Ti 17.10.2006 Jyp-Kärpät

  • 10 209
  • 76

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Haloo, ketä kiinnostaa, tänäänkin on peli?!

Ennakkoon ajatellen tämä on taas niin selvää kauraa Kärpille kuin voi olla. Kymmenes peräkkäinen voitto Hippoksella odottaa ottajaansa. Luulin jo viime kauden jälkeen, että kärppäkammo (eli Bäckström) on Jypin osalta vihdoin ohi , mutta eikö tämä Tärkki ole melkein yhtä hankala ohitettava?

Omassa leirissä alkaa olla ilmassa jo hermostumisen merkkejä. Jotkut juuttaat jo kuuluttavat Alataloa vaihtoon. Alatalo voi sentään hyvällä omallatunnolla ottaa Jortikkamaisen linjan (toisin kuin Jortikka itse) ja sanoa, että "ei mopolla mahdottomia" tai että "kaikki lähtee pelaajista". Näillä mennään, totesi Seppänenkin (tosin niihin sanomisiin ei kannata sokeasti luottaa).

Kuten todettua, ongelma ei ole maalissa tai puolustuksessa vaan hyökkäyksen tehottomuudessa. Toisaalta alkukaudella nähtiin maaleja ihan kivasti Blues ja TPS -voitoissa, joten ei se haihattelua ole, että tästäkin materiaalista saataisiin jotain tehoja irti. Kärppiä vastaan tehottomuus ei sinänsä ole ongelma, koska kahta maalia enempää ei kuitenkaan ikinä tehdä näissä peleissä.

Lopputuloksena toivon jotain 6-5-voittoa, mutta tulosvetoon kannattanee laittaa ne perinteiset 0-2, 1-2 tai 1-3.

Nautitaan kiekosta kun vielä voidaan, silti.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Viimeiseen 6 peliin ei varsinaisella peliajalla ole tullut 2 maalia enempää. Kärpät taas ei 6 viime peliin ole päästänyt 2 maalia enempää.

Eli 100%:lla onnistumisella ja hirveellä munkilla Hippokselle voi 1 pinna jäädä, mutta erittäin epätodennäköistä se on.

Jännitettäväksi jääkin kuka tekee jyp:n maalin/maalit ja kuinka siedettävissä lukemissa Sinkku pelin pitää.

Veikkauksessa on muuten järjettömän hyvä kerroin Kärpillä harmi kun ei ole 1000e limääräistä. Niin jä tämän illan jälkeen Kärpät löytyy 1. ja Jyp jatkaa vaellusta ansaitsemilleen sijoille 13.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Jaahas, sitä veikataan voittoa Ouluun. Hyvin todennäköistä. Mutta itse uskallan väittää että Jyp näyttää jäällä tänään ihan hyvältä ja kiusaa Kärppiä loppuun asti. Peli päättyy 3-2.
 
Yllätys muhii..

Kun putki pitenee niin tappio alkaa häämöttämään lähempänä ja lähempänä. Veikkaajilla olisi tässä "riskin" oton paikka, sillä Jyp on, ainakin minun kirjoissa, taisteleva kotijoukkue. Jyp voittaa laukaisutilastot usein kotonaan ja niin käy tänäänkin. Kärpille voi pelastaa voiton tietysti maalivahti, kuten Jypillekin. Uskon kärppien jo olevan pienoisessa hyvän olon tunteessa, koska voittoja tulee. Se taas avaa mahdollisuuden liikkuvalle vastustajalle, joka jättää hyvän olon tunteessa olevat hieman laiskaskohti liikkuvat itsevarmat pelaajat ihmettelemään, että mitä tapahtuu. Myöskin muuan Ivan Majesky puuttuu puolustuksesta. Kaikki on siis auki.

Kärppien suurin voiton avain piilee maagisessa viimeistelyssä. Lähes joka matsissa on maalipaikoista rankaistu hyvällä prosentilla. Jos tässä onnistutaan tänään niin Jyp taipuu. Sinuhe pystyy antamaan joukkueelleen mahdollisuuden voittaa, mutta se tosiaan vaatii kenttäpelaajilta kasvamista pelin sisällä.

Vaikka Kärpät ei katsojia ilmeisesti sytytäkkään niin uskonpa, että sytyttää Jypin joukkueen tänään kuitenkin. Joukkue sytyttää sitten yleisön ja veikkaankin Jyväskyläläisille hymyileviä naamoja hallilta lähtiessä.
 

Sammeri2

Jäsen
Kärpät pelaa varmaan samanlaisesti kuin Lahdessa eli mitään riskejä ottamatta. Veikkaisin todella vähä maalista peliä. Toivottavasti olen väärässä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Minulla ei ole oikeastaan mitään odotuksia tästä ottelusta. Jos vaikka yksi maali saataisiin tehtyä ja Rähikäinen vaikka edes yhden kipeän niitin pamauttaisi ennen kuin joutuu Matin penkityksen uhriksi. Siinäpä kai ne pienetkin odotukset. Toki hallille mennään kannustamaan ja vielä lujempaa kuin normaalisti, sillä tälläisillä vaikeilla hetkillä joukkue tarvitsee tukea paljon enemmän kuin silloin kun kulkee hyvin.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Itse asiassa toivon, että Kärpät hakee Hippokselta 2-10 - tyylisen voiton, kuten silloin joskus. Jos se edes herättäisi jengiä huomaamaan että suossa ollaan ja jos tahti ei muutu, niin silmäke sen kuin syvenee. Tänään en tule hallille, SaiPa-peli oli jotain niin karmeaa että äänestän jaloillani.

Jos jotain voisi Jypin puolesta toivoa, olisi se onnistumisia niin Capolle kuin Ossillekin. Rikuakin voisi peluuttaa enemmän kuin tavallisesti, jos vaikka saisi taottua pari kunnon pommia kärppäkalloihin. Matti, mitä me tehdään?
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaahas, yhdeksän voittoa alla joten ennakkosuosikki on helppo nimetä. Mutta siihenpä se helppous sitten loppuukin..

Jyppi tais pelata Saipaa vastaan aika kehnosti joten tuskinpa Kärpät tänään helpolla pääsee. Tuo Wallinheimo on semmonen äijä että sen saattaa melkein yksinäänkin kääntää pelin ja kun tuon Kärppien voittoputkenkin on joskus katkettava niin miksi ei tänään ? Hehe, en sitä tietenkään toivo mutta kun näin vedonlyöntiä ajattelee niin pakkohan sitä on kokeilla.

Kaksi mielenkiintoista seikkaa näin meikäläisittäin ajateltuna. Miten vaikuttaa Majeskyn lähtö ja kuka pelaa ykkösessä Viuhkolan ja Pyörälän kanssa..
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Tänään hallille katsomaan, huolimatta SaiPa-matsista. Ehkä myös siksi että ko. matsin huonoutta en ollut näkemässä. Sinkku pitänee joukkuetta pystyssä niin pitkään kuin voi, ja jos mies kävisi hyökkääjien puolesta pari maalia tekemässä, niin voisihan tästä voittokin irrota.

Tasuria uskaltaa vielä toivoa, jos JYP vaikka pari YV-maalia saisikin aikaan, mutta kovin suurin odotuksin ei tarvitse hallille lähteä. Toivotaan että Miska palaisi pakistoon tänään, ja että sekin piristäisi JYPin ilmettä...
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Piiroinen Samuli 9 1+0=1
Piispanen Arsi 12 1+1=2
Koponen Tero 9 0+1=1

Ei näillä tehoilla pitäisi olla mitään asiaa kokoonpanoon, Rahikaisen kiikaritehot selittyy miehen roolilla ja peliajalla. Piiraisen piti olla maalintekijä, tämän kauden piti olla Arsin läpimurto ja Tero Koposesta en edes keksi miksi mies on JYPissä, ilmeisesti Hapan korvike.

Ilmeisesti minussa on masokistin vikaa edelleen ja lähden taas tänään hallille katsomaan kahta, korkeintaan kolmea maalia ja täysin paskaa jääkiekkoa. Toivottavasti Kärpät takoisi muutaman vuoden takaiset lukemat tauluun (2-10) ettei ennustukseni toteudu.

PS. Kertoo jotain JYPin tehoista, jos Jyssyllä on kultainen kypärä neljättä (?) peliä peräkkäin päässä ja tehot viimeisessä neljässä pelissä on KOJO + KOJO.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
manemies kirjoitti:
Kaksi mielenkiintoista seikkaa näin meikäläisittäin ajateltuna. Miten vaikuttaa Majeskyn lähtö ja kuka pelaa ykkösessä Viuhkolan ja Pyörälän kanssa..

Olisikohan Mustosen vuoro jälleen kokeilla ykkösen laidalla, kun on sen verran hyviä otteita esittänyt. Ja kojokin kerkesi miestä kehumaan, joten hyvinkin mahdollista, että Tomi pelaa ykkösessä. Muut vaihtoehdot taitaa olla sitten Aarnio tai Aaltonen.

Itse laittaisin näin:

Pyörälä-Viuhkola-Mustonen

Mustonen on esittänyt sen verran hyviä otteita, että olisi paikallaan antaa hänelle uusi mahdollisuus kokeilla tässä ketjussa.

Ujcik-Bros-Pesonen

Ei kannata rikkoa hyvin toimivaa ketjua

Normio-Sahstedt-Aaltonen

Aaltonen on kerännyt suurimman osan pisteistä juuri Sahlstedtin rinnalla, joten järkevintä olisi laittaa pojat yhteen. Normio myös esittänyt viime peleissä lupaavia otteita

Junnila-Paakkolanvaara-Aarnio
Tältä ketjulta ei paljoa voi odottaa, mutta jos Paakkis saa Aarniolle vauhtiin syöttöjä, niin kyllä sieltä muutama jäähy kuitenkin saattaa tulla.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Joo, kas kummaa, että Rahikainen on nyt se joka saa Piiroisen kanssa syödä lihapiirakkaa katsomossa. Että ultrahyperfyysiset Piispanen (2 tehopistettä), Sipiläinen (3) ja Alanen (4) saavat edelleen lunastaa sitä tehopotentiaaliaan, joka siellä jossain on piilossa. No mitäpä muutakaan pehmonössö-Matilta voi odottaa.

Mikä helvetti siinä on Matti, että tietyillä pelaajilla tuntuu olevan kausikortti tuonne kokoonpanoon, vaikka mitään ei saada aikaan. Tee jotain, Matti, jooko?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mitäköhän pahaa Rähikäinen on Matille tehnyt kun nyt on jopa kokoonpanosta tiputettu pois? Onneksi sentään Mise palaa pelaavaan kokoonpanoon joskin vielä vasta ylimääräisenä pakkina. Varoivaisesti aloitellaan Misen osalta ja juuri niin mielestäni pitääkin tehdä. Sinkku odotetusti putkien välissä. Arsi istutettu neloseen laidoillaan Sipi ja Alanen. Mielestäni Arsin panos menee ihan hukkaan tuollaisessa kentällisessä. Arsin vahvuus kun ei ole puolustaminen eikä Arsi kovin hanakasti omaan päähään takaisin luisteli. Arsi on peliä rakentava sentteri ja mielestäni sellaisen rooli olisi hyökkäävässä ketjussa hyökkäävät laiturit vierellään. Nyt siellä on täysi nolla Alanen (hyökkäyspäässä siis) ja kulmavääntäjä Sipiläinen. Matilta ilmeisesti joku aivopieru taas. Tenkanen olisi tuolla Arsin paikalla ollut hyödyllisempi. Noh, tiistai on Toivolaa täynnä.
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
Hockey#11 kirjoitti:
Olisikohan Mustosen vuoro jälleen kokeilla ykkösen laidalla, kun on sen verran hyviä otteita esittänyt. Ja kojokin kerkesi miestä kehumaan, joten hyvinkin mahdollista, että Tomi pelaa ykkösessä. Muut vaihtoehdot taitaa olla sitten Aarnio tai Aaltonen.

Itse laittaisin näin:

Pyörälä-Viuhkola-Mustonen

Mustonen on esittänyt sen verran hyviä otteita, että olisi paikallaan antaa hänelle uusi mahdollisuus kokeilla tässä ketjussa.

Ujcik-Bros-Pesonen

Ei kannata rikkoa hyvin toimivaa ketjua

Normio-Sahstedt-Aaltonen

Aaltonen on kerännyt suurimman osan pisteistä juuri Sahlstedtin rinnalla, joten järkevintä olisi laittaa pojat yhteen. Normio myös esittänyt viime peleissä lupaavia otteita

Junnila-Paakkolanvaara-Aarnio
Tältä ketjulta ei paljoa voi odottaa, mutta jos Paakkis saa Aarniolle vauhtiin syöttöjä, niin kyllä sieltä muutama jäähy kuitenkin saattaa tulla.

Niin, tuo kolmonenkin toimi nyt hyvin kun Aaltonen ei ollut siinä. Aaltoselle ei tunnu löytyvän nyt sopivaa paikkaa? Mutta tuntuisi kokonaisuutena olevan parempi Mustonen ykösessä ja Aaltonen kolmosessa... Yep, eikun Mustosta kokeileen taas ykkösessä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
torni kirjoitti:
Niin, tuo kolmonenkin toimi nyt hyvin kun Aaltonen ei ollut siinä. Aaltoselle ei tunnu löytyvän nyt sopivaa paikkaa? Mutta tuntuisi kokonaisuutena olevan parempi Mustonen ykösessä ja Aaltonen kolmosessa... Yep, eikun Mustosta kokeileen taas ykkösessä.

Toivottavasti Aarnio saa jatkaa ykkösessä ja Mustonen kolmosessa. Aarnio on ollut viime peleissä vain vähän liioitellen Kärppien paras pelaaja, kun Mustosen aiempi koeaika ykkösessä ei osoittanut merkkejä siitä, että osa saattaisi sopia.

Viimeisin vittumainen temppu olisi tiputtaa hyvin pelannut Aarnio tai hyvin pelannut Mustonen neloseen kipsissä olleen Aaltosen tieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei helvetti sentään, just olin kirjotitamassa, etten ottelusta paljoa muuta odota kuin että edes Rahikainen sais pelata. Mutta ei, TY MATTI. Ennemmin Johannes "-9" Alanen, kuin Riku? Justjoo. Se on jo nähty, että Alanen ei saa kiekkoa sisään hyvästäkään paikasta kun kädet jäätää, eikä osaa sen kummemmin taklata kuin karvatakkaan. Ainakin tällä hetkellä turha mies.

Nytpä ottelusta ei voi muuta odottaa, kuin perseilyn loppumista: jäällä pitäisi nähdä loppuun asti taisteleva kotijoukkue. Eiköhän tuo kuitenkin kiekko polttele lavassa. Olisiko tässä paikka hakea tulosvedosta tyyliin 1-9...
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Eipä hätää, Aarnio näyttää olevan ykkösessä ja Mustonen kolmannessa kentässä. Aaltonen on paiskattu neloseen. Toivottavasti tuo vähän taas herättää miestä.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Dnada21 kirjoitti:
Eipä hätää, Aarnio näyttää olevan ykkösessä ja Mustonen kolmannessa kentässä. Aaltonen on paiskattu neloseen. Toivottavasti tuo vähän taas herättää miestä.


Jooo, toisaalta aika erikoista että noinkin kova pelimies kuin Aaltonen joutuu neloseen mutta minkäs teet kun ei ole oikeen parempaa paikkaa löytynyt.
Aika hyviltä näyttää nuo kentät nyt..
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Case Aaltonen

Viimeiset viisi peliä Aaltonen tahkonnut pääasiassa ykkösen laidassa ja ihan mukiin menevästi yv:tä: Tehot 0+2. Viiteen peliin kuitenkin mahtuu 7-2 ja 8-2 voitot HIFKistä ja Ässistä, joten pisteiden valossa paikka voidaan laittaa jälleen jakoon.

Kolmonen sai lisäpontta Mustosen pelityylistä ja kakkonen pelaa hyvin.

Ei suojatyöpaikkoja, joten Aaltonen hakemaan rentoutta/tehokkuutta peliin nelosesta, kun saa kuitenkin vastuuta yv:llä. Taistelee menetetyn peliajan takaisin, jos on asennetta.

Sitä paitsi Aarnio on tehnyt pehmeillä käsillä tällä kaudella enemmän maaleja kuin Aaltonen.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Solomon kirjoitti:
Toivottavasti Aarnio saa jatkaa ykkösessä ja Mustonen kolmosessa. Aarnio on ollut viime peleissä vain vähän liioitellen Kärppien paras pelaaja, kun Mustosen aiempi koeaika ykkösessä ei osoittanut merkkejä siitä, että osa saattaisi sopia.

Viimeisin vittumainen temppu olisi tiputtaa hyvin pelannut Aarnio tai hyvin pelannut Mustonen neloseen kipsissä olleen Aaltosen tieltä.

Solomon puhuu kyllä täyttä asiaa kun tarkemmin ajattelee. Aaltosen voisi heittää kyllä Paakkolanvaaran viereenkin. Kuitenkin miehet on pelannut paljon yhdessä. Samalla saataisiin Paakkikselle yksi kädellinen laituri.

Miten sitten kojo laittaakin ketjut. Itse kuitenkin toivon, että Mustonen saa näyttöpaikan Speden ja Pikun rinnalla. Aarniosta ei kuitenkaan maalintekijäksi ketjuun ole.

Kojo näytti kuitenkin valinneen turvallisemman vaihtoehdon eikä rikkonut hyvin toiminutta kolmosta. Hyvä valinta sekin. Saa Aarnio ansaitsemaansa vastuuta.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taas peli josta ei ole muuta odotusta kuin että taisteltaisiin se koko 60 min tai jopa 5 min sen päälle plus rankut. Sitten jos hävitään niin siitten hävitään mutta ei perseillä ainakaan.

Kokoonpanoissa ei sitten mitään yllättävää, yllätys, kävi juuri niin kuin arvella saattoi kun Mise palaa, Fobba katsomoon ja Jarkko Niskavaara saa jatkaa tietenkin koomailuaan, missä pelaa.
Ja Rahikaisen katsomopaikan osasin jo aavistaakkin, kiitos Matti, taas kerran aste hmv-suuntaan, katotaan tämä peli mitä tuo tullessaan ja sitten pitääkin jäädä radion ääreen jatkossa varmaan.
Misen paluu toki hienoa asia. Alanenkin lähestyy sitä paikkaa mikä noilla esityksillä kuuluukin olla, näyttöjä kehiin ja sitä kautta nimee lehteen.
Paikanpäälle se pitää lähteä katsomaan, vaikka ei suuria odotuksia ole.

EDIT: Ja vielä asia Rahikaisen ja Niskavaaran lisäksi jota en ymmärrä, tähän asti lapasen lailla esiintynyt(HIFK-JYP, 2 erää poikkeus) Arsi Piispanen on 4-ketjun sena ja Wode Tenkanen 13.hyökkääjä, herää nyt Alatalo!
 
Viimeksi muokattu:

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tilastotappion makua olisi aistittavissa, mutta rehellisyyden nimissä täytyy myös sanoa, ettei JYP ole viimeaikoina oikein vakuuttanut. Joskus liigan piikkipaikalla majailu on ollut pelillisesti Kärpille todella hankalaa, joten sillä perusteella en kauheasti toivo edes moista tapahtuvan. No, tämä tuskin sotkee ajatuksena muiden kuin minun päätä.

Niinkuin ylempänä on jo todettu, niin Kärppien ketjut näyttää melkoisen hyviltä ja Sinkusta on paljon kiinni tämän päiväisen pelin kulku. Taidan passata pitkävedon tänään, kun ei ole hajuakaan miten tässä tulee käymään.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Mielenkiintoinen peli luvassa, ja nähtäväksi (kuultavaksi) jää, katkeaako Kärppien voittoputki tässä ottelussa.
Vierasjoukkueen maalissa aloittaa jälleen Tuomas Tarkki joka voisi nyt vakuuttaa vaihteeksi Jyväskyläläiset kiekkojännärit.

Jyp aloitti sarjan hyvin, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista, kun maaleja ei saada tehtyä 2 enempää ottelua kohden, on pelejä pirun vaikea voittaa vaikka Sinuhe maalissa olisikin.

Paperilla Kärpät hakkaa nyt jo 7 kautta putkeen Jyväskyläläiset, mutta on JYPHT muutaman pelin välissä onnistunut myös voittamaan.

Kärppäfaneja lähti Jyväskylään yhden onnikan verran joten kannustusta vieraillekkin siis luvassa.

Tasainen peli jonka Kärpät voittaa 2-3
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kumikaksonen kirjoitti:
Taidan passata pitkävedon tänään, kun ei ole hajuakaan miten tässä tulee käymään.

Neljä ristiä lappuun? ;)

Ei vaan, tässä on nyt melkoisen varmat 2-4 lukemat tiedossa. Tuossa vuosien takaisessa 2-10 pelissä oli Läski Leinonen maalissa Jyoillä, eikä Wallinheimon taakse tuollaisia lukemia tehdä.

Tämähän on niin tuttua matskua, että Jypin kokoonpanoa katsellessa tulee vain mieleen, että ketähän nuokin ovat, mutta niinhän se on ollut joka vuosi, ja tiukkoja pelejä nämä kuitenkin ovat olleet pääasiassa.

Jos vertaa Jypin taannoiseen vierailuun Raksilassa, jossa eivät hyökänneet juuri ollenkaan, ja se päättyi niukahkoon voittoon Kärpille, niin tuskinpa tämä ainakaan helpompi peli tulee olemaan Kärpille. 2-4.

Ja jos Aaltis on nelosessa, se on vain ja ainoastaan oikein. Tuo on maksimi, mitä noilla otteilla ansaitaan tällä hetkellä, tässä joukkueessa. Sanoi siihen jääkoneenkuljettajat mitä vaan.
 

jami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hockey#11 kirjoitti:
Solomon puhuu kyllä täyttä asiaa kun tarkemmin ajattelee. Aaltosen voisi heittää kyllä Paakkolanvaaran viereenkin. Kuitenkin miehet on pelannut paljon yhdessä. Samalla saataisiin Paakkikselle yksi kädellinen laituri.

Miten sitten kojo laittaakin ketjut. Itse kuitenkin toivon, että Mustonen saa näyttöpaikan Speden ja Pikun rinnalla. Aarniosta ei kuitenkaan maalintekijäksi ketjuun ole.

Juhikselle tekee erittäin hyvää käydä kasvamassa nelosessa! On taas tuo tuttu ongelma tullut vastaan.. Minä, minä, minä... Juhis ja Paakkis on tosiaan junnuissa pelannut yhdessä ja tosi hyvin tuloksin. Niin poju neloseen vain.

Olen sitä mieltä, että kerrankin kojo käyttää järkeään ja laittaa "ihmiskuula" aarnion ykköseen. Emppu on ykkösessä jo kokeillut ja jäätyy siinä paikassa. Änälle ei ole tätä tapahtunut. Jätkälle tuntuu passaavan paikka ku paikka. Kunhan jäälle pääsee. Ei tule noita ylilyöntejäkään sillä tavoin kun monesti ennen.

Itse ottelun ajattelin puolella korvalla megasta kuunnella. Suurempia en illan peliltä odota. Jyp on nyt muutaman pelin rämpinyt ja käppyröillä mennyt tilastojen valossa putkeen ja se taitaa aiheutta sen että käppyrät tulee asennevammalla peliin... Näin voisi ainakin olettaa. Asennevamma antaa Jypille mahdollisuuden. Toivotaan että molemmat joukkueet jostain taas sen lätkänpeluu ilon löytää ja lähtisivät täysillä peliin! Aina sitä saa ainakin toivoa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös