Ti 14.1.2014 JYP - SaiPa

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
En tiedä millaisia vaatimuksia asetat maalivahtipelille, mutta mielestäni Tarkki pelasi ihan ok tänään eikä ansaitsisi miinusta.
Eipäs nyt ruveta halkomaan hiuksia ;) Nojoo, rehellisyyden nimissä Tarkille plussa myös. Otti monta varsin maagista torjuntaa. Mutta itse peli muilta osin oli kyllä melkoista kuraa. I rest my case.
 

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eka erä oli vauhdikasta ja mentiin päädystä päätyyn. Tokassa Jyppi vähän hiipu ja vikassa erässä oltiin aika ajoin purjeessa..
Tarkilta muutamia hienoja torjuntoja; huonompana päivänä noista ois varmaan kaikki menny-tänään ei.

Jatkoajalla oltiin vähän jaloissa, mutta sitten tuli Hietanen ja teki uransa ekan liigamaalin.

2 pistettä maistuu.

Tästä hyvällä mielellä kohti viikonlopun Lukko-pelejä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipas jotenkin tylsää nyhjäämistä aivan liikaa. Kaksi pistettä lämmittää, muu ei niin paljoa. Tarkkia ylistetty kaikkialla, mutta esim. nuo kaksi "game saveria" - ei syliin tulevia lörppyvetoja saa tuolla tavalla pudotella eteen. Toki eihän siellä saisi olla miehiä vapaanakaan, mutta jos noista olisi maalit tehty, niin Tarkin pomputtelun piikkiin olisi mennyt. Ei sillä että alkaisin nollapelin pelannutta veskaria haukkumaan, siitä ei ole kyse. Salcido ei ole vieläkään oikein näyttänyt JYPin paidassa sitä miksi SaiPa-fanit hänestä niin tykkäävät. Jälleen sellainen tasapaksu peli, mutta ehkä se siitä. Pisteillä kuitenkin.

SaiPa hyytyy aina keväällä, se tiedetään, ja jotenkin on fiilis että nyt se alkaa. Sääleihin ehkä pääsee, mutta loppusijoitus kaikesta taistelusta huolimatta tulee olemaan joku sija 9. JYP sen sijaan jatkaa voittojen tiellä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Mikähän idea JYPin oman pään pelissä mahtaa olla. Ilmeisesti pitkien kiekkojen ampuminen on kielletty hengen menetyksen uhalla. Muuten en voi ymmärtää miksi kiekko yritetään neppailla/kuskailla pois omalta alueelta! Oli Tarkin loisto-otteiden varassa, että ottelussa päästiin jatkoajalle asti ja pisteputki jatkui. Koska eihän tämä JYPiltä mikään loistelias suoritus ollut.

SaiPa oli tehnyt videoläksynsä hyvin ja luotti taasen siihen, että JYP noudattaa kotiottelussaan orjallisesti kiekkokontrollipelin taktiikkaansa. Liike ja karvaus oli hyvää ja JYPin kiekollinen peli...no, joskus toimi, joskus ei. Jokseenkin kuvaava kohtaus JYPin hitaista lähdöistä on, että ensin hierotaan oman maalin takana kiekkoa hyvä tovi. Kun pakki ei löydä avauspaikkaa vastustajan ryhmityttyä kiekon alle, lätkäistään kiekko päätyyn siten, etteivät laiturit ole vauhdilla menossa kiekkoon kiinni. Virtaselta ei hiominen totisesti lopu kesken. Saapa nähdä onko lopputulos timantti vai murentunut hiilipala. Omaan silmääni SaiPan pelityyli näytti oikein hyvältä, oli vauhtia ja yritystä!
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Väittävät että ei sota yhtä/kahta miestä kaipaa, mutta se on roskapuhetta. Mitä SaiPan menestys mahdollisuuksiin tulee..
Lappeenrannassa on loistava maalivahti, pelitapa selkäytimessä, hyvä valmentaja jne. Mutta syömähampaat eli halu ottaa riskejä puuttuu! Tällä kaudella ehkä pääsette häviämään pronssiottelun ja ensi kaudella joukkue hajoaa taas kerran. Ja se on sääli :(
 
Viimeksi muokattu:

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Mikähän idea JYPin oman pään pelissä mahtaa olla. Ilmeisesti pitkien kiekkojen ampuminen on kielletty hengen menetyksen uhalla. Muuten en voi ymmärtää miksi kiekko yritetään neppailla/kuskailla pois omalta alueelta! Oli Tarkin loisto-otteiden varassa, että ottelussa päästiin jatkoajalle asti ja pisteputki jatkui. Koska eihän tämä JYPiltä mikään loistelias suoritus ollut.
Nolla päästettyä maalia mairittelee JYP-puolustusta. Toivottavasti helmikuun alkuun saataisiin Välivaara ja Auvity takaisin kokoonpanoon. Silloin en näe kyllä Halmeella paikkaa kokoonpanossa.

Itsekkin odottelen Salcidolta etenkin yv-tehokkuutta ja sitä kiekollista osaamista mitä on hehkutettu. Ei ole vielä näissä ekoissa peleissä näkynyt.

Mikäköhän idis tuossa Virtasen ketjulotossa on? Joku jo heittikin miksi Salmio - Virtanen - Nenonen on ketju on hajoitettu. Sinänsä harmitta kun Pihlman tuli joukkueseen ja syö Salmion peliaikaa. Kuitenkin JYPin pistepörssin 9. ja +- 5, eikös noilla nyt pitäisi paikka kokoonpanosa olla taattu?

No joo itse pelistä. Saipa oli mielestäni parempi ja tuolla pelillä mennään varmasti keväällä pitkälle. Puolustus ja maalivahtipeli kuosissa. 4. kenttää pystyy järjestämään laadukkaita maalintekopaikkoja.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liekkö Salcidoa jännittänyt entisen liigaseuran kohtaaminen tms, sillä pelasi aika heikon pelin. Virheitä tuli ja mm. Mankinen ohitti Salcidon kertaalleen 1vs1 tilanteessa helposti (ja näyttävästi). Olikohan se jatkoajalla kun Salcido mokasi omalla alueella, jonka myötä Venäläinen pääsi kokeilemaan ykkössektorilta mutta kiekko löysi jälleen tiensä Tarkin hanskaan. Tuon jälkeen Salcido kävi kuuma itselleen ja näytti melkein lyövän mailansa maalirautoihin.

SaiPalla oli kyllä selkeästi ottelun paremmat maalipaikat, mutta jos et yhtään tee niin vaikea on voittaa. Kaksi pistettä toki lämmittää näin JYPin näkökulmasta huonollakin pelillä. Nolla meni omiin mutta kyllähän tuo oman alueen peli oli edelleen pelottavan näköistä. Harvoin sieltä kiekottelemalla päästiin "viileän" näköisesti SaiPan karvauksen alta pois, vaan kiirettä piti lähes jatkuvasti. No, ehkä keväällä sitten...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös