Kuparisaaren Helvetistä ette tule saamaan pistettäkään tällä kaudella :) (mikäli Toivonen pelaa)

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Lopputuloksesta ei yllättynyt kukaan, kun selvisi Hostikan olevan torjuntavastuussa tänään. Olihan se meno senkin mukaista. "Se on sillä lailla, että pojat me hävitään tää peli" kuului ennen peliä ja siltähän se myös näytti.

Toki Stögön kultasormelle vahva giganttinen peukku! Voittakaa mestaruus. :)

Chelsea FC
Tasoero oli sitä luokkaa, mitä olettaa saattoi. IFK lähti turhaan pelailemaan samalla tasolla vastustajan kanssa ja sitä kautta Sport sinnitteli hetken mukana, noin erän verran yhteensä. Ottelu olisi pitänyt naulata jo heti 1. erässä, mutta kyllähän tämäkin kelpaa, kun taululla noin komeat numerot. Tervetuloa Liigaan.

Zabo, Ikonen ja Puustinen, siinä ottelun tähdet.

Trenchtown

TPS

Uskoisin, että kyllä yllättyi. Mitä olen Sportin kannattajien (en viittaa lainaamaani kirjoittajaan) juttuja lukenut, niin yllättävän moni uskoo Hostikan olevan liigatason maalivahti. Puolestaan Hostikan aiemmat työnantajat ja näiden työnantajien kannattajat tietävät, että näin ei ole.

Ei ole mitenkään tarkoitus vittuilla, omiin uskominen on hieno asia. Faktoja se ei silti muuta miksikään, Hostikka ei ole liigatason maalivahti, Toivonen sitä puolestaan voi olla. Eiköhän siellä valmennusjohdossa vedetä johtopäätökset ja hylätä edes alustava ajatus maalivahtien tandempeluutuksesta. Hostikka avaamaan luukkua ja satunnaisesti hörppimään ripulivetoja rysään, jos Toivonen on paskana.

magnum37

Tulevaisuuden Sport
Uutta oli Sportin Nordiksella vierailu. Tulos ja peli-ilme vaasalaisittain oli sitten sitä tuttua kauraa Helsingistä. Sport oli tänään huono, paljon huonompi kuin Jyväskylässä ilman noita rumia numeroitakin. Ihan hyvin nytkin päästiin pitämään kiekkoa, mutta muuten kiekollisessa pelissä oltiin täysin sukkia. Ei kerta kaikkiaan mitään saatu aikaan sillä rintamalla. Tuolla pelillä ei voi jatkossakaan odottaa vieraista mitään tuliaisia. Kahden vieraspelin perusteella näyttää siltä, että päätöserässä ei enää tuo vaativa karvauspeli toimi ja peli valuu käsistä. Hostikka ikävä kyllä suli sitten totaalisesti, vaikka en tuota Nykoppin nollakulmasta ampumaa 2-1 –maalia Hostikan syyksi laittaisi. Ei tuollaiset pomput kenellekään helppoja ole.

Jos nyt jotain hyvää pitää tästä kylvetyksestä hakea, niin pysyypä fokus kaikilla oikeissa asioissa. Yksi hyvä peli ei vielä sentään kesää tee.

MrMacmanaman

Vaasan Sport
Hyvin roikuttiin mukana, mutta sitten 2 omaa maalia ja peli käytännössä ohi. Kolmannessa erässä oli vielä yritystä, mutta sitten taas surkea av tuotti vastustajalle maalin, jonka jälkeen selät suoristui ja multa meni striimi kiinni. Tällaista tämä tulee olemaan vieraissa varsinkin kärkijoukkueita vastaan, mutta olisi sitä nyt toivonut vähän paremman lopun. Selväksi tuli kuitenkin se, että Hostikka kääntää nämä tasaiset väännöt vastustajalle.

Niksi

Uutta oli Sportin Nordiksella vierailu. Tulos ja peli-ilme vaasalaisittain oli sitten sitä tuttua kauraa Helsingistä.
Sportin vierailut pääkaupunkiseudulla ovat nähtävästi aina samaa vuodesta toiseen vastustajasta, paikkakunnasta tai sarjatasosta riippumatta. Mikään ei muutu!

Harmillisesti veljillä kyllä selät suoristuivat turhan helposti. Kiekollinen pelaaminen oli huonoa ja laukaukset puuttuivat täysin. Gröndahlin maalille silti peukku, sen on Arska todella ansainnut. Miinusta myös siitä ettei fyysistä Sportia nähty tänään käytännössä lainkaan. Plussaa Sportin RAS-väelle, hyvin jaksoivat kuulua läpi pelin.

Warrington

HIFK
Kyllä mä en huoli tappiota edes saappaat jalassa. Meillä on mun mielestä ihan realistiset tsänssit viedä tää peli ja tappio olisi pettymys.
Nää niiden onnistujat, Partanen, Leino ja Lamberg ovat ihan lähtökohtaisesti samalla viivalla meidän vastaavien nurten kanssa.

Mukava nähdä 7-1 taululla tämmösen kommentin jälkeen. Se on hienoa että Sport-fanit ovat positiivisilla fiiliksillä liikenteessä, mutta tuo Partanen Leino Lamberg vertaus Sportin nuoriin, lainatulta käyttäjältä oli aika posketonta. Siihen on pelillinen syynsä miksi esim. T.Tallberg ei pelaa enää IFK:ssa vaan Sportissa. Kun katson Sportin hyökkäys rosteria, en näe sieltä ketään pelaajaa joka mahtuisi IFK:n pelaavaan kokoonpanoon.

Uskokaa kun sanon että esimerkiksi J.Puustisella ja S.Kivimäellä on aika jäätävä ero maalintekijänä. Ei silti etteikö Kivimäelläkin ole mahdollisuudet lyödä läpi liigassa.

Vaikka HIFK ei kovin ihmeitä ensimmäisellä puoliskolla esittänyt ja Sport lähes 2 erää roikkui mukana, ei tässä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Parannettavaa riittää ja reilusti myös IFK:lla.

Pointtina näissä on se että ainakin itse toivoisin enemmän realismia ja faktaa tietyiltä Sport-faneilta täällä.

Varmasti kotipelit tulevat olemaan Sportin vahvuus, ja kyllä tuo jengi tulee oikeasti taistelemaan kovaa omia päävihollisiaan vastaan eli luultavammin Pelicans, Kalpa, Ässät, Ilves jne.

JoharinCrosby

HIFK, HIFK Fotboll
Ei toi Valtosen pelityyli ole yhtään erilaisempi kuin narreissa. Samaa ripulia joka perustuu kaksinkamppailuun ja puolustamiseen. Kaksinkamppailussa sport onnistui ihan hyvin, mutta onhan tuo ero aivan käsittämätön. Kuten mainittu, ei yksikään pelaaja sportin hyökkäyksestä mahtuisi meidän neljään hyökkäyskenttään. Kotonaan Sport voi onnistua ihan hyvin, kotiyleisön ja erilaisen kamppailuhalukkuuden takia. En silti usko sportin olevan jumbona.

Diablo

Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jaahas, siirryin muihin hommiin 4-1 tilanteessa ja lopussa numeroita onkin sitten näköjään vielä kaunisteltu meidän kannalta aika rumanoloisesti. Huonoin peli tähän saakka Sportilta, ei ollut peli-ilme, "kiima", eikä liike parin edellisen ottelun tasolla. Toki vastuskin oli tänään kovempi kuin pari edellistä. Ensimmäisen erän alkuun kyllä kunnioitettiin "suurta ja mahtavaa" kaveria ihan liikaa ja vain katseltiin vierestä. Varmasti IFK tuli hyvin ekaan kymppiin, mutta kyllä me oltiin todella lapasia siinä. Kuitenkin torjuntavoitto tästä erästä. Toinen erä olikin sitten jo huomattavasti parempi ja erän aikana erehdyin jo ajattelemaan, että näinköhän tästä voisi jotain pisteitä kuitenkin irrotakin matkaan, kunnes Hostikka hörppäsi 2-1 maalin ja pian puolihuolimattomasta heitosta 3-1 tauluun - viimeistään siinä vaiheessa selkäranka sanoi naps ja IFK sai rentoutta omaan tekemiseensä ja alkoi mennä menojaan.

No kotona eri pallopeli sitten.. Saa muuten nähdä, onko se joka h*lvetin pelin jälkeen tällä kaudella sama laulu, että vastustajajoukkueen kannattajat sanovat oman joukkueen pelanneen juuri sen kauden huonoimman pelin meitä vastaan, jossa oma joukkue vain lähinnä "pelaili puolivaloilla" / "ei esittänyt ihmeitä" tms. :)

C Waddle

Sport
Noni, sellainen peli. Eka kymppi ihmeteltiin ja ifk tuli kovaa päälle. Kertoo jo aika paljon kun sport ottaa 2minuuttisen heti tokassa vaihdossa väärästä vaihdosta. Maalin jälkeen ifk vähensi luistelua ja sport pääsi paremmin peliin mukaan. Munkkimaali erän lopussa antoi jo vähän toivoa. Toka erä sport oli oikeastaan hyvin mukana koko erän. Kaks räkämaalia erän loppuun tuntui melkein epäreilulta erän pelitilanteisiin nähden. Pientä yritystä sport sai vielä viritettyä kolmanteen erään mutta kyllähän se selkäranka katkesi vähän liian helposti.

Ifk pelasi kurinalaisesti tänään ja olisi vaatinut enemmän apua tuomareilta sekä vähän tuuria matkaan että sport tänä iltana olisi tosissaan taistellut pisteistä. Ei mitään, uutta matoa koukkuun. Sportin parhaat tänään Bertrand, Peltola, Kujanpää. Siinä järjestyksessä. Hostikka aloitti ihan hyvin mutta tuntui että mureni ottelun edetessä, epävarma mailan kanssa.

Tämähän olisi hyvä juttu, koska silloin ainoa vastaus on, että Sport tekee pelaamisellaan vastustajasta huonon. Tänäänkin peli repesi, kun Sport luovutti, jonka jälkeen IFK:n kova hyökkäys pääsi myllyttämään. Todella huonon kuvan Sport kyllä jätti tuolla kolmannella erällään eikä noita saisi tulla vaikka peli olisikin ratkennut.

1939

Huuhkajat

Totuushan oikeasti on se, että jokainen sulaa helvetissä. Hienosti luo painetta vastustajalle ja siinä menee peli sekaisin.

Siellä ympäri nettiä huutelee muiden joukkueiden kannattajat ''Tervetuloa Liigaan''. En yhtään ihmettele jos tuollaista tulee Kuparisaareen huutelemaan, että joku siitä suutahtaa. Tosin harva tulee lähtemään voittajana sieltä.

HIFKille toivon mestaruutta. Yksi ainoista jota voi enää sympata Lukon ja Bluesin lisäksi.

Tuli mieleen ihan viime syyskuun reissu Vantaalle. Jokainen muistaa varmasti sen pelin.

Shearer

Siinä tuli vähän opetusta Sportille. Tuo taso ei riitä ketään vastaan. Ei varsinkaan näitä kärkijoukkueita. Toki odotettavissa oli että taso heittelee kauden aikana rajusti.

HIFK näytti aika hyvältä ja ihan eri tason vastustaja oli kuin TPS. Sport ei päässyt kiekon kanssa oikein mihinkään ja siksi Hostikan suolaaminen täällä vähän ihmetyttää. Yhdellä maalilla harvoin voittaa. Eihän Sport ja HIFK tällä kaudella samoista sijoista pelaa ja sen huomasi aika nopeasti. Toki on sanottava että iso ero oli lauantain kotipelissä nähdyn ja tämän Sportin välillä. Vaasassa HIFK joutuu varmaan tekemään vähän töitäkin pisteiden eteen.

TosiFani

Ässät
Lopputuloksesta ei yllättynyt kukaan, kun selvisi Hostikan olevan torjuntavastuussa tänään...

Luin jotain tämän tyylistä kesken ottelun ja kävin katsomassa Liigan sivuilta tilastot. Siinä vaiheessa torjunnat olivat malliin HIFK 14 ja Sport 34. Tuli siinä mieleen, että onko tappio sittenkään maalivahdin syy.

1939

Huuhkajat
Kannattaisi katsoa peli jälkikäteen. Ei se nyt täysin ole, mutta jotenkin näyttää siltä ettei joukkue luota Hostikkaan ollenkaan. Pelaaminen on paljon rohkeampaa kun Toivonen maalissa. Ja olihan siinä muutamia imaisuja.

Der Adler

Jo, vieraskentällä, ja vastaan nämä (s-tanan) rikkaita, Hifkit, Lukot, Tapparat, Kärpät ym, niin on se valtava boonus jos sieltä saadaan silloin tällöin pinnan tai pari.
Kotona voi olla hieman eri asia.
Mutta, kyllä miedän päävastustajat on edelleen ihan eri jengit.

Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
No ei nyt laiteta päätä puskiin. Tuo oli yksi ottelu 60 muun joukossa. HIFK oli hyvä tänään ja teki meistä aseettomia.
Hyvin silti roikuttiin toisen erän lopulle saakka, vaikka HIFK meinasi raiskata ekan erän alkupuolella jo. Kyllä Hostikka piti meitä tasan noin kauan pystyssä. En tiedä, onko miehen ominaisuus, mutta jotenkin se Nykopin helpon maalin jälkeen, kuin suli maalilleen. Menikö pasmat lopullisesti sekaisin? Vai mitä? No, ei Hostia kyllä kolmannessa enää juuri autettukaan.

Kaveri antoi opetuksen ja oli valovuoden edellä, siinä ei kahta sanaa. Ei saa silti luovuttaa, vaan päät pystyssä kohti seuraavaa ottelua. Eikös se ollu juuri Vetelä-suomen reissu ja Vantaa, kun viime kaudellakin amatöörit vei meitä 7-1 tai jotain sinnepäin. Sen jälkeen jätkät alko vasta pelaan. Sama tässä ja Kuparisaaressa myös HIFK jää jalkoihin, ei kahta sanaa.

Entrosantier

Peltola Vasabladetille: "Tiedettiin, että täytyy antaa joka pelissä 100% että pärjätään. Tänään ei annettu."

"Tuollaista esitystä ei tulla näkemään enää koskaan."

Tuli tosiaankin se viime kauden toinen vierasreissu Vantaalle mieleen tästä. Sillon pataan Lohelta 8-2. Tästä ei voi kuin ottaa opiksi ja parantaa. Torstaina Kuparisaaressa SaiPaa nekkuun.

Bertrand oli tänään pelipäällä.

Boulerice

Boogaard(R.I.P) ja Twist
.....En yhtään ihmettele jos tuollaista tulee Kuparisaareen huutelemaan, että joku siitä suutahtaa. Tosin harva tulee lähtemään voittajana sieltä.....

En löisi vetoa tästä. Jos harva lähtee voittajana sieltä niin sport tulee voittamaan suurimman osan peleistään kotona johon en usko.

Ei sun tarvi siihen uskoakaan. Ethän sä muutenkaan ole antanut meile palan palaa, mutta niin vaan vietiin pöhöttyneitä turkulaisia, kuin mätää kukkoa. Lisää on kotona tulossa ja meillä on tähän täysi oikeus uskoa. Eikö sulla mitään muuta tekemistä ole, kuin jatkuvasti käydä provoamassa Sportia koskevissa ketjuissa?