Ti 2.2.2010 Ässät-Kärpät

  • 15 686
  • 65

Kipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Miksi Lelu ei pelaa? vai onko tässä vielä jokin "odotus-aika" henk.koht asioiden takia ennenkuin mies on mukana kokoonpanossa?
 

Mehumaija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Man City
Miksi Lelu ei pelaa? vai onko tässä vielä jokin "odotus-aika" henk.koht asioiden takia ennenkuin mies on mukana kokoonpanossa?

Lelu on treenannut ainoastaan omatoimisesti viimeiset kolme kuukautta joten kuntopohja on heikolla tasolla. On kuitenkin jo aloittanut harjoittelun kärppien kanssa.

Ensimmäisen ottelun Lelu pelaa olympiatauon jälkeen maaliskuussa.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Hurraa, historian tehottomin tutkapari on erotettu toisistaan! There is a God :). Sokea kana (siis valmentajamme) on nyt kyllä löytänyt jyvän. Ketjuissa on kerrankin ideaa.

Jumaleisson, päivä vaan paranee kertakaikkiaan. Tuli oikein onnenkyynel silmään, onko tämä kausi jo pelastettu?=)

Donskoi saa vastuuta, Kossu omalla paikallaan kolmosessa, Matti on herännyt 1,5 vuoden koomasta. Alakerran porilainen parturikampaaja-kissa pyysi luokseen katsomaan peliä. Nyt lotto vetämään ja tulosvetoon rohkeasti HPK-lukemat 0-7 :D
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Donskoi saa vastuuta, Kossu omalla paikallaan kolmosessa, Matti on herännyt 1,5 vuoden koomasta. Alakerran porilainen parturikampaaja-kissa pyysi luokseen katsomaan peliä. ...

Ja minä kun olin täysin tyytyväinen jo noihin kahteen ensimmäiseen ihmeeseen...
Tosin - mulla asuu alakerrassa ihan täys_spurgu_ukko, joten tasan ei käy onnenlahjat - ei tänäänkään...

Mutta ei kait siinä... Kolme pistettä olis kiva, mutta kaikki muutkin vaihtoehdot nollaa lukuun ottamatta otetaan kiitollisuudella vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Tosin - mulla asuu alakerrassa ihan täys_spurgu_ukko, joten tasan ei käy onnenlahjat - ei tänäänkään...

No kerrotaan sen verran lohtua, että olin juuri tulossa iltavuoroon kun ko. tarjous tuli, joten täällä sitä seurataan duunissa peliä. Joten se siitä onnesta, toki oli hienoa kuulla että seura ois ollu kaivattua.

Itse pelistä, hienoa nähdä Kudroc liigassa, ollut aina yksi lempipelaajistani.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Joten se siitä onnesta, toki oli hienoa kuulla että seura ois ollu kaivattua.

Olisit voinut saada säälipiparia, kun Kärpät ottaa tänään Pataansa. ;) Ehkä ensi kerralla sitten käy parempi tuuri...

Kohta nähdään kuinka Urho-Webtv tänään pätkii!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Luojan kiitos Käppyrät ei saanu tasotettua matsia kolmannessa erässä. Yksikin piste tuolla räpellyksellä olisi ollut liikaa.

Miinukset ja plussat:

- - - Urpolta näkyy torstaina samaa herkkua
+++ Säästyy viikonloppuna lippurahat
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sellainen tiistain höntsä tällä kertaa. Kärppiä ei kiinnostanut kuin hyökkäyssuuntaan, tosin laukominen oli kahdessa ekassa erässä liikaa vaadittu. Ässät hoiti pelin kotikentän vaatiman kunnian arvoisesti.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sellainen tiistain höntsä tällä kertaa. Kärppiä ei kiinnostanut kuin hyökkäyssuuntaan, tosin laukominen oli kahdessa ekassa erässä liikaa vaadittu. Ässät hoiti pelin kotikentän vaatiman kunnian arvoisesti.

Näkyipä taas laukaisukartan perusteella olleen vaihteeksi Ässillä hienoinen niskalenkki. Parhailta paikoilta selkeästi enemmän vetoja. Taululla ei oikein näkynyt, Koivistokin tais olla mies paikallaan?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei näköjään nappaa. Ja Alatalo on ihan turha jätkä saamaan mitään rotia tuohon touhuun. Tais IFK matsi viedä mehut jätkiltä, toihan näytti joltain palauttelu läpsyttelyltä. Täysin ansaitut pisteet Poriin.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Eipä tuo kiinnostanut Kärppiä hyökkäyssuuntaan, ei puolustussuuntaa, ei katsomon suuntaan ja toivottavasti ei myöskään baarin suuntaan. Tosin, jos olisin pelannut noin päin persettä, niin kyllä mä varmaan tuoppiin hukuttaisin muistot koko pelistä.

Ässät pelas hyvin. Kiekko liikkui, tuli toista aaltoa, karvaus piti Kärppien hyökkäykseenlähdöt hitaampina kuin astmaattinen sarvikuono, ajettiin maalille ja joskus jopa vähän taklattiinkin.

Kärppien peli oli ihan samaa, kunhan vain laittaa noihin kaikkiin negatiivisen etumerkin. Ehkä nelisen minuuttia pelasivat tosissaan, mutta onhan tuo peli ihan sekaisin. Nyt kun ketjuja on vihdoin ja viimein muutettu, niin kaikki on jopa normaalia enemmän yksilöiden varassa muutaman pelin ajan. Sitten yritetään jotain punakonemaaleja, just joo. Koivisto pelasi hienon pelin, osin tuurilla, mutta suurimmaksi osaksi taidolla.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Harvinaisen selkeä kotivoitto. Huono viimeistely piti numerot noinkin "tiukkoina". Onnittelut 101% ansaituista pisteistä Poriin.

Kärppien tissiposkilauman vois jättää sinne Vaasaan ja laittaa A-junnut pelaamaan torstaina.
 
Ässät oli suorastaan ylivoimainen. Rautakallio ei ole mikään taktinen pelikirjanero (imho), mutta vei silti Alataloa kuin litran mittaa. Ässien pelaajat nimittäin eivät ole ylivoimaisia liikkeeltään Kärppien vastaavia vastaan, mutta mikäs siinä, kun tietävät mitä kentällä pitäisi tehdä tai ainakin yrittää. Kärpät puolestaan oli jokaisessa tilanteessa seisovin jaloin ja Pata painoi.

Ainoa mitä piti jännittää oli se, että milloin Ässät katkaisee selkärangan (jos sitä edes Kärpillä oli) lopullisesti toisen maalin muodossa. Lähempänä Ässät oli toista, kolmatta ja neljättään maalia kuin Kärpät ensimmäistään. Parempi voitti.

Sattuiko joku kuuntelemaan radiosta? Mitähän Alatalo on kommentoinut? Veikkaan hyvää taistelua...

Loppukaneetiksi sanottakoon, että Rosa-Kasparin paluu hyydytti loputkin kentät.

EDIT: Koivistosta vielä.. ei ollut heikoin lenkki, mutta teki juuri niitä asioita mitä monesti harmittelen. Useampaan kertaan väisti suoraan maalinedestä pois. Pari kertaa pelasti itse räpylällä, pari kertaa pelaajat sutivat selän takaa kiekon ja kertaalleen omituinen maalinhylkäys. Kyllä noista olisi voinut vastusta tehdä useamman. Niissä tilanteissa, missä Koivisto pysyi maalinsa edustalla, hän oli aivan ok. Paljon noukki sylistä räpylään, kun jostain syystä Ässät eivät halunneet häntä yrittää ohittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ässät teki tarvittavat voittoon.

Rynnäs pelasi kelpo ottelun, puolustus hoiti oman osansa ja kiekot maalin edestä saatiin hyvällä prosentilla omiin lapoihin ennen Kärppä-pelaajia ja vaikka viimeistelyssä oli aikamoisia ongelmia (mm. Luomala), niin tarvittavat maalit teki tällä kertaa fakiiri. Kudrocilta 19 ja puoli minuuttia aikalailla peruspeliä, yksi jäähy ja kasa kovuutta. Myös Sammalkangas kesti yli 20 minuuttia ihan hyvin. Kärpät oli lyhyesti kuvailtuna yllättävänkin surkea.

by "1. erän missannut"

Sattuiko joku kuuntelemaan radiosta? Mitähän Alatalo on kommentoinut? Veikkaan hyvää taistelua...

Tässä ottelun jälkeinen mediatilaisuus: http://www.assat.com/page.php?id=41
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
On se s**tana miten yksinkertaiset asiat on aina pakko tehdä niin mielettömän vaikeiksi! Yksinkertaisella asialla tarkoitan siis tämän ottelun voittamista, koska on Ässät mahtanut olla pelillisesti noin ylivoimainen Kärppiä vastaan?? Ei ikinä 2000-luvulla.. en meinannut silmiäni uskoa miten esimerkiksi toisessa erässä Kärpät vain löivät pitkää pitkän perään Ässien minuuttitolkulla kestäneiden pyöritysten päälle. Miksei noista tehty enemmän maaleja? Miksei ensimmäisellä erätauolla johdettu jo 3-0? Mave siihen sitten taas tarvittiin, vaikka oltiin joukkueena aivan murskaavan ylivoimaisia..

Mutta tärkeintä että voitettiin, ja tärkeintä että ex-Viiksi sai toisen nollan putkeen (huh, miten on mies tulessa vaikkei tänään kovin koville joutunutkaan)

Positiivisia juttuja nopeilla ranskalaisilla näin pubista kotiuduttua:

- nyt Kärppiä ei edes päästetty missään vaiheessa peliin mukaan, ehdottomasti isoin plussa tästä!
- jokainen ketju pelasi hyvin, vaikkei niin tuloksekkaasti
- pakit pelasivat hyvin (Kudroc: ei mitään isompaa huomattamista, tuntumaa ottaessa meni, mutta homma hoitui tyylikkäästi)
- maalivahti pelasi hyvin
- kaikki on yleisesti ottaen hyvin

Summa summarum: tästä on hyvä jatkaa
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Sattuiko joku kuuntelemaan radiosta? Mitähän Alatalo on kommentoinut? Veikkaan hyvää taistelua...
Alkua en kuullut kun hallilta kävelin mutta lopussa kysyttiin Alatalolta(?) että onko saireastuvalta tulossa porukkaa takaisin niin taisi Budha kommentoida että taitaisi olla paremppi ukkojen pysyä siellä kun paluun myötä pelit huononee....


Hallissa oli mukavan tilavaa, makkarankin sai minuutin jonotuksella...

- Kudroc, millä vit*lla Rocky voi sanoa etä mies pelasi hyvän pelin? Oli toki eka peli Padassa mutta ei miehestä muuhun ole kuin siihen maalinedustan siivoamiseen. Kömpelö, hidas mutta annetaan se tuon kokoiselle ukolle anteeksi.

- Luomala, olis saanu myydä sinne Venäjälle. Aika monta hyvää maalipaikkaa oli mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

- Niemi, sattui tähän päivään se huono peli, onneksi siirrettiin pois ykkösestä.

- Mave, kun muita ei ketjussa kiinnosta niin Mavea kiinnostaa, varmoin ottein maalit, eka oli varsinkin näyttävä veto. Tyhjässä maalissa ei luottanut enää Niemen viimeistelytaitoon...

- Rynnäs, hoitaa hommansa ja saa jatkaa maalissa, vaikkakin ilman viiksiä...

- Koivisto, ekassa erässä ihan uskomaton torjunta, muutenkin ukko tuntui olevan aina kiekon edessä vaikka maalipaikkoja oli vaikka kuinka ja paljon...

- UrhoTV, sovitaanko että oli viiminen kerta kun jaatte ilmapalloja lapsille, ei tota paukuttelua oikein jaksais hallissa kuunnella...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Alatalo hieman kritisoi omiaan ja kun kysyttiin että onko sairastuvalta tulossa pelaajia. Niin vastasi että taitaa olla parempi ettei tule kun peli huononee sitä myötä...

Toinen erä oli ekat 15min hirveätä paskaa katsoa paikan päällä tuollaista peliä...
Mave on vaan äijä, jo kaksi peliä putkeen on ratkaissut Rynnäksen kanssa. Tosin tänään ei Jussilta vaadittu oikeastaan yhtään huipputorjuntaa(?).
Tai en ainakaan tähän häätään muista yhtään.

Kudroc oli juuri mitä haluttiin, tosin se yksi jäähy! :D Mikä helvetin aivokramppi siinä tuli, kiekko menossa pitkäksi niin äijä vetää kiekottoman levyksi! Voivoi, onneksi ei kostautunut.

Luomala on liikkeellä muutaman kilon nilkkapainojen kanssa, jopa herra Dimitri voitti Lutin kerran luistelukilvassa.
Pääasia on kuitenkin 3pistettä ja Jussille toinen nollapeli putkeen.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Joo peliä hallittiin mielin määrin ja ihan omalla kädettömyydellä tekopaikoissa meinattiin laittaa homma tukalaksi. Rynnäs oli kuitenkin hyvä ja Kärpät uskomattoman aneeminen.

Jesse Laaksoselta erittäin hyvä peli ja Kudrociltakin ihan kelpo avaus yhtä pienehköä sählinkiä lukuunottamatta.

miinuksena Määttä tarjoili taas useamman megahazardin ja Salminen jatkaa koomassa.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Hienoa! Kärpiltä onnistui lähinnä ykkösketju ja maalivahti, muuten peli oli Ässien hallussa. Maalipaikkoja oli paljon, mutta tänään ei uponnut. Kymmenen pelin takainen Luomala olisi ainakin iskenyt yhden noistakin paikoista sisään. Joka tapauksessa 2-0 voitto lämmittää mieltä. Samoin se, että Rynnäs ja Mave ovat tällä hetkellä tulessa.

Ässillä oli useampi onnistuja tänään. Savinainen pelasi kokonaisuutena mielestäni todella hyvin, eikä Zaborskyn, Uusitalon tai Huhtalan otteitakaan voi lähteä haukkumaan. Laaksoselta myös positiivinen peli ja ehkä se liigaan vaadittava taso alkaa löytymään. Kudroc pelasi myös paria lapsusta lukuun ottamatta hyvän pelin. Epäonnistujia lähinnä ovat Salminen ja Määttä. Määttä oli pelannut tätä ennen pari hyvää peliä putkeen, mutta tänään ei kyllä kulkenut.

Yleisömäärä oli muuten harvinaisen onneton. Näin se Pori toimii. Kun pari tappiota tulee, niin hallille ei vahingossakaan eksytä. Toivottavasti Lukko-pelissä menisi sitten 6000 katsojaa rikki.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
- Kudroc, millä vit*lla Rocky voi sanoa etä mies pelasi hyvän pelin? Oli toki eka peli Padassa mutta ei miehestä muuhun ole kuin siihen maalinedustan siivoamiseen. Kömpelö, hidas mutta annetaan se tuon kokoiselle ukolle anteeksi.

Muuten yhdyn mielipiteisiisi, mutta tämä kohta meni kyllä mielestäni metsään. Kaverihan on Flash Gordon verrattuna esim. Määttään. Nimenomaan nopeus oli se, mikä yllätti. Kiekkokin pysyi lavassa ja mikä tärkeintä, kaveri oli siellä missä pitääkin, eli oman maalin edessä kun pyöritys oli omassa päässä. Yksi aivopieru tuli, kun päätti vetää kiekottoman kaverin levyksi.

Odotin paljon kömpelömpää jannua, joten todella tyytyväinen olen Krisun suoritukseen. Kuvioihin kunnolla sisään ja meillä on ykkösparin äijä Uden rinnalle.(Tapsa vetää kyllä hyvin, mutta ei mielestäni kuulu ykköspariin)

Määtälle nyt joku kuuri ja helvetin äkkiä. Ei vaan voi pelata tuolla liksalla noin päin vittua.

Hieno ja tärkeä voitto. Rynnäksen nollapelin myötä ykköstorjujan pestin pitäisi olla selviö, oli sen verta hyvä tänään.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yleisömäärä oli muuten harvinaisen onneton. Näin se Pori toimii. Kun pari tappiota tulee, niin hallille ei vahingossakaan eksytä. Toivottavasti Lukko-pelissä menisi sitten 6000 katsojaa rikki.

Lähtökohtaisesti varmaan voi päätellä, että Porissa ainakin mennyt kanavapaketit hyvin kaupaksi.. ;) Varmaan ilman Urho-vähennyksiä yleisömäärä olis kenties ollut yli 3500? Budjetoituun tietysti tulee silti pakkaslukemaa.

Kaiken järjen mukaan lauantaina pitäisi kyllä sitten mennä 6000 rikki. Tietysti hyvää pohjustusta asialle voisi vielä antaa onnistunut ryöstöretki Espooseen. Mutta nytkin 2 voittoa alla, oma maali vielä pysynyt puhtaana, ja lähenevät kevään ratkaisupelit luulisi alkavan herättelemään mielenkiintoa pikku hiljaa..
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Varmaan ilman Urho-vähennyksiä yleisömäärä olis kenties ollut yli 3500? Budjetoituun tietysti tulee silti pakkaslukemaa.

Heh, tää on huvittavaa kun Urhon selostajat jaksaa jokaisessa ottelussa päivitellä että "kyllä on taas heikosti väkeä eksynyt hallille", vaikka varmasti hyvin tietävät että se johtuu tv-ottelusta joka verottaa aina sen 500-700 katsojaa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Hävettää, että tämä tuli telkkarista. Alatalo sentään yritti ottelun sisällä tehdä jotain tällä kertaa ja antoi jopa pientä kritiikkiäkin. Matti ei vaan yksinkertaisesti osaa virittää joukkuetta oikeanlaiseen tahtotilaan. Jos Matilla olisi munaa, niin soittaisi heti bussin lähdettyä porista vaasaan ja kysyisi onko mahdollista saada hallia auki tuossa puolenyön aikaan. Joka jamppa luistelemaan stna niin kauan että oksennus lentää. Samaa paskaa ei kärsi torstaina enää esittää.
 

ileis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä oltava enemmän kuin ihmeissään näistä muutamista näkemyksistä täällä. Käyn nyt ketjuittain ja pakkipareittain läpi koko tämäniltaisen kotijoukkueen..

Kivenmäki-Niemi-Luomala:
-Tasaviisikoin aivan totaalisen paskaa peliä TAAS tänään. En oikein pysty tätä sen paremmin purkamaan osiin, koska niin huonoa tuo tasaviisikoin pelaaminen oli läpi pelin. Esimerkiksi ensimmäisen kympin aikana ainoa kenttä, joka ei kyennyt painamaan peliä hyökkäyspäähän ja luomaan maalipaikkoja. Oli harvinaisen usein pahassa pyörityksessä omissa. Luomalalle kolme lampaanpersettä.
-Ylivoimalla, Kivenmäkeä lukuunottamatta, erittäin luokattomia suorituksia.

Huhtala-Kuparinen-Luomala:
-Ehdottomasti paras kentällinen tänään, ja siis nimenomaan tasaviisikoin. Sai luotua ensimmäisen kympin aikana varmaan 5-6 laadukasta maalipaikkaa, mutta varsinkaan kapteenilla ei tänään ollut oikein onni matkassa. Yksi tehty maali, joka jostain käsittämättömästä syystä ei muka ollut maali.
-Yhden miehen ylivoimalla ihan hyvää pelaamista, mutta se kahden miehen ylivoima meni kyllä ihan puihin.

Huhtanen-Sillanpää-Mäkilä:
-Melko tasapainoinen esitys kokonaisuudessaan. Ei suurempia ongelmia omissa ja loivat myös muutaman ihan vaarallisen maalipaikan. Huhtaselta myös hieman nöyrempää peliä, kuin muutamassa edellisessä pelissä.

Zaborsky-Savinainen-Laaksonen:
-Todella hyvä ensimmäinen erä tältä kentältä. Kaksi jälkimmäistä erää meni hieman liikaa kiekon kuskailuun, mutta kaiken kaikkiaan ihan kelpo peli neloskentältä. Zaborskyn puuttellinen peliäly pistää kyllä silmääni illasta toiseen, mutta paikkaa sitä kovalla yrityksellä. Savinaiselta erittäin hyvä peli varsinkin puolustussuuntaan. Laaksonen yllättävän lähellä maalintekoa muutamaan kertaan, mutta muuten on kyllä vielä melko raakile liigatasolle.

Uusitalo-Sammalkangas:
-Kyllä huomaa, että on muotia morkata puolustajista ainoastaan Määttää. Nähtiin tänään nimittäin niin umpisurkeita ratkaisuja Uusitalolta, että huhhuh, mutta kukaan siitä ei edes mainitse. Päinvastoin mainitaan Uusitalon pelanneen hyvin. Oli kyllä Uusitalon onni muutamissa tilanteissa, että Kärpät oli todella vaisu hyökkäyspäässä. Sammalkangas pelasi mielestäni huomattavasti tasapainoisemman pelin kuin pakkiparinsa.

Määttä-Kudroc:
-Mielestäni ihan hyvä peli tältä parilta. Muutaman kerran huomasi, ettei aivoitukset ihan menneet yksiin, mutta se on ymmärrettävää, koska ensimmäistä kertaa pelasivat yhdessä. En millään käsitä, että miten Määttä oli tänään taas epäonnistuja. Joku viisaampi voisi kertoa?! Kudrocilta yksi aivan typerä jäähy, mutta muuten kaikenkaikkiaan ihan hyvä debyytti.

Jyrkkiö-Milam:
-Milamilta ihan hyvä peli puolustussuuntaan, mutta vastapainoksi siihen muutama hazardisyöttö. Jyrkkiöltä sen sijaan melko lepsua peliä puolustussuuntaan ja siihen lisäksi muutama hazardi. Ihan hyvin tämäkin kaksikko lopulta urakasta selvisi, mutta siitä on osittain kiittäminen illan vastustajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös