Ti 19.9.2006 HIFK-KalPa

  • 12 813
  • 60

scholl

Jäsen
Niin täytyy nyt toivoa, ettei Laakkosesta tulisi kauden suurinta floppia. Nelosessa ei todellakaan käyttöä. Kauden alku harjoitusotteluista lähtien on tosin mennyt niin huonosti, ettei suurempaan vastuuseen yksinkertaisesti ole aihetta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
scholl kirjoitti:
Kauden alku harjoitusotteluista lähtien on tosin mennyt niin huonosti, ettei suurempaan vastuuseen yksinkertaisesti ole aihetta.

Jep, varsinkin kun oli niitä harvoja jotka vetivät harjoitusturneen ilman loukkaantumisia eli vastuuta tuli paljon. Francis on nähnyt Laakkosen pelaavan nyt vähän päälle toistakymmentä ottelua ja saanut takaisin melko vähän. Nelonen oikea paikka - ainakin juuri nyt.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Urheilulehden sivuilla on povattu Pelikirja Sihvosen toimesta selkeää kotivoittoa. Ottaen huomioon PSn analyysien yleisen osumatarkkuuden, taidankin panostaa muutaman euron Kalpan voiton puolesta.

Itse pelistä odotan, että Petrell ja Järvinen avaisivat tämän kauden maalitilinsä.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan mainio alku joutuu tällä viikolla todelliseen testiin, kun tänään pelataan Nordenskiöldinkadulla ja lauantaina Raksilassa, jotka molemmat itse rankkaisin aivan vaikeimpien vierashallien listan kärkeen. Paljon sen helpompi vastus ei ole varmasti torstainakaan, kun Lukko on rivejään viime kaudesta radikaalisti uusinut.

Vaikka KalPan esitykset ovatkin olleet toiveita herättäviä, omat odotukset eivät tuloksellisesti illan ottelusta kovinkaan korkealla ole. Sormia on pidettävä ristissä sen puolesta, ettei IFK:n kone toimi kuin rasvattuna alusta lähtien, silloin tulostaululle voisi syntyä KalPan kannalta kovinkin tylyt numerot. KalPan mahdollisuudet piilevätkin siinä, että ottelu pysyisi vähämaalisena, eli Nissinen jatkaisi loisto-otteitaan puolustuksen edesauttamana ja vastaavasti siunaantuneista maalipaikoista rangaistaan kovalla prosentilla. Kuitenkin jonkin asteen ihmeenä pitäisin sitä, jos KalPa kaukalosta edes pisteen kanssa poistuisi, sen verran laaja HIFK:n ratkaisupelaajien rintama on.

Tämän viikon otteluissa on mielenkiintoista seurata, kuinka KalPa on aikuistunut, eli esimerkiksi miten joukkue kestää mahdolliset takaiskut, kun toistaiseksi KalPa on pelannut vasta maalin takaa-ajoasemassa. Onko joukkue onnistunut selättämään viime kaudelta tutun alistumisen? Jaksetaanko omaa pelitapaa noudattaa myös tappioasemassa, vai siirrytäänkö yksilöyrittämiseen? Peräänkuulutan siis joukkueelta selkärankaa ja edelliskautta kypsempää pelaamista - valmiiksi hävinneenä kaukaloon menemistä ja luovutusmielialaa ei toivottavasi tarvitse enää tällä kaudella todistaa.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jep kohta se alkaa... Saapa nähdä miten KalPa pystyy antamaan vastusta Ifk:lle Nordiksella. Ifk luultavasti tulee erittäin kovasti illan kamppailun alussa, joten mitä pitemmälle KalPa kestää, sen paremmat mahdollisuudet ovat. Nissisen pitää olla tulessa.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Aika murskaavaa. Kyllä HIFK näytti mikä ero on SM-liigan kovimpien ja huonoimpien tiimien välillä. Valitettavasti Kalpa osoitti tämän myös antamalla selkärankansa katketa.

Nyt pitää joukkueen vaan kaivaa itsensä nopeasti ylös tuosta kuopasta, pari tappiota lisää murskatappion päälle niin kohta alkaa taas se viime kauden älinä.

Niin joo, ja koska sitä nyt ei vielä oltu mainittu niin pelihän siis päättyi tylyyn 7-0 tulokseen.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paikailla olleilla kommentit?

Oliko Nissisellä Kalpan maalilla yhtä hiljaista kun tilastoissa?
Ei ilmeisesti ollut paras päivä, tosin ylivoimaa taas paljon. Pataan tuli, oli arvattavissa, mutta venähti turhan rumiksi lukemat!
Kaikki maalit ohjelmaa odotellessa.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
crosby kirjoitti:
Aika murskaavaa. Kyllä HIFK näytti mikä ero on SM-liigan kovimpien ja huonoimpien tiimien välillä. Valitettavasti Kalpa osoitti tämän myös antamalla selkärankansa katketa.

Nyt pitää joukkueen vaan kaivaa itsensä nopeasti ylös tuosta kuopasta, pari tappiota lisää murskatappion päälle niin kohta alkaa taas se viime kauden älinä.

Niin joo, ja koska sitä nyt ei vielä oltu mainittu niin pelihän siis päättyi tylyyn 7-0 tulokseen.
Kaksi murhaavan huonoa 10 minuuti jaksoa sekä eka erässä , että viimeisessä. Maalipaikkoja oli KalPallakin ainakin radiosta kuultuna paljonkin. Toiset vaan osaa tehdä niitä maaleja ja toiset ei.
 

-39-

Jäsen
Suosikkijoukkue
J.Ruutu, MG & Stadin Kingit
Pelasi kyllä Lundell hyvin, siinäkin on yksi syy kalpan tappioon. Torjuntoja kertyi jannelle 37, taas.
IFK pelasi hyvän ekan erän, kuuluisan huonon erän :( ja hyvän vikan erän.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Torjunnat

Joku paikalla ollut voisi laittaa oman näkemyksensä maalivahtien torjunnoista. Lundell 37 ja Nissinen 21, peli päättyi 7-0. Miltä tällainen peli näyttää katsomoon, Kalpa pyöritti ja Hifk kävi tekemässä aina välillä maalin ?
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Masentavaa. Jos pitää jotain positiivista väkisellä kaivaa, niin todetaan että Purontakaselle ei tainnut tulla yhtään kakkosta. Toivottavasti nyt Sonnenberg kapteenina potkii porukkaa persiille sen verran että tällainen ei toistu. Kanukin luulis vihaavan tällaista tappiota erityisesti. Ylivoima ja puolustajien laukaukset siinä jatkuvat ilmeisesti edelleen surkean ja säälittävän tasolla. Tai sen tason alla.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Icepowerman kirjoitti:
Kaksi murhaavan huonoa 10 minuuti jaksoa sekä eka erässä , että viimeisessä. Maalipaikkoja oli KalPallakin ainakin radiosta kuultuna paljonkin. Toiset vaan osaa tehdä niitä maaleja ja toiset ei.

Hyvä, että toisessa erässä sentään kulki.
 

jeke

Jäsen
YLE noita HIFK-maaleja näytti, eivätkä ne Nissisen piikkiin mene. Läheltä ammuttiin, kenties lähempää kuin kertaakaan Ilves-pelissä. Kyllä siellä paketti on hajonnut täysin, mistä kertoo jo sekin, että Karalahti pääsee junttaamaan parista metristä pakkien välistä vastakiekkoon. Ei sellaisia kukaan torju.

Harmittavaa sikälikin, että tuosta selkärangan katkeamispisteestä Pieniniemi jaksoin puhua kauden kynnyksellä, että ei katkea enää. Ei näköjään, kun jo kolmannessa pelissä lyödään murskalukemat taululle. Saa tosiaan Sonnenberg antaa piiskaa pojille.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK teki ensin 3 maalia ja lopetti sitten luistelemisen lähes kokonaan 3. erän Jouhkimaisen 4-0 maaliin saakka. KalPa pyöritti peliä, mutta aika näennäisesti, varsinkin 2. erässä. Lundell joutui tekemään muutamia huipputorjuntoja ja tällä kerralla hän onnistui hienosti, koska ei päästänyt yhtään maalia. HIFK pelasi taas huonon 2. erän.

En nyt kuitenkaan väitä, että Lundell olisi joutunut ihan todelliseen testiin. Sen verran lepsu vastustaja KalPa oli tänään. Tosin yksikin maali KalPalle 3-0 tilanteessa ja peli olisi ollut aika erilainen kuin nyt, kun ei mennyt yhtään. Torjuntatilastot eivät kuitenkaan tällä kertaa kerro pelistä oikeastaan yhtään mitään, koska KalPa jäi junasta jo heti pelin alussa.

Lundell nousi kuitenkin tänään sille tasolle, jolla hän pelasi viime kauden runkosarjassa, joka riittää kauden 06/07 liigassa aika hyvin.
 

Ajaja-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK onnistui laajalla rintamalla

toinen peli jo katsottu tällä kaudella ja pitää sanoa että hyvältä näyttää. Tässäpä lista tämän päivän IFK onnistujista:

- Guolla: hyvää ylivoiman pyörittämistä, ei aivan samalla tasolla kuin jokeripelissä mutta kolme syöttöä riittänee. Uusi parannettu Harkins!
- Laakso: vahvaa oman pään pelaamista ja kiekon ylöstuontia. Olisiko tämä läpimurtokausi?
- Lundell: nollapeli, mitä muuta voi vaatia?
- Jouhkimainen: vahvaa alivoimapeliä ja uran avausmaali. Selvästi paras peli tähän saakka
- Järvinen: vahvaa alivoimapeliä ja tsemppausta, 1+1
- Porthen: sama kuin Turrella
- Nielikäinen: vahvaa tsemppausta ja komeat veivit josta läpi ja jäähy. Pasiko puukäsi?

Loistavaa oli havaita herrojen Turre, Porthen, Fagu, Salonen ja Jouhkimainen hyvä esitys. Francisilta hyvää pelisilmää antaa vastuuta kun peli kulki (ja oli toki suht selvä jo). Esim Salosesta, Porthenista ja Järvisestä näkyy että jos he pelaisivat isommalla peliajalla esim Saipassa tai Ässissä kuten Holma ja Luigi tulisi pisteitä varmasti kovaan tahtiin. Onneksi IFK:ssa, toivotaan kaikille hyvää (läpimurto)kautta. Toki vähäisellä ylivoima-ajalla vaikea iskeä huippupisteitä.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ne kymmenen

1. KalPan valmentaja toivoi Petoklubissa, että KalPa pelaisi paremman pelin viime kerralla (8-1). Pieleen meni se toivo. Maaliero oli sama...:o)
2. HIFK sai ekassa erässä huseerata kuin herra omassa talossaan. Tehtaili noi kolme pussia, ja ottelu oli vähän niinkuin ohi. Sen jälkeen peli oli HIFK.n puolelta aika laiska. Etenkin ykkös- ja kakkosketju pyöritteli näyttävästikin, mutta läski ja haluttomuus veti pidemmän korren.
3. Iloista oli kolmosketjun peli. Salonen, Porthen ja Järvinen pelasi hienon ottelun. Meillä on kyllä tässä ketju joka on valmis työntekoon. Myös Jouhkimaisen eka maali ja peli-ilme oli hyvä.
4. Ei Nissinen ollut syypää maaleihin. Sen verran oli välillä yksin. Pakit auttoi joskus, joskus ei.
5. Janne pelasi hienon ottelun, vaikka välillä oli pientä haparointia, kovienkin torjuntojen seassa. Otteluotteet alkaa löytyä.
6. Guolla pitää välillä vähän liian kauan tuota kiekkoa, ennen syöttöä. Monta kertaa orastava hyvä tilanne YV:ssä kuivui kokoon, kun KalPan pakki ehti kiinni Guollaan.
7. Murray, Murphy ja Hrdina teki hyvää peliä läpi illan, mutta nälkä ei ollut riittävä.
8. KalPalle tunnustus yrittämisestä loppuun asti. Hienoja kuvioita, ja aika liukkaita miehiä, mutta aika paljon peli pyöri laidoilla ja maalin takana. Oli vissiin vähän pelkoa mennä ihan maalille.
9. Järvisen taistelu jokaisesta kiekosta on kyllä ihailtavaa katsottavaa.
10. Nielikäinen ei kyllä esittänyt mitään suurta. Yksi "samettikäsi" yritys kolmannessa erässä, millä sitten vielä taisi saada kalastettua jäähyn KalPalle. Lostedtilta yksi hieno kikka ja pelinavaus, muuten oli suurin osa ajasta jäähyllä.

Kaikenkaikkiaan puoliviihtyisä ilta, joskin toinen erä oli uneliaan tylsä.
Pelikirja alkaa löytyä. Sihvonen joutunee syömään tänä vuonna taas sanansa HIFK:sta. Meillä on itseasiassa helvetin hyvä rosteri kasassa. Jos puolivalolla hoitaa KalPan 7-0 niin voimme olla varmoja siitä, että lisää pisteitä vielä ropisee. Uskaltaisin sanoa, että meillä on parempi ja tasaisempi rosteri tänä vuonna kuin viime vuonna, joten.....
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hifkillä oli selviä ongelmia pelin avaamisessa. Hifkin avaukset kestivät aivan liian kauan. Pakit venasivat luvattoman kauan ennen kuin avasivat peliä ja silloin hyökkäjiltä oli vauhti pois ja se hyökkäys kuivui sitten kasaan. Guolla oli taas hyvä, mutta hakee turhan usein liian hienoa ratkaisua. Jäin Guollalta kaipaamaan sitä perus varmaa peliä. Järvinen-Porthen-Salonen oli ilmi liekeissä kolmannessa erässä ja Nielikäinen oli hyvä. ''Pumba'' oli jälleen melkoisen epävarma, mutta sen sijaan näin Laaksossa ensimmäistä kertaa tähtiainesta, toivottavasti pystyy jannu samanlaiseen peliin jatkossakin. Jannea ei saa enää morkata hän oli loistava tänään.
 
Noniin, taas on nähty yksi peli.

Pelin ratkaisu tuli heti alussa, kolme nättiä maalia, jotka kruunasi Karalahden erittäin hieno maali. Ensin Kibe Kuhta siirtää maalin edestä ylivoimalla kiekon maaliin kuviolla, jota yritettiin toistuvasti jo Jokeripelissä. Toisessa maalissa oli todella paljon tuuria, Järvinen vapautettiin maalintekoon kauhealla virheellä ja vielä homman kruunasi pieni KalPalaisen koukkaaminen, jonka takia Turren laukaus epäonnistui ja kiekko löysi tiensä maaliin. Kolmas maali olikin hieno, kolme nopeaa kiekon siirtoa ja BÄNG, Jere tykittää kolmen metrin päästä maalista aivan vapaana ollessaan kiekon maaliin suoraan syötöstä.

Toisessa erässä sitten ei paljoa tapahtunutkaan, kuitenkin toinen erä oli tavallaan viihdyttävämpää kiekkoa, kuin ensimmäinen, jossa hakattiin kolme maalia ja lopetettiin pelaaminen.

Kolmas erä ja Mikko Turunen saa käsittämättömän jäähyn, alivoimalla Turre Järvinen sekä Miikka Jouhkimainen karkaavat KalPalaisilta ja Turre syöttää Jouhkimaiselle paikkaan, josta ei voi erehtyä, eikä Miikka myöskään erehdy vaan käyttää tilanteen hyväkseen ja toimittaa kiekon ensimmäistä kertaa liigaurallaan maalin perukoille. Tästä eteenpäin Jouhkimainen otti Hrdinan paikan kakkosketjun laidalla ja näytti, että kyse ei ollut pelkästä tuurista, vaan pelasi hyvän loppupelin mitään häpeilemättä. Tämän jälkeen Petrell vääntää kiekon maalin edestä maaliin, ollessaan itse matkalla jään pintaan, tuota taistelua haluan nähdä HIFK:lta läpi koko kauden. Pelin kuuteen nollaan lisää Jermu Porthen Pasi Salosen loistavasta syötöstä, Nissinen Kalpan maalilla oli auttamatta myöhässä ja Porthenilla oli jokseenkin helppo työ laittaa kiekko pienestä kulmasta maalin perukoille. Viimeisen niitin iskee Ilkka Pikkarainen laidan vierestä Nissisen torjunnan kautta.

HIFK:sta pelin suuria onnistujia olivat:

- Teemu Laakso: Esitti jopa kypsintä peliä, mitä on ikinä esittänyt. Itseluottamusta löytyi aivan eri tavalla, kuin esimerkiksi viime kaudella Sheddenin alaisuudessa. Noh, Doughan ei hyvän päälle ymmärrä.

- Guolla - Kuhta: Loistava parivaljakko, josta vielä paljon iloa HIFK-faneille. Guolla on kuin onkin parannettu versio Harkinsista, hienoja jättösyöttöjä, pelin rakentelua, loistavaa peliä, kiitos Pentti että hankit meille tämän syöttökoneen. Kiitos Kuhta, että halusit palata kotiin!

- Jouhkimainen: Ilmeisesti Miikan alivoimamaali sai Bobin luottamaan Miikaan ja loppupelin pelasi loistavasti.

- Järvinen - Porthen - Salonen: Yhteispeli toimii hienosti, toivon näkeväni ketjun jatkossakin yhdessä. Olin harkkapelien perusteella jo sitä mieltä, että Turre ei pysy viime kauden tasollaan, mutta olin väärässä.

- Haluan antaa Niskaselle vielä propsit pelistä, ei virheitä, ei ollut lähelläkään sitä Niskasta, joka pelasi viimeisessä Nordic Trophy-pelissä. Parhaat kiitokset faneille

- Janne Lundell: Ei ollut varmin, mutta jos ei mene yhtään maalia, ei voi olla huono. Liigan top3 maalivahti alkaa taas vakuuttamaan jokaisen, kuten yleensäkin vaikka kauden alussa Jannea pidetään keskitason maalivahtina.

Kaikki muut paitsi Laakkonen saavat puhtaat paperit tämän päivän pelistä.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipahan helppo peli kotijoukkueelle. Vaikka torjunnoista voisi päätellä vaikka mitä, niin väitän, että Jan Lundell pääsi helpolla. KalPa oli juuri niin nallipyssyjoukkue kuin mainostettiinkin. Laukauksia tuli, mutta todella luokattomia sellaisia.

HIFK lopetti pelaamisen 3-0-tilanteessa, mutta heräsi onneksi lopussa ja ottelusta jäikin ihan hyvä maku.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
RoopeS kirjoitti:
Pelikirja alkaa löytyä.
Älä, älä, älä, älä... Älä käytä tuota termiä. Kuulostat ihan P. Sihvosen opetuslapselta, aivopestyltä sellaiselta. Uskomattoman ärsyttävä sana, eikä kukaan muu tiedä sen merkitystä, paitsi Sihvonen. Jos hänkään, kunhan on lämpimikseen jauhanut paskaa ja lanseerannut oman, idioottimaisen terminsä.
 

luckymies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katsoin pelin F6 katsomosta keltaisten lasien läpi ja uskallan sanoa, että Kalpa oli yhtä hyvä kuin HIFK tasakentällisin 3. erän repsahdukseen asti. Savolaiset olivat liikkeessä edellä stadilaisia, mutta viimeistely oli järkyttävän huonoa.

Mielestäni Kalpa ei missään nimessä tippunut HIFK:n vauhdista pois jo ottelun alkuvaiheessa, mutta HIFK:n viimeistelytarkkuus oli murhaavan hyvä ensimmäisessä erässä, siitä kunnia heille. Kalpan vauhti oli kuitenkin nähdäkseni jopa parempaa kuin punanuttujen - aina kolmanteen erään saakka. Tästä todistavat myös maalivahtien torjunnat.

Kiekkopelin voittamiseen tarvitaan kuitenkin luistelun lisäksi myös maalintekotaitoa. Kalpan laukaukset eivät lähteneet tarpeeksi nopeasti, kiekkoa siirreltiin liikaa hyökkäysalueella ja liian usein lauottiin ilman maskia, jolloin Lundell poimi varmat marjat pois. Tämän vuoksi torjuntatilasto ei mielestäni kerro "koko totuutta" Kalpan hallinnasta :), mutta toki pari maalia olisi keltainenkin saanut jos hitunen onnea olisi ollut mukana. Samoin jopa paineettomat avaukset omasta päästä tuntuivat usein epäonnistuvan. Tällainen pieni huolimattomuus paistoi läpi otteista.

Viime kauteen verrattuna kuitenkin pieni parannus lukemissa (7-0 vrt. 8-0) ja Huomattava Parannus pelillisesti! Uskon parempaan kauteen 06-07, mark my words Kalpa faithful!

Fanin näkökulmasta erityiskiitokset Jani Tuppuraiselle, joka jaksoi vielä kiittää 6 hengen vahvuista ja hienosti loppuun asti kannustanutta Susiklubia ottelun jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu ei ollut Nissisellä paras päivä. Lundell sen sijaan pelasi todella hyvin.
Kolmannen maalin jälkeen Hifk lopetti pelaamisen aina kolmannen erän puoliväliin asti. Sen ajan Kalpa oli aktiivisempi ja parempi kenttäpelissä, mutta ei vain saanut sisään mistään. Tilanteita olisi ollut vaikka tasoittaa peli.
Hifkillä yli- ja alivoima toimii, mutta 5-5 peli ei. Vaikea saada edes yhtä syöttöä perille omille.

- Hifkin kolmonen (Järvinen-Porthen-Salonen) pelasi erittäin hyvin.
- Lostedt ja Nielikäinen turhakkeita. Lostedt taisi pelata kaksi vaihtoa ja otti kummassakin jäähyn.
- Francis antoi ottelun jo ratkettua kiitettävästi peliaikaa kolmos- ja nelosketjuille.
- Guolla sijoittuu pistepörssissä viiden parhaan joukkoon vaikka pelaisi vain joka toisen pelin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
RoopeS kirjoitti:
Uskaltaisin sanoa, että meillä on parempi ja tasaisempi rosteri tänä vuonna kuin viime vuonna, joten.....
...mestaruus on vain valmennuksen onnistumisesta kiinni? Tosiasiassahan HIFK:n rosteri on ihan sarjan kovimpia, ehkä Kärpät poislukien, joten ei tule yhtään yllätyksenä tällaiset numerot puolivaloillakaan. Noissa nikkarikoitseissa tuppaa vielä olemaan sellainen vika, ettei pääse puolivaloilla pelatessakaan syntymään hasseja, voitot otetaan pois kuljeksimasta.

Lundellin torjuntojen määrän perään minäkin kyselisin, oliko laukauksia maalintekosektorista ollenkaan?
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gags kirjoitti:
Lundellin torjuntojen määrän perään minäkin kyselisin, oliko laukauksia maalintekosektorista ollenkaan?
Oli, montakin. Varsinkin toisessa erässä ja kolmannen erän alussa. Mutta laukaukset olivat erittäin huonoja ja suuntautuivat usein päin maalivahtia. Lundell pelasi toki loistavan pelin, mutta pääsi helpolla.

EDIT: Kyllähän KalPa ajoittain ihan hyvin pyöritti peliä, mutta se viimeistely pitää olla ihan eri tasolla, jos meinaa pärjätä.
 
Viimeksi muokattu:

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Metukka kirjoitti:
Guolla sijoittuu pistepörssissä viiden parhaan joukkoon vaikka pelaisi vain joka toisen pelin.

Tähän olisi kiva tarttua ja ottaa rinnalle muutamia kirjoituksia ennen kauden alkua. Mutta olkoon, Guolla on yllättänyt kaikki (paitsi Francisin ja joukkuekaverit). Toivotaan, että sama meno jatkuu.

Francis käyttää hienosta Hrdinaa, vain tarvittaessa ja antaa hänen peliaikaansa nopeasti muillekin, kun tilanne antaa myöden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös