alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sopivasti tunti taukoa töissä, niin voi ensimmäistä kertaa avata otteluketjun.

Se olisi sitten viimeinen peli ennen vajaan viikon mittaista Joulutaukoa. Kookoo vastassa ja ennakkoon tämä peli vaikuttaa Ässien melko varmalta voitolta, mutta katsotaanpa hieman faktoja.

Valmentajan vaihdon jälkeen Kookoo on pelannut aika pirteästi ja viimeisistä 10.stä pelistä se on kerännyt 18 pistettä. Huomion arvoinen asia on myös, että 5.stä viimeisestä pelistä Kookoo on voittanut 4 suoraan ja hävinnyt 1 jatkoajan jälkeen Tapparalle. Itse asiassa häntäpään joukkueista Kookoo suorittaa tällä hetkellä parhaiten ja otteiden pysyessä näin, se tulee nousemaan 10 sakkiin.

Ässät on ollut koko kauden kotona kova ja ainoat heikommat pelit ovat olleet Kärppiä ja Kookoota vastaan. Pata pelannut nyt 16 kotiottelua, joista pisteitä on kertynyt 32 eli mukavasti 2 pisteen keskiarvolla. Viimeiset 10 peliä on tuottanut 15 pistettä ja Ässät on 3 ottelun pisteputkessa, joista 2 on suoraa voittoa ja yksi jatkoaikatappio.

Ässät lähtee tähän peliin ennakkosuosikkina, mutta en usko pelin olevan kuitenkaan helppo. Ekaan kymppiin tai ainakin ensimmäisessä erässä Ässien tulisi tehdä se pari helpottavaa maalia. Kookoon mahdollisuus, kuten viimeksi Ässiä vastaan Porissa, on pitää numerot mahdollisimman pitkään 0-0.ssa ja iskeä jossain vaiheessa avausmaali. Kookoo voittanee pelin, jos Ässät sortuu tehottomuuteen tai Irving on liekeissä.

Koska tämä on peli ennen taukoa, niin odotan vauhdikasta ja fyysistä kamppailua eikä mitään kyttäilyä ja muniinpuhaltelua. Uskon Ässien voittavan pelin numeroin 3-1, vaikka peli olisi pitkään 0-0 tilanteessa.

Kokoonpanoja odotellessa. Saa nähdä pelaavatko Suoranta ja Peltola. En näe syytä miksi eivät pelaisi, koska vika peli ennen taukoa.
 
Lukko on joukkue,joka onnistuu tekemään NHL-tason pelaajista 2-divaritason kiekkoilijoita

Harri moisio, Radio Rock

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pari ajatelmaa KooKoon näkökulmasta ennen kokoonpanojen julkistamista:

Kova testi edessä eikä pisteet ole taatusti helpossa. Ässät todennäisesti tulee päälle kuin pieni perkele, mitä pitempään pysytään tasatilanteessa niin sitä parempi. KooKoo on parissa edellisessä vieraspelissä (Pelicans ja SaiPa) onnistunut nousemaan viimeisessä erässä tappiotilanteesta voittoon, Tuokkola on saanut joukkueeseen taas selkärankaa ja uskoa siihen, että otteluita voi myös voittaa.

Irving on ollut ilmiömäisessä liekissä, Perhonen torjui edellisessä Porin pelissä kaiken, joten mielenkiintoista nähdä kuka luistelee maalille. Perhosen hyvän ja huonon päivän ero on niin karmaisevan suuri tällä hetkellä, että miehen peluuttaminen on täysin arpapeliä.

KooKoo saa puolustukseen takaisin Lehtosen ja O'Connorin, joten tulivoima siniviivalla lisääntyy. Auttaa erityisesti ylivoimakentällisiä.

Pisteitä pitäisi saada ryöstettyä, että tuntuma 10. paikan taistoon pysyy hyvänä.
 
Unfuck this clusterfuck now!

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvola Superhorny Sexyhockey
Loukkaantumislista KooKoolla on aika runsas, mutta saadaan silti iskukykyinen joukkue tänään liikenteeseen. Voittoa tämä huutaisi, mutta henkisesti olen vähän tilastoinut tämän "välipeliksi."

KooKoo tänään:

Hakulinen - Malinen - Haataja
Jacobsson - O'Connor

Broadhurst - Green - Kantola
Tuhkanen - Lehtonen

Savilahti - Immonen - Virtanen
Eklund - Grönholm

Koivisto - Juutilainen - Tamminen
Pelli

AM: Irving

Aika hyviä matchuppeja KooKoon päävastustajilla, joten eroa saadaan voitolla kurottua kiinni, mutta tänään vielä ei ole mahdollista edes kolmella pongolla nousta kymmenen sakkiin. Ässillä myös vähän samankaltainen tilanne ja nelossija kiikarissa.

EDIT. Tuossa vielä Ässien kokoonpano:

Korhonen - Kuparinen - Bertrand
Peltola - Seppälä

Kärki - Kerälä - Ojamäki
Marttinen - Viljanen

Jaatinen - Kiiholma - Suoranta
Mäkelä - Tommila

Nuto - Saha - Varttinen
Walli

AM: Bertrand
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Tosiaan yksi niistä tämän kauden harvoista totaalisista ohi-peleistä oli nimenomaan edellinen kotipeli KooKoota vastaan, tuloksena 0-3 tappio surkealla esityksellä. Ässät on kuitenkin muutoin ollut koko kauden kotona vakuuttavan hyvä, joten sikälikin tuo peli pistää silmään. Lisäksi vierasjoukkue on melkoisessa tulessa ja murheellinen syksy on muisto vain. Hankalaa peliä voi siis ennustella Ässille, vaikka miten ollaan kotona.. toivottavasti edellisessä Porin ottelussa saatu opetus on kirkkaana mielessä kun kiekko putoaa jäähän

Ässillä ei kokoonpanossa mitään ihmeellistä kuin vain ehkä se, että Suoranta on kolmosessa eikä ykkösessä. Liekö sitten ajatuksena, että pelikuormaa tulee tässä pelissä tällä tavalla napsun vähemmän, koska EHT-reissun rasitukset ovat vielä ihan tuoreet..

Ainahan se mukavampi olisi voiton myötä lähteä kinkkujen ja glögien pariin. Ässillä vain voitot ja tappiot ovat vuorotelleet ihan 1-2 pelin sykleissä, joten mielenkiinnolla iltaa odottaen
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Mitä tähän nyt sanoisi. Ässät olisi voinut laittaa pelin jo hyvissä ajoin pakettiin, ei näin tehnyt niin kaveri teki. Aika klassinen jääkiekko-ottelu. Nakertaa kieltämättä.
 
-Porin Ässät, Kultaa kaudella 2012-2013

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät vei peliä puolitoista erää, mutta nöyryyden puuttuminen ja Irving käänsivät pelin Kookolle. Liiga on tasainen sarja, jos rupeat kuvittelemaan mikä tahansa peli on vaikea.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ässät vei peliä puolitoista erää, mutta nöyryyden puuttuminen ja Irving käänsivät pelin Kookolle. Liiga on tasainen sarja, jos rupeat kuvittelemaan mikä tahansa peli on vaikea.
Tässä tämä peli oli hyvin kiteytettynä. Suorannan perseily oli pelin käännekohta. Tuomareista itkeminen on turhaa. KooKoo käytti paikkansa ja heillä oli parempi maalivahti.
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
Olipas viihdyttävä matsi!! Hieno nousu 2-0 tappiuoasemasta, OPG-Suoranta matsi, jolla kultakypärä lähti päädystä ulos, Jacobssonin niitti, hienoja maaleja, kaikkea mitä ottelulta vaaditaan!! 2-8 Porin vierailujen maalit ja pinnat 0-6, kelpaa kiitos!!!
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viihdyttävä peli, ei juuri höntsäilty vaikka joulu häämöttää. Ässien tolpat jätti tietysti paljon spekuloitavaa ja olihan KooKoo ajoittain liemessä.


Kiitos Irvingille.
 
Unfuck this clusterfuck now!

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändikiekko
Sellanen läpsyttely tällä kertaa. Ässillä taisi olla 10 selvää maalipaikkaa, KooKoo ei tuosta luvusta kauas jäänyt. Mutta niinhän se menee että jos et tee maaleja paikoistasi niin kaveri tekee. 2-0 päättyi yllättävän suurilukuiseen tappioon.

EHT-RämeSimo ja OPG tarjosivat kauden parhaan tappelun Navetassa. Hyvää vääntöä molemmille, eikä tullut mitään cheap shotteja kummaltakaan. KyrpäJykän mukaan Simo ei loukannut ketään, mutta kyllä mä väittäisin että Ossi-P:tä johonkin sattuu tuon jälkeen. Viimeistää jäähän kaatuminen. Hyvää viihdettä oli se.

Tuomareilta yllättävän hyvä esitys. Hyvä siis sinäänsä että linja piti alusta loppuun. Paikkoja oli viheltää jäähyjä molemmille kauhia määrä, mutta niin vain pysyi pilli taskussa.

4700 katsojaa. No ei todellakaan ollut.
 
Jääkiekko on parasta vaipat päällä.
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat SaiPa
Joku on käynyt Ossi-Petterille kertomassa, että siltä loppuu sopimus tähän kauteen ja jos haluaa tässä sarjassa vielä pelata jatkossakin, niin omanpään koomailut ja hölmöjen jäähyjen ottaminen kannattaa lopettaa. OPG koki ahaa -elämyksen ja on viime pelit ollut kaameassa vireessä. Tämä ei tietenkään ole jäänyt Ässiltä huomaamatta ja Suoranta päätti "to take one for the team" ja kävi noutamassa OPG:n pois, jotta numerot pysyisivät edes jotenkin siedettävinä.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Ässäpaitainen ranskaa sopertava mies hukassa! Tuntomerkit: numero 3 selässä ja lukee Bertrand. Palauttakaa ässätoimistolle tai jättäkää sinne mistä ikinä löytyykin. Ei käyttöä.
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändikiekko
Piti muuten vielä kysyä paria juttua. Missä vaiheessa Kuparinen ehti mussuttamaan itselleen sen kympin. Jumbtronin kuvassa Andylla oli maalin jälkeen kovin asiaa tuomarille niin meni tuo jäähytilanne ohi. Ja osuiko Kantolan maila EHT-Nikon naamaan vai mikä siihen kopsahti kolmannessa erässä? Peltola ainakin tarkasteli kovin aukesiko naama, ja jäähyä tuntui odottelevan.
 
Jääkiekko on parasta vaipat päällä.

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kyllähän se vaan taas KooKoon paljon parjattu Ossi-Petteri Grönholm sekoitti ässäpakan ja antoi KooKoolle mahdollisuuden voittaa. Kokeneen pelimiehen veto. Hivenen ilkeä taklaus Simon Suorantaan ja helvetillinen hiillostus perään. Ja vaikka olisi kuinka kipeää tehnyt niin pelin jälkeen varmasti naurattaa. Ja joukkuekaverit kiittävät. Pakkaa tietysti sekoitti myös Robin Jacobssonin pommitus Niko Ojamäkeen. Vai pelasiko Ojamäki tuon pystypommin jälkeen?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tuormarilinjahan ottelussa oli melkoisen salliva. Jos tuli Peltolaa lapa naamanseutuun niin tuli Greeniäkin. Minusta linja oli lähes sallivin mitä olen tällä kaudella nähnyt. En tietenkään ole nähnyt kaikkia otteluita. Tuomarilinja myös pysyi hyvin samana paitsi Tuhkasen jäähyssä.
 
Suosikkijoukkue
KK
Tuormarilinjahan ottelussa oli melkoisen salliva. Jos tuli Peltolaa lapa naamanseutuun niin tuli Greeniäkin. Minusta linja oli lähes sallivin mitä olen tällä kaudella nähnyt. En tietenkään ole nähnyt kaikkia otteluita. Tuomarilinja myös pysyi hyvin samana paitsi Tuhkasen jäähyssä.
Eli siis periaatteessa linjaan nähden yksi tuomarivirhe jäähyissä. Otteluseurantaa kun luki niin luulisi, että olisi tullut enemmän huutia tuomareista pelin jälkeen. Hyvä, että pelin jälkeen tajutaan, että ei ne tuomarit yksin peliä kääntynyt.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sekavahko, mutta viihdyttävä peli. Hieno voittoputki. Julistin jo kauden olevan ohi, en uskonut moiseen putkeen ja ryhtiliikkeeseen. Mitään ei toki ole vielä lopullisesti saavutettu, mutta vääräksi tuo joukkue on minut todistanut. Joukkue ja yksilöt sen sisällä ovat parantaneet hienosti.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Itsekin olin pitkästä aikaa tyytyväinen amatöörituomareiden toimintaan. Mistään ei vihelletty jäähyä, mutta tämä oli onneksi tasainen linja läpi ottelun, molemmille jengeille. Todella harvinaista tässä liigassa tuollainen tuomarityöskentely. Toki eihän ne pelaajat sitä pelin alussa tiedä että tänään saakin sitten ottaa ja ronkkia kovempaan, kun ihan arvalla tulee 99% ajasta jäähyjä pelistä toiseen.
 
-Porin Ässät, Kultaa kaudella 2012-2013

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuormarilinjahan ottelussa oli melkoisen salliva. Jos tuli Peltolaa lapa naamanseutuun niin tuli Greeniäkin. Minusta linja oli lähes sallivin mitä olen tällä kaudella nähnyt. En tietenkään ole nähnyt kaikkia otteluita. Tuomarilinja myös pysyi hyvin samana paitsi Tuhkasen jäähyssä.
Fanit näkevät usein omien rikkomiset helppoina jäähyinä. Ässien Peltola sai omansa helpommalla, tuomarit eivät ratkoneet mitään. Ojamäen tilanne olisi teoreettisellä tasolla mielenkiintoinen, jos otteluvalvoja olisi laittanut sen kurinpitokäsittelyyn. Oliko estäminen, aiheutuiko loukkaantuminen tilanteesta?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Fanit näkevät usein omien rikkomiset helppoina jäähyinä. Ässien Peltola sai omansa helpommalla, tuomarit eivät ratkoneet mitään. Ojamäen tilanne olisi teoreettisellä tasolla mielenkiintoinen, jos otteluvalvoja olisi laittanut sen kurinpitokäsittelyyn. Oliko estäminen, aiheutuiko loukkaantuminen tilanteesta?
Mielestäni Ojamäen tilanne ei ollut estäminen, vaikka kiekko karkasikin. Taklaajalta on kuitenkaan paha vaatia tuossa vaiheessa toimenpiteitä sen takia, että peliväline ei pysy lavassa. Kurkottamisen seurauksena toki itsessään puhdas taklaus osui ylemmäksi kuin piti, mutta en ketään syyllistäisi tästä. Eikä Ojamäki itsekään tainnut protestoida, kun aitiota kohti luisteli, tosin peli jäi valitettavasti kesken. Kutsun tätä tilannetta ihan vaan taklaukseksi. Jos veikata pitää, osumasta ylös ei seurannut poistuminen vaan siitä, että käsi oli huonossa asennossa. Mutta arvailua tämä.

Tuomarilinja oli äärimmäisen salliva, mutta ei peli silti ollut pelkkää rikkomista. Toki esim. Tuhkasen jäähy siihen nähden, mitä oli mennyt läpi, nauratti. En pitänyt linjaa hyvänä ja toivon, että saivat rakentavan palautteen. Mitään siihen ei kuitenkaan ratkennut.

Peli oli klassinen, "kun et itse tee, niin..."-ottelu.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Tuomarilinjassa minua vituttaa erityisen paljon se että jos kymmenen vastaavaa tilannetta menee sormien läpi niin miksi vitussa sitten hetki ennen ottelun loppua annetaankin siitä jäähy, olkoonkin sitten sääntöjen mukainen. Ja toinen mikä jäi vituttamaan oli se että kultakypärää sai ottaa varsin monen kerran sääntöjen rajamailla niin että hermo meni ja joutui ottamaan "oikeuden omiin käsiin". Ja kyllä KooKoo rikkoi varsinkin ekassa erässä melko paljon. Hyvin sääntöjen rajamailla mentiin silloinkin. Toisessa erässä tuli tunne että nuo eivät olisi antaneet jäähyä edes kiekon nostamisesta suoraan katsomoon.

Ässät oli paska, mutta parempi kuin KooKoo. Toisaalta noin paskalla pelillä ei olisi ansaittu pistettäkään.
 
Viimeksi muokattu:
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuomarilinjassa minua vituttaa erityisen paljon se että jos kymmenen vastaavaa tilannetta menee sormien läpi niin miksi vitussa sitten hetki ennen ottelua annetaankin siitä jäähy, olkoonkin sitten sääntöjen mukainen. Ja toinen mikä jäi vituttamaan oli se että kultakypärää sai ottaa varsin monen kerran sääntöjen rajamailla niin että hermo meni ja joutui ottamaan "oikeuden omiin käsiin"...
Suorannan tekeminen oli alusta lähtien löysää ja saamatonta, liekö suuttunut itseensä. Hänet taklattiin kahdesti puhtaasti, mutta kovaa. Molemmat taklaukset olivat Suorannan omaa syytä, keskittyminen ei ollut kohdallaan. Ja Seppälän huitominen oli kova ja osui ainakin lähelle Haatajan sormia, ottelussa ei jätetty vastaavaa viheltämättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy