Ti 21.10.2014 KalPa - HIFK

  • 11 144
  • 33

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pistetään nyt ketju pystyyn.

Ei ole paljoa odotuksia illan pelistä, kun jengin puolustuspeli on alkanut falskaamaan ihan huolella. Tai no, en tiedä voiko sanoa puolustuspeli, vaan aika pitkälti nämä yksittäisten pelaajien virheet, nekin sellaisilta pelaajilta joiden paikka ei olisi pelaavassa kokoonpanossa. Positiivista nyt kuitenkin se, että Zaborsky, Ramstedt ja Goldobin meinasivat perjantaina voittaa kolmistaan ottelun JYPiä vastaan, kunnes sitten Heikkinen - Auvitu pari tunaroi isän kädestä.

IFK:n historia Niiralanmontussa on synkkää luettavaa viimeisen kymmenen vuoden alta. Viime kaudella tähän saatiin vähän poikkeusta, kun KalPalla oli ehkä paskin joukkue sitten liiganousun, vai pitäiskö sanoa paskin valmentaja. IFK:kin onnistui Kuopiossa voittamaan. Sitä ennen taisi kuitenkin olla joku 5 vuoden tauko siitä Niiralanmonttu voitosta. En nyt jaksa tarkistella mitään faktoja, mutta IFK:n voitot Niiralanmontusta taitaa olla laskettavissa yhden käden sormilla?

Kotijoukkueen pelaajista seurannassa on Mikko Jokela, Kasperi Kapanen ja ulkomaalaiset. Kyllä mua edelleen vähän harmittaa, että Leksa pelaa Kuopiossa Stadin sijaan. Semmonen ukko joka tuolta meiltä tällä hetkellä puuttuu.

Toivottavasti IFK saisi myös parsittua kasaan edes jonkinlaisen puolustuskaluston ja Mobergit, sekä Heikkiset jäisivät pois kaukalosta. Noilla kun ei tee tänä vuonna vielä mitään.

IFK:sta kannattaa seurata:

- Tomas Zaborsky: Parantaa kuin sika juoksuaan
- Teemu Ramstedt: Aivan ilmiömäinen tällä hetkellä. Liigan TOP5, kenties TOP3 sentteri tällä hetkellä.
- Nikolai Goldobin: Eka erä Jyväskylässä haahuilua, sitten rupesi poika pelaamaan. 2+2 tehot kolmeen otteluun

Kuopiolaiset kirjoittakoot enemmän KalPasta!
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään:
Janne Keränen–Jaakko Rissanen–Tomas Kubalik;
Jussi Timonen–Joonas Lyytinen

Michal Birner–Jukka Voutilainen–Kasperi Kapanen;
Miika Koivisto–Juuso Riikola

Janne Kolehmainen–Mikael Ruohomaa–Toni Hyvärinen
Antti Halonen–Mikko Jokela

Sami Mutanen–Joona Harjama–Jyri Junnila

7. puolustaja Tero Konttinen
Maalivahti Eero Kilpeläinen, varalla Samu Perhonen

Jännä peli tiedossa. Toivotaan, että KalPan hyvät otteet jatkuu ja tulosvetoon 5-2.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK tänään:
Zaborsky - Elkins - Puustinen
Taipalus - Grillfors

Goldobin - Ramstedt - Leino
Honkaheimo - Moberg

Ikonen - Luttinen - Leinonen
Auvitu - Heikkinen

Åsten - Nykopp - Blomqvist
Nyqvist

Husso
Lankinen

Vittu mitä paskaa toi puolustus. Turpaan tulee Kuopiosta, taas.
 
Viimeksi muokattu:

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Toivottavasti IFK saisi myös parsittua kasaan edes jonkinlaisen puolustuskaluston ja Mobergit, sekä Heikkiset jäisivät pois kaukalosta. Noilla kun ei tee tänä vuonna vielä mitään.

Siellä ne edelleen valitettavasti roikkuvat

HIFK tänään:

Zaborsky-Elkins-Puustinen
Goldobin-Ramstedt-Leino
Ikonen-Luttinen-Leinonen
Åsten-Nykopp-Blomqvist

Taipalus-Grillfors
Honkaheimo-Moberg
Auvitu-Heikkinen
Nyqvist

Husso
(Lankinen)
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
KalPalla muuten kohtuu korkea kerroin kotivoitolle Veikkauksella (2,30). Varsinkin sitä taustaa vasten, että ei ole hävinnyt kotonaan kertaakaan tällä kaudella ja voittivat vieraissa HIFK.n. Tuohon voisi jo laittaa kiinni pikkusummalla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tuli taas oikeen fyysisesti paha olo, kun näki ton IFK:n pakiston. Toistoksi menee nämä kommentit, mutta ei voi mitään...
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Pelkään IFK:n yllätystä, mutta odotan kyllä KalPan voittoa. Vieraiden pakisto on ehkä vähän heikko, mutta eihän tuo kotijoukkueenkaan vastaava siitä mitenkään valovuosia parempi ole. HIFK:lla on jokaisessa ketjussa maalintekoon pystyviä kavereita, toisin kuin ilmeisesti KalPalla nelosketjussaan ja viimeksi Helsingissä viimeinen erä oli KalPalta melkoista selviytymistaistelua, jossa Perhonen piti hienosti vieraita pystyssä. Toisaalta jospa tänään kotona pelattaisiin kolmas erä vähän aktiivisemmin, vaikka johdettaisiinkin siihen tullessa.

Veikkaan, että tiukka matsi tulee ja kotijoukkue voittaa 3-2. Toivottavasti peliä menisi katsomaan yli 4000 ihmistä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en ymmärrä Stögön logiikkaa tässä ketjujen vaihtelussa. Miksi Nykopp - Ikonen rikottu? Kakkosketjussa on nyt ihan vitusti taitoa ja ei likaisen duunin tekijöitä. Kolmosessa ei ole ollenkaan käsiä, vaan puhdasta kahden suunnan pelaamista. Nelosessa on Nykopp ja muista ei tarvitse sanoa mitään.

Pakistosta on kaikki sanottu. Se on ihan vitun hirveä. Heikkinen - Auvitu lentelevät taas kuin märät rätit KalPan liukkaan hyökkäyksen kanssa.

Jotain balanssia tässä kaipaisi noihin ketjukokoonpanoihin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen matsi edessä, me ollaan tähän mennessä jokaisessa tämän kauden Liiga pelissä taisteltu pisteistä ottelun loppuhetkille asti ja toivottavasti sama jatkuu. Puolustusta mollattu ja aiheestakin, Moberg Heikkinen ei ole liiga tasoa ja se näkyi karmeina virheinä mm. JYP-pelissä. Myöskään Husso ei ole ollut aivan parhaassa vedossa viime peleissä, tuon puolustuksen takana se ei toki ole ihme.

En näe itsekkään järkeä tuossa Nykopp - Ikonen parin erottamisessa, ollut meidän tehokkain kaksikko tähän mennessä ja ainut kaksikko joka on tasaisesti pelistä toiseen ollut vaarallinen hyökkäyspäässä.

Veikkaan Kalpalle 3p voittoa, eväät voittoon IFK:llakin on mutta se vaatii ''kohtuullisen'' virheetöntä puolustusta, Husson huippuiltaa ja hyvää maalinteon tehokkuutta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En näe itsekkään järkeä tuossa Nykopp - Ikonen parin erottamisessa, ollut meidän tehokkain kaksikko tähän mennessä ja ainut kaksikko joka on tasaisesti pelistä toiseen ollut vaarallinen hyökkäyspäässä.

Mun mielestä tuo kokoonpano herättää tällä hetkellä erittäin paljon kysymyksiä.

- Miksi Arttu Luttinen pelaa keskellä, eikä esimerkiksi Robert Leino. RL on kuitenkin suorittanut ihan ok omalla paikallaan.
- Nykoppille palkkioksi hyvin tehdystä työstä joukkueen paskimmat laiturit, jotka eivät ole liigatasoa.
- Onko Puustisella joku sopimuspykälä, että pitää pelata 1-2 ketjussa, vaikka otteet ovat ihan paskoja?
- Jo pidemmän aikaa on näyttänyt siltä, että Zabolla ja Ramulla natsaa homma yhteen, ainakin ylivoimassa. Heitä ei vaan näytetä saavan samaan ketjuun kirveelläkään.

Kakkosketju voi murhata taidollaan KalPan, mutta jos sillä ei kulje, niin silloin pojojen haku todella hankalaa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Tuli taas oikeen fyysisesti paha olo, kun näki ton IFK:n pakiston. Toistoksi menee nämä kommentit, mutta ei voi mitään...

Jep. On kyllä vuosiin surkein puolustus. Noh, HIFK;n pitää vaan tehdä se 8-10 maalia niin tod.näk voitetaan.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiukka peli tulossa, josta punaiset kairaa 1-3 voiton. Omassa erityisseurannassa Honkaheimo, Auvitu ja Åsten. Henkilöt joilta odotan ehkä vähiten, mutta joilla on edellytyksiä kumminki hyvään tai tyydyttävään peliin.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän oli IFK:lta lähes täydellisyyttä hipova vieraspeli. Kuopiossa varsinkaan ei kyllä ole tuon parempaa tällä hetkellä luvassa. Vastoin kaikkia odotuksia IFK oli kolmannessa erässä ja jatkoajalla parempi ja hallitsevampi joukkue. Osaltaan tuohon varmast vaikutti, että alotuksia ruvettiin lopultakin voittamaan ihan kunnolla. Täytyy kyllä olla todella tyytyväinen kahteen ansaittuun pisteeseen. Husso alotti epävarmasti mutta oli sitten lopulta voiton takuumies ottaen parit paraatipelastukset joihin Kilpeläinen ei sitten onneksi pystynyt. Tuomareiden linja oli ihan ok. Molemmilta jäi pari jäähyä viheltämättä. Toki Ruohomaan jäähy oli todella hepponen. Jatkoerän KalPan jäähyyn johtanut tilanne ei ainakaan minulle auvennut Ruudun lähetyksestä, eikä selostajallekkaan. No, sille ei kyllä auvennu paljon muutakaan. Taisi olla vuoteen huonoin selostus IFK:n ottelusta.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
KalPa aiheutti IFK:lle kauden ensimmäisen kotitappion viikkoja sitten ja nyt HIFK teki KalPalle samoin. Mahdollisesti ihan oikeutettu lopputulos, vaikka tuo lopun jäähy nyt vähän hämäräksi jäikin. Uskotaan tällä kertaa, että se aiheesta tuli ja että KalPan penkiltä huudettiin jotain aivan kerrassaan sopimatonta. Harmi sinänsä, oli sellainen luotto että rankkareilta olisi kaksi pistettä kaivettu, mutta eipä auta. Tuomarityöskentelystä voisi muutenkin sanoa muutaman sanan, vaan ne sanat olisivat pelkkiä yksittäisiä kyyneliä suurensuuressa valtameressä, joten jääköön.

Olisihan kotijoukkueella ollut paikkoja ratkaista peli varsinaisella peliajalla, mutta ei tänään. Auttaisi aika paljon, jos meillä olisi kaksitoista maalintekoon tai edes syöttöpisteille pääsyyn kykenevää hyökkääjää yhdeksän sijasta, mutta minkäs teet. Harjama on aivan täysi turhake, Junnila on ehkä jotain alivoimaekspertiisiä lukuunottamatta täysi turhake ja Mutanenkaan ei nyt taida KalPassa aivan oikeuksiinsa päästä, mikä on outoa kun miettii että viime kaudella juuri Virran Ässissä teki henkilökohtaisen piste-ennätyksensä. Eipä Hyvärinenkään liioin riemunkiljahduksia kauheasti aiheuta, kiekko hyökkäyksessä lapaan ja joko suoraan nurkkaan pyörimään tai sitten joku komea kaartokierros Husson maalin ympäri.

HIFK:n ylivoima oli harvinaisen tappavaa ja oikeastaan jatkoajalla jo tiesi, suorastaan saattoi aistia, että tekevät siihen loppuun maalin. Kasperi Kapanen taas tuntuu tuovan KalPan YV:hen entistä enemmän vaarallisuutta. Kyllähän Voutilainen tai Birnerkin noista paikoista varmaankin maalit nakuttaisi, mutta en tiedä toteutuisiko yhtä kovalla prosentilla. Nythän Kassu on tehnyt kolme YV-maalia kahteen peliin.

Varmaan se oli osittain IFK:n hyvyyttäkin, että KalPalta jäi nyt kolmannesta erästä oikeastaan täysin puuttumaan sellainen loppurynnistys. Samanlaista läpsyttelyä se oli kuin kaksi ensimmäistäkin erää.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos tuota pisteen arvoista nätisti paketoitua lahjapakettia ei huomioida, niin varsin hyvä matsi muuten. Tarkkaa peliä ja molemmilla ylivoimilla ne parit maalit. Tasakentällisinkin kyllä kahdessa ekassa erässä saatiin hyviä pyörityksiä, joiden päätteeksi saatiin jopa hyviä paikkojakin, mutta ei uponnut tänään. Hussolla saattoi olla osuutensa asiaan. Kolmannessa erässä sitten vähän yllättäen IFK oli jopa aktiivisempi osapuoli. Tapana kun tällä kaudella ollut, että tuolloin KalPan systeemi alkaa purra, mutta nyt löytyi vastustajaltakin jalkoja vastata.

Kapaselta kyllä melkoisen tehokas paluu kyllä liigaan, neljään peliin 3+3. Sitten kun on vielä tsekit, Voutilainen ja Keränen niin hyvältähän tuo kärki näyttää. Mutta kyllähän sitä just tämmöisissä matseissa niitä onnistumisia kaipaisi sieltä alemmistakin kentistä, edes joskus.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hiuka paska maku tästä kieltämättä jäi. Kaksi ekaa erää täysin KalPan hallinnassa mutta KalPan tehottomuuden ja "paikoista sisään" ansiosta HIFK roikkui pelissä mukana. Kolmannessa HIFK pääsi selkeästi peliin mukaan, liekö KalPa hiukan väsähtänyt, ja oli kieltämättä hallitsevampi osapuoli. Tässä suhteessa ottelun ratkaisu oli odotettu ja täysin hyväksyttävissä, mutta tuosta tuomaroinnista jäi kyllä tänään paljon hampaankoloon. KalPan ensimmäinen jäähy, josta HIFK tasoitti, tuli kyllä todella köykäisin perusten tai oikeastaa lähes aiheetta. Kolmannen erän lopussa tuomarit sitten eivät ilmeisesti halunneet ratkaista peliä ja antaa HIFK:lle jäähyä selvästä poikkarista mutta jatkoilla sitten kyllä pilli soi tilanteesta mistä ei ole mitään käryä. Harvoin jos koskaan jaksan itkeä tuomaroinnista, mutta kyllä vieraat tänään saivat siltä sektorilta saumaa, minkä laadukkaasti käyttivät hyväkseen. Jokatapauksessa tulosta on kunnioitettava ja koska kiekko on maalintekopeli, parempi voitti tänäänkin. Tsäänssejä voittoon oli molemmilla mutta HIFK käytti omat laadukkaammin hyväkseen.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Täytyy kyllä olla todella tyytyväinen kahteen ansaittuun pisteeseen. Husso alotti epävarmasti mutta oli sitten lopulta voiton takuumies ottaen parit paraatipelastukset joihin Kilpeläinen ei sitten onneksi pystynyt. Tuomareiden linja oli ihan ok.
Oli ensimmäinen kerta henkilökohtaisesti todistettuna liigamatsissa kun 3 vs 1 hyökkäyksen ratkaisu on yrittää syöttää maalivahdin patjan kautta.
Rissasen Jaakon "sijoitus" Husson patjaan oli kyllä erikoinen ratkaisu vaikka sieltä kivoja pomppuja tulikin runsaasti. Tämä epävarmuus olisi vaan pitänyt pystyä takomaan ripareista tulostaululle asti.

Toisen erän lopun tasoitukseen näytti loppuvan KalPan into taistella pisteistä. Kasperi hiihtelee kyllä kiinnostuksen rajamailla. Tyhjäkäynti on pudonnut/pudotettu pienemmille kierroksille kuin isällään. Haluttoman näköistä rystylättyä jakaa ajoittain, jotain siitä vielä puuttuu.

Ruohomaan otteita on mukava katsella kun kasvanut itseluottamus näkyy ylälehtereille asti. Taklaukseen ja jäähyyn johtanut tilanne aiheutti surffailua. Kukaan ei oikein uskaltanut taklata jäähyn pelossa.
Enemmän maaleja tehnyt voitti, yllättyneet käsi ylös?!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Oikeinhan meni että nuo pojot meni jakoon. Kapanen vei ykkösvarausten kohtaamisen melko selkeästi. Goldobin yritti joitain kertoja läpi Kalpan puolustuksesta, mutta yritykseksi se myös jäi. Eniten IFKn pelaajista jäi mieleen Heikkinen. Kiekon käsittely todella huonoa. Ei toki antanut harhasyöttöjä meidän lapaan mutta, kaikesta heijastui epävarmuus.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä oli IFK:lta hyvää peliä. Harva joukkue on noin hyvällä jalalla Niiralassa vieraillut. Jotenkin IFK sai KalPan sekaisin ja pitkät tovit toisessa ja kolmannessa erässä KalPa joutui pelaamaan ilman kiekkoa, eikä sitten sen saatuaan kyennyt pitämään sitä omilla vaan joutui roiskimaan päätyyn tai kokeilemaan suoraa hyökäystä yhdellä kahta vastaan.

Tuomarit veti sitten tuon loppupuolen pelistä ihan vihkoon. Ihmetystä herättää eniten pelin poikki viheltäminen jatkoajalla kun kiekko oli IFK:n maaliviivalla koko ajan pelattavissa. Tästä alkoi IFK:n aloittama tuuppiminen (kuuluu asiaan) ja jostain sitten kaivettiin KalPalle joukkuerangaistus.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taklaukseen ja jäähyyn johtanut tilanne aiheutti surffailua. Kukaan ei oikein uskaltanut taklata jäähyn pelossa.
Mun mielestä siellä oli ihan ok määrä taklauksia. IFK kyllä jätti minun mielestä muutaman todella hyvän pommin ajamatta. KalPa ajeli varsinkin Ikosta pari kertaa oikein näyttävästi.
Ihmetystä herättää eniten pelin poikki viheltäminen jatkoajalla kun kiekko oli IFK:n maaliviivalla koko ajan pelattavissa.

Kieltämättä kiekko oli pitkään pelattavissa, mutta minusta tuomarit vihelsivät poikki vasta siinä vaiheessa kun kiekko hävisi oikeasti näkyvistä (ainakin tv-kuvasta). Ainakin minä olin ihan samaa mieltä tuomareiden kanssa, enkä siten kyllä uusinnasta kovin tarkasti tilannetta sitten katsonutkaan. Voi olla, että esim. hallissa näki paremmin.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Toki Ruohomaan jäähy oli todella hepponen. Jatkoerän KalPan jäähyyn johtanut tilanne ei ainakaan minulle auvennut Ruudun lähetyksestä, eikä selostajallekkaan. No, sille ei kyllä auvennu paljon muutakaan. Taisi olla vuoteen huonoin selostus IFK:n ottelusta.
Ei auennut minullekaan, mutta se aukesi, että Ruudun selostus oli todellakin huonoudessaan piikkipaikkaa hipova. Selostajan puolueellisuus oli toki koko ajan selvää, mutta se miten pihalla voi lajin parissa puuhasteleva henkilö olla, jaksoi ainakin alkuvaiheessa ihmetyttää.

Ai niin, olihan siellä pelikin. Jos ei aleta officella paikkaamaan tuota melkoisen karua pakkipulaa, ei jo mestarisuosikkinakin väläyteltyjä Stadin Kingejä nähdä tänäkään vuonna pelaamassa kovinkaan myöhään kevääseen. Goldobinin tulo rosteriin taisi sekoittaa kaiken toimivuuden, mitä tähän asti oli saatu aikaan ja näinhän se joka kausi tuppaa menemään, kun saadaan näitä "vahvistuksia" jengiin. Parista pojosta huolimatta, voi vaikeus, miltä tuo pelaaminen näytti suuren osan matsia.

Onko muuten Törmänen kieltänyt syöttämisen vai eikö kukaan vaan osaa, kun pitää aina yksin tuoda kiekko ylös kuin Iiro Järvi aikoinaan. Sillä erotuksella tietysti, että Iiro ei aina menettänyt kiekkoa keskialueella, niinkuin nyt tuppaa käymään?????
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Tuo KalPan saama joukkuerangaistus jatkoajallahan tuli Pekka Virran suunsoitosta, ei mistään kahakasta. Favorin nosti HIFK:n puolustusalueen maalinedustahässäkän jälkeen aloituksen keskialueelle, koska kyseessä oli kuuma katko (eli KalPan pakit vihellyksen jälkeen tulivat kiistaan mukaan). Tuosta ilmeisesti Virta kuumeni, ja Salonen antoi JR:n. Vaikea tietysti sanoa, menikö oiken, kun ei tiedä mitä Virta (tai muu KalPan aitio) sanoi.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Ei auennut minullekaan, mutta se aukesi, että Ruudun selostus oli todellakin huonoudessaan piikkipaikkaa hipova. Selostajan puolueellisuus oli toki koko ajan selvää, mutta se miten pihalla voi lajin parissa puuhasteleva henkilö olla, jaksoi ainakin alkuvaiheessa ihmetyttää.

Vituttaa joka kerta, kun joutuu tätä Heikkilää (sen niminen kai se oli) kuuntelemaan. Puolueellisuudesta en tiedä, Jyväskylästä mies on kotoisin, Keskisuomalaiseen juttuja jääkiekosta tekee ja tietysti toista landejengiä kohtaan voi ehkä jotain sympatioita olla, mutta silti. Sen sijaan pelistä kuin pelistä on vaikea innostua, kun tämä kaveri selostamossa on. Todella aneemisen ja tylsistyneen kuuloista juttua ajoittain. Katselin noin viikko sitten Pelicans-Tappara-pelin, jossa oli sama selostaja ja voi äiti että vaikutti tylsältä läpsyttelyltä sekin. Ehkä se sitä oikeasti olikin, mutta ei Heikkilän selostus yhtään auta asiaa. Maalin tullessa ehkä jaksaa vähän innostua.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Täytyy myöntää, että odotin IFK:sta taas Pekka Virran KalPan pisteautomaattia, mutta toisin kävi. IFK oli hyvä ja etenkin 3. erässä KalPa alkoi olla aika neuvoton vierailijoiden kanssa. Näytti siltä, että IFK ei luovuttanut missään vaiheessa, vaan pelasi sitkeästi ja yritteliäästi. Olihan tuo jäähy sikäli todella ikävä homma, kun sitä ennen Salonen jätti viheltämättä IFK:n selkeän jäähyn (Taidettiin Kerälää rikkoa ja otteluvalvoja vahvisti asian). Jos annetaan poikien pelata, niin annetaan sitten poikien pelata. Mutta eipä ole ensimmäinen kerta, kun tuomari Salonen ottaa roolia. Surkeimpia tuomareita, mitä liigassa onkaan.

Mielestäni toisessa erässä KalPan peli oli hyvässä flow:ssa, mutta tehottomuus riivaa, kuten 3 vs 1 -hyökkäyksessä. Tietynlaista kiimaa tehdä maaleja tuosta jengistä kuitenkin ehkä puuttuu. Sen sijaan Kilpeläinen päästi Luttisen ekan maalin aika helposti.

Kasperi Kapanen se vain surffailee kentällä ja jättää työnteon joukkuetovereilleen. Voisi poika ottaa mallia isästään. Mutta jos Kasperi tekee joka pelissä kaksi yv-maalia, niin kai se tuon surffailun saa anteeksi niin faneilta kuin joukkuetovereiltaankin.

Ei ole oikein tottunut tähän häviämiseen tällä kaudella. Mutta ehkä KalPa ei sittenkään jättänyt tänään kentälle 100%, mutta kuten sanottua, vastustajakin oli yksi parhaimmista tällä kaudella Niiralassa. Jos KalPa voitti ansaitsemattomasti Helsingissä, niin olenko nyt kuitenkaan ihan väärässä, että tänään IFK maksoi potut pottuina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös