Mäenalanen hajosi Kunlunin vieraana 13.11.2019. Tämän jälkeen Jokerit 15-3-4, eli 34 pistettä. Saku oli tulosyksikössä tuolloin. Nyt pääsisi alaketjun rooliin mihin sopisi TÄYDELLISESTI. Miettikää, kun Jokerit jyrää ja vastustaja joutuu jatkuvasti pelaamaan Reginin ja Konnan kenttiä vastaan. Sit sieltä tulee Norman kera vahvojen laitureiden Savinaisen ja Mäenalasen kanssa myllertään hyökkäysalueelle ja tekemään niitä likaisia maaleja, tai hommaamaan jäähyjä, jotta Jensen pääsee b-pisteeltä lämimään lötää pussiin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Siellähän tuo koko alkukauden pelasi. Tehden yhden maalin.
Korkeintaan nimellisessä. Niissä ykkösketjun minuuteissa on sen verran ilmaa, että keskimääräinen peliaika ottelua kohden on hyökkääjistä 8. eniten, Joensuu on 3 sekkaa takana. Mulla oli vähän eri näkemys ykkösketjun minuuteista. Uskoisin myös Mosesin keskimääräisen peliajan olevan samassa haarukassa, ellei hän olisi ollut ajoittain niinkin ulapalla, että kolmeen ketjuun tiivistettäessä hän päätyi penkin päähän. Mitä taas tilastoihin tulee, yli tuplat pelanneella Mosesilla on taklauksia tilastoissa nopeasti vilkaistuna kymmenisen kappaletta vähemmän ja blokit samassa haarukassa.

Kyllä mää ny vähä ihmettele jos Mosesin Mäenalasen edelle pistää varsinkin kevättä ajatellen. Vai miten Jortikka sen sanoisikaan.

Mutta samapa tuo, kun Jensen rankaisee heti alussa! Hurja jätkä, sääli ettei kumpikaan näistä M-miehistä ole Jensenin tasoa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hallinnalla pitäis tehdä kohta toinen etteivät pääse vihulaiset millään pompulla tasoihin.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Toivottavasti Lehtonen jätettäisiin Moskovaan vaihdossa Lajuseen.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tehkää nyt vittu se toinen enneku otetaan väärästä vaihdosta tai korkeasta mailasta jäähy.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy