmin.

Tärkeä voitto kuitenkin!
 

ryokale

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uskaltaisin sanoa että Kaltiainen ei pelannut loisto peliä mutta Saipan laukaukset vaan meni päin tai ohi, ripareitakin Kaltiainen antoi melkein joka torjunnasta mutta eipä ollut maalin edessä ketään kuka niitä olisi sisään hakannut. Huono peli molemmilta, välillä mentiin päästä päähän ilman järjen hiventä ja välillä taas käveltiin niin että oikeesti alkoi ärsyttää. Saipalla oli paikat ratkaista peli jo ennen kolmatta erää mutta ei niin ei...
Kavanagh pelas jokusen minuutin eikä mitään ihmeellistä saanut aikaan, kerran taisi taklata ja maalille ajeli paikan tullen. Miehestä huomasi selvästi että väsy oli mutta yritti kuitenkin.
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radek sanoi:
+ Huhtanen - Wandell - Kemppainen
Ottelun alla katsoessani kokoonpanoja, pisti silmääni juuri tämä mielenkiintoinen Huhtanen-Wandell-Kemppainen koostumus. En tiedä miten se pelasi kokonaisuudessaan, kun en peliä juurikaan radiosta ehtinyt kuuntelemaan, mutta ainakin se värkkäsi Ässien ainokaisen. Ketjusta tuleekin mieleeni, että kaikki kuuluvat ikäluokkansa maajoukkuepelaajistoon, joten mitenköhän Ässät on varautunut vuoden vaihteeseen, kun nuoret ovat taas edustustehtävissä ja liiga kuitenkin pyörii samanaikaisesti? Mistä reservi, jolla nämä paikat täytetään?

Radek sanoi:
- Hyökkäyksiin lähdöt uskomattoman hitaita
Tämä oli puolestaan ikävää luettavaa. Minä niin jo toivoin, että Pajuojan Elorannalta kopioima ruotsalainen avauspeli olisi kuopattu ja palattu selkeämpää sekä nopeampaan. Tietysti näin lyhyessä ajassa Härkälä ei ole kaikkiin asioihin mitenkään ehtinyt puuttumaan, mutta tämä toivottavasti heitetään ajan mittaan romukoppaan.

Tärkeää oli tietysti tappioputken katkeaminen, voitto ja sen myötä tulleet kaksi pistettä!
 
WOHOO!!!

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No voi helvetti... Kukas se taas katkasi vastustajan tappioputken...
Ei voi sanoa muuta kuin, että onneksi edes se yksi piste.
Kuis se uusi häiskä pärjäs?
 
Come to the dark side - We have cookies

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla oli liuta loistopaikkoja erityisesti kolmannessa erässä hoitaa koko paska kotiin, mutta kun ei maistunut, tuli rankkarikisassa vittumaisen hyvä Marko Kivenmäki ja vei Ströbän aivan kuutamolle.

Varsinaisella peliajalla SaiPa vei peliä aivan miten tahtoi siihen asti, kunnes Huhtanen karkasi yksin läpi. Peli oli suorastaan täydellisesti hanskassa.

Vilenillä puolittainen läpiajo, laukaus taivaantuuliin, Kolehmaisella hyvin avoin maalintekopaikka, rannari suoraan Kaltiaisen syliin, Ryhäsellä yhtä hyvä paikka kuin Vilenillä, taas kolisi päätypleksit. Koho vetäisi vielä jatkoajalla tolppaankin. Tikkasella hyvä paikka iskeä suoraan syötöstä jatkoaikamaali, onneton laukaus kuitenkin pelasti Ässät.

Jos et saa kiekkoa hyvistäkään paikoista maaliin, et ansaitse voittaa. Ässät oli tänään parempi, juuri 1-2 lukemien verran.

Ja niin Kavanagh. Ei kai kukaan tosissaan vielä mitään odota mieheltä? Ihan selkeästi potentiaalia on, koko, kuti ja melko hyvä liike lupaavat hyvää, mutta tuskin vielä torstainakaan on oma itsensä. Tämä oli käsittääkseni vasta ensimmäinen kunnon peli tällä kaudella, joten aikaa miehelle on annettava, ja uskon, että käsissämme on vahvistus. Ei varmastikaan 30 maalin sniper, mutta hyvä joukkuepelaaja joka tekee muutaman likaisen häkin.

Alan olla oikeasti tyytyväinen Marko Ojasen hankintaan. Äijästä, joka tykittää kentällä 110 lasissa ja menee maskiin joka laukaukseen, ei voi olla tykkäämättä. Kyllä niitä maalejakin alkaa sieltä kohta tulla. Hyvä!

Sami Ryhäsen kolmea tähteä en ehkä ihan ymmärrä, Snellmania olisi ehkä korkea aika herätellä vaikka katsomokomennuksella ja antaa Jokilalle parempi mahdollisuus, ainakin rankkareissa Snellman on aikalailla nähty mies. Ihmettelen itsekin, koska Snebulla taitoa kyllä riittää, mutta ponnettomia miehen rankkariyritykset ovat.

Seuraavat kaverit saavat meikäläiseltä plussan papereihinsa: Kolehmainen, Lundberg, Petre, Tikkanen, Tuominen, Ojanen.. Hävinneen joukkueen maalivahti ei koskaan saa huomiota, mutta Ströbä pelasi kyllä hyvin ja otti kaikki kiinni mitä otettavissa oli.

Pettymyksiä joukkueessa on, vaikka kausi tähän mennessä on ollut ennakko-odotuksiin nähden suuri success. Tietynlainen kipsi joukkueella on kotipeleissä, ei tätä mitenkään muuten kykene selittämään.

SaiPa ei ehdottomasti ollut tänään huono, mutta kun paikoista pitäisi tehdä maaleja. Hyviä paikkoja olisi ollut 5-6 maaliin, ei onnistuttu. Se siitä. Torstaina kaatuu Jokerit.

EDIT: Ja näille tyypeille ketkä täällä huutelevat, kävisitte itse joskus katsomassa pelejä ja kannustamassa. Sylettää niin perkeleesti.
 

Kercs

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & taskuraketit
rico sanoi:
EDIT: Ja näille tyypeille ketkä täällä huutelevat, kävisitte itse joskus katsomassa pelejä ja kannustamassa. Sylettää niin perkeleesti.
No sylettää, sylettää.

Mutta kun ajattelee, että statistiikka on tämä, niin ei ole helppoa tiätsä!

Lappeenrantaan..

Välimatka 274 km
Nopeus 80 km/h
Ajoaika 3 h 25 min
 
Viimeksi muokattu:
psychodad!

Radek

Jäsen
Vähän lisää pelaajista

Kivenmäki: Kiukkupäivä. Aika hyvin pimennettiin. Kaikenkaikkiaan vaisua, mutta kuitenkin astui tärkeimmällä hetkellä esiin. Ai kun teki nasulia kunsanoin vieressä istuvalle herrasmiehelle ennen Maven rankkua, että rystylle ja ylös. Niinpä!

Häppölä: Hävisi edelleen aloituksia ja oli huonolla jalalla liikkeellä. Lisäksi omassa päässä oli vaikeuksia.

Kuusela: Yritti suoraa vetoa rankkarista. Strömberg peitti hyvin. Kuusela yrittää kovasti, mutta tänäänkin otti ehkä liikaa vastuuta kiekollisesta pelistä. Ässien hyökkäyksien rakentelu oli kyllä niin onnetonta, että Kuusela jäi senkin takia aika pimentoon.

Peltonen: Hyvää alivoimapeliä ja muuten perusvarmaa. Ei kyllä ainakaan nopeuta hyökkkäyksiin lähtöjä (pakki - pakki sahausta)

Konttinen : Oli omassa päässä vaikeuksissa ja hyökkäyspäässäkin melko näkymätön samasta syystä kuin Kuusela

Crombeen: Yksi hyvä kynäily. Mutta läpiajosssa sitten kädet jäätyivät. Lähinnä onnettomat harhauttelut. Pari kertaa olisi ollut paikkaa ajaa keltapaita kylmäksi. Meni kuitenkin käsijarru päällä tilanteisiin. Pelasi hyvin alivoimalla. Kärsii sentteristä

Joensuu: Kovaa yrittämistä. Ihan väärässä ketjussa.

Bararuk: Todella näkymätön äijä. Ei isoja virheitä, mutta kakkoskentän ulkkarilta pitäisi vaatia enemmän kuin näkymätöntä mukana roikkumista.

Wandell:: Tänään Ässien paras sentteri. Taitoa on, mutta tuntuu kaatuvan heti, jos hiukankin selästä päin joku tönää.

Kemppainen: Pelasi hyvin ja alusti Ässien tasoitusmaalin.

Huhtanen: Loistava peli. Hieno kahvitus maalissa ja muutenkin luistin liikkui ja kaksinkamppailuissakin pärjäsi.

Takala: Loistavaa peliä etenkin alivoimalla. Tulee jatkossa olemaan tärkeä mies.

Muut menivät vähemmällä huomiolla. Puolustajat onnistuivat hyvin pitämään Saipalaiset pois irtokiekoilta. Yritin saada istumapaikkoja vaihtoaition takaa, jotta olisi paremmin näkynyt Härkälä/Matalamäki kaksikon toiminta. Ei onnistunut. Jotain ihmeellisiä ratkaisuja oli ainakin alivoimalla peluutus. Vastuuta sai mm. Crombeen - Joensuu kaksikko sekä Häppölä Kuusela. Onneksi Takalan loistava alivoimapelaaminen huomattiin myös aitiossa. Paljon oli porukkaa paikalla ilmaislippujen ansiosta, mutta tunnelma on Kisapuistossa edelleen vaisu.

Rankkarikisan aikana joukkue oli "kaulakkain" ja muutenkin vaikutti, että joukkuehenki on nousussa.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Tärkeät pisteet

En jaksa sen kummemin alkaa sepustelemaan ottelusta, sillä se oli ainakin minun mielestäni todella heikkotasoinen lähes kautta linjan. Pistejako olikin enemmän kuin oikeutettu lopputulos 60 minuutin sähellyksen jälkeen.

Ässäpelaajista paistoi selkeästi katsomoon pitkän tappioputken tuoma tuska ja varsinkin omalla alueella varottiin viimeiseen asti virheitä. Kiekollinen peli oli koko joukkueella enemmän tai vähemmän hakusessa ja huolimattomuus leimasi ässäpakan otteita varsinkin hyökkäyspäässä.

Oman laskuoppini mukaan Ässillä oli koko ottelussa 2 hyvää maalintekopaikkaa (toisesta Huhtanen tasoitti tilanteeksi 1-1). Ei voi siis kuin ihmetellä miten tästä pelistä voitto porilaisten tiliin kirjattiin, mutta ei todellakaan auta valittaa. Tärkeä voitto, kiitos Ässät.

Toivottavasti tämä voitto alkaisi nyt avaamaan koko joukkuetta vaivannutta kokovartalokipsiä ja pistepussi suurenisi jatkossa tasaisesti. Pudotuspelijuna ei ole vielä mennyt, mutta nähdynlaista sukellusta se ei missään nimessä enää salli. Jos peli jatkaa parantumistaan, voi Ilves olla kaadettavissa torstaina.

Ohessa muutama plussa ja miinus ässäpelaajista jne.

+ Matti Kaltiainen (hyvä ottelu, rauhalliset torjunnat saipapelaajien laukauksiin, voiton takuumies)
+ Eetu Heikkinen (todella rauhalliset otteet, lisää peliaikaa ehdottomasti vastaisuudessa)
+ Brandon Crombeen (oli Ässien paras hyökkääjä, mistä tämä kertoo... se onkin täysin toinen juttu se)
+ Puolustus/maalineduspeli (hyvin hanskassa, ripareita ei päästetty lusikoimaan reppuun)
+ Ässien nuoret (nuorissa on tulevaisuus, kunhan jannut saavat lisää rutiinia sekä voimaa kroppaan)
+ Marko Kivenmäen rankkari (kylmä ja ihanan täydellinen rystynosto)

- Teemu Kesä (ei enää ikinä ylivoimaan pakiksi, isoksi mieheksi todella heikko fysiikka)
- Toni Häppölä (vertaus tuoreeseen ja löysään aamupaskaan ei jää kauaksi totuudesta, tuhoaa ykkösketjun pelin vaihto toisensa jälkeen löysällä asenteellaan)
- Jesse Joensuu (yritystä löytyy, mutta kiekkoa voisi useammin lainata muille)
- David Bararuk (ketä? lentolippua kouraan, kiitos)
- Hyökkäyksiin lähdöt / pakkien avaukset (oliko yhtään kunnollista koko ottelussa?)
- Ylivoimapeli (suorastaan luokatonta, missä laukaukset?)

Erityisplussat

+ Hannu Henriksson (tuomitsi ottelun todella hyvin ja linja säilyi täydet 65min)
+ Toni Häppölä (voitti aloituksen - onko edes mahdollista?)
+ Mika Rontin irvistys taklaustilanteessa ("ny mää anna tol keltapaidal sellase pusu et tuntuu!" - Lopputuloksena hento tönäisy käsillä selkään)
 
Viimeksi muokattu:
Life is just a place where we spend time between games.

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
rico sanoi:
EDIT: Ja näille tyypeille ketkä täällä huutelevat, kävisitte itse joskus katsomassa pelejä ja kannustamassa. Sylettää niin perkeleesti.
Ja niille, jotka haukkuvat oman tiimin pelaajia vuodesta toiseen, niin menisitte itse sinne kentälle pelaamaan... vai pitäiskö kirjottaa yksikössä.
 
Come to the dark side - We have cookies
Kesälle plussa ensimmäisen erän ainoasta kunnon pommista.

Crombeen vaikutti välillä jopa nopealta ja röyhkeä maalille ajo olisi saattanut tuottaa tulostakin, mutta ei tällä kertaa.

Mavella oli kyllä loistotilaisuus viedä Ässät 0-1 johtoon kun Häppölä antoi alivoimalla maalin eteen, mutta Maven veto oli aika luokaton. Onneksi ratkaisi sitten rankkarilla. Ja ne muutamat fakiirin kikat saivat kyllä saipafanit hämmästyksen valtaan ;)

Fiilis hallilla aika heikko kuten kaikissa peleissä jotka on tullut Kisapuistossa nähtyä. Tosin ne kaikki pelit ovat olleet Ässiä vastaan ja niissä ei viihdearvoa ole juurikaan ollut viime vuosina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy