Ti 16.5.2017 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Naganon välierät, siitä ihmeellinen maali että Suomi sai tehtyä kanssa reilusti maaleja mutta taisi pari enemmän vielä lahjoittaa. Toisaalta tuota seurasi varmaan suurin ihme suomikiekossa kun Kanadan oikea A-maajoukkue voitettiin pronssimatsissa.

Sitäkin suurempi ihme edesauttoi tätä mainitsemaasi ihmettä: Sulander pelasi Kanadaa vastaan kuin maailman paras kassari
 

jukiapina

Jäsen
En osaa kyllä päättää kumpi parista Lajunen Jaakola on paskempi. Aina kun on nähnyt toisen huippu paskan suorituksen niin toinen vielä parantaa.
 

rico

Jäsen
Pakko sanoa, että Honka on ollut positiivinen ilmestys. Kaverista tulee todella hyvä offensiiivinen pakki nahilaan saakka.
 
Sir Pentti Matikainen saisi tuon joukkueen syöttöpelin kuntoon niin että menisi edes 3 syöttöä peräkkäin lapaan.
 

arvee

Jäsen
Vaarallinen. Se on suhteellinen jutska se, näkökulmahomma. Leijona ei ikuna lauo vaarallisesti. Toisinaan maaliin kyllä, mutta ei ikinä vaarallisesti.
 

Lomppi

Jäsen
Kuka perkele oli tuo suomilaituri joka oli yksin läpi, mutta päätti syöttää tyhjään tilaan.
 

Zoidberg

Jäsen
Vlasicin naamasta näkee että ennenkin hakannut Pillua.
 
On tämä urheilulehti-jääkiekko ihan vitun väsynyttä mitä Suomi noudattaa. Syötöt seisoville pelaajille ja keskialueelle toivotaan toivotaan neppejä.
 

ijuka

Jäsen
On tämä urheilulehti-jääkiekko ihan vitun väsynyttä mitä Suomi noudattaa. Syötöt seisoville pelaajille ja keskialueelle toivotaan toivotaan neppejä.
En myöskään tajua miksi Suomella tuntuu joka koutsilla laiturit vaan seisoskelevan. Vauhtiin pitäisi päästä syöttämään.
 

palle

Jäsen
Näin on. Kaksi vuotta sittenkin jämäpelaajat Sidney Crosbyn johdolla kävi Skoda Cupissa vähän pyörimässä, ja vuosi sitten oli joku semi-lahjakkuus Connor McDavid. Huippupelaajia ei kyllä MM-kisat kiinnosta.

Niinkö minä kirjoitin? Ei siellä Kanadassa nuorena harjoitella yötä päivää skoda cuppia varten. Olympialaiset ja U20-kisat ovat ne mitkä kanadalaiset sytyttää ja jommassa kummassa tapahtumassa Kanadan edustaminen on se suurin kunnia mitä löytyy, se on se mitä nuorille opetetaan pienestä pitäen ja siihen kaikki harjoittelu tähtää. Se ei tarkoita sitä, etteikö kiinnostusta edustaa kotimaataan myös skoda cuppiin löydy.
 

oiler99

Jäsen
Vielä näköjään tarjotaan tilaisuutta tulla peliin mukaan.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös