Ti 16.9.2014 HIFK - Sport

  • 29 481
  • 110

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Tuo kuulostaa hyvältä. Mutta mikä tässä on pointtisi? Tai sitten ymmärsit jotain väärin.
Yritän lähinnä kartoittaa teidän tavoitteita/haaveita tulevien pelien suhteen.

Ei sun tarvi siihen uskoakaan. Ethän sä muutenkaan ole antanut meile palan palaa, mutta niin vaan vietiin pöhöttyneitä turkulaisia, kuin mätää kukkoa. Lisää on kotona tulossa ja meillä on tähän täysi oikeus uskoa. Eikö sulla mitään muuta tekemistä ole, kuin jatkuvasti käydä provoamassa Sportia koskevissa ketjuissa?

Mitä provoamassa??
Usko mihin uskot, mutta jos et kestä eriävää mielipidettä niin turha siitä alkaa itkemään.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oikeastaan nyt kun kelaili taas peliä läpi, niin Sportilla ei ollut ensimmäiseen 50 minuuttiin mitään hätää. Missään vaiheessa ei tuntunut, että IFK oli viemässä tämän jotenkin helposti. Jos ei olisi tullut noita kahta omaa maalia, niin peli olisi ollut vielä täysin auki kolmannessa erässä. Eihän Sportilla maalipaikkoja ollut, mutta mitä pidemmälle oltaisiin menty tasoissa, olisi meidänkin voitto mahdollisuudet kasvaneet.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En löisi vetoa tästä. Jos harva lähtee voittajana sieltä niin sport tulee voittamaan suurimman osan peleistään kotona johon en usko.

Sama asia kuin toteaisi ennen kauden alkua S.Kivimäen voittavan Liigan maalipörssin (tuo Sportin suurimman osan peleistä voittaminen kotona). Eli siis tunnepohjainen haave, jolla ei ole kuitenkaan tekemistä realiteettien kanssa.

Itse ottelusta hienoa nähdä, että Jasse Ikonen saa onnistumisia heti alkukaudesta.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Kyllä IFK:n olisi pitänyt naulata matsi jo ekan kympin aikana. Niin selkeää hallinta kyllä oli. Vain yksi maali saatiin aikaiseksi täydellisestä hallinnasta huolimatta, kun taas tokassa erässä oltiin vaisuja ja tehtiin kaksi. No, en valita, vikassa sitten tehtiin useampi ja vaikka parista helposta voidaankin Hostikan kohdalla puhua, niin ei voittajasta ollut tänään mitään epäselvyyttä, missään vaiheessa. Torjunnatkin kertovat selkeästä hallinnasta 16-39. Hyvä, että onnistumisia tuli taas monelle eri pelaajalle ja joukkueena mennään. Hyvin kulkee siis tällä hetkellä ja aika kauas pitänee mennä vuosissa, että otais johdettu sarjaa edes näin ekojen matsien jälkeen, saati sitten voitettu kolme ekaa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sportin vierailut pääkaupunkiseudulla ovat nähtävästi aina samaa vuodesta toiseen vastustajasta, paikkakunnasta tai sarjatasosta riippumatta. Mikään ei muutu!

Harmillisesti veljillä kyllä selät suoristuivat turhan helposti. Kiekollinen pelaaminen oli huonoa ja laukaukset puuttuivat täysin.

Pelaajat vaihtuu, valmentajat vaihtuu. Ja jopa pelivälinekin vaihtuu, mutta helsingissä ei vaasalaisjengit koskaan voitoilla juhli. On kyllä mystinen rekordi.

Tänään ainakin mentaalipuolella jäätiin selvästi telineisiin jo alusta lähtien. Samaa mieltä Valtosen kanssa, että taidettiin liikaa kunnioittaa vastustajaa ja heidän legendaarista kotiluolaansa. Olisiko siellä vähän uskonpuutetta esiintynyt tänään joukkueessa. Jos puuttui IFK:lta tappamisen meininki, niin aika alhaalla oli Sportinkin intensiteetti Jyväskylän peliin verrattuna. Helpolla pääsi stadilaisten puolustus. Punainen lanka hyökkäysten rakentelusta oli ihan kadoksissa. Kaksinkappailuita voitettiin välillä ja saatiin kontrolloida kiekkoa ihan riittävästi, mutta se on laiha lohtu, kun kaveri käyttää omat paikkansa tuolla tehokkuudella. Vähän epäreilua Hostikkaa kohtaan tämä lopputulos sikäli, että hän oli ainakin puolet ottelusta Sportin paras työmies. Apuja ei hirveästi tullut, varsinkaan hyökkääjiltä, ettäkö olisi realistista sanoa, että oltaisiin voitosta taisteltu. Paska peli.

Mutta...olihan vastustaja sarjan tämän hetken kuumin ja paras joukkue. Jos tämä olisi nhl15, niin IFK:n rosterissa aika monen ukon profiilissa olisi tällä hetkellä liekin kuva persiissä. Torstaina taas uusi mahdollisuus saada lisää pisteitä ja onnistumisia Sportillekin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Aika paljon jo sanottu mutta jatkan vielä muutamalla fiiliksellä.

Sport jäi tänään ihan alusta saakka telineisiin. Vaikka Valtonen kuinka yrittää laittaa tuota vastustajan kunnioittamisen piikkiin niin mä en oikein tuota purematta niele. Siis mitään en halua ottaa HIFK:lta pois, joukkue tuntuu olevan hyvässä liidossa vaikka ehkä se jalka ei naapurillakaan ollut tänään ihan sitä parasta luokkaa. Mutta joku juttu Sportin valmistautumisessa oli selvästi mennyt pieleen. Ekassa erässä oltiin aivan purjeessa eikä asiaa helpottanut yhtään noi parit kakkoset joista yhdestä HIFK iski avausmaalin. Kahden metrin syötöt kilahteli luistimiin, liike oli todella verkkaista ja vaikka mitä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. HIFK myös voitti kaikki kaksinkamppailut mutta sen nyt jotenkin voi antaa anteeksi.

Pitkän painostuksen ja useiden huipputilanteiden jälkeen Gröndahl tasoitti pelin ja erätauolle lähdettiin tasalukemissa. Hostikka seisoi päällään ja vaikka suurin osa laukauksista tuli sektorin ulkopuolelta niin oli aikamoinen vääryys että peli oli tasan ekan parikymppisen jälkeen.

Tomek sanoi matsin jälkeen että HIFK lähti nopeasti omista ylös mikä oli kyllä totta mutta oli kyllä kotkapaitojen liikkeessäkin parannettavaa. Toisessa erässä saatiinkin vähän enemmän luistelua ja Sport pääsikin kiinni helsinkiläisten avaamiseen jolloin joukkue sai vähän luotua painetta hyökkäyspäähän. Erähän oli lopulta aika tasainen kunnes Hostikka nukahti ensimmäisen kerran jälkeen vielä toisenkin kerran. Sanokaa mitä sanotte mutta kummatkin maalit olisi pitänyt ottaa kiinni. Pelihän oli tuon jälkeen aika pitkälti taputeltu. Harmi Villen kannalta sillä siihen saakka mies oli pelannut todella hyvän pelin.

Kolmannessa erässä upposikin jo kaikki mitkä vähänkin kohti tulivat ja sen vuoksi numerot repesivät rumiksi. Hostikan osalta eletään nyt merkittäviä hetkiä sillä kateissa ollut, ensimmäisessä erässä hieman lupauksia itsestään antanut itseluottamuksen paluu katosi jonnekin Nordiksen betonilaattaan pelin kuluessa. Miten mies tästä nyt pääsee sitten yli sillä joukkue tarvitsee kahta maalivahtia pitkällä juoksulla. Pitäisikö Hostikka lähettää pariksi peliksi Mestikseen metsästämään itseluottamusta vai riittääkö pelkkä treeni? Kotolalla on iso työ kuitenkin edessä jotta mies tuosta ylös saadaan kammettua. Siihen saakka mennään Toivosella ja uskotaan että Hannulla taso säilyy.

En oikein pysty allekirjoittamaan myöskään sitä että joukkueella olisi bensa loppunut ainakaan fysiikan puolesta kolmannen erän puolivälistä sillä niin heikolla jalalla kotkapaita tänään kaksi erää pelasi. Enemmänkin se näytti siltä että pää ei ollut tänään yhtään mukana ja erän lopussa kun joka hyökkäyksestä soi omissa niin usko omaan tekemiseen katosi.

En oikein ymmärrä tuota HIFK-kannattajien Teemu Tallbergin dissausta. Okei ehkä se kertoo meidän materiaalista että Tallberg pelaa meillä ykkösketjussa mutta samaan aikaan täytyy muistuttaa että teillä Helsingissä paiskitaan hommia ihan vähän suuremmilla resursseilla. Meidän resurssit riittää tällä kaudella Tallbergiin ja toivon että mies täällä kauden aikana kehittyy kasvaneen vastuun seurauksena. Ainakin minulle on päivänselvää että meidän hyökkäyspäästä ei sellaisia kavereita löydy joita HIFK:n kokoonpanoon mahtuisi. Meillä tämä rakennusprojekti on vasta alkanut ja joukkueen täytyy kasvaa aika paljon jotta HIFK:ta Helsingissä pystyttäisiin haastamaan vielä paremmin.

Kasvua on kuitenkin tapahtunut ja ainakin itse olen tyytyväinen tätä iltaa lukuunottamatta siihen mitä joukkue on jäällä esittänyt. Tämä projekti tulee kestämään pitkään ja se vaatii paljon kärsivällisyyttä. Valtosen todellisista valmennuskyvyistä on turha tehdä yhden pelin perusteella mitään johtopäätöksiä. Ei tällä rosterilla mitään upeaa taitolätkää pysty pelaamaan. On valmentajana sitten Matikainen, Jalonen, Heikkilä tai Valtonen. Minä ainakin haluan katsoa tämän Valtos-kortin ihan loppuun asti ennenkuin olen valmis muodostamaan hänestä mielipidettä valmentajana suuntaan taikka toiseen. Ja ellei mitään dramaattista tapahdu niin ainakin pari vuotta mies saa mun kirjoissa aikaa mutta samaa ei voi sanoa kaksikosta Tessier-Fleury johon ainakin itselläni alkaa meneen hermot. Ei voi olla noin lapasia tommosilla palkoilla. Tapelkaa edes.

Ja lopuksi otan osaa tuohon keskusteluun Kuparisaaren helvetistä. Olen valmis lyömään pääni pantiksi siitä että Sport tulee olemaan paljon kovempi pala liigassa kotikentällään. Se että voitettaisiin 20 matsia himassa on ehkä utopiaa mutta Vaasan pieni tulitikkuaski on hyvä paikka altavastaajana lähteä laittamaan kapuloita muiden rattaisiin. Torstaina saadaan ensimmäistä kertaa taloudellisesti samoilla resursseilla pyörivä joukkue (SaiPa) himaan ja tuo peli on meille tämäniltaista tärkeämpi mittari. Ehkä siitä pelistä voisi jälleen napata jonkun pisteen?

Ja kiva olis nähdä nuo meidän ykköspakit kohta kehissä. Se nostaa varmasti joukkueen tasoa taas hieman ylöspäin.

Hyvä oppitunti kuitenkin monelta osin tämä peli oli. Ja pää pystyssä voi lähteä kohti torstaita vaikka numeroiden valossa selkään tulikin ja rumasti.

PS. Jatkoajan toimittajalle illan suurin lampaan takapuoli siitä ettei viitsinyt tuohon raporttiin saalistaa yhtään kommenttia Valtoselta tai vierasjoukkueen pelaajilta. Ei näin. Suurin osa raportin lukijoista varmaan näki pelin joko telkkarista tai paikanpäällä. Enemmän kiinnostaa se mitä valmentajat ja pelaajat olivat tuosta mieltä.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällähän nyt tapellaan ihan tosissaan. Vielä muutama viiko sitten HIFK osio oli täynnä kirjoittajia jotka olivat sitä mieltä että hyvä kun sääleihin päästään. Nyt parin voiton jälkeen ollaan jo mestareita. Kylä sinne puolustukseen edelleen tarvitaan ne pari kaveria. Katsotaan nyt ne kuuluisat jatkiksen kymmenen peliä ensin . Itse asiassa vasta jouluna näkee missä mennään. Jos silloin peli sujuu ja ennen kaikkea pelaajat ymmärtävät mitä valkku tahtoo heidän kentällä tekevän on kaikki hyvin. Aina voidaan vielä pari kaveria hankkia että se mitskukin paremmin kotiin tulee. Mutta jos peli on jouluna sekaisin ei auta vaikka kuinka hyviä pelaajia hankitaan. Hiljentäkää Kärpät kotonanne niin taas muuttuu ääni kellossa. Eipä Hostikka juuri saanut apuja eilen puolustajilta joten loppu numeroissa ei ollut ihmettelemistä. Muuten HIFK Brändiin kuuluu on kuulunut vuosia hävitä toiset erät jostain syystä eilen tämä ei ihan onnistunut ja menivät vielä jopa tekemään pari maalia loppuun,
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Pakko sanoa kyllä eilisestä ottelusta, että vaikka HIFK oli meitä valovuoden edellä varsinkin viimeistelyssä, niin olihan tuo kyllä unettavaa läpsyttelyä puoleen ja toiseen. Todella hidastempoinen ottelu. Jotenkin mä luulen, että Sportin pojilla oli pää pyörällä, kun oli päässyt ehkä pyhinmpään halliin suomessa. Oliko big city, bright lights eilen liikaa ja jalat jäi isoon kirkon nähtävyyksiä ihmettelemiseen.

Edelleen olen sitä mieltä, että tää oli vaan yksi ottelu 60. muun joukossa ja että tästä ei ole mitään muuta, kuin opittavaa. Nöyryyttä tekemiseen tää toi ainakin roppa kaupaulla ja eiköhä SaiPa saa taas isän kädestä torstaina Kuparisaaressa.

Hifk antoi Marse maustemakkaraa lainatakseni isän kädestä, mutta ei silleen homolla tavalla.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Täällähän nyt tapellaan ihan tosissaan. Vielä muutama viiko sitten HIFK osio oli täynnä kirjoittajia jotka olivat sitä mieltä että hyvä kun sääleihin päästään. Nyt parin voiton jälkeen ollaan jo mestareita. Kylä sinne puolustukseen edelleen tarvitaan ne pari kaveria. Katsotaan nyt ne kuuluisat jatkiksen kymmenen peliä ensin . Itse asiassa vasta jouluna näkee missä mennään. Jos silloin peli sujuu ja ennen kaikkea pelaajat ymmärtävät mitä valkku tahtoo heidän kentällä tekevän on kaikki hyvin. Aina voidaan vielä pari kaveria hankkia että se mitskukin paremmin kotiin tulee. Mutta jos peli on jouluna sekaisin ei auta vaikka kuinka hyviä pelaajia hankitaan. Hiljentäkää Kärpät kotonanne niin taas muuttuu ääni kellossa. Eipä Hostikka juuri saanut apuja eilen puolustajilta joten loppu numeroissa ei ollut ihmettelemistä. Muuten HIFK Brändiin kuuluu on kuulunut vuosia hävitä toiset erät jostain syystä eilen tämä ei ihan onnistunut ja menivät vielä jopa tekemään pari maalia loppuun,

Tällä kaudella tuo on mennyt usein niin että hävitään eka erä ja annettaan vastustajalle pari eteen, noustaan tokassa tasoihin ja vikassa erässä ohi, mikä on lopulta aika viihdyttävä tapa. Kyllähän tuo HIFK:n hyökkäys on ylittänyt odotukset vaikka sielläkin on vielä tekemistä ketjukokoonpanojen kanssa. Pitäisikö tuo Leino pistää sitten tuohon Elkinsin ja Puustisen vierelle kun Ramun ja Partasen kanssa ei oikein onnanut. Ykkösessä onnistui sentterinä, mutta Kuparinen on myös pelannut tuossa hyvin eikä häntä voi oikein muuallekaan laittaa. Pakisto on pelannut hyvin vaikka siellä ei ole kertaakaan päästy pelaamaan parhaimmalla kokoonpanolla ja joudutaan jotain Heikkistä ja Salmea peluuttamaan.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuparisaaren Helvetistä ette tule saamaan pistettäkään tällä kaudella :) (mikäli Toivonen pelaa)

Totuushan oikeasti on se, että jokainen sulaa helvetissä. Hienosti luo painetta vastustajalle ja siinä menee peli sekaisin.

Eikös se ollu juuri Vetelä-suomen reissu ja Vantaa, kun viime kaudellakin amatöörit vei meitä 7-1 tai jotain sinnepäin. Sen jälkeen jätkät alko vasta pelaan. Sama tässä ja Kuparisaaressa myös HIFK jää jalkoihin, ei kahta sanaa.

Tästä ei voi kuin ottaa opiksi ja parantaa. Torstaina Kuparisaaressa SaiPaa nekkuun.

No kyllä varmasti tulee voittamaan suurimman osan peleistään kotona.

Edelleen olen sitä mieltä, että tää oli vaan yksi ottelu 60. muun joukossa ja että tästä ei ole mitään muuta, kuin opittavaa. Nöyryyttä tekemiseen tää toi ainakin roppa kaupaulla ja eiköhä SaiPa saa taas isän kädestä torstaina Kuparisaaressa.

Huikeaa settiä! Ette te ainakaan hissuttelemaan ole tänne liigan puolelle siirtyneet. Lupaattehan tarkastella näitä kommentteja kauden jälkeenkin? Sen verran paksulta alkoi kuullostamaan nuo tarinat tästä Helvetistä, että kaivelin muistin virkistämiseksi tilastoja kolmen heikoimman joukkueen edesottamuksista
viime kaudelta. Laitetaan nyt nähtäville muillekin:

12 Ässät 60 16 7 5 32 67
13 TPS 60 12 6 11 31 59
14 KalPa 60 12 3 9 36 51

Ässät voitti jatkoaika-/voittomaalikisavoitot mukaan laskien yhteensä 23 kertaa. Voitot kerättynä siis sekä kotona että vieraissa. Jos kauden mittaan samaan voitto- ja pistemäärään Sport yltää, niin hattu nousee päästä.

Ja lopuksi otan osaa tuohon keskusteluun Kuparisaaren helvetistä. Olen valmis lyömään pääni pantiksi siitä että Sport tulee olemaan paljon kovempi pala liigassa kotikentällään. Se että voitettaisiin 20 matsia himassa on ehkä utopiaa mutta Vaasan pieni tulitikkuaski on hyvä paikka altavastaajana lähteä laittamaan kapuloita muiden rattaisiin. Torstaina saadaan ensimmäistä kertaa taloudellisesti samoilla resursseilla pyörivä joukkue (SaiPa) himaan ja tuo peli on meille tämäniltaista tärkeämpi mittari. Ehkä siitä pelistä voisi jälleen napata jonkun pisteen?

Varmasti tulee olemaan kovempi kotonaan mitä vieraissa. Torstaina teillä on hyvät mahdollisuudet "ryöstöön", mutta kyllähän lähtökohta tällä kaudella on se, että jos joku antaa isän kädestä niin se ei ole Sport.


Mitä itse otsikon mukaiseen peliin tulee, niin Ikosen onnistumiset lämmittää mieltä.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Lupaattehan tarkastella näitä kommentteja kauden jälkeenkin?
Älä huoli! Täälläkin on otettuna useamman kirjoittajan tekstejä ylös.

Sitä en ymmärrä, että miksi vertaat Sportin kotipelejä Kalpaan, Ässiin jne. Onhan tuo nyt aivan eri asia ja alun perin kyse oli vain suurimmasta osasta.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huikeaa settiä! Ette te ainakaan hissuttelemaan ole tänne liigan puolelle siirtyneet. Lupaattehan tarkastella näitä kommentteja kauden jälkeenkin? .....


Itseluottamusta vaasalaisilta ei kyllä puutu. Samanlaisia juttuja tuli jatkoaika täyteen viime syksynäkin vaikka sarjataso oli alempi. Kertokaapa niille kun tulevat vastaan siellä valtakunnan kiekkometropoleissa, että tällä kaudella häviämällä ei nouse enää mihinkään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
stiffelrille kiitos huolenpidosta. :)
Eiku ihan oikeasti, toi listaamasi tilasto oli hyvä muistutus, millä pisteillä sijoittui viime kaudella millekin sijalle. KalPan 51 pisteeseen tarvitaan 17 voittoa. Näistä on nyt otettu 1, eli lähes 6%. 30 kotipelistä pitäisi siis voittaa 56%, että savutettaisiin tuo pistemäärä, jos oletetaan, että me ei voitettaisi oikeasti yhtää peliä vieraissa.
Kova on haaste, mutta jos tuo voittomäärä runkosarjassa saavutetaan, se on sama kuin maailmanmestaruus tällä materiaalilla. Katotaan, kuinka käy.


Itseluottamusta vaasalaisilta ei kyllä puutu. Samanlaisia juttuja tuli jatkoaika täyteen viime syksynäkin vaikka sarjataso oli alempi.
Meinaatko, että Sportilla, sarjan suurimmalla oli ylihypetystä Mestiksessä puhua siitä, että voitetaan kotona enemmän, kuin vieraissa? Nyt valoja päälle jo!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silmiinpistävää tässä ottelussa oli taas kerran se, että IFK saa vastustajansa näyttämään tällä hetkellä huonolta. Noin niin kuin hyökkäyspään pelaamisen suhteen. Ei päässyt Sport kunnon maalipaikkoihin, kun 1-3 kertaa koko ottelun aikana ja pitkiä hyökkäyksiä oli saman verran, mutta nekin pyöri kulmissa. Sama virsi oli Kärpät - IFK pelissä, kuten myös IFK - Bluesissa ekan erän jälkeen.

Vaikka pelistä itsessään tuli aika perseraiskaus, niin mielestäni Sport pelasi hyvin, jopa erinomaisesti omalla puolustusalueella kaksi erää.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silmiinpistävää tässä ottelussa oli taas kerran se, että IFK saa vastustajansa näyttämään tällä hetkellä huonolta.

Samaan olen kiinnittänyt huomiota IFK:n peleissä. Vastustaja pakotetaan pyörimään hyökkäysalueella kulmissa ja vaikka IFK:lla ei liigan top-pakisto ole, hyvin on pysytty toistaiseksi vastustajan mukana omassakin päässä ja viimeisenä lukkona Husso.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Meinaatko, että Sportilla, sarjan suurimmalla oli ylihypetystä Mestiksessä puhua siitä, että voitetaan kotona enemmän, kuin vieraissa? Nyt valoja päälle jo!

Harpan puolesta vastaan, kun katsoo sinunkin postailuja pelkästään tässä ketjussa, niin ei voi välttyä ajatukselta ennätyksellisen valtavasta mölinästä ilman juuri minkäänlaista asiaa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tekstiä...

Lisää tekstiä...

Kas kas, Maksuhäiriö-Mikkelin Jäävuoro-Jukureiden kannattajathan se siinä! Ei näköjään päästy teistä eroon vaikka sarja vaihtui. Eipä yllätä, että teikäläiset saapuu paikalle huikkimaan heti kun tulee vähän lunta tupaan. Pitäisköhän teidän jättää se ylimääräinen huutelu sinne kiekko-pohjalaisen palstalle kuten ennenkin?
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sitä en ymmärrä, että miksi vertaat Sportin kotipelejä Kalpaan, Ässiin jne. Onhan tuo nyt aivan eri asia ja alun perin kyse oli vain suurimmasta osasta.

Tarkoitus oli osoittaa, että kuinka vähän nämä häntäpään joukkueet ylipäätään voittavat kauden aikana. Jo pelkästään noiden joukkueiden suorituksiin nähden - kommentti Sportin "kohtuullisen" suuresta menestyksestä kotimatseissa tuntui lähinnä vitsiltä.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Jos ei olisi tullut noita kahta omaa maalia, niin peli olisi ollut vielä täysin auki kolmannessa erässä. Eihän Sportilla maalipaikkoja ollut, mutta mitä pidemmälle oltaisiin menty tasoissa, olisi meidänkin voitto mahdollisuudet kasvaneet.

Ei helvetti hei näitä juttuja. Jatkiksen pitäs alkaa velottamaan käyttäjiä pääsystä lukemaan sportin otteluketjuja, on nää niin hauskoja aina.

Eli siis peli olisi ollut auki, jos ei olisi soinut omissa kahdesti putkeen. Ymmärrettävä selitys, vaikkakaan ei kovin harvinainen tapahtuma jääkiekko-ottelussa. Ja voittoon olisi ollut paremmat mahdollisuudet, jos peli olisi ollut mahdollisimman kauan tasan. Tänkin tajuan juu ja siksi ottelut alkaakin 0-0 tilanteesta että molemmilla joukkueilla on samanlaiset lähtökohdat otteluun ja sen voittamiseen. Eli siis sportin olisi pitänyt tehdä vastustajaa enemmän maaleja että olisi voittanut, mutta kun omissa soi ja maalipaikoille ei päästy niin nyt sitten sattui tuleen tappio kun kävi huono säkä. Kylläpä se siis olikin tosi pienestä kiinni.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Ei helvetti hei näitä juttuja.
Ajattelitko edes mitä luit ennen kuin alkasit jo suu vaahdossa kirjoittamaan vastausta?

Tarkoitus oli osoittaa, että kuinka vähän nämä häntäpään joukkueet ylipäätään voittavat kauden aikana. Jo pelkästään noiden joukkueiden suorituksiin nähden - kommentti Sportin "kohtuullisen" suuresta menestyksestä kotimatseissa tuntui lähinnä vitsiltä.
Jepjep, Eiköhän Koivistollekkin tule fiilis ''Mitä vittua mä Kuopiossa teen'' kun KalPa vierailee täällä.

Ihan ystävällisenä neuvona Kuopioon ettei edes kannata harkita käydä kättelemässä Sportin kannattajia. (Tämä taitaa olla siellä tapana)
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eli siis sportin olisi pitänyt tehdä vastustajaa enemmän maaleja että olisi voittanut, mutta kun omissa soi ja maalipaikoille ei päästy niin nyt sitten sattui tuleen tappio kun kävi huono säkä. Kylläpä se siis olikin tosi pienestä kiinni.
Oikeasti Sportilla ei ollut mitään hätää ennen pelin viimeistä kymppiä, vaikka IFK pitikin enemmän kiekkoa ja laukoi enemmän. Nuo kaksi lahjamaalia riitti ratkaisemaan pelin, mutta pointti oli se, että ilman niitä ei tiedä, jos Sport vaikka olisi saanut jonkun viivavedon sisään tai satunnaisen yv:n, josta olisi onnistunut tekemään johtomaalin. Eilinen peli ei ollut tasoltaan mitenkään ihmeellinen ja molemmat puolustivat hyvin, kunnes Sportilla suoristui selät. Vaikka peli päättyikin 7-1, niin se ei kuvaa pelistä muuta kuin viimeistä 10 minuuttista.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sport voitti muuten huomattavan osan aloituksista eilisessä ottelussa. Jokainen aloittaja löi vastustajn omansa. Rekosella paras prossa. Jossain ainakin ollaan hyviä. :)
 
Viimeksi muokattu:

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oikeasti Sportilla ei ollut mitään hätää ennen pelin viimeistä kymppiä, vaikka IFK pitikin enemmän kiekkoa ja laukoi enemmän. Nuo kaksi lahjamaalia riitti ratkaisemaan pelin, mutta pointti oli se, että ilman niitä ei tiedä, jos Sport vaikka olisi saanut jonkun viivavedon sisään tai satunnaisen yv:n, josta olisi onnistunut tekemään johtomaalin. Eilinen peli ei ollut tasoltaan mitenkään ihmeellinen ja molemmat puolustivat hyvin, kunnes Sportilla suoristui selät. Vaikka peli päättyikin 7-1, niin se ei kuvaa pelistä muuta kuin viimeistä 10 minuuttista.
Näinhän se suurinpiirtein oli. Törmäsen kommentit:
Vaikka HIFK vei pelin selkeästi, heidän päävalmentajansa Antti Törmänen antoi eiliselle vastustajalle kehujakin.

– Tämä oli kova peli 50 minuuttia. Todella kova peli. Sanoisin, että tämä oli tähän mennessä meidän kovin pelimme, sanoi Törmänen, jonka joukkue oli aiemmilla sarjakierroksilla lyönyt Espoon Bluesin ja Oulun Kärpät.

– Oli kova vauhti, kovaa vääntöä ja taistelua joka kiekosta. Lopussa meillä oli upea onnistumisprosentti ja tulos antaa vähän valheellisen kuvan pelistä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Oli ihan viihdyttävä peli. 7-1 kyllä kertoo, että Hifki oli paljon parempi, vaikka osa porukasta peliä tasaisena pitääkin.

Ehkä tämän kauden Sport on vähän kuin "Valkovenäjä". Eli siis hyvällä puolustamisella, asenteella, (hiukan tuurillakin), hengellä jne voi hyvinkin pitkälle peleissä haastaa, jos alussa ei vastustaja ainakaan montaa maalia tee? Voi olla ihan väärässäkin. Tietysti Liigan heikoimpia rostetereita voi ehkä muutenkin haastaa, mutta esim. Kärppiä ja Hifk:ta vastaan. Ei siis ole tarkoitus vittuilla, mutta tämä oma näkemys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös