Farilyn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Redbull sanoi:
Olipas järkyttävä peli.

Ensinnäkin; Mitä helvettiä Jalonen näkee tuossa Mikkolassa?

Löylynheittäjän vai selänpesijän? Pilaa mm.Laamasen omanpään pelin sekä 1.ketjun hyökkäyksiin lähdöt joka helvetin pelissä. Lisäksi ylivoimalla huomaa aina mihin syöttöketju pysähtyy.
Olen miettinyt samaa. Vaikka noita Mikkolan "mokia" nyt kasaantuu vaikka kuinka paljon, niin eikun Jalonen vaan melkein lisäilee peliaikaa.

No mutta jotain pelistä. En nähnyt Canalilta enkä ollut katsomassa, kuuntelin radiosta. Eli hankala kommentoida kovinkaan rakentavasti. Mutta Kärppäpuolustuksessa tietääkseni tapahtui jos jonkinmoisia mokailuja. Ja jos Bume jotain vähän mokasi, minusta se on ihan ymmärrettävää kun ensimmäinen peli pitkään aikaan kyseessä.

Paikallaolijat, millainen oli tunnelma TPS:n kannattajilla, entä Kärppäkannattajilla? Se vaan on aina niin mielenkiintoista tietää. :P
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vahalahti pelasi mielestäni oivan ottelun. Paljon on parjattu miehen flegmaattisuutta ja tehotonta puurtamista. Tänään Ville näytti miten se peli kulkee kun tsemppi on mukana. Miinustakin täytyy antaa hukatuista maalipaikoista, joita muutama oli. Tuolla työmäärällä ja asenteella alkaa niitä maalejakin vielä tulla.

Hieman huolestuttaa torstain kokoonpano, mikäli Yli-Torkko loukkaantui pahasti eikä ole mukana. Lukko pelaa nyt hurmoksessa ja Tepsillä on vajaa rosteri. Toivottavasti tässä nyt jotain korvaajia näille vemppaajille tulee.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
TPS oli kyllä todella pirteä tänään ja vei täysin ansaitusti kaksi pistettä. Tosin Kärpille taisi olla siinä yhdessäkin vähän liikaa, jos katsoo kenttätapahtumien hallintaa. No hyvä että sentään harvoista maalintekopaikoistaan osuivat. Kruus olisi voinut viheltää enemmänkin pelin kuluessa, mutta Kärppien onneksi ei kuitenkaan viheltänyt. Kärpät olivat kuitenkin noin puolet ottelusta täysin narussa eikä se toinen puolikaan mitään omaa kiekollista hienoutta tarjonnut. Lopussa toki meni tuomarilta ohi vähän puolin ja toisin, mutta tuohon on jo tottunut.

Jatkoaikatappio harmittaa toki, varsinkin kun ratkaisu tuli niinkin epämääräisestä tilanteesta, mutta eipä alle minuutin päässä siintänyt rangaistuslaukauskisakaan olisi kovin positiivisia odotuksia nostattanut.

Mutta: Miksi Pyörälä on ollut joulun jälkeen niin yössä? Sahlstedtin vika? Miksi joka vuosi on sama tilanne Kärppäpakistossa, ettei kiekkoa saada purettua eikä syötettyä eteenpäin, vaikka käsiä alakerrasta pitäisi löytyä? Mikkolan vika? Miksi aina Kärpät lopettaa pelaamisen kahden maalin johdossa? Vastustajan vika? Jalosen vika? Minun vika?

Onnea Turkuun, teidän vauhdikasta ja taistelevaa peliä oli tänään ilo seurata. Harvemmin nämä kohtaamiset ovat näin viihdyttäviä olleet, kuin tänään.
 
"On kumma miten vähän saa aikaan, jos vain lakkaa yrittämästä."
-Pauline 8v.

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Siren sanoi:
Mailanheitto oli käsittämätön vihellys(rankkarista puhumattakaan).
Mailanheittotuomiosta RL napsahtaa käsittääkseni automaattisesti.
 
1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010..
Joukkue olemme me | Nous sommes Canadiens | Més que un club

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Farilyn sanoi:
Paikallaolijat, millainen oli tunnelma TPS:n kannattajilla, entä Kärppäkannattajilla? Se vaan on aina niin mielenkiintoista tietää. :P
Tiistai-peliksi Elyseellä ihan hyvä tunnelma. Kärpien kannattajia paikkalla hyvä määrä. Toiseen päähän ei oikein kärpistä kuulunut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kuin rummun pärinää. Ilmeisesti kuitenkin jotain ääntä pitivät. Lähempänä olleet voivat kertoa. Bandiksista miinukset. Niiden tekemiseen voi käyttää yli 3minuuttia aikaa. B2-veti omaa perussettiä välillä ihan hyvinkin. SR:llä oli hyvä meno tiistaiksi. Jos matsin jälkeen on hiki päällä, niin kai sitä kohtuu hyvin tulee vedettyä. Loppu halli oli kolmannessa erässä hyvin mukana, jos ottaa huomioon, että tosiaan oli tiistai-ottelu. Lähti loppuhallia pari kertaa huutamaan ja taputtamaan useammankin kerran.
 
www.tps-kannattajat.net

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Olipas se hyvä peli Tepsiltä ja vaikka alussa jouduttiinkin kahden maalin takaa-ajo asemaan sieltä noustiin tasoihin. Tepsi taisteli todella hyvin ja ansaitsi voittonsa vaikka voittomaali tulikin kyseenalaisesti sillä tilanteessa josta rankkari tuli ei ollut rankkarin arvoinen sillä Suomalainen ei heittänyt mailaansa.

Ahon 2-2 tasoitusmaali oli todella upea ja enpä olisi uskonut näkeväni tuollaista maalia juuri Ahon tekemänä. Kärpät pääsi vielä pariin kertaan johtoon, mutta joka kerta se tasoitettiin.
 
Mustavalkoinen on Turku ainiaan, ei sinimusta milloinkaan. Turku tuo mustavalkoinen kaupunki Aurajoen rannalla Varsinais-Suomessa.
-Member of Sissiryhmä-

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
"Kent, I love you man!" -K.Nurminen

Kauden viihdyttävin peli. Pelin alku meni täysin Kärpille. Ensimmäisessä Vahalahti seurasi Sahlstedtia Jortikan mukaan kaksikymmentä metriä vierestä ja toisessa Bros pääsi sutimaan rauhassa Pulliaisen ja Bergin katsellessa.
Vahalahti piti kiekon kavennusmaalissa upeasti heittäytymällä alueella ja McDonell putsasi riparin verkkoon. Tasoituksessa Aho tosiaan vei Boumediennea. Ai että, lämmitti.
Kojo jopa kehui Bumea pelin jälkeen. Kehui esitystä "mallikkaaksi". Eihän se hyvä esitys ollut, mutta mitä voi 8kk pelaamattomuuden jälkeen esittää? Ei juurikaan parempaa.
Ulmer nosti tasoaan ykskaks ja oli ajoittain helvetin hyvä. Hidas mies on, mutta oikeita ratkaisuja teki jäällä tänään. Kent olikin sitten jäätävä.
Rankkari kuumensi ainakin Jalosen, sen verran paljon Kruus sai lokaa niskaansa Kojolta (Haapakosken säestäessä taustalla):
"Saatana törkee tuomarivirhe!" Mitä mä sanon noille jätkille tuolla kopissa?"
Olihan se selkeä virhe, otteluvalvojakin mukaan. Tällä kertaa näin ja nyt oikein päin. Jalonen rauhoituttuaan kertoi, että vaatii oikeudenmukaisuutta tuomioihin. Nyt kuulemma Kärppien pelaajaa saa rikkoa enemmän kuin vastustajaa.
Jortikka oli merkkausvirheistä huolestunut, kuten loukkaantumistilanteesta. Käsky oli käynyt laukoa enemmän ja saada miestä maalille. Epäsuora vittuilu Alatalolle. Muotoiltuna jotain "Meillä on vielä muutamia vanhan koulukunnan hyökkääjiä, jotka pyörivät nurkissa, vaikka eihän sieltä maaleja tehdä". Altsi oli tänään kyllä perkeleen hyvä.
Aaltonen oli Kärppien paras hyökkääjä. Vittumaisen taitava ja aina keskustaan pelaava. Paikat muutamaan maaliin mies teki itse nousuillaan. Voitti järjestään kaksinkamppailunsa. Tribun...siis Atvars oli taas epävarmin puolustaja Jaakolan kanssa. Ja ei se Mikkolakaan tarjottuun vastuuseen vastannut. Aika mitäänsanomaton pakisto Kärpillä koossa. Bume kuntoutuessaan paikkaa paljon.
Yli-Torkko liittyi vemppamuotoon. Ei pelaa loppuviikon peleissä. Selässä jotain. Samoin Aarnio, joka sai nilkkaansa tällin ja lopettaa etelän kiertueen tähän.

Tunnelma oli loppua kohden loistava. Mc sai hallin räjähtämään vanhojen aikojen tapaan kahdesti. Oli kyllä mukava ajella lievää ylinopeutta kotiin.
 
Vihti tutuksi!

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Tämä ottelu oli osa Arto I Järvelän salaliittoa Kärppiä vastaan. Odotan hyllytyksiä, mutta tiedän ettei niitä tule. Hys hys.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olis saanut Tepsi ratkaista pelin varsinaisella peliajalla niin ei olis jäänyt mussutettavaa tuosta rankusta. Jokainen jolla on silmät päässä näki että Kärpät ei olisi ansainnut pistettäkään tältä illalta.
Huomenna kun jatkavat samaa perseilyä niin Blues vie matsin sata nolla.

Tepsi oli hyvä, siitä ei pääse minnekään.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
manemies sanoi:
Jokainen jolla on silmät päässä näki että Kärpät ei olisi ansainnut pistettäkään tältä illalta.
Mitäs vitun väliä sillä on? Venyttivätpä tuon pelin kuitenkin jatkoajalle paskuudestaan huolimatta, niin eikö olisi voitu ratkaista peli rehellisesti?

Juuri tämä hyssyttely tätä SM-liigaa tämmöisenä pitää yllä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Jaakko sanoi:
Lähti loppuhallia pari kertaa huutamaan ja taputtamaan useammankin kerran.
Yritin G:ssä pitää ääntä, mutta ei vanhan äänijänteet jaksa koko 60+ minuuttia. Ihan hyvä tunnelma. Siis Turuksi.
 
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity
oukka sanoi:
Mitäs vitun väliä sillä on? Venyttivätpä tuon pelin kuitenkin jatkoajalle paskuudestaan huolimatta, niin eikö olisi voitu ratkaista peli rehellisesti?

Juuri tämä hyssyttely tätä SM-liigaa tämmöisenä pitää yllä.
Mikä helvetin hyssyttely? Eikös siinä yllä juuri todettu, että Kärpät saavat olla tyytyväisiä siihen yhteenkin pisteeseen, sen verran paljon kotijoukkue oli tänään parempi.

Rankkarituomio nyt oli selvä virhe, siitä nyt tuskin kenenkään tarvitsee mainita.
 
RELEASE THE KRAKEN

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Piti kyllä pari kertaa miettiä, että onko tämä varmasti oikea TPS.

Alku nyt meni miten meni, mutta sen jälkeen TPS esitti kyllä kauden parastaan. Oululaiset olivat jatkuvasti potkun perässä. Kun Tepsi vielä intoutuu taklaamaan, luistelemaan ja yleisö kannustamaan, niin Turussa on asiat oudosti. En valita, hieno ja tärkeä voitto.

McDonellilta hyvä ottelu. Näitä räkämaalien erikoismiehiä ei koskaan ole joukkueessa liikaa. Tepsillä on.

Miinusta puolustuspelistä tai ennemminkin sen puutteesta. Liian vapaasti sai oululaiset hääriä Hurmeen maalilla. Jampan pelissä sinänsä ei valittamista. Ei tosin tänään mitään elämää suurempaa koppiakaan.
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
oukka sanoi:
Mitäs vitun väliä sillä on? Venyttivätpä tuon pelin kuitenkin jatkoajalle paskuudestaan huolimatta, niin eikö olisi voitu ratkaista peli rehellisesti?

Juuri tämä hyssyttely tätä SM-liigaa tämmöisenä pitää yllä.
Komppaan oukkaa. Vaikka Kärpät olikin kenties valju ja TPS hyvä, niin oikeusmurha on oikeusmurha. Törkeä puusilmätuomio, jonka kaltaisista esim. Jyp maksoi viime keväänä aika kovaa hintaa. Ajatelkaas mitä seuraisi jos tämmöistä tapahtuisi ns. kirkkaissa valoissa.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ensinnäkin kiitokset...

..TPS:n joukkueelle, joka oikeasti oli tullut taistelemaan siitä voitosta ja jatkoi sitä taistelua ihan loppuun saakka. Kolme kertaa takaa tasoihin eikä erittäin karvas alkukaan hiljentänyt tahtia.
TPS taklasi ja kävi Kärppäpelaajiin miellyttävän aktiivisesti kiinni läpi ottelun. Haettiin hanakasti laukauksia ja pelattiin pääsääntöisesti maalia kohden.

Yllätyin erityisesti(ja positiivisesti) siitä, että potku ei pahemmin hyytynyt loppua kohden kuten muutamissa aiemmissa peleissä kuluvalla kaudella. Rankkari nyt oli niin järkyttävä vääryys, että onneksi ei ollut kyseessä kuin yksi runkosarjaottelu "talven" keskellä. TPS:n olisi pitänyt pystyä kuitenkin voittamaan ottelu suoraan, sillä sen verran harvinaisen hyvin veivät peliä tänään. Yleensäkään en heti muista milloin TPS olisi Kärppiä vastaan hallinnut noin paljon enemmän peliä.

Pisteet maistuvat minulle kaikesta huolimatta, sillä olin tyytyväinen näkemääni.

Kärpät tekivat asiallisia maaleja kauhean vaivattoman näköisesti, joita TPS:n pahat virheet toki avittivat mutta kuitenkin. Aaltonen oli selkeästi vieraiden paras pelaaja ja Bros hyvä kakkonen. Josef B:stä näkyi pelaamattomuus aika lailla.

TPS:n Ulmer pelasi takuuvarmasti parhaan pelinsä. Syötöt olivat jotain muutakin kuin vain heittoja päätyyn(ihan rakennettuja tilanteita!) ja aloituksetkin sujuivat paremmin kuin kertaakaan muistan nähneeni. Muutamaan otteeseen yritti ihan oikeasti ajaa maalillekin vielä(omaa ratkaisua, en saata uskoa ja aamulla en kuitenkaan usko enää).

McDonell oli jäätävä kaikessa. Mäkinen pelasi parhaimman pelinsä fyysisesti -> hyvää karvausta ja pari todella kovaa taklausta. Aho oli kaksi erää hirmutikissä jopa kiekollisesti, mutta hyytyi lopussa hiukan. Vahalahti pelasi myös erinomaisen ottelun ehdottomasti, vaikka osumatarkkuus ei ollut kohdallaan tänään(päin maalivahtia). Sama pätee Suomiseen, jonka vedot taas menivät enimmäkseen ohi mutta hienoa haastamista ja maalille ajoa joka tilanteessa. Alatalo taisteli viimeisen päälle hienosti ja YT:n loukkaantumisen jälkeen vielä tuplakentissä.

Ramstedt oli muuten ihan ok, mutta syöttöihin lisää voimaa. Jatkuvasti vastustaja katkoi ne hiljaiset lirut omille.

Kaikenkaikkiaan KOKO joukkue taisteli esimerkillisesti alusta loppuun, hienoa katseltavaa. Itse ehdin jo muutamaan otteeseen menettää toivoni pisteistä. Harvoin on mukavampaa havaita olleensa väärässä jostain.

Kruus oli ihan ok ilman rankkarituomiota, joka taas oli täyskatastrofi päätökseksi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Njääh, käsipallojoukkueen kannattajien tuskin kannattaa puhua oikeusmurhasta tai joku Jokeri-kannattaja voi suuttua.

Näin tänään, ehkä ensi kerralla Oulun mikäsähköareenaolikaan voi Pyörälä tehdä saarenheimot ja tämä menee läpi. Näitä sattuu pelin tiimellyksessä. Itseäni ei pahemmin harmita, että Kentsu sai hattuiltua. Oliko jo toinen hattutemppu tepsiläisille tällä kaudella?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Grainger sanoi:
Njääh, käsipallojoukkueen kannattajien tuskin kannattaa puhua oikeusmurhasta tai joku Jokeri-kannattaja voi suuttua.

Näin tänään, ehkä ensi kerralla Oulun mikäsähköareenaolikaan voi Pyörälä tehdä saarenheimot ja tämä menee läpi. Näitä sattuu pelin tiimellyksessä. Itseäni ei pahemmin harmita, että Kentsu sai hattuiltua. Oliko jo toinen hattutemppu tepsiläisille tällä kaudella?
Taisipa olla, eikös Suominen tehnyt ensimmäisen?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
manemies sanoi:
Jalonenkin ois voinu pitää lärvinsä ummessa haastattelussa. Kannattaako ruveta koko tuomaritoimintaa haukkumaan vaikka tollanen erhe sattukin pelin lopussa ?
Mitäs KJ tarkkaan ottaen tuomaritoiminnasta totesi?
 
Yeah, baby!

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Hyvä nousu rumasta 0-2 ja 5 min tilanteesta. Rankkareissa TPS olisi hoitanut homman joka tapauksessa. Kruusilta aika mehevä kämmi loppuun ja peli ohi. Harvemmin näkee El Coyotea yhtä pahasti hihansa polttaneena. Syystäkin, joskin kyllä käppyröillä peiliin katsomisen paikka on. Matsi oli monen kertaan voitettavissa mutta vihulainen päästettiin aina vaan rinnalle. TPS oli OK mutta ratkaisupaikoissa ratkaisuvoimaa ei ole ihan kauheasti vieläkään. Viidestä maalista huolimatta käsiä puuttuu rosterista melko paljon. Erikoisuutena aloitusvoitot silloin kun paras aloittaja on loukkaantuneena poissa. Pitäisikö Rakua siis jemmata pitempäänkin? Tai Nurmista, Tepsin ykkönenhän oli nyt todella maukas.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Pressiboxi sanoi:
Matsi oli monen kertaan voitettavissa mutta vihulainen päästettiin aina vaan rinnalle.

TPS tuli takaa koko aika ja lopussa oli aika mennä ohi...Jos niin kuin maalit on se joka ratkaisee ...
Yhden kerran johti ottelua TPS...Sinänsä tärkeään aikaan :)
 
Lähtee kuin TALAKKARI liukkaalta katolta :-)

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viimeisistä neljästä pelistä Kärpät on voittanut yhden, vaikka on johtanut kaikkia 2-0 jossain vaiheessa peliä... Ei vissiin oikeen nappaa pelata koko peliä? Ensimmäiset minuutit tässäkin pelissä oli mieletöntä tsemppiä ja Tepsiä vietiin, mutta kaikki ilo loppui siihen 2-0 maaliin. Miten voi peli loppua yhtäkkiä noin radikaalisti? Tepsi oli pirun hyvä ja ehkä paras TPS mitä olen nähnyt sitten niiden finaalien 2004, mutta miten voi olla, että aletaan leijumaan heti, kun ollaan parin maalin johdossa. Näyttää, että tällä hetkellä Kärpät menee siitä missä aita on matalin ja itseään ei pistetä oikein likoon, alkuja lukuunottamatta. Brosin kenttä on ainoa, joka pelaa pelistä toiseen korkealla tasolla. Paakkolanvaaran ketju on myös hyvä, mutta ei mopoilla kuuhun mennä. Ketju sai ihan selvästi lisää potkua, kun Aarnio siirtyi sivuun ja kädellisempi Mustonen tuli tilalle. En tiedä, mutta minusta tuntuu, että Paakkis sopisi tuohon ykköseen kuin nenä päähän ja kolmonenkaan ei paljoa heikentyisi, jos Sahlstedt pelaisi siinä. Kyllähän TPS olisi pelillisesti ansainnut 3 pistettä, mutta maalithan ne ratkaisevat. Brosin vitja ei kyllä montaa paikkaa tarvi maalin tekoon ja niitä paikkoja myös luodaan. Ujcik on nostanut tasoaan kyllä melkoisesti. Pakko myös sanoa, että Tepsin 4-4 tasoitus tuli Kärppien uskomattoman velttoilun tuloksena. Ihan kuin ei oltais edes haluttu voittaa. Suomalainen olisi myös yhden noista neljästä voinut ottaa kiinni.

Kruus oli paska, mutta Kärpät ihan itse hävisivät tämän pelin. Tepsille täysin ansaittu voitto.
 
Viimeksi muokattu:
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Lukko - HIFK
 • 1.90
 • 4.45
 • 3.20
Sport - Tappara
 • 3.75
 • 4.00
 • 1.83
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy