ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas mennään, iltaa ja liigakierrosta kohti. Sputnikit vierailevat tällä kertaa pari sataa kilometriä luoteeseen Jyväskylässä. Sellainen puolen päivän keikka. Toivottavasti illalla joukkue on kokopäiväduunissa, eikä hurrikaaniryhmä saa voittoa helpolla, jos ollenkaan. JYP-matsit ovat olleet perinteisesti tiukkoja ja vähämaalisia. Pomppu sinne tai tänne on saattanut ratkaista koitoksen.

SaiPa saa jalkeille kohtuu hyvän ryhmän, tällä kertaa omista miehistä:

Tavi-Koho-Mankinen
Vauhkonen-Rissanen-Davis
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Leivo-Flinck-Suutari

Glenn-Maalahti
Spang-Savilahti
Pukka-Riikola

Markkanen
(Bernard)

Davis on vaihtanut tällä kertaa kakkoseen ja Jesse ykköseen. Kolmonen näyttää hyvältä, samoin nelonen. Savilahti syrjäytti Jukuri-laina Purolinnan, jonka visiitti jäi yhteen matsiin. Toivottavasti - ettei taas joku omista loukkaantuisi.

Kotijoukkueesta huomio kiinnittyy etenkin Salcidoon, mikä tuo outoa virettä myös sputnikporukkaan.

SaiPan sairaslista on yhä surkuhupaisan pitkä (8 ukkoa), mutta näillä mennään. Sivussa on myös hurrikaaneja, mutta omat kannattajat kertokoot tarkemmin.
 
Viimeksi muokattu:
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt olisi korkea aika lähteä tasaamaan tilejä tämän kauden osalta. SaiPa on ansaitusti vienyt kaikki aiemmat kohtaamiset ja JYPillä on nyt kovan luokan revanssin paikka.

Eihän kukaan voi lähteä enää aliarvioimaan SaiPaa, kuten JYP tuntui tekevän aiemmissa kohtaamisissa enemmän tai vähemmän. Nyt on pelattava miehekkäästi ja otettava peli haltuun alusta alkaen.

Helppoa tämä ei tule olemaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa tuntuisi olevan tällä hetkellä parempi vierasjoukkueena kuin kotijoukkueena, joten josko tulisi pisteet plakkariin. JYP pitäisi kyllä pystyä pitää pisteissä takana, joten 2 pistettä vähintään poijaat!

Vaikeaa kyllä varmaan on, kun ei vire ole ihan niin tasaista kuin syksyllä. Luotetaan nyt kuitenkin meijän poikiin!

Hyvä juttu, että PSN on taas kehissä, kunto tietysti arvoitus. Olisihan sen Purolinnan voisinut seitsemänneksi pakiksi vielä ottaa kun kerran lainapesti oli kahden ottelun mittainen?
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Olosuhteet huomioiden SaiPan pakisto näyttää ihan kohtalaiselta. Toki sieltä meidän luottomiehiä puuttuu, mutta kyllä tuolla rosterilla tänään voitosta tapellaan.

Jos SaiPa onnistuisi tästä pelistä rouhimaan 2-3p, olisi Tappara peleihin hyvä lähteä kamppailemaan pisteistä. Toki tämän illan voitosta haaveilu on märkäuni, kun vastassa on nousukuntoinen JYP.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jengiä tosiaan puuttuu edelleen kotijoukkueeltakin etenkin puolustuksesta, tässä poiminta Keskisuomalaisen ennakosta: JYPiltä puuttuvat Jyrki Välivaara, Mikko Viitanen, Mikko Kalteva, Yohann Auvitu, Antti Jaatinen ja Matias Myttynen. Toki tilanne on jo paljon parempi Saldicon hankinnan ja Luoman varsin pikaisen paluun myötä. Pihlman pelaa tänään ilmeisesti Lahden ja Louhivaaran kanssa, eli jälleen on ketjuruletti ainakin hieman liikahtanut.

Vauhkosta kun on huhuttu JYPiin, niin täytynee koittaa pienimuotoiseen tarkkailuun ottaa herran otteet tänään.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tänään:

Louhivaara-Lahti-Pihlman
Hubacek-Perrin-Wärn
Tuppurainen-Löfman-Poukkula
Ikonen-Nättinen-Nenonen

Hietanen-Näkyvä
Halme-Salcido
Luoma-Tikkinen

Tarkki
(Rajaniemi)

Eli Pihlman ja Ikonen vaihtavat paikkoja keskenään ja Nättinen ottaa Jonne Virtasen paikan nelosen keskeltä. Puolustuksessa Tikkinen palaa jälleen Auvisen tilalle.
 
Viimeksi muokattu:
Four passes break any defense

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vihdoinkin tuo Tavi-Koho-Mankinen ketju on laitettu takasin kasaan, lisäksi Savilahden paluu alakertaan luo pientä uskoa siihen että tänään olisi mahdollisuudet voittoon mutta pahoin pelkään että hurrikaani jyrää Salcidon johdolla tuon heikon puolustuksen läpi. Ainoat odotukset itselläni illan peliin ovat ettei ukkoja putoaisi enään yhtään sairastuvalle. Mikäli selostajana sattuu vielä olemaan tuo ikuinen JYP-fani Anssi Ritari niin taidan suosiolla katsella ihan muita otteluita tänään. Lapulle kotijoukkueen voitto 4-2, Salcido nakuttelee 1+2 ja Löfman tekee vähintään yhden. SaiPan maalit tekee Glenn ja Mankinen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan jees, SaiPalla on täydet kentät ja reservissäkin taitaa olla Onni Toivanen ja (oletettavasti reissussa mukana oleva) J-P Purolinna. Kyllä tästä peli syntyy.

En yleensä esitä ennusteita lopputuloksesta, mutta viime yönä tuli niin vahva visio että ei malta jättää kertomatta. Tämän enneunen näkemistä edesauttoi selkävaivaan otettu lihasrelaksantti, joka usein vääntää minun uneni aika levottomiksi.

[unta]Ottelun alun tapahtumista minulla ei ole havaintoa, mutta visiossani kolmannen erän puolen välin jälkeen tilanteen ollessa 1-3 Jesse Mankinen kampitetaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Vähän ihmettelin kun Jesse tuuletteli vaihtoaition edessä jo ennen rankkaria, mutta itseluottamus oli kohdallaan, ja napakka rannelaukaus upposi, ei oikeaan vaan vasempaan yläkulmaan. Maalilla ollut Jere Myllyniemi (mitä helvettiä Jere teki JYPin maalilla??) oli voimaton. Siinä vaiheessa taululla olivat siis numerot 1-4[/unta], mutta unen typeryys alkoi häiritsemään niin paljon että heräsin.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ottelun alun tapahtumista minulla ei ole havaintoa, mutta visiossani kolmannen erän puolen välin jälkeen tilanteen ollessa 1-3 Jesse Mankinen kampitetaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Vähän ihmettelin kun Jesse tuuletteli vaihtoaition edessä jo ennen rankkaria, mutta itseluottamus oli kohdallaan, ja napakka rannelaukaus upposi, ei oikeaan vaan vasempaan yläkulmaan. Maalilla ollut Jere Myllyniemi (mitä helvettiä Jere teki JYPin maalilla??) oli voimaton. Siinä vaiheessa taululla olivat siis numerot 1-4[/unta], mutta unen typeryys alkoi häiritsemään niin paljon että heräsin.
Ihan on hyvät ennakot rattus vääntänyt, mutta Nostradamuksen avautumista odottelen ;D
pelonsekaisin tuntein mennään ja toivotaan parasta.
 
Vai vielä uusi halli?
Viimeinen sammuttaa valot!

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla melkeinpä pakkovoitto. Tältä viikolta on raavittava pisteitä eikä ne tasauksesta tule helpolla jos ollenkaan. Jyp lienee Tapparaa helpompi vastus kuitenkin. Lisäksi sijoitus sarjataulukossa tekee Jypistä yhden päävastustajan. Tappara pysynee SaiPan yläpuolella runkosarjan loppuun asti. Tulosvetoon Jypille 2,3 SaiPalle 2,5
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä vielä muutama avain puolustaja telakalla, mutta muuten ketjut näyttävät hyviltä. Ennusta ottelun olevan maali iloittelua ja varsinainen peliaika päättyy isoihin tasalukemiin. JYPin nelonen järkkää ottelussa kaksi maalia.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovaa ja viihdyttävää matsia odotellaan täällä, Saipa ollut jo pari viime kautta eritttäin viihdyttävä vastustaja Jypille. Näissä matseissa ollut jopa pientä pudotuspeli lätkää omasta mielestäni.

Tänään molemmissa jengeissä varmaan samat fiilikset, eli molemmille olisi pakkovoitto tämä matsi. Molemmat joukkueet kärsineet pahoista loukkaantumisista, tosin Jypillä alkaa jo pikkuhiljaa hellittämään. Vaikka kummallakaan ei ole parhaat kokoonpanot, odotan tästä matsista kunnon sotaa pisteistä.

Jypillä seuraan varmaan eniten Salaliiton eli Salcidon otteita entistä seuraansa vastaan, edellisessä pelissä otteet oli erittäin lupaavia. Ketäs kannattaisi pistää Saipasta seurantaan, onko vinkkejä?
 
Ajattelen, mutta en ole. JYP.

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on nyt sellainen yhdeksän pisteen ottelu: sarjataulukkovääntönä se kuusi + sen verran usea kaveri on saipafani, joten kolme lisäpinnaa tulee, jos pääsis vähän kaveria nöyryyttämään. Hieman odotin Rajaniemelle toisen nollapelin jälkeen jatkoja, mutta pelatkoon Tarkki sitten. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että ainakin yhden maalin SaiPa tulee tekemään - niin hyvä kuin Tarkki onkin, niin kiintömaalin se aina hörppää. JYPin nelonen on todella mielenkiintoista katsottavaa. Tuo edellisten matsien Pihlman-Virtanen-Nenonen oli aivan hemmetin hidas kolmikko, mutta nyt Nenosen vierellä on kaksi huomattavasti sähäkämpää kaveria. SaiPan puolella noita JYPin omia koiria ei ole, mutta kuten jo todettu, toisin päin niitä on useampia. Löfman-Poukkula-Tuppurainen on ollut tosi hyvä viime peleissä ja jospa tuo omien koirien pureminen sytyttäisi Löfmanin iskemään kauden toisen maalinsa.

Hyvä putki JYPillä nyt päällä ja todellakin toivoisi, ettei tänään ala se kolmen ottelun alamäki, kuten tällä kaudella muutamaan kertaan on jo käynyt. Parempaan suuntaan on peli kuitenkin mennyt, joten eiköhän tänään kaikki pisteet jää JKLän.
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tähän "entiset saipalaiset maailmalla" -teemaan sopinee hauska muisto takavuosilta (noin 10 vuotta sitten), kun SaiPa ei päässyt pleijareihin ja vuokrasi (?) Vladimir Machuldan tammikuussa Jokereihin. Kun SaiPa sitten pelasi vielä helmikuussa Jokereita vastaan, niin VM kävi lämmittelemässä ennen peliä sputnikkien kanssa narrien sijasta. Onkohan tänään ollut mitään samanlaista meininkiä Salcidon kanssa?

Ja jos vanhoista merkeistä mitään piittaa, niin Poukkula-Löfman -pari heittää kaapin tai kaksi, ja lähellä lie myös BS:n pakollinen. Joten ainakin kolme maalia pitäisi SaiPan värkätä voittaakseen.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan loukkaantumissuman pahin vaihe tälle kaudelle on toivottavasti ohitettu ja peliin päästään jo hieman aikaisempia otteluita paremmalla porukalla. Pelistä ei silti ole odotettavissa helppoa, sen verran nousukuntoinen joukkue on vastassa. SaiPan palanneilta toipilailtakaan tuskin lienee turha odottaa mitään ihmeellistä.

Salcidon otteita on toki mukava seurata, veikkaanpa muiden tavoin miehen värkkäävän maalin SaiPan verkkoon, ihan vaan vanhojen aikojen kunniaksi.

Sellainen parin maalin tasurinyhjäys olisi toiveissa, ratketkoon sitten vaikka rankkareilla suuntaan tai toiseen. Ja sovitaan, että lasaretin ovista saavat SaiPalaiset kulkea tästälähin vain ulospäin!
 
Let There Be Rock

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kolme erää väännettiin sitten tasaisissa merkeissä, nollat taululla ja veskarit hereillä. Kumpikin pelasi vakuuttavasti, Tarkilta jo pariin erään muutama gamesaverikin hanskassa. Tuomarit tuntuivat olleen veikkaustuulella, 1x2 ja sitä rataa. Pari aivan mitätöntä jäähyä kummallekin. Päästä päähän mentiin vuoronperään, mutta kiekot polttelivat hieman enemmän sputnik-lavoissa. Liekö hermoilua vai mitä.

Sama tahti jatkui jatkoerän lopuille asti, kunnes nöösipoika Hietanen löysi kiekon mentävän aukon Markkasen maalista. Onnittelut ekasta maalista, vaikka olisi sen joskus toistekin voinut tehdä. No piste on parempi kuin ei mitään, vaikka SaiPa hallitsi jatkoerää selvästi.

Perustellusti voidaan sanoa, että Tarkki pelasi pisteet JYPille. Monta pelikoppia kerta toisensa jälkeen. Pienestä se nytkin oli kiinni, Mankisen tuplavedosta jatkoerässä jälkimmäinen kimmahti tolpasta verkkoihin, 5 cm vasemmalle ja sisällä olisi ollut. Noh pomppu sinne tai tänne ennakointi osui jälleen.

Sputnikit pelasivat hyvin, päätä ei pidä panna pensaaseen missään tapauksessa. Jollekin toiselle veskarille jokunen olisi uponnut. Erityisesti ilahdutti Hämäläisen ketjun kokonaisvaltainen peli ja pakeista Glennin ohella Maalahti. On hyvässä opissa maestron vierellä ja petraa koko ajan. Huonosti ei toki muutkaan pelanneet. Lisäksi Mankisen Jesse alkaa saada taas otetta touhuun, mikä lupaa hyvää.

Löfman intoutui sputnikkeja vastaan hyvään matsiin, mutta onneksi ei edes Tuppurainen osunut. Poukkulasta ei liioin vaaraa ollut, eikä Salcidokaan viittinyt takatolpalta Markkasta alistaa. Sikäli ennustukseni meni, onneksi, pieleen.

Tällä kertaa näin. Jos kukaan ei loukkaantunut, Riikolakin vaan säikäytti, niin hyvä lähteä tasauspeleihin.
 
Viimeksi muokattu:
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huoh... mitä missaamisia SaiPalta. Jatkoajallakin oli kaikki avaimet, mutta ei kun ei. Toki vanhempi Tarkki oli ihan pitelemätön. No, sentäs pistekin. Tuohon tehottomuuteen nähden ihan "ok".

Kuusi erää + jatkoaika ilman maalia. Ei paljoa hymyilytä.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Koho
No niin. SaiPan tavoite tammikuun tasaukseen olisi sitten yksi maali.
 
- Tämä oli aika groteski peli, SaiPan valmentaja Tero Lehterä kuvasi. Groteski tarkoittaa adjektiivina suhdatonta, irvokasta tai eriskummallista.
Etelä-Saimaa 22.12.2018

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Tiivistelmä pelistä:

+ Ensimmäinen voitto SaiPasta tällä kaudella
+ Valtteri Hietanen

- Kaikki muu
 
“The warrior doesn't care if he's called a beast or a dog; the main thing is winning.” - Asakura Norikage

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mikäs siinä. Neljäs peli jo ilman maalia viimesestä seitsemästä pelistä. Peli-ilme jokseenkin hyvällä mallilla, mutta vuodesta toiseen jatkuva alamaäki vuodenalkuun voidaan kai jo viimeistään nyt myöntää. Ei voi ainakaan näitä kaikkia tappioita laittaa loukkaantumisten syyksi. Tai yrityksen puutteeseen. Johonkin se suoritusvarmuus on kadonnut ja anteeksi, jos sanon, niin tulevana viikonloppuna ei tule helpotusta. Viikonloppu on suunnan näyttäjä olympiatauon sijoitukselle.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla hyvä esitys, mutta röyhkeyttä puuttui maalipaikoissa. Ei vielä syytä huoleen koska Tarkilla oli godmode päällä. Yksi tärkeä piste kuitenkin raavittiin.
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tiivistelmä pelistä:

+ Ensimmäinen voitto SaiPasta tällä kaudella
+ Valtteri Hietanen

- Kaikki muu
Sama fiilis, mutta ei tehdä tästä sen suurempaa numeroa.

Luulin, että JYP käskee kuin isäntä koiraa, mutta lappeet meinaskin ryöstää pisteet.

+ molemmat veskarit: tänään nähtiin pari kauden top-10 torjuntaa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Tiivistelmä pelistä:

+ Ensimmäinen voitto SaiPasta tällä kaudella
+ Valtteri Hietanen

- Kaikki muu
En tiedä millaisia vaatimuksia asetat maalivahtipelille, mutta mielestäni Tarkki pelasi ihan ok tänään eikä ansaitsisi miinusta.

Tuomarit päästivät pelin melkoiseksi roikkumiseksi, ja joukkueet eivät tätä vastustaneet. Jatkoajalla laskin 3-4 jäähyn paikkaa puolin ja toisin, eikä jäähystä tietoakaan. Mutta hyvä että orastava SaiPa-kirous saatiin vältettyä ja tärkeitä pisteitä laariin kaksin kappailen.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SaiPalta yllättävän pirteä esitys vieraskaukalossa ja tasainen matsi muutenkin, kuten lukematkin kertovat. Voitot ansaitaan aina jotain kautta ja tänään oltiin tuon verran parermpia tolppien välissä. Tarkilta huikea peli tärkeään paikkaan (kumpikin todella halusi voiton tästä matsista), lupaa hyvää kevättä ajatellen.

37s ennen jatkoajan loppua uran ensimmäinen liigamaali, aijajajai. Sitä ei voi paljoa komeammin enää tehdä, hienoa Hietanen! Henkisesti iso voitto ja kotietuun kiinni neljän ottelun voittoputkessa, näyttää erittäin hyvältä JYPin kannalta. Matka jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän SaiPa olis ansainnut 3 pistettä, mutta Tarkin räpylä päätti toisin.

JYPin peli oli kyllä taas käsittämätöntä kuraa, kahden hyvän pelin jälkeen. Vai olisko viikonlopun risteilyn jäljiltä pelaajilla kauhea kankkunen.

Ihmetyttää tuo Virtasen ketjulotto, esim. Salmio, Virtanen, Nenonen ketju on ollut JYPin parhaita ja saanut myllytyksiä ja tulostakin aikaan ja ennen kaikkea taklauksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy