Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika yllättävää tosiaan, että otteluohjelmassa on Jokereilla juuri ennen SKA-kohtaamisia merkitty kalenteriin pelit näitä Rotan h****a vastaan.
Viime kerralla Areenalla eivät ilmeisesti onnistuneet tehtävässään tarpeeksi hyvin, joten nyt pistivät sitten isommalla kädellä.

Säälittävää, että jotain jengiä voidaan vetää suuremman seuran taholta edestä ja takaa niin paljon kuin huvittaa. Eiköhän tämän illan ottelun tapahtumistakin lähtenyt "palkinnoksi" muutama Saludo-paketti Pietarin suunnalta.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä skouttaus!

Kahdeksan tehtyä maalia 508 KHL-peliin kertoo kaiken oleellisen. +/- tilastokin karvan verran pakkasen puolella lukeman ollessa -81.

Tuntuu aika käsittämättömältä, että maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa voi joku pelata pelkästään isänsä ansiosta. Jääkiekon oma Lance Stroll?
Kaveria voisi muistuttaa jollain Pappa betalar -tifolla, tai jollain, seuraavan kerran kun Jokerit pelaa himassa näitä vastaan.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Jos rosteriin vois ottaa 7 tai 8 pakin niin ilman muuta Lauridsen sinne, mutta kun se ei ole KHLn kokoonpanosääntöjen mukaan mahdollista.
Ratkaisuhan näihin ongelmiin on se, että jengiin pitää löytää 1-2 niin laadukasta nuorta pelaajaa ketkä menevät illasta toiseen ihan oikeasti pelaavaan kokoonpanoon. Sitten voi olla siinä 13. hyökkääjän/7. pakin paikalla se nuori hullu Jonne Virtanen kenen rooli on illassa istua tai käydä kuumilla hetkillä rauhoittamassa tilanne (vetämässä veli venäläistä päihin).

Esim. Tolvanen ajoi tämän kyseisen junnun roolin täydellisesti, kun mahtui pelillisesti pariin kenttän ja mahdollisti samalla tuon ylimääräisen pelaajan tuomisen varalle.

Ja sitten vielä pitää löytää se äijä kuka haluaa lähteä tuohon poliisin rooliin. Itsellä ei suomalaisista pelaajista edes tule nykypäivänä ketään mieleen kuka tuohon lähtisi eli varmaan 100k€ kaudessa jonkun hullun ECHL:sta löytää mieluusti tuohon.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
R###ä on r###ä, vaikka voissa paistaisi. Mäkiseltä lähti selostus pikkuisen rukkasesta.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy