Ti 16.5.2017 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Wiljami

Jäsen
Hah, näkyi taas hieman tuo tasoero jo ihan yksilötasolla kun Filppula ja toinen suomalainen menee ensimmäisenä kiekkoon mutta yllättäen kanukki taistelee sen itselleen ja heittää vielä tyylikkäästi Suomen päätyyn.

Ja Hietanenkin demonstroi suomalaisten huikeita syöttötaitoja, ensin veto ekaa ukkoa polkkariin, sitten syöttö suoraan kanukkipakin lapaan.
 

Joope

Jäsen
Tekisi mieli sanoa, että ei se tasoero voi oikeasti olla näin iso. Kyllä Late joutuu keräämään kamansa kisojen jälkeen.
Ei käy Marjamäkeä sääliksi. Kyllä saa melkoinen velho olla, että tuolla puolustajakalustolla tulosta tekisi. Pakistosta vähintään puolella ei taito ja pelinopeus riitä antamaan nopeaa ensimmäistä syöttöä, jos vastustaja antaa vähänkin painetta. Lähdepä siitä vastahyökkäykseen, kun hyökkääjät tai pakkipari joutuu kaivamaan ensin kiekkoa rännistä rystyllä.
 

k0l1kk0

Jäsen
Lehtonen, Ohtamaa ja Järvinen ovat olleet poikkeuksellisen hyviä omalla maalilla.
 

FinnPeak

Jäsen
Kyllä nää kommentit maalivahtipelistä kertoo taas enemmän jatkoajan kommentoijien tasosta kuin Säterin suorituksista.

Veskari näytti lukevan tilannetta kyllä sikäli oikein että 99%:ssa noista tilanteista on kiire vaihtaa tolppaa. Nyt kiekko ottikin vähän erilaisen pompun. Pakeilla oli mahdollisuus nähdä mitä tapahtuu, mutta he eivät sitten saaneet mitään aikaiseksi...
 

joceri

Jäsen
Kuka on Vittu Kemppainen-Pyörälä?

Näitä Suomen yv-tähtiä. Tunnetaan myös Laten saunakavereina Oulusta. Milloin viimeksi Suomen kolmosketju ei ole tehnyt kisoissa maalin maalia?
 

pancor

Jäsen
Viimeistelee hauissarjan leijonien loisto-otteiden kunniaksi.
Noinko uskomattoman koville sua ottaa yhden pelaajan kieltäytyminen maajoukkuekutsusta? Oletko saanut edes unta sen jälkeen, kun tämä maailman suurimpiin kuuluva vääryys sinulle selvisi? Ainakaan päivääkään et tunnu osaavan elää ilman, että tästä asiasta täällä valittaisit.
 
Suomen yksilöt ovat vain valitettavasti liian heikkoja NHL-miehiä vastaan. Kanada luistelee jalat alta ja voittaa kamppailut 100-0.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös