Ti 16.5.2017 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Wiljami

Jäsen
Jaa mutta hetkinen, Suomihan sai pelattua yhden erän tasan Kanadaa vastaan, taitaa olla tän jengin mestaruus siinä.

(No juu, ei oo matsilla mitään merkitystä mutta eipä oo kanukeillakaan. Sinänsä ihan hyvä että vedetään täysin pelleilyhokia kun jos nuo toiste joudutaan vielä kohtaamaan niin toivottavasti olettavat että tää on Suomen taktiikka.)
 

sorza

Jäsen
Tärkein kysymys on se, että montako viivelähtöä Suomi on nyt pelannut? Aivan - ei yhtään. Viivelähdöt, hinttikyykkä ja Meidän Peli on Marjamäen salainen ase.

Niiden edessä vapisee koko lätkää pelaava maailma. No jenkkejä vastaan torstaina on saumat, jos Marjamäki sukkahousuistaan munat löytää. Toivotaan ja uskotaan parasta.
 

Esteri

Jäsen
Kaikki parhaat paikat toimitsijoiden takana ovat täysin tyhjinä. Taas jotain firmoille myytyjä paketteja?
 

raju

Jäsen
Joo, Raipe on mulle lähes jumalan asemassa ja varmaan kaikkien aikojen suosikkipelaajani, mutta ei sillä ole studiossa mitään annettavaa koska mies on rento kuin rautakanki ja mitään järkevää sanottavaa sieltä ei koskaan tule. Tossakin tuo keskustelu oli kuin vanhemmat sedät Jalonen ja Aravirta juttelisi jonkun pikkulapsen kanssa.
Samaa itekki mietin äsken :D
 

oiler99

Jäsen
Tää sun allekirjoituksen Marjamäki lainaus:

"Meillä oli kaksi vaihtoehtoa: joko ruvetaan selitteleen tai ruvetaan pelaan. Me ruvettiin pelaan, Lauri Marjamäki."

on varmaan syntynyt jossain muussa yhteydessä, kuin Pariisin MM-kisoissa 2017.

Kärppien mestaruusjuhlissa 2014 Marjamäki sanoi noin.
 

rico

Jäsen
Mikä vitun kysymys tämä on, joka erätauolla kysytään tuolta Marjamäen peräkammarin pojalta, onko ketjumuutoksia. Varsinkin nyt, mitä helvetin väliä?
 
Säteri äänestetty Suomen parhaaksi pelaajaksi. Mitä ihmettä?
 
On tämä vittu kaunista, kun vedetään havumetsien hokia Kanadaa vastaan. Coast-to-Coastia vaan lisää, niin nämä hokiherot on tälläkin palstalla lauenneet housuihinsa jo monesti. Ei vaan tarvi ihmetellä että tulee turpaan.
Pakko kai se on jotenkin yrittää selviytyä kun ei se opeteltu pelikirja oikein toimi tuota Kanadaa vastaan, tulee hiukan kiire kuten on kyllä tässä pelissä nähty eli ei tuo coast to coast ole mikään oma valinta.
 
Koskee U20-kisoja ja Olympialaisia / World Cupia, ei skoda cuppia.
Näin on. Kaksi vuotta sittenkin jämäpelaajat Sidney Crosbyn johdolla kävi Skoda Cupissa vähän pyörimässä, ja vuosi sitten oli joku semi-lahjakkuus Connor McDavid. Huippupelaajia ei kyllä MM-kisat kiinnosta.
 

Moto

Jäsen

oiler99

Jäsen
Duchene avasi pistetilinsä näissä kisoissa
 

Trimmer

Jäsen
Ville Lajunen, Pasilan SKA
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös