Ti 2.10.2007 HPK-JYP

  • 11 653
  • 52

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Muistakaa kuunnella matsia radiojkl.fi... Jos ei pääse normiradion viereen.

Itse pelistä muutama sananen. Tänään on hieman pelko persuksissa, että "tilastotappio napsahtaa kuin nalli nyrkissä". Mikäli JYP pääsee heti alussa maalin, ehkä parin johtoon on peli meidän. Näin uskallan sanoa. Mutta jos taas Kerho saa ensimmäisen maalin (maalit) niin silloin mitataan se JYPin tappiopelaaminen. Niinkuin Pakkipari ylempänä sanoi, ei JYP ole kyennyt voittamaan ottelua missä se on ollut tappiolla. Kiinnittäkää tähän huomiota.

FIlppulan "viltitys" on myös mielenkiintoinen tempaus. Katsotaan saako tänään paljonkin peliaikaa.

Summsummaarum:JYP hoitaa, jos saa vahvan alun. Jäähyjä pitää molempien välttää...
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Summsummaarum:JYP hoitaa, jos saa vahvan alun. Jäähyjä pitää molempien välttää...

Ei saanu sitten tarpeeksi vahvaa alkua, näköjään.
Miten voidaan sössiä 0-2 johto, no kaikki lähti taas Kangasniemen löysäilystä maalin kulmalla.

Herää kysymys miten paljon saa Niskavaara hakea itseluottamusta pelin kustannuksella? Eikä Misen esitystä voi kehua myöskään.
Jokohan vois edes kokeilla Fobbaa tai Leppästä?
Ei siinä että hävitään välillä, mutta jos ollaan rehellisiä ja katsotaan vierasotteluiden JYPin pelin rakennetta ja laatua sekä mitä siellä on tapahtunut viimeistelyn, virheiden, pelin hallinnan suhteen jne.
Niin voi vaan sanoa että ei ole edes ihme miksi ei riitä, ei riitä tässä sarjassa että pelataan kotona 60 min täpöllä ja ollaan passiivisia vieraissa, se pitää saada myös vieraspeleihin se tekemisen meininki, tämäkin viikko sisältää vain 2 ottelua joista molemmat vieraissa.
Sinkku, jokos on kympit täynnä jotta saa huilata Oulussa? Miksei vati kestä vieraissa, ei ainakaan auta joukkuetta noin.

Ei tässä nyt enempää, ehkä parempi niin.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Ei tarvinne olla kummoinen Holmesin Sherlock havaitakseen että siinä missä Duffmanin pelikirja on kotipeleissä kuosissaan, niin vieraspeleihin riittää vielä tekemistä. Vähän hirvittää odotella Kärppä-peliä. Nyt tosin radion perusteella taisi käydä vähän niin että 0-2 -tilanteessa jengi ehti jo vähän tuudittautua voittoon ja ote lipsahti asteen verran paniikin puolelle kerhon tasoituksen ja erityisesti voittomaalin jälkeen.

Noh, hätäkös tässä toisaalta. Seuraavaan peliin mennessä tosin pitää löytyä jo aivan eri eväät, muuten tulee rumaa jälkeä.
 

miq$u84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LA KINGS
Tulihan se voitto viimein sieltä. Ketjumuutokset HPK:n puolella olivat varmasti yksi avain tähän voittoon. Kerho painoi alusta asti kovaa, mutta jäähyjen myötä ote oli hiipiä Jypille. Pari maalia ei onneksi tänään masentanut HPK:ta, varmaan siksi, että maali saatiin vielä ekan erän aikana. Uskomaton nousu 0-2 tilanteesta.

+Mäkkäri ja Nurminen loistava peli!
+Jypin ykkönen pelasi hyvin, mutta sitä saatiin jarruteltua. Immonen taisi napsauttaa kuitenkin 1+1.
+Hallissa jopa ääntä!
+Cheerleaderit ovat näköjään lisänneet temppuvalikoimaa.
+Se yks taitoluistelija, tiedätte kun näette.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä oli Kertsin ilme erilainen verrattuna muihin näkemiini peleihin! Ei pelätty, eikä taristy vaikka JYP menikin 0-2 johtoon. Toki tuota johtoa edelsi huvittavaa koomailua ja ehkä vähän paskaa tuomarointia, mutta silti.

Aiemmin päivällä jo katselin tuota uutta ykkösketjua ja ajattelin että tuosta voi syntyä jotain. Ja niinhän siitä syntyi. Kyllä Mäkkäri ja Nurminen ovat vaan jäätäviä, kiekon kanssa ja ilman. Anderssonkin jäi mieleen pääosin positiivisessa mielessä, jaksoi taas painaa. Ja Hokkanen, ja moni muukin... Kaikenkaikkiaan pakkovoitosta huolimatta ihan viihdyttävä peli. Ja voi vaan kuvitella, miltä Alatalosta tuntuu.

Katsoisin niitä taitoluistelijoita himokkaasti, mutta se on laitonta.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän JYP on ollut viime kausina vähän turhankin hyvä näiden muiden joukkueiden (tappio)putkien katkaisussa...

Ja kappas, tsädäm! Valitettavan helppo lainata itseään, mutta niinhän siinä taas kerran kävi.

Noh, jälleen pikku näpäytys faneille, ja toivottavasti myös joukkueelle itselle. Ei ole yhtään varaa olla edelleenkään takki auki. Seuraavaksi ei mennä ainakaan yhtään helpompaan vierasluolaan...
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Toki tuota johtoa edelsi huvittavaa koomailua ja ehkä vähän paskaa tuomarointia, mutta silti.

Ilman näitä tyhmiä jäähyjä JYPillä ei olisi ollut mitään jakoa.

Aivan loistava ottelu kaiken kaikkiaan, tätä lisää!

Joku voisi hieman selventää tuota Palomäen saamaa jäähyä huitomisesta??
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Summsummaarum:JYP hoitaa, jos saa vahvan alun. Jäähyjä pitää molempien välttää...

Justiisa. Mä niin osaan tän homman. Kumma kyllä ei vituta yhtään tää tappio. Ehkä siksi kun kattelee sarjatilannetta. Ilmeisesti aika jännä ottelu, mutta onnea kerholle. Parempi voitti, kai...
 

d2uce

Jäsen
Taisi HPK:n pelaajilta, yhdeltä jos toiseltakin, karista apina (ei Antti Virtanen) niskasta. Etenkin Seikolalta aivan huikea tasonnosto, Vihkokin räväytti maalin, hyvä homma.

Chiodo piti HPK:ta pystyssä torjumalla 4-6 lähes identtistä one-timeria, nämä olivat niitä paljon puhuttuja gamesavereita. Lopussa pystyi jo vähän viihdyttämään yleisöä nopealla hanskakädellä.

Wallinheimokin viihdytti kaikkia paitsi Uimalakkia, olettaisin.

Mäkiaho&Nurminen akseli toimi hyvin ja Lundberg jaksoi tällä kertaa tehdä töitä molempiin päihin. Kuten myös maamies Andersson, vielä kun saisi sitä kiekkoa lainattua niin hyvä tulee.

Alatalo sotki jopa pakkipareja ottelun aikana, esim. yv:llä oli aina vähän eri jannut viivassa. Silti pelotti aina kun parivaljakko Korkeavuori&Palomäki oli kentällä, varsinkin av:lla. No eipä sinne olisi Tommi Leinostakaan voitu heittää.

Avauspelikin tuntui toimivan pakeilla, enää ei nähty Jarrettilta coast-to-coast nousuja ja Tikkanenkin sai kiekon liikkeelle ennen punaviivaa.

Mukava oli nähdä myös fyysistä HPK:ta, etenkin ensimmäisessä erässä.

***

Illan hahmo oli HPK-99 -junnu joka veti komeasti hanskakäden ylänurkkaan Via Dolorosan päätteeksi. Kuten teki edustusjoukkuekkin, muutaman kerran. Iso peukku ylös molemmille tahoille.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
No,no pojat! Nyt alkoi olemaan jo Kertziläistä meininkiä kaukalossa, tuollaiselta sen pitää pidemmänkin päälle näyttää. Toivottavasti ei ollut mikään tilapäinen suonenveto, vaan samanmoinen ilme jatkuu torstaina narreja vastaan. Anderssoni sai väistyä ykkösestä Mäkkärin tieltä -> toimii oikein hyvin. Mäkkäri meinasi taas pistää kunnon avojääpommin, mutta onneksi kerkesi jarruttamaan, kun omakin tuppasi samoille raiteille. Hyvin Mäkkäri kuitenkin haistaa nuo "isojen pommien" paikat. "Valmentajat (pää, Timppa ja Kaakku) tekivät kaikki yhdessä suuren työn viikonlopun aikana"...näin kertoili Alatalo lehdistölle, kyllä-kyllä. Tästä on hyvä jatkaa torstaina.

Ottelun maalit olisi myös tarjolla...
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Joku voisi hieman selventää tuota Palomäen saamaa jäähyä huitomisesta??
Eikös se ollu Korkea-Olli joka sen sai? Mitä katsoin, niin heti kiekon lätkähdettyä jäähän mojautti jyp-laituria pohkeille. Kumma jäähy kaikkinensa.

Mutta vaan olipa Kerho pirun hyvä. Olisiko Jypin paikat tasakentällisin ollut about 0. Jatketaan parilla viirulla:

- Kerhon liike, fyysisyys ja kaikkinensa järki peliin näytti löytyneen. Toivottavasi samanlaiset otteet jatkuvat.

- Ketjumuutokset toimivat. Mäkkäri kiva lisä ykköseen. Tosin miehen syöttötarkkuudessa on vieläkin toivomisen varaa, mutta niin ihana passi Kaitsun pörsään, että annetaan anteeksi. Auk-Väisänen-Andersson oli myös vahva.

- Yläpesät on kivoja.

- Kuinka paljon joukkue voi ottaa tyhmiä jäähyjä? Vaikka linja oli aika tiukkaa, niin on se nyt perkele, että esim. yksikään ensimmäisen erän jäähyistä ei tullut läheskään pakon edessä. Yksikään, jos ei Palomäen kakkosta lasketa, tullut edes omalla puolustusalueella.

- Ja sitten se Palomäki. Kaksi lampaanpersettä. Aivan hirveä kiekko katsomoon-penalti. Jeesus sentään, Jypillä oli paitsio päällä! Sitten kiva pikku höntyily maalin taa, joka johti Dwaipen maaliin. Ei näin.

- Jypin yv-kuvio, jossa haetaan maalin takaa syöttöä kulmalle oikein huolella oli messevä. Meinasi jopa onnistua.

- Miksi se toinen Helminen yritti tappaa itsensä? Vedä ittes nyt muna-asentoon tuossa tilanteessa.

Taitaa joutua kattelemaan Jokeri-matsinkin. Kuriositeettina: Kerho ei ole hävinnyt tällä kaudella kun mä olen ollut hallilla.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Niinhän siinä kävi ettei JYP pystynyt nousemaan kun tappiolle joutui. Ties mistä se johtuu, mutta tällä kaudella JYP ei ole vielä tappioasemasta pystynyt nousemaan voittoon, toistaiseksi. En kommentoi hurjasti kun en tällä kertaa edes radiosta kerennyt kuuntelemaan kuin lyhyitä pätkiä mutta eipä tuo vieraissa ole tällä kaudella kovinkaan ruusuisesti kulkenut.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
- Ketjumuutokset toimivat. Mäkkäri kiva lisä ykköseen. Tosin miehen syöttötarkkuudessa on vieläkin toivomisen varaa, mutta niin ihana passi Kaitsun pörsään, että annetaan anteeksi. Auk-Väisänen-Andersson oli myös vahva.

Niin ne onnistumiset vaan poikivat onnistumisia. Kyllähän kokonaisuutena Mäkkärille sattui aika pahoja lapsuksiakin mutta todella kaunis syöttö Nurmisen maaliin. Tyhmä jäähy, hasardeja. Ratkaisuhetkillä mies oli kyllä sitten kylmänviileä ja tuli sieltä se ™-virnuilu ja vittuilu JYPin vaihtoaitiollekin.

Jonas A. taas veti huikeaa polkemista omassa ketjussaan, haastoi myös alivoimalla. Polkeekohan naisia yhtä pitkällä liu'ulla? AJA!

Kyllä meikäläisen silmiin onnistunein vaihdos oli silti Tikkasen ja Jarrettin yhdistäminen. Jarrett pelasi varmaa ja Tikkaselta ajoittain Mäkipäämäisiä liekehtimisvälähdyksiä™. Ykkösparin elkeet.

Kohokohtia oli Seikolan, jolta koko ottelu oli taas epävarma pisteitä lukuunottamatta, ratkaiseva komea nousu juuri kun joukkue oli ensimmäisen erän lopussa matkalla kuudenteen tappioon. Seikolalla poltteli taas, ja pomppi, ja koitti taas lähteä oman maalin edestä Akiheinoilemaan™, mutta pistetili aukesi nyt ja jospa se siitä. Mitään franchisepakkia ei silti ole luvassa tuolla virhemäärällä.

Toinen oli Chiodon huikea gamesaver Helmisen avopaikkaan, josta Jonas A. pääsi läpiajoon ja kilautti tolppaan. Vauhtia ja vaarallisia t.i.-lanteita.

Kerhon hyökkäyksiinlähdöt ovat edelleen räpeltämistä mutta JYP ei saanut karvattua tarpeeksi tiiviisti sitä kankeaa avauspeliä. Siinä missä Jalosen Kerho tuntui aina tulevan hyökkäyksiin nopeana viisikkona, meikäläisen silmiin Alatalon Kerhoviisikko hajoaa koko ajan niin että joko pakki on seisovilla jaloilla kun hyökkääjät ehtivät jo vastustajan karvauslinjan taakse piiloon, josta pakki joutuu roiskaisemaan toivotaan, toivotaan-syötön jo omalla siniviivalla, tai sitten joku Kai Nurminen jonka pitäisi olla jo kutipaikalla viimeistelemässä hyökkäystä joutuu hakemaan kiekon ja puskemaan paria vastustajaa päin. Tulee jatkossakin olemaan ongelma, edelleen. Näin näen näennäisesti.

Kaskilahden joukoilla paikat olivat oikeasti aika kortilla sen jälkeen kun Kerho rupesi toisessa erässä onnistumaan. Ylivoimapeli heillä oli jäätävän viileää ja tulee olemaan tuolla koostumuksella liigan kärkeä koko kauden. Ei JYPistä sinällään voi isommin ketään moittia, Kerho vain sai hurlumheitä päälle siinä missä vieraat ei. Ei siellä mitään älyttömiä mokia tullut eli siinä mielessä ok peli tappiosta huolimatta, tasavoimin vain väritöntä kokonaisuutta.

~BREASTS!!!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
JYPin kaltaista joukkuetta vastaan ei kovin usein selviä voittajana, jos ottaa sellaisia jäähyjä mitä HPK ensimmäisessä erässä otti. Keskialueella ja pelin ulkopuolella otetut rangaistukset pitää saada pois, ihan perkeleen kuritonta touhua on sellainen. Onneksi Kerho oli kuitenkin niin paljon JYPiä edellä, että edes ensimmäisen erän 0-2 tappiotilanne ei nyt lamaannuttanut joukkuetta.

Nurmisen peli-ilokin tuntui olevan ihan toisella tasolla, kun vertaa aikaisempaan, eihän JYP saanut Kaitsua millään kuriin. Helvetin hyvä homma Kerhon kannalta, että onnistujia oli niinkin paljon kuin oli. Vielä kun Andersson J. saisi palkintoa duunistaan, niin hyvä olisi. Chiodo oli häikäisevän hyvä varsinkin silloin, kun Immonen heitteli YV:llä väliin lättyä ja välillä kovaa syöttöä ketjukavereilleen.

Aika makea esitys kokonaisuudessaan Kerholta.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
On huikea suoritus nousta 0-2 tilanteesta, varsinkin näinä vaikeina aikoina. Minulle ilahduttaa se, että tappioputken katkaiseva voitto tulee tämmöisellä tavalla: kahden maalin takaa nouseminen erinomaista joukkuetta vastaan. Tämä osoittaa, että joukkue on vahva henkisesti. Ja siitä henkisestä vahvuudesta tulee olemaan vielä paljon iloa tämän kauden aikana.

Paljon on tekemistä, mutta tästä on oikein hyvä jatkaa taivalta.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Viiruilla mennään:

- JYPin mennessä 0-2 johtoon oli jo aika masentava fiilis, vaikka peli näyttikin Kerhon osalta niiiiiiin paljon paremmalta. Ja juuri sen takia olikin sellainen tunne, että "nyt ne yrittää ja silti ei onnistu". Onneksi joukkue sai kuitenkin käännettyä pelin.

- Kerhon ensimmäinen maali teki kyllä hyvää. Silloin alkoi jo usko palautua. Seikolalta huikea esityö.

- Chiodon torjunta 1-2 tilanteessa toisessä erässä. Aivan jäätävä suoritus. Se oli kyllä todellinen gamesaver. Tuon jälkeen Kerho ottikin lopullisesti tahtipuikon käteen ja JYP oli aseeton.

- Vihkolta ja Nurmiselta hienoja maaleja. Kaitsu oli aivan liekeissä tänään. Pyöritteli JYP-pelaajia todella näyttävästi. Nam. Lisää, lisää.

- Nurmisen peli kulki mainiosti Mäkiahon kanssa ja kyllähän Mäkkärin paluu kokoonpanoon vaikutti positiivisesti joukkueeseen.

- Harri Tikkanen. Täysin eri mies joka pelasti SaiPaa vastaan. Tässä ottelussa ei nähty niitä paniikkisyöttöjä ja ratkaisuita. Todella varmaa pelaamista.

- Seikola on Seikola. Ihan komea maali ja se ekan maalin esityö oli todellakin loistosuoritus. Silti siellä mukaan mahtui niitä lapsuksia, vaikka taitaa miehellä olla huono onneakin välillä mukana. Voisi yksinkertaistaa sitä peliä vähän. Yrittää edelleen liikaa kiekon kanssa, kun peruspelaamisesta olisi hyvä aloittaa.

- Andy Chiodo. We're not worthy.

- Tänään harmitti jo J. Anderssonin puolesta. Kiekko ei mene mistään sisään ja mies manasi ilmeisesti itsekin, kun ei onnistu. Todella vahvaa peliä kuitenkin ja hyviä paikkoja. Ei vaan jostain syystä saa sitä kiekkoa maaliin asti.

Täytyy kyllä olla tyytyväinen reissuun. Tuosta on joukkueen hyvä jatkaa. Kiitos Kerho!!!!

EDIT:
Jotain vierasjoukkueestakin:

- Ylivoima pyöri todella nätisti. Immosen ketju vaan sahaa siinä vähän aikaa eli Immonen ja toinen pelaaja syöttelevät edestakaisin ja sitten Immonen heittää takakulmalle syötön. Niin se menee kun sen osaa.

- Helmisen ketju oli myös hyvässä vireessä.

- Kerho onnistui pitämään VIP ketjun pimennossa tasaviisikoin ja ko. ketjuun tehtiinkin muutoksia kun Philman sai väistyä ja Hannus tuli tilalle. Silti homma ei oikein toiminut.

- Sinuhe oli taas Sinuhe. Pelasi hyvän ottelun enkä laittaisi Kerhon maaleja hänen piikkiin. Turhautui siinä lopussa ja sai kympin.

- Jokerit-ottelussa loistanut JYP-puolustus oli tänään melko aneeminen. Eivät vaan pystyneet pitelemään Kerhon hyökkääjiä kurissa. Kerhon liike oli toisaalta hyvällä tasolla ja se aiheutti ongelmia JYPin pakeille.
 
Viimeksi muokattu:

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Helllllvettin hienoa että vihdoin saatiin peli-ilo takaisin. Heti ensi sekunneilta lähtien näytti joukkue ihan erilaiselta mihin on viime pelien aikana saanut tottua. Oli taklauksia, fyysistä painostusta, omassa päässä ei jääty vastapuolen jalkoihin ja hyökkäyksetkin sujuivat. Mikä hienointa, kahden maalin tappioasema ei painanut päätä alas vaan peliä jatkettiin samalla temmolla kavennusta hakien.

-Chiodon hehkuttaminen lienee turhaa mutta onhan se äijä! Se liukutorjunta!!!
- Mäkkäri ja Nurminen pelasivat todella kivasti yhteen, monesti tuntui olevan hymyä tilanteiden jälkeen, ei ollut väkinäistä mailan puristamista.
- Koko joukkueen peli-ilme oli mahtavan rento, turha jännittäminen heti alkusekunneilta poissa ja jaksettiin pelata loppuun asti.
- Puolustuksen parantuminen, kärkikarvaajille ei jääty heti kuusinolla tappiolle vaan kiekkoa purettiin omille miehille ja syöteltiin niin kuin sitä kuuluukin syöttää :) (ei mikään itsestäänselvyys edellisissä peleissä)
- Seikola oli kuin eri mies. Virheet loistivat poissaolollaan, hieno maali.
- Iso käsi myös yleisölle, vaikka otteet ovat olleet menestykseen tottuneelle yleisölle varmasti paikoin ikävää katsottavaa, tuntui että alusta lähtien kannustusta oli enemmän kuin yhdessäkään tämän kauden pelissä. Omille ei myöskään buuata niinkuin eräillä "kiekkofaneilla" on tapana.
- Andersson snaippasi ja uhrautui, harmi ettei sitä maalia syntynyt palkkioksi vaikka tolpatkin kolisivat.
- Tuomarilinja heitteli todella hauskasti, pelaajilla oli varmasti ihmettelemistä puolin ja toisin. Tuntuu että tällä kaudella kaikki kahden dumarin pelit ovat olleet huomattavasti huonommin puhallettuja kuin yhden dumarin.
- Se junnu tokalla erätauolla sai varmasti kovimmat kannustukset ikinä, kamalan taistelun jälkeen pääsi maalille asti ja pisti vielä sisään!
 
Viimeksi muokattu:

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
- Seikola oli kuin eri mies. Virheet loistivat poissaolollaan, hieno maali.
- Tuomarilinja heitteli todella hauskasti, pelaajilla oli varmasti ihmettelemistä puolin ja toisin. Tuntuu että tällä kaudella kaikki kahden dumarin pelit ovat olleet huomattavasti huonommin puhallettuja kuin yhden dumarin.
Tuo eka viiva ei pidä jälkimmäiseltä osaltaan paikkaansa. Seikola hasardoi tänään monta kertaa, mutta nyt ei kolissut. Huomattava parannus silti.

Kun yhden paskan tuomarin sijasta kentälle tuodaan samoihin hommiin kaksi paskaa tuomaria, ei lopputulos ole kaksi kertaa parempi. Tämä Boman vai mikälie vihelsi molemmat jäähynsä hyvin kaukaa ja ihan mitättömistä tilanteista.

Joku Jyppiläinen ihmetteli, miten kahden maalin johto sössittiin. 2-0 oli vain Jypin loistavan yyveen aiheuttama väliaikainen häiriö pelin kulussa. Jyppi ei olisi tänään kentällä ollutta Kerhoa pystynyt mitenkään voittamaan, kun kertsin kipsi kerran alkoi sulaa.

Tekipäs hyvvää.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Veikkaajan hehkutusjuttu, allekirjoittanut vieraspelissä ja rahaa sijoitettuna JYP:n voitolle, joten tietäähän sen miten pelissä käy. Toisaalta ihan luontevaa, että pinkillä bussilla vieraspeliin matkaava joukkue pelaakin kuin akat.

Ensimmäisessä erässä olisi pitänyt peli laittaa samantien pakettiin, kun ylivoimaa puski jatkuvalla syötöllä ja pelissä vielä oli ajatusta. En sitten tiedä, sotkiko tuo ylivoima muiden ketjujen tuntumaa kuinka pahasti muuta ottelua ajatellen, kun kentällä pyöri lähinnä Immosen kenttä, jolle huilitaukoja tarjosi Hytösen kenttä. Hannus-Hytönen-Helminen oli muutenkin paljon Immosia kovemmassa liekissä ja selkeästi eniten peliaikansa väärti yhdistelmä.

JYPin peli hajosi ja HPK:n lento alkoi ensimmäisen erän lopusta, koko pelin täysin unessa olleella Kangasniemellä oli maalin edustalla vissiin jotain tärkeämpää tekemistä, kuin pelata maila huolellisesti pois. Toisesta erästä eteenpäin Kangasniemen parina nähtiin usein Saksinen, mikä ei kyllä kummankaan peliä ainakaan auttanut. Miska taisi lopulta nähdä neljä HPK:n maaleista kentän puolelta. Kun kerta reserveissä on vielä Leppänen ja Forsberg, niin näkisin, että harhasyöttöjen sijaan tulevissa otteluissa Kangasniemi ja Saksinen syöttävät ainoastaan lihapiirakkaa itselleen katsomossa.

Viimeiset kaksi erää olivatkin melko kotoisaa seurattavaa tähän alkukauden onnistumisten jatkeeksi, ihan tuli ne kaikki viime kauden hienot hetket mieleen, kun koordinoituja hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi kourallinen ja puolustuspäässä keskityttiin perässä juoksemiseen ja omiin pelaajiin törmäilyyn. Tällä linjalla on hieno jatkaa uusia tappioita kohti!
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Onnittelut HPK:lle voitosta. Palaset loksahtivat näköjään kohdalleen, ja siitä palkintona täysi pistepotti.

Wallinheimokin viihdytti kaikkia paitsi Uimalakkia, olettaisin.

- Sinuhe oli taas Sinuhe. Pelasi hyvän ottelun enkä laittaisi Kerhon maaleja hänen piikkiin. Turhautui siinä lopussa ja sai kympin.

Sinkku, jokos on kympit täynnä jotta saa huilata Oulussa? Miksei vati kestä vieraissa, ei ainakaan auta joukkuetta noin.

Mistä Sinkku sai sitten jäähynsä, mitä tilanteessa tapahtui? Ja montako kymppiä miehellä nyt on?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mistä Sinkku sai sitten jäähynsä, mitä tilanteessa tapahtui? Ja montako kymppiä miehellä nyt on?

Maalinedustahässäkkä josta Kerhon pelaajan kaatuminen. Paha sanoa oliko 100% jäähyn arvoinen mutta eipähän ne jäähyt urputtamalla koskaan pois lähde.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kyllähän JYP:llä oli paikat ratkaista ottelu, mutta kun ei mene niin ei mene. Jotenkin vituttaa tuo Niskavaara - Kangasnimie akseli. Aina kun ukot laitetaan tiukassa paikassa pelaamaan niin varmasti kolahtaa omissa.

Tää ei kyllä lupaa hyvää Ouluun matkustettaessa. Toivottavasti ainakin Niskavaara huilivuorossa silloin.

Sinkun kympit ja pelleilyt alkaa pikku hiljaa ottaa pannuun. Pari takaisku maalia niin alkaa kiukuttelu ála Blegi/HPK- peli.
 

Salmon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
No ei onnistunut Kaljultakaan pelinjohto.Peluutti kaksi ketjua kahdessa eka erässä täysin puhki kun pari ketjua puri tuppea penkillä.esim nelosketju kävi kerran jäällä eka erässä ja sitten Duhva pisti miehet viimesellä minuutilla kylminä kentälle ja kerholle maali ,vaikka Kangasniemihän siinä velttoili, silti!
Ei liigassa niin ylivoimaisia olla että on vara pelata kahdella(2,5) ketjulla kun toiset painaa neljällä.
Ei jaksanut jätkät enää mitään kun kerho tuli tasoihin.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Sinuhelle jäähy, eli huitaisi mailallaan Kaitsulta jalan alta. Levonen vieressä vihelsi poikki ja Sinuhe protestoi eleillä ja huutamalla, Levonen antoi samantien 10.
 
Viimeksi muokattu:

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun yhden paskan tuomarin sijasta kentälle tuodaan samoihin hommiin kaksi paskaa tuomaria, ei lopputulos ole kaksi kertaa parempi. Tämä Boman vai mikälie vihelsi molemmat jäähynsä hyvin kaukaa ja ihan mitättömistä tilanteista.

Tätä olen itsekin ihmetellyt. Jos on joku vääntö jossain laidassa, se tuomari joka on kauimmaisena viheltää aina jäähyn. Miksi ne ei voi luottaa siihen että se toinen, joka on vieressä, kyllä ottaa jäähyn pois jos jotain pahuuksia tapahtuu? Jos kauempaa katsoo ja näkee että joku kaatuu, on kai jotenkin turvallisempaa antaa jäähy. Tämmöistä se oli jo edellisen kahden päätuomarin järjestelmän aikana. Muutenkin sapettaa kun kahden tuoamrin pitäisi muka kyetä vetämään yhtä yhteistä linjaa.

-Miksi SWH oli niin kuumana koko pelin ajan? Ei kai matsi ollut mitenkään tavallista erikoisempi?
-Tikkaselta tasonnousu siksi johtavaksi pakiksi, mitä paikkaa kaverille on kaavailtu
-Vellukin pelasi SÄHÄKÄSTI
-Nurmisesta on tullut yleispelaaja. Rakentaa peliä ja taklaa. Toista se oli kaitsun ekalla HPK kaudella jolloin sarakkeisiin merkattiin teholukemaksi -30. Siis samalla kaudella kun mies nakutti yhtä monta maalia.
-Se taitoluistelijar!
-Chiodo on puolustuksen tuki ja turva. seivasi muutaman ns. varman maalin (tässähän ei ole mitään uutta) Ihmemies...
-Jonas sai duunaritvierelle ja pääsi painamaan hirvenä. Hyvin se haastaa, vielä kun tulisi tulosta.
-Ylipäätään ketjukoostumusket vaikuttivat kovin tasapainoisilta
-Missä on Pasi Tuominen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös