Ti 17.2.2009 Ilves-SaiPa

  • 6 759
  • 28

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Otteluketjua ei näy eikä kuulu niin tehdään sitten päivän hyvä työ ja avataan keskustelu tällekkin kamppailulle.

Vastakkain Tampereella siis ovat paikallinen kuntopuntaria kuumuudellaan polttava Ilves sekä Lappeenrannasta matkaava
vastaavasti kuntopuntaria viilentävä SaiPa.

Kuten jo todettua on Ilveksellä mennyt Todella lujaa viimeiset kahdeksan peliä joista tuloksena on 19 pistettä.

Vastaavasti SaiPan potti viimeisestä kahdeksasta pelistä on laihahkot neljä pistettä.

Ilves sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue ja SaiPa taas huonoin vierasjoukkue, joten kamppailuhan on jo käytännössä pelattu? No kun ei vaan ole, Ilves on jo pitkään kunnostautunut todella yllättävien tappioiden muodossa häviämällä ns. helppoja otteluita vaikeampien jälkeen. Tänään jos koska olisi tuolle tappiolle oiva mahdollisuus. Voisi jopa pitää hivenen yllättävänä jos Ilveksellä torstai-iltana Porin vierailun jälkeen on 4-6 pistettä, vaikka tavoite ehdottomasti on täydet kuusi pistettä. Taistelu kuudennesta sijasta lauantain HPK voiton jälkeen on kovaa ja jokaiselle pisteelle on käyttöä.

SaiPan taas voisi luulla jo luovuttaneen mutta näin ei varmastikkaan ole. Joukkue on toiseksi viimeisestä Tapparasta jäljessä seitsemän
pistettä ottelun vähemmän pelanneena joten tuon "rästipelin" voittamalla ero onkin enää neljä pistettä ja hyvinkin kiinni kurottavissa parilla
voitolla. Odotettavaa siis ainakin kirjoittajan mielestä on että Lappeenrantalaiset lähtevät Tampereelle nälkäisellä asenteella ja kotijoukkueen
ollessa ensimmäisessä erässä flegmaattinen voi vierailija hyvinkin iskeä 1-2 maalia ennen kissapetojen heräämistä (jos sitä sitten edes tulee?) ja olla lähellä yllätystä.

Veikkauksen kerroin 4.00 SaiPalle kannattaa myös ottaa huomioon.

Allekirjoittaneen veikkaus lähtee turvallisesti välimaastosta ja on täyden peliajan jälkeen 3-3. Lopullista tulosta, saati pistemiehiä yms en kerro jotta ihmiset eivät valmiiksi tuloksen tietävinä jätä tulematta hallille.

Vierailta kannattaa huomioida numerolla 48 viilettävä itänaapurin liigasta paluun tehnyt, Suodenniemen lahja sm-liigalle Mikko Pukka sekä tietenkin yksi sarjan maalivahdeista Iiro Tarkki

Kotijoukkueelta kannattaa aina huomioida kultakypärä Markus Seikolan suorastaan myyttiset otteet hyökkäyspäässä. Nickerson näemmä onkin perhesyiden vuoksi rapakon takana joten hänen otteitaan on hieman hankalampi seurata.

Yli jäävät huomiot voikin keskittää vaikkapa Hakametsän jäähän, todella toivottavaa että viime torstaista olisi tapahtunut suurta parannusta.
 
Viimeksi muokattu:

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Ilves sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue ja SaiPa taas huonoin vierasjoukkue, joten kamppailuhan on jo käytännössä pelattu?
Eihän se käytännössä ole pelattu, mutta teoriassa homma on harmittavan selvä jo ennalta.

SaiPan taas voisi luulla jo luovuttaneen mutta näin ei varmastikkaan ole.
SaiPa ei ole onnistunut napsimaan viime aikoina enää yllättäviä voittoja.
HPK-ottelu ennen taukoa oli enemmän kerhon heikkoutta, kun isäntäjoukkueen ajatukset olivat jo tauossa. Kyllä SaiPa on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän pisteautomaatti.

Odotettavaa siis ainakin kirjoittajan mielestä on että Lappeenrantalaiset lähtevät Tampereelle nälkäisellä asenteella ja kotijoukkueen
ollessa ensimmäisessä erässä flegmaattinen voi vierailija hyvinkin iskeä 1-2 maalia ennen kissapetojen heräämistä (jos sitä sitten edes tulee?) ja olla lähellä yllätystä.
Suurta nälkää voittamiseen runkosarjan lopussa ei enää ole. Kaiken kukkuraksi poissaolijoita SaiPalla on jälleen aikamoinen liuta, mikä sekin varmasti vaikuttaa. Kaikkia voimavaroja säästellään jo alkaviin playout-otteluihin, joihin SaiPa haluaa varmasti parhaan kokoonpanonsa.

Jos Ilves onnistuu tänään tyrimään, syön sanani ja mörököllikin saakoot osansa.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kokoonpano:

1.Nabokov-Immonen-Jouhkimainen, Pulkki-Koponen
2.Koskinen-Koskiranta-Toporowski, Iliakis-Mälkiä
3.Pyymäki-Holma-Nöyränen, Pukka-Backman
4.Jasko-Löfman-Mankinen, Nyrhinen-Ryhänen (h)

Maalilla Tarkki, varalla Hostikka.

SaiPan kokoonpano on melko samanlainen kuin lauantaina Tepsiä vastaan. Ensimmäisessä kentässä pakkiparina Pulkki ja Koponen, jotka pelasivat sillä paikailla viime lauantaina 2. ja 3. erän. Tepsiä vastaan ensimmäisen erän jälkeen vilttikomennuksen saanut Nyrhinen aloittaa seitsemäntenä pakkina. Koskinen palaa joukkueeseen yhden huilatun pelin jälkeen.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Ilves tänään:

1. T. Järvinen-Määttänen-Männikkö Kantee-Seikola

2. Platt-Kauvosaari-Anttila Lehtivuori-Niemi

3. Marjamäki-Niinimäki-Rajala Tukio-P. Järvinen

4. Korhonen-Keinänen-Uusivirta Näppilä Roppo (Ylim. Hyökkääjä)

MV Korhonen Sulkanen

Liekö Toivonen kokonaan huilivuorossa vai mikä lienee kun ei ole edes luukulla? Lähtökohtaisesti kuitenkin Toivosen veroisen maalivahdin puuttuminen heikentää kotijoukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Toivonen on kuumeessa ja Nickerson perhesyiden vuoksi P-Amerikassa.

Milamin kunnossa on tullut käänne parempaan ja Milam saattaa palata lähiaikoina.

Vaikeaa ottelua ennakoin. SaiPa on ollut tällä kaudella paha vastus.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Joo SaiPan puolesta ei kyllä hyvältä näytä. Mestiskarsinnat odottaa tällasella pelillä mitä viimesissä peleissä on pelattu. Ansaitusti tällä hetkellä SaiPa on liigan paskin joukkue. Vielä joulutauon jälkeen ei ollut edes mielessä itsellä, että SaiPa pelaisi karsintaa tänä vuonna mutta nyt alkaa siltä vaikuttaa vahvasti. Joukkue pelaa itselleen tyypilliseen tapaan pelistä toiseen. Pelin alku tai keskivaihe nukutaan ja vastustaja karkaa. Sitten taas pelataan peli loppuun hyvin mutta tehottomuus vie mahdollisuudet pisteistä. Ehkä tästä pelistä voi hakea jotain tilastovoittoa SaiPalle kuten kävi taannoin rinkelinmäellä. Tai sitten Ilves pelaa ylimielisesti. Toisaalta pelailun makua SaiPalla. Ehkä tässä jo säästetään Playout peleihin missä sitten isketään heti. Toivotaan niin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En kyllä usko, että tästä helppoa peliä tulee. Saipan kaksi ensmmäistä ketjua näyttävät mielestäni hyviltä, eikä mistään läpihuutopelistä voida puhua.

Toki tämä pei on silti pakko voittaa, jos kuuden sakkiin hamutaan. Korhosen paluu maalille on mielenkiintoista. Siitä on muutama vuosi kun Karhu on viimeksi meidän häkissä olut.

Toivotaan, että Ilves on liikkeellä normaalilla koti-ilmeellään, silloin pisteiden pitäisi jäädä Tampereelle.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Lievästi pisti taas vituttamaan, kun tuota kokoonpanoa katseli. Eihän tässä tuohussa tunnu olevan mukana enää järjen hiventäkään. Pulkki ja Koponen ilmeisen oikeutetusti ykköspakkiparina, mutta muuten tuo pelaava rosteri on taattua laatua. Mankinen on sentään saanut paikan pelaavassa kokoonpanossa, mutta mikäli vanhat ennusmerkit pitävät yhtään paikaansa, peliaikaa ei hirveästi ole luvassa. Oikeastaan kaikki on jo päin vittua, kun aloittava maalivahti on numero 35. Messias on taas saanut kaamean imaisunsa anteeksi, ei niin yllättäen. Messiaan trendi on myös pitkin kautta ollut laskeva, mutta edelleen mies saa pelata lähes tulkoon kaikki matsit. Turha tässä on varmaan enää edes toivoa, että Hostikka saisi tällä kaudella minuutteja alle. Taitaa Ville olla itsekin kohta sen verran kyrpiintynyt tähän SaiPan toimintaan, että vaatii kauden jälkeen sopimuksen purkamista, sillä tuskin sitä vastuuta on ensi kaudellakaan tulossa, jos nuo samat tunarit jatkavat tuolla penkin takana. Kivoja poikia Selin ja kumppanit varmasti ovat, muttaa näyttöjä ei ole muusta kuin häviämisestä. SaiPa on tällä hetkellä liigan paskin joukkue, liigan ylivoimaisesti surkein joukkue. Pikku hiljaa alan ymmärtämään Hjalliksenkin puheita, sillä tälläisiä SaiPan kaltaisia syöpäläisiä liiga ei todellakaan kaipaa. Amatöörimäistä toimintaa, eikä tulevaisuuteen haluta katsoa. Johan helpotti. Prkl!

Mitä itse peliin tulee, niin toivottavasti tulee rajusti turpiin. Sellainen perseraiskaus kelpaisi oikein hyvin, mitä maisteltiin Tarkin johdolla myös kauden avausmatsissa Kärppiä vastaan. No tuskin sieltä on mitään kunnon selkäsaunaa tulossa, vaan turvallinen 4-1 tappio, jonka jälkeen kaikki voivat jälleen hymyillä.

Ilves on kuitenkin viimeisten pelien perusteella yksi liigan kovakuntoisimmista joukkueista, kun taas meillä on viimeisistä 10 ottelusta säälittävät 4 pistettä. Kaikki on toki mahdollista, mutta itse toivon tappiota, ihan vain ja ainoastaan Hostikan takia, vaikka se ei Villen maalille pääsyä yhtään edistäisikään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä itse peliin tulee, niin toivottavasti tulee rajusti turpiin. Sellainen perseraiskaus kelpaisi oikein hyvin, mitä maisteltiin Tarkin johdolla myös kauden avausmatsissa Kärppiä vastaan.
Ilmeisesti taannoinen Pelicans-SaiPa 10-2 ei sitten millään riitä tuohon? Miksi toivot moista, mitä se auttaa mihinkään? Lievittää tuskaa jotenkin? Epäilen. Tai no sinusta en tiedä, ehkä auttaakin.

Itse todellakin toivon voittoa, jumbosija on edelleen vältettävissä ja mielestäni siihen tulee pyrkiä. Voitto on siinä mielessä mahdollinen, että aina ennen pitkää se voitto sieltä tulee ja voittoputkessa elävä joukkue, tässä tapauksessa Ilves, häviää. Se voi olla ihan hyvin tänään.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En kyllä usko, että tästä helppoa peliä tulee. Saipan kaksi ensmmäistä ketjua näyttävät mielestäni hyviltä, eikä mistään läpihuutopelistä voida puhua.

Toki tämä pei on silti pakko voittaa, jos kuuden sakkiin hamutaan. Korhosen paluu maalille on mielenkiintoista. Siitä on muutama vuosi kun Karhu on viimeksi meidän häkissä olut.

Toivotaan, että Ilves on liikkeellä normaalilla koti-ilmeellään, silloin pisteiden pitäisi jäädä Tampereelle.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ilmeisesti taannoinen Pelicans-SaiPa 10-2 ei sitten millään riitä tuohon?
Kyllähän tuo 10-2:kin riittäisi oikein hyvin. Ja tuossa matsissahan Tarkilla oli vielä kovempi vuoto päällä kuin kauden avauspelissä Kärppiä vastaan. Ei sillä että Hostikkakaan olisi mitenkään vakuttanut tuossa Pelicans matsissa.

Miksi toivot moista, mitä se auttaa mihinkään?
Auttaa mahdollisesti Hostikkaa, ja ehkä seurajohtoa tajuamaan, että jossain mättää. Tuskin kuitenkaan, mutta ainahan voi toivoa.

Lievittää tuskaa jotenkin?
Lisää vettä myllyyn ajatellen Tarkin turhaakin turhempaa peluuttamista.

Itse todellakin toivon voittoa, jumbosija on edelleen vältettävissä ja mielestäni siihen tulee pyrkiä.
Eipä tuolla jumbosijan välttämisellä ole kuitenkaan niin suurta merkitystä loppukautta ajatellen. Ehkä kotietu playouttien toiselle kierrokselle, ehkä ei. Mielummin herätys seurajohdolle kuin runkosarjan 13. sija.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kanerille yksi kysymys.

Kerta tällä kaudella muistaakseni ensimmäistä kertaa kausiin on SaiPalla selkeä ykkönen, niin miksi Tarkki sen tittelin nappasi, jos kerta viime kaudella Hostikallakin siihen oli mahdollisuus? Molempia käsittääkseni peluutettiin ainakin Mällin aikana "Yksi moka ja luukkuvahdiksi"-metodin mukaan.

Toisaalta voidaan kysyä, että onko tuolla ylläolevalla mitään tekemistä tämän hetkisen peluutuksen kanssa.

Sinänsä täällä jatkiksessa pistää välillä nämä yhden asian miehet ja niiden fanaattisuus ihmetyttämään. Toivotaan epäonnea, tuhoa ja romahdusta muusta viis. Luulisi, että sinäkin tahtoisit nyt edes jokusta täsmävoittoa ja ryhtiliikettä, jolla saataisiin sitten hyvä tsemppi päälle play-outteihin, että niitä ei tartte huhtikuussa vielä pelata. Seisoi sitten tolppien välissä kuka tahansa.

Ei sinällään, etteikö Hostikkakin voisi pelata, tai siis miksi ei pelaa. Kysynpä sitten minäkin niin. Jos kerta ensi kaudeksi olisi isoa roolia tarjolla. Kuitenkin peräänkuulutaan nyt edes jonkinlaista perkeleen ryhdistäytymistä, tapahtui se millä miehistöllä tahansa. Sitten karsinnat mahd. nopeasti hoitoon ja katse kohti ensi kautta. Tuolloin toivottavasti EDES jotain eteenpäin menoa tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Messias on taas saanut kaamean imaisunsa anteeksi, ei niin yllättäen. Messiaan trendi on myös pitkin kautta ollut laskeva, mutta edelleen mies saa pelata lähes tulkoon kaikki matsit. Turha tässä on varmaan enää edes toivoa, että Hostikka saisi tällä kaudella minuutteja alle.

Usko tai älä mutta taidan ymmärtää sun tuskan Tarkin suhteen. Itsekin ihmettelen miksi Tarkkia peluutetaan varsinkin nyt viimesissä peleissä. Voidaan jopa sanoa että ilman Tarkin hörppyä erän loppuminuuteilla SaiPa olisi saanut ehkä pisteen paskaa tepsiä vastaan. Onko jotenkin velvollisuus peluuttaa 'maajoukkuetason' molaria tällasessa pikkuseurassa? Ilmeisesti alkaa vähän Tarkillakin motivaatio karata loppukautta ajatellen kun sopimus on jo muualle ensi kaudeksi. Alkaa tulla jo otteiden herpaantumisia kuten 0-3 maalissa lauantaina.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Kerta tällä kaudella muistaakseni ensimmäistä kertaa kausiin on SaiPalla selkeä ykkönen, niin miksi Tarkki sen tittelin nappasi, jos kerta viime kaudella Hostikallakin siihen oli mahdollisuus? Molempia käsittääkseni peluutettiin ainakin Mällin aikana "Yksi moka ja luukkuvahdiksi"-metodin mukaan.

Ei Hostikalla nyt varsinaista mahdollisuutta napata ykköskassarin paikkaa ole koskaan ollut, eikä varmaan olisi viime kaudella ollut rahkeitakaan. Ja mikäli oikein muistelen, niin menneillä kausilla Hostikka on pelannut varsin hyvin aina paikan saatuaan. En tässä nyt kritisoi sitä, että Tarkki on ollut tämän kauden selkeä ykkösveskari, sillä niin homman kuului mennäkin. Tarkki selkeä ykkönen, Hostikka kakkonen. Hyvin, alkukaudesta jopa loistavasti, Iiro on pelannut, sitä on turha kiistää. Ja jos taisteltaisiin vielä playoff -paikasta, ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että Iiro pelaisi lähes tulkoon jokaisen matsin maalilla. Homma nyt on vain niin, että playoff -paikasta ei taistella, joten mikä järki on antaa sellaiselle maalivahdille 90% loppukauden peliminuuteista, joka ei meillä ensi kaudella jatka? Tilanne on nyt mikä on, ja tämän takia kyttäänkin Tarkin jokaista loppukauden virhettä silmä kovana, alkukaudesta en tätä tehnyt, sillä siihen ei ollut mitään tarvetta. Ei ollut myöskään mitään tarvetta vaatia Hostikkaa maalille, nyt on. Piste.

Sinänsä täällä jatkiksessa pistää välillä nämä yhden asian miehet ja niiden fanaattisuus ihmetyttämään. Toivotaan epäonnea, tuhoa ja romahdusta muusta viis. Luulisi, että sinäkin tahtoisit nyt edes jokusta täsmävoittoa ja ryhtiliikettä, jolla saataisiin sitten hyvä tsemppi päälle play-outteihin, että niitä ei tartte huhtikuussa vielä pelata. Seisoi sitten tolppien välissä kuka tahansa.

Tarkki-Hostikka -asetelman suhteen olen yhden asian mies, ja mielelläni olenkin. En toki toivo epäonnea, tuhoa ja romahdusta SaiPalle, mutta tällä hetkellä ei vain tunnu olevan mitään muuta keinoa, jolla saataisiin ryhtiä tähän hommaan. Täsmävoitto nähtiin Kerhosta, mutta siitä ei seurannut muuta kuin kolme munatonta esitystä putkeen. Maaottelutauko oli toki välissä, mutta sen piikkiin on turha "ryhtiliikkeen" katoamista pistää.

Tänään voi tulla turpiin, ylihuomenna voi tulla turpiin, lauantaina voi tulla turpiin, kaikista lopuista runkosarjan matseista voi tulla turpiin, mutta sillä ei ole kauden tärkeimpiä matseja ajatellen yhtään väliä. Täsmävoitto, ryhtiliike, asenne jne... niiden kuuluu näkyä maaliskuun 7. päivästä lähtien, ei milloinkaan muulloin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kaner kyllä nyt perusteli asetelman Hostikka-Tarkki, Tarkki-Hostikka varsin mallikkaasti, joten mulla ei tähän enää ole lisättävää. Taustalle. ----->
 

Bronco

Jäsen
Normaalisti joukkue nimeltä SaiPa ei ole rumine logoineen herättänyt allekirjoittaneessa juuri minkäänlaisia tunteita. Nimimerkki Kanerin viestejä lukiessa tunsin kuitenkin hieman sympatiaa.

Kertaakaan en ole tällä kaudella lappeenrantalaisten peliä paikan päältä seurannut, joten paha mennä mitään sanomaan heidän otteistaan. Paperilla tarkasteltuna SaiPalla näyttäisi tosiaan olevan kaksi ihan iskukykyistä hyökkäysketjua sekä siihen päälle kolmosvitja, mikä hyvänä päivänä varmasti kurittaa vastustajaa, jos heitä aliarvioi. ... tai sitten ei.

Turha yrittää olla tasapuolinen, kyllä Ilveksen pitää tästä hoitaa kolme pistettä himaan. Itse aion vastustajilta seurata Simo Mälkiää ja Jarkko A. Immosta, mikäli jaksan. Suurin osa varmasti tietää minkä takia. Toivottavasti Korhosen peluuttaminen maalilla pitää myös joukkueen jalat maan pinnalla alusta asti ja Korhonen itse saisi onnistuneen debyytin vyölleen. Hakametsän arvoituksellisen jään soisi olevan edes hitusen paremmassa kunnossa kuin KalPaa vastaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse aion vastustajilta seurata Simo Mälkiää ja Jarkko A. Immosta, mikäli jaksan. Suurin osa varmasti tietää minkä takia.
Molemmat ensi kaudella Ilveksen miehiä? Ei sinänsä kai olisi yllättävää, kun molemmat on Mällille tuttuja tapauksia pelaajina ja Simo nyt varmaan muutenkin.
 

Bronco

Jäsen
Molemmat ensi kaudella Ilveksen miehiä? Ei sinänsä kai olisi yllättävää, kun molemmat on Mällille tuttuja tapauksia pelaajina ja Simo nyt varmaan muutenkin.

Näin kertovat tosiaan vahvat huhut, mutta itse en usko ainakaan Immosen signaamiseen. Silti on ihan mukava ennakkoon tarkkailla ko. pelaajien otteita, mikäli jompi kumpi tai molemmat sitten siirtyvätkin Ilvekseen ensi kaudeksi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Näin kertovat tosiaan vahvat huhut, mutta itse en usko ainakaan Immosen signaamiseen. Silti on ihan mukava ennakkoon tarkkailla ko. pelaajien otteita, mikäli jompi kumpi tai molemmat sitten siirtyvätkin Ilvekseen ensi kaudeksi.

Ja mitähän Ilveksen kaltanen joukkue Mälkiän Simolla tekee? Mielestäni ei yhtään mitään. Tusinapakki.
 

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tappio tuli muttei edes vituta. Mankisella taisi olla aika hyvä peli, kun SaiPasta eniten laukauksia ja ottelun tähdistössä. Paikallaolijat kommentteja miehen pelaamisesta?
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ei tullut turvallista 4-1 tappiota, vaan vielä turvallisempi 3-2 tappio. Tarkki jatkoi hyviä otteitaan torjumalla 89 torjuntaprosentilla. Mankinenkin saanut yhden IS-tähden, joten on varmaan saanut pari minuuttia peliaikaa. Ensi pelissä sitten taas joku kehäraakki, joka ei meillä ensi kaudella jatka, Jessen paikalle "taistelemaan".

Tapparakin kun otti yhden pisteen, niin ollaan entistä tukevammin sarjan viimeisenä, mutta kuten on tullut todettua, eipä tuolla ole juurikaan merkitystä kevään tärkeitä pelejä ajatellen.
 

Ferris

Jäsen
Tappio tuli muttei edes vituta. Mankisella taisi olla aika hyvä peli, kun SaiPasta eniten laukauksia ja ottelun tähdistössä. Paikallaolijat kommentteja miehen pelaamisesta?

Ekassa erässä valehtelematta 2-3 maalipaikkaa, taisi käyttää kerran putkessakin (tai sitten se oli myöhemmin pelissä). Hyvin perinteistä saipamaista pelaamista sen suhteen, että paikoille pääsi, mutta ei osannut viimeistellä. Joka tapauksessa hyvä peli. Kyseinen ketju Löfmanin ja Jaskon kanssa oli muuten SaiPan paras tänään. Ja vaikka osalle saattaa tuottaa surua, niin toteanpahan vaan, että Jasko oli tänään paras ulkkareista.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ottelusta ei jäänyt juurikaan jälkipolville kerrottavaa, niin kuin otteluketju osoittaa. SaiPasta voin vaan sanoa, että yrityksen puutteestä vierasjoukkuetta ei voi syyttää ja maalintekopaikoille hakeuduttiin ihan hyvin. SaiPan musta hetki sattui tällä kertaa toisen erän alkuun. Ottelun jälkeen tuli väkisinkin SaiPan maalipaikkojen tuhlailusta mieleen mieleen eräs biisi, jossa lauletaan seuraavasti:

"Mikä on, kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu. Onko niin, ettei niittää voi sieltä, mihin koskaan ei kylvetty."
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Ilves oli 56 minuuttia ottelusta täysin koomassa. 4 minuutin aikana saatiin sitten osittain tuurillakin kolme maalia ja ottelu oli siinä..vai oliko?

Saipa oli varsinkin ensimmäisessä erässä huomattavasti parempi kun Ilves ja onkin käsittämätöntä, että Ilvestä pystyssä pitänyt Korhonen jäi ilman tähtiä. Saipan liike oli yksinkertaisesti ihan eri tasolla, kun Ilveksellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös